سلام دوستان
ما یه خونه ی کلنگی داریم تو فکرمه خرابش کنیم!حالا موندیم چطور یه وام خوب بگیریم...
چند مدت قبل تو اخبار می گفت بانک مسکن وام 50 میلیونی به هر واحد می ده ؟ به نظرتون هنوز این وام هست یا نه؟
شرایطش چطوره؟
ممنونم:n12:
Printable View
سلام دوستان
ما یه خونه ی کلنگی داریم تو فکرمه خرابش کنیم!حالا موندیم چطور یه وام خوب بگیریم...
چند مدت قبل تو اخبار می گفت بانک مسکن وام 50 میلیونی به هر واحد می ده ؟ به نظرتون هنوز این وام هست یا نه؟
شرایطش چطوره؟
ممنونم:n12:
دوستان، لطفاً یک بانک معرفی کنید که بالاترین نرخ روز شمار را داشته باشه
بانک مهر اقتصاد داره روز شمار 23 درصد منتها کف حسابش 1 میلیونه و عضو شتابم نیستنقل قول:
باک گردشگری من شنیدم سودهای خیلی بالایی داره میتونین به این بانک مراجعه کنین
کمترین مقدار موجودی در طول 24 ساعت را در تمام روزهایی که شما سپرده گزاری کردین محاسبه میکنن و تقسیم بر عدد مشخصی که میخوان وام بدن میکنندنقل قول:
مثلا میگن 4 ماه پول بزار همون قدر بهت میدیم با اقساط 24 ماهه
حالا شما مثلا میخوای 5 میلیون بگیری
یعنی شما باید 5 میلیون به طور میانگین در طی 120 روز در بانک بزارید یا مثلا (5*120= 600) برای یک روز 600 میلیون بزارید تو حساب میانگین حسابتون میشه همون 5 میلیون
بانک مهر اقتصاد میده منتها باید بپرسی از چند تا شعبهنقل قول:
شرایطش هر مقدار که بزاری مثلا 2 میلیون 4 برابر بهت وام میدن که میشه 8 میلیون منتها تا پرداخت آخرین قسط اون 2 میلیون خودت رو نمیدن
سودشم 15 درصد با بازپرداخت 36 تا 60 ماهه
سلام عزیز اگه 7 ت بزاریم 28 میده حالا 60 و 36 ماهه 15 % هر ماه چقد میشه واسه هر دوتا شون
ممنون
متاسفانه در ساعات اداری نمیتونم مراجعه کنمنقل قول:
خودم موسسه کوثر رو پیدا کرده بودم که سودش حدودا %25 بود.اینجوری باشه که سود مهر اقتصاد خیلی بهتره
حالا چقدر طول میکشه تا وام رو بدن؟فقط تا تکمیل مدارک هست؟
ضامن چجوری قبول میکنن؟کسر از حقوق بازنشستگی هم ضامن حساب میشه؟
ممنون
بستگی به شعبه داره که چجور رو شما حساب کنن ولی در کل اگه مدارکت کامل باشه همون نهایتش یک هفتهنقل قول:
ضامن هم بستگی به شعبه داره ولی نهایتش یک ضامن کارمند با کسر از حقوق ولی احتمال داره کاسب معتبر هم قبول کنند
بازنشسته رو هم نمیدونم باید از خود شعبه بپرسی
خیر دوست عزیز نهایت مبلغش 20 میلیون هستنقل قول:
یعنی شما 5 میریزی 20 میلیون میگیری منتها اون 5 میلیون خودت رو نمیدن
سلام
موسسه کوثر که سود روزشمارش را کرده 24 درصد
آیا باید برویم بانک و حساب جدید باز کنیم؟
من چند ماهه سود 20 درصد ازش می گرفتم.
الان برم حساب روزشمار دوباره باز کنم برای 24؟
در بین بانکها الان کدوم روزشماره ( پول در کارت هست ) و بالای 20 درصد میده برای مبلغ زیر 10 میلیون ؟
برای گرفتن کارت هدیه آیا باید هزینه ای هم پزداخت؟مثلا اگه بخام یک کارت هدیه 50 هزارتومانی از بانک بگیرم باید چند بدهم بانک؟چه بانکهایی کارتهاش بهتر و شیکترن؟
بانک اینده سود خوبی میدهنقل قول:
قبلا که برای دریافت کارت هدیه هیچ گونه هزینه ای دریافت نمیشد مگر اینکه جدیدا چیزی بگیرندنقل قول:
از لحاظ بهتری هیچ فرقی باهم ندارن
شیک و با کلاس بودن رو اطلاع ندارم
سلام
بیشترین سود بانکی یکساله رو کدوم بانک میده ؟:n16:
اگه با 22% جایی پول گذاشته باشیم و الان بخواهیم سپرده مشابه بزاریم با نرخ 25% بگیره با این شرایط زیر آیا به صرفه هست ؟
سپرده قبلی که 22 بود با سود 20% بسته میشود و اضافه پرداخت از سودهای پرداختی کسر میشود و سپرده جدید 25% میشود.
بانک گردشگری یکساله 25 درصد با سود ماهانه سود در سررسید بالای 27 درصد میدهنقل قول:
بانک آینده 23 درصد میدهنقل قول:
بانک دی 20 درصد
اقتصاد نوین هم 22 درصد میده ولی 2 میلیون از پولت رو بلوکه می کنه و تا حسابت رو نبندی نمیتونی اون 2 میلیون رو برداشت کنی.
هزینه اضافی برای کارت هدیه نمیگیرن. از بانک سامان یک بار گرفتم کارت و بسته بندی با کلاسی داشت و روی کارت هم هرچی میخاستی مینوشتنقل قول:
بانک ایران زمین اعتماد بهش؟
این سپرده کوتاه مدتش چند درصد سود میده؟
اگر پول 100هزارتومن داخلش باشه اتوماتیک 7 درص میزنه وموجودی بالای 1 تومن بره اتومات 18 درصد میزنه؟
من سود 18 درصد رو میخوام چه حسابی تو شعبه باز کنم؟
برای اطلاع دوستان:نقل قول:
موسسه کوثر ر رو پرسیدم اینجوریاس :
باید برید بانک و حساب جدید (کلید طلایی) 24درصد باز کنید و همه مبلغ حسابتون را انتقال بدید به اونجا.
تا یک ماه نباید از حساب برداشت کنید (برداشت کردن= تغییر سود حساب به 20درصد) هر چه قدر دوست دارید واریز کنید . و بعد از یک ماه هر موقع خواستید پول برداشت کنید و ... سودش 24 درصده.
حساب کلید طلایی مدتش 6 ماهه هستش و حساب موقتی هستش اما گفتن که احتمال 99درصد دوباره تمدید می شه.
وقتی بانک شده و مجوز بانک مرکزی داره معتبر هست.نقل قول:
شما خب پولتو بزار بانک دی از 10000 تومن تا 10 میلیون 20 درصد سود میده. ( آمل هم شعبه داره میدان 17 شهریور )
یا بانک آینده هم از 20000 تومن به بالا 23 درصد میده.
بانک شهر هم 10000 تومن به بالا 18 درصد میده.
به نظر این بانک ها شرایطشون از ایران زمین بهتره.
بانک شهر که شعبه نداره تو شهرمون آینده داره که من قبولش ندارم دی چه سپرده ای هست؟یعنی از 1/000/000 تا 10/000/000 20درصدسود میده؟نقل قول:
از 10 هزارتومن تا 10 میلیون تومن روزشمار 20 درصد میده و پولت بالای 10 میلیون تومن بره 22 درصد روز شمار میده. محدودیت واریز برداشت هم ندارین. حسابش اسم خاصی نداره همون بگی روزشمار 20 درصد کافیه چون همه میان حساب باز می کنن خودشون میدونن.نقل قول:
بانک شهر شعبه داره تو آمل ( خ امام خمینی (هراز) روبروی داروخانه قدس )
بانک شهر خوبه؟به نظر من از دی بهترهنقل قول:
در مورد آینده هم 23 درصد روزشمار میده؟اون چه حسابی هست؟
چرا تو سایتشون این چیزا رو نمیزان
هم شهر خوبه هم دی. در کل فرقی نمی کنه چون هر دوتاش معتبر هستن.نقل قول:
اسم حساب 23 درصد بانک آینده عیدانه هست.
این سودها رو تو سایت هاشون نمیزارن باید بری شعبه تا بهت بگن.
موسسه کوثر معتبر هست پول ماشینو بخوابونیم اونجا ؟
نقل قول:
نوشته شده توسطRaziel007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برادر بزرگم فوت کرده و فقط یک زن داشته که 2 سال پیش ازدواج کرده اند و فرزندی ندارد.
کلی اموال و حساب بانکی داشته ولی جز زنش کسی از خانواده اطلاعی از حسابهای بانکی اش نداشته . چگونه میتوان استلام کرد که قبل مرگش در چه بانک هایی موجودی داشته؟
انحصار وراثت کردیم و حالا یک برگه آمده که اموال و حسابها رو باید بنویسیم و بفرستیم.
سلام .
خدا رحمتشون کنه .
یکی از ورثه با در دست داشتن برگه ی انحصار ورثه باید بره شعبه ی مرکزیِ همه ی بانکها و بگه میخواد بدونه مرحوم اونجا حساب داره یا نه و موجودیش چقدره .
اگر حساب داشته باشه باید همه ی ورثه توی همون بانک حساب باز کنند و سهم هر کدوم به حسابش واریز میشه .
شما اول برید یک شعبه از بانک ملی یا سپه یا تجارت که نزدیکتون هست و از رئیس شعبه سوال کنین که روالِ کار همین هست که بنده عرض کردم یا تغییر کرده؟
. اونها شما رو راهنمائی میکنند
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
چیزی بالغ بر 40 بانک مختلف وجود داره و امکان این که دوره بیفتی و به شعب مرکزی همه سر بزنی یک ماهی از کار و زندگی میفتی تازه اگز آدرس همشو داشته باشی. آیا راهی وجود نداره که با دادن مشخصات طرف بشود فهمید که در چه بانک ها و شعبه هایی حساب داشته تا راحتر استعلام کرد. در ضمن حکم دادگاه هم هست. اگر کسی توانایی انجام چنیین کاری را داره پیغام خصوصی بده. میشه کسی که تو بانک کار میکنه از طریق شبکه کامپیوتری بانکی آدرس همشو در بیاره.
بله. تنها موسسات معتبر و دارای مجوز از بانک مرکزی، کوثر و عسکریه هستننقل قول:
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره آینده بازار پول و نظام بانکی کشور گفت: با توجه به روند کاهشی نرخ تورم قاعدتاً نرخ سود بانکی روند نزولی خواهد داشت.
طیب نیا با اشاره به اینکه روند افزایش نرخ تورم در کشور در سال های اخیر بی سابقه بوده است، افزود: در شرایطی که نرخ تورم بالاست نرخ سود اسمی هم افزایش یابد، اما با توجه به روندی که در ماه های اخیر آغاز شده و تورم به سرعت کاهش پیدا کرده است ،قطعا نرخ رشد سودها در آینده ادامه پیدا نخواهد کرد.
وی از کاهش نرخ سود بانکی خبر داد و گفت : بر اساس برنامه ریزی های شورای پول و اعتبار ، نرخ سود در سیستم بانکی در بخش سپرده ها و تسهیلات کاهش خواهد یافت.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: روند نرخ سود در آینده با آنچه که در گذشته اتفاق افتاد ، متفاوت خواهد بود و جاذبه سرمایه گذاری در بازار بورس نیز در مقایسه با دیگر بازارها افزایش خواهد یافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من ماهي يك ميليون پول نياز دارم ! و 50 ميليون تومن سرمايه ! و نميخوام با اين پول هيچ كاري انجام بدم و قصدم گذاشتن پول تو بانكه ... كجا بزارم انقدر سود ميگيرم ؟ اصلا هست بانكي كه واسه اين مبلغ پول انقد سود بده ؟
سلامنقل قول:
رو چه اصلی این حرفها رو میزنند ؟!!!
چی چی ارزون شده غیر از ارزش پول و حقوقها و قیمت سهام ؟
همه چیز از آغاز کار دولت جدید یا گران شده و داره گرانتر میشه یا در آستانه ی گرانتر شدنه
آب , برق گاز , کرایه ها , اجاره خونه ها , قیمت مایحتاج ضروری , ارز و خلاصه همه چیز داره هی میره بالا و میگن تورم کم شده !!!!
این حرفها رو کی قبول میکنه ؟
حدود یک ماه پیش یکی از مسئولین مبارزه با گرانفروشی گفت
هیچ چیز ارزون نمیشه . همه ی تلاشها فقط برای اینه که از گرانیهای بی در و پیکر و بی حساب کتاب جلوگیری بشه ( یعنی گرانتر شدنِ همه چیز حتمی هست )
دیگه حرف از این واضحتر ؟
مردم هم که دستشون تو خرجه و دارند همه چیز رو به چشم خودشون میبینند و احتیاجی به آمار و ارقام خیالی ندارند .
هر چیزی میخواید بخرید الان بخرید ( جهیزیه , خودرو و غیره ) وگرنه فردا پشیمون میشید .
رقابت شدیدِ بانکها با همدیگه برای جذب پولهای مردم با پرداخت سود بیشتر یک دلیل و علامت بزرگ هست که ارزش پول باز هم میاد پائینتر .
بانکها قسمت عمده ی پولهای مردم رو تبدیل میکنند به ارز و طلا و زمین و ملک و املاک و کالا چون با بالائیها در تماس هستند و خوب میدونند فردا چه خبر میشه .
سلام . شما باید حداقل 24% در سال سود بگیرین تا بشه ماهی 1 میلیون تومن . کوثر اینجوریه .نقل قول:
ممنوننقل قول:
بانك معتبر اما خصوصي اين شرايط رو نداره ؟ و اينكه سپرده روزشمار باشه ؟ چون امكان داره پول رو بعد از مدتي يه بانك ديگه بزاريم .. خلاصه ي مطلب اينكه بيشترين سود روزشمار رو كدوم بانك معتبر ميده ؟
دوست عزیز بانک گردشگری 25 درصد ماهانه میده یعنی هر ماه 1.041.600 تومان سود میریزه تو حسابتون البته بعضی موسسه ها بیشترم میدننقل قول:
بانک قوامین آیا عابر کارت داره ؟
عضو شتاب هست ؟
میشه مثل باقی کارت ها مثل کارت بانک سامان ازش استفاده کرد؟
دوستا تو ساعت شیفت بعداز ظهر میشه حساب باز کرد یا اینکه فقط واریز و برداشت انجام میدن؟
سپرده سرمايهگذاري كوتاهمدت سپند
این سپرده اقتصاد نوین 2 میلیون پول روبلوکه که میکنه بهش سود میخوره؟یا اینکه نه سود نمیخوره؟روز شماره دیگه ؟یعنی واریز و برداشت میشه انجام داد؟
بانک آینده تو لیست بانک مرکزی نیست واسه چی؟
الان من یه سپرده کوتاه مدت میخوام که 20 درصد سود بده و کف هم نداشته باشه یا حداقل 1 تومن باشه چه بانکی و چه سپرده ای دوستان پیشناهد میکنن؟
سلام . اگه ملاک معتبر بودن , درج بودن در لیست بانک مرکزی هست کوثر درج شده . فقط هم ماه اول نباید بیش از 49 میلیون برداشت کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی نبود ؟خیلی واجه من فرد اسر صبح باید برم..................نقل قول:
اکثر بانک ها میشه ولی اقتصاد نوین رو نمیدونم بهتره فردا قبل از رفت تلفنی بپرسیدنقل قول:
بله به پول بلوکه شده هم سود تعلق میگیره
روز شمار یعنی کمترین مانده در 24 ساعت و قابلیت واریز و برداشت در هر لحظه رو باید داشته باشه
خیلی بانک ها تو لیست بانک مرکزی نیستند
بانک مهر اقتصاد روز شمار 23 درصد میده با کف 1 میلیون عابر بانک هم داره با قابلیت برداشت روزانه نقد 1 میلیون از دستگاههای خودپرداز خودش و ملت و قابلیت خرید از دستگاههای پوز ملت و خرید اینترنتی از درگاه ملت
من خودم بانک مهر اقتصاد رو خیلی قبول دارم خدماتشون خوبه هم حسابرسیشون هم اینترنت بانکشون هم عابر بانکهاش فقط عضو شتاب نیست
پس چرا مجوز نداره:n13:نقل قول:
کلا حساب کوتاه مدت مهر اقتصاد همین سود رو میده یا اینکه اسم این سپرده فرق داره؟
از اینترنت بانکش میشه حساب باز کرد؟