کنزو لئو پار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
کنزو لُ درسته ... :دی
پار؟ پَغ درسته par==by
:31:
10 میل elle رو دیروز می گفت 24ت !! :13:
Printable View
کنزو لئو پار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
کنزو لُ درسته ... :دی
پار؟ پَغ درسته par==by
:31:
10 میل elle رو دیروز می گفت 24ت !! :13:
بله راحت گیر میاد.نقل قول:
اسمش هم : azzaro chrome
چون ضد عرق استفاده نمیکنم اطلاعاتی هم در موردشون ندارم. ولی یه جا خوندم آدم استفاده نکنه بهتره:31:
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
اینجا کسی فروشگاه داره؟نقل قول:
دوستان سلام
یه سوال داشتم، البته اسم یه عطر یا ادکلن خاص رو می خوام بدونم.
بوی بین کاکائو و قهوه! ممنون میشم کمک کنین
بدون تست ادکلن خریدن یعنی یک عمر پشیمانی:41:نقل قول:
مگه میشه کسی ادکلنی رو ندونه بوش چطوریه و بعد ندید بخره؟؟؟؟؟؟
سخت نگیر:31:نقل قول:
تو ایران اینطوری رایجه که با کنزو لئو پار صداش میکنن:31::31::31:
1. Café Café Puro by Cofinluxeنقل قول:
2.A man pure coffee by thierry mugler
3. Very Irresistible by givenchy
البته چنین انتظاری رو سعی کنین از خودتون دور کنید که ادکلنی رو پیدا کنید هم دقیقا همون بوی قهوه رو بده.
blind buy بین کسانی که میخوان عطر با قیمت ارزانتر بخرن یا امکان تست نیست حداقل تو خارج خیلی مرسومه. مهم اینه که کسی که از عطر تعریف میکنه چقدر سلیقه اش به ما نزدیک باشه و تجربه بویایی اش در چه حد باشه. من تعدادی از عطرهامو بدون تست خریدم و پشیمان نشدم.نقل قول:
نقل قول:
اگه بوی کاکائو شیک و باکلاس میخوای میتونم بگم فقط بلک ارکید از برند تام فورد
اون دوستی هم که میخواست یه لیست تهیه بشه و از طرف قدیمی ترین نفر هم باشه دوست گلم علی آقا با ای دی cyber توی صفحات قبل این کار رو کرده بودن .
به نظر من توی مردانه ها Dunhil Desire Blue و One Milion رو تایید میکنم d:
پیشنهاد خوبیه.نقل قول:
من در جواب دوستمون اون طور بیان کردم و گفتم کسی اگر ندونه بوش چطوری هست نباید بخره.
وگرنه من خودم نصف بیشتر ادکلنهامو حتی بدون تست خریدم (آنلاین) و از همشون هم راضیم. چون از روی ترکیباتش و گروه بویایی میدونم چه بویی خواهد داشت.
به حر حال این پیشنهاد شما هم میتونه کار ساز باشه و با این ایده موافقم
سلام
یه سوال دارم که آیا ادکلن One Man Show رو کسی دیده؟
خیلی قدیمیه ولی بوش فوق العادس واسه حدود 20 - 30 سال پیشه تقریباً
اگر کسی محل فروشش رو بلده بگه بعلاوه حدود قیمتش (اگر بدونه)
و یه سوال دیگه هم دارم، چندتا ادکلن مردونه معرفی کنید که اولاً شیرین نباشه، ترجیحا گرم باشه، بوی تاثیر گذاری داشته باشه
بعضی بوها طرف رو جذب میکنه، یه وقتایی لازمه موقع قرارداد نوشتن و این حرفا یکم با این بوها بازی کنیم تا طرف با آرامش و اطمینان بیشتری باهامون همکاری کنه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم، یه ادکلن میخوام که حس اعتماد بده و آرامش (جنسیت مطرح نیست)
حدود قیمت رو هم اعلام کنید لطفاً
در واقع ایشون یه ادکلنی میخوان که بویه داخله بی ام و ها رو بده.کسی به نظرش چیزی نمیرسه؟
ادکلن یه دنیایی هست که ته نداره.چجوری آخه همچین کاری بکنیم؟نقل قول:
شما به سایت هایه مرجع مثله این رجوع کن:
کد:www.fragrantica.com/
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
داخلشون یه بویه خاصی میده.:31:نقل قول:
سلام دوستان . من یک ادکلن maxi گرفتم و یکی هم داشتم وقتی اوردم خونه دیدم با هم فرق میکنن . میخواستم بدونم چه جوری اصلش رو تشخیص بدم . یک موضوع دیگه اینکه میگن ادکلن کف کنه اصل است یا نه . اگه کف کنه اصله ؟
من اونی که از قبل داشتم رو تکون دادم چند بار و کف کردنش برای 4 تا 5 ثانیه طول کشید . ولی این جدیده رو که تکون دادم 1 ثانیه ای کفش رفت . کمک کنید!!!!!!!
کسی aramis impeccable رو تا حالا تست کرده؟ البته تولید محدود هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا همون آرامیس طلایی هم متوجه نشدیم کدومه:31:منظورت آرامیس آرامیس بود؟
بله دوست عزیزنقل قول:
این مغازه دارها بش میگن طلایی:31:
البته یک نمونه خیلی کمیاب هم هست
aramis gold
یادمه عموم یه آرامیس میزد که شبیهه هیچکدوم از این آرامیس ها نبود.این گلد هم بعید میدونم تو ایران گیر بیاد.نقل قول:
اینم آرامیس گلد
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
بگو بوش چطوری بود تا بت بگم کدوم هست. چون من اکثر کاراشو داشتم. البته تشخیص ادکلنهای آرامیس کار ساده ایی نیست چون سبک کاراش سریالی هست. یعنی محصولاتش از خصوصیات همدیگر استفاده کرده و هر کدوم ریشه در دیگری داره.نقل قول:
کسی میدونه این ادکلن رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
فکر نکنم بتونی گیر بیارینقل قول:
ولی اگر خیلی برات مهمه میتونی به کسایی که خریدت رو از این سایت انجام میدن و به شما تحویل میدن مراجعه کنی. البته هزینه اش سرسام آوره!:41:
نقل قول:
والا اصلا نمیتونم توصیفش کنم.چون خیلی وقت پیش بوده .ولی اگه بوشو بشنوم متوجه میشم.فقط میدونم آرامیس 900-آرامیس آرامیس-دوین نبوده.بقیه شون هم که جدیده.توسکانی رو تست نکردم.
توسکانی نسبت به بقیه بویی سنگین تر داره و رایحه چرم توش بارزهنقل قول:
قیمت خوب میخوای کاپتان بلک هست که کاملا شکلاتیه...legend از شرکت امپر هم بوی غالب قهوه دارهنقل قول:
قیمتشونم حول 20 تومنه
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
بهترین بوی خنک شیرین ملایمی که منو ریلکس میکرد CH از کارولینا هرراست...واقعا کار شاخیه هر چند که خیلی کم بهش توجه میشهنقل قول:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
مشکل اینجاس که عطری که از نظر شما گرمه از نظر خیلیای دیگه ممکنه خنک به نظر برسه و برعکسش...مثل منو دوستمون علی آقا که بحث داشتیم سر این که لالیک گرمه و آدیداس تیم فورس خنک که ایشون عقیده ای کاملا برعکس من داشتند.نقل قول:
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
امروز یک کار فوتوریتی خریدم 4 تومن...هر کی ادکلن قدیمی با قیمت وحشتناک مناسب میخواد بره خ انقلاب تقاطع فلسطین یه 20 متر پایین تر از چهار راه یه پبرمردی هست که کار اصلیش اسباب بازی فروشیه اما به خاطر عشقش ادکلنای قدیمی رو میاره و میفروشه و واقعا به طرزی باور نکردنی سود کمی رو جنساش کشیده...اگه هم تقلبی باشه بهتون میگه که این اصله و این تقلبیشه...ادکلنای قدیمی اعم از فوتوریتی ،دلار ،نتورک،آمریکا ،هاوایی ،جووان ماسک،بست همه یا 4 تومن بودند یا 6 تومن
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
راستی امپر یه کار خیلی شاخ جدید داده به بازار که اسمش هست Legend Black که ورژن جدید همون Legend قهوه ایشه که بطریش با چرم مشکی پوشیده شده...توصیه میکنم از دستش ندید خیلی کار خوبیه...بوش عین آدامس آیدین های قدیمی که توشون عکس فوتبالیست هارو میذاشتن میمونه
چرا ما اومدیم همه ساکت شدن باز؟؟
یکی از دوستان چند وقت پیش دنبال عطری بود که به قول خودش بوی نوشابه میداد و اسمشو میخواست که من اسمشو براش پیدا کردم:
Whiskey Double
عزیز جان ادکلن ماکسی چندید ساله که اصلش دیگه گیر نمیاد و همه ایران همینیو که شما خریدی میفروشن...در ضمن کف کردنو این چیزا هم هیچ ارتباطی به اصل بودن ادکلن نداره...همینو با سرعت بیشتری تکون بده از قبلی 5 برابر بیشتر کف میکنهنقل قول:
البته این تکان دادن ادکلن تا حدودی مشخص میکنه که مایع درون شیشه غلظت مواد روغنیش تا چه اندازه هست. ولی به تنهایی دلیل خوبی برای تشخیص اصل و یا بدل بودن نیست.نقل قول:
برای تشخیص ادکلن اصل باید موارد دیگری رو در نظر گرفت. مثلا شیشه اش از جنس مرغوب باشه و شفاف باشه. بوی الکل در موارد تقلبی کاملا مشخصه. نحوه قرار گرفتن درب بر روی شیشه باید بسیار خوب چفت بشه و مسا ئل دیگر...........
ولی بهترین کار اینکه آدم بره از یک جای مطمئن و معرف این خرید رو انجام بده.
دابل رو تست نکردن تا حالا.ولی فکر کنم ویسکی 3 تا مدل داشت.درسته؟قیمتش هم یه زمان 5 تومن بود.نقل قول:
CH از کرولاینا هررا به نظر من خیلی ملایم نیست یه تندی کمی داره ولی در مورد خنک بود و باحال بود بوش کاملا موافقم به نظر من کاره تکی هستش جزو عطر هایی که دلم میخواد داشته باشمش
اولش تنده.ولی بعدش باید بزور بوش رو بفهمی.به نظرم اینقدر نمیارزه.:13:نقل قول:
به نظرم با این قیمت هم میشه انتخابهای بهتری داشت:31:نقل قول:
با سلام وخسته نباشيد بابت سايت خوبتون غرض از مزاحمت يكي از اقوام ميخواد بره عربستان ميخواستم ببينم ادكلن بدرد بخور اونجا دارن كه بگم بگيرن ممنون اگه كمكم كنيد
من قبلا از اين ادكلنا استفاده كرده وخوشم مياد
لاليك مشكي - opium- 212 se..xy- joop
حالا اگه ممكنه كمك كنيد ادكلني باشه كه ادمو جذب كنه پيدا كنم جديد هم باشه چند تا معرفي كنيد
ممنون
با توجه به ادکلن هاتون آنتیدوت از ویکتور رولف و همان اوپیوم رو پیشنهاد میکنم. (اگر بتونن اوپیوم با غلظت پرفیوم گیر بیارن که خیلی عالی هست.)نقل قول:
اگر گیر آورد ما هم ازتون میخریم!!!!!!!!!!!!!
امروز city tower از بوگارت رو تست کردم.اولش یه تلخی مثله بوگارت هایه دیگه داره.ولی بعدش به شدت
شبیهه آزارو ویزیت شد.:20:
میشه کمی رایحه اش رو بیشتر توضیح بدین. چون من خیلی دوست دارم بدون بوش چطوره ولی اینجا تسترش نیست. قیمتش هم 27 هست؟نقل قول:
نقل قول:
اگه به کارهایه بوگارت (بوگارت -سیلور سنت )توجه کنید یه تلخیه خاصی توش هست.تو این هم بود.حالا همین
تلخی رو با آزارو ویزیت قاطی کن میشه city tower
آزارو ویزیت هم که بویه ادویه جات به همراهه چیزی که بهش میگن بخور رو میده.
امروز یه کف ریش ژیلت گرفتم و یه افترشیو الد اسپایس .خیلی جالبه کفه ریش هم بویه الد اسپایس میده:27:
الد اسپایس اگر اصلش باشه خیلی باکیفیت هستند.نقل قول:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
راستی خوب یادم افتاد. تا حالا ادکلن الد اسپایس که یه نمونه اش اسمش هست اورجینال کلاسیک رو تست کردی؟نقل قول:
من یه مدت از دئودورانت الد اسپایس استفاده کردم واقعا فوق العاده هست
اصلیشه.made in Germany :31:نقل قول:
البته اصله اصله آمریکایی بوده فکر کنم.ولی فعلا تو آلمان
اورجینال کلاسیک؟لینکی چیزی نداری ازش؟
من عجیب با بوش حال میکنم..یه شیرینی گرم باحالی داره.ولی با این که این قیمت واقعا نمی ارزه موافقم الان شده 91 تومن:18:..اونم در حالی که کپی های بسیار عالی و خوبی ازش به بازار اومده...شاید باورت نشه اما تا حالا 4 تا کپی ازش دیدم..یکی یه ادکلنی به اسم بارکد...کار ریو که RC اسمشه و یه ادکلن متفرقه دیگه به اسم Ronde و یکی دیگه که اونو اسمشو یادم نیسن..جالبه بدونید که بوش به طرز وحشتناکی برای خانم ها هوس انگیزه...تو یه دونه ازین انجمن های گفتگوی مخصوص خانم ها که بحثشون سر عطر زنونه بود دیدم خیلی هاشون رفتن ch مردونه خریدن از بس که با بوش حال کرده بودننقل قول:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
انقدرام تند نیستا..گرم ممکنه باشه اما تند نه..اصلا سر درد یا آلرژی نمیاره مثل بقیه کارای تند..تازه به نظرم یه 40 درصد شباهت به فارنهایت هم توش هست چون اون فرش بودن فارنهایت هم انگار توش حس میشهنقل قول: