احتمالا packet lost زیادی داری.نقل قول:
Printable View
احتمالا packet lost زیادی داری.نقل قول:
نه کلا سرور لول این روزا مشکل داره آخه همه میگن لگه منم خیلی زیاد Dc میشم !
درسته منم dC میشمنقل قول:
من فکر می کردم مشکل فقط از اینترنت منه ولی میبینم خیلی هاتون این مشکل را دارید
ولی یه سوال اگه سرور مشکل داره چرا باقی کشور های دیگه مشکل ندارند؟؟ مثلا تو بازی من فقط ایرانی باشم فقط من لگ یا دیلی دارم !!
یعنی لول فقط واسه ما.....:n08:
مث که دارن با ip های ایرانی یه کاریی می کنن دیدی یهو مث blizard شد :)
شایعه الکی درست نکن دادا منبع داری؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز نزدیک انتخاباته اینطوریه شما هم منبع نداری خبر از کجا میاری؟نقل قول:
این مخابرات هم که به من نت نمیده ! :n27:
سلام.اقا کسی می دونه پدر کاترینا کیه؟یا سایت فارسی میشناسید داستانه چمپ ها توش باشه.البته فاریس
آقا این draven عجب چیزیه خیلی حال میده.میخواستم vayne رو بخرم ولی الان واقعا سر دوراهی موندم کدوم رو بخرم.
به نظر شما کدوم بهتره؟بعدش با پینگ 300 میشه draven بازی کرد یا نه؟
draven اگه یاد بگیری باهاش بازی کنی و بتونی axe هایی که برمیگرده رو بگیری قویترین adc هست ولی با پینگی که ایران داره همش میفته زمین ولی vayne رو میشه تو لگ هم بازی کرد به نظر من vayne یا mf بگیر
اقا امروز ایدیمو لوگین کردم زیره اون صندوقچه زرده اینو زده بود
Warning: You just used your last IP Boost. Click here to visit the store so you can get another.
الان باید چیکار کنم؟
چیزی نیست با اعتماد به نفس ، خونسردی خودت رو حفظ کن و بعد .....نقل قول:
.
هیچی بابا چیکار میخوای بکنی یه چهار تا بسته افزایشی IP به ملت داده بودن که با هر بار برنده شدن IP بیشتری به بازیکن میداد ... شما هم مثل بقیه چهار بار برنده شدی و این قابلیت غیر فعال شده و از این به بعد همون مقدار عادی که همیشه IP میداد رو میده ... گفته اگه با این افزایش IP خیلی حال کردی برو بازم بخر
اینطور که معلوم این سیستم leg لینگ مثل رانک که elo میره بالا اون قاب برجسته میشد گلد پلاتینیوم .... نیست ؟
الان من سیلور اپ نشده ؟ یا شاید باید بالاترین level باشی ؟
یعنی وقتی آدم رو شانس باشه این میشه....:n25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امید وارم فردا این hecrim آزاد کنه تستش کنم از وقتی بازی میکنم تا الان یه بارم free نشده:n03:
بابا ما NA داریم با پینگ 350 - 400 دراون بازی میکنیم شماها چطوری میگید با 300 نمیشه؟نقل قول:
اگر میخوای هیروت اخر بازی غیر قابل کنترل باشه و همه رو درو کنه vayne بخر, ولی اگر میخوای دمیجت همون اول بالا باشه draven .
دراون تو زدن هر موجودی به غیر از تانک های خفن هیچ مشکلی نداره, از طرفی vayne اول بازیش یکم ضعیفه و به خاطرrange کمش قابلیت کایته بالایی نداره ولی خب هر تانکی رو از گارن گرفته تا cho و sion درو میکنه !
منطورتون رو متوجه نشدم ولی اگر منظورتون اون 3 تا مدال های غیر از رنک باشه اونا هیچ تاثییری ندارن و قاب هم نمیدن.نقل قول:
نه اون قاب دور چمپ که موقع لود بازی میاد ..... ؟ البته تو sep میبینم بعضی دارن هنوز ولی این مال قبل یا مال سیستم جدید؟نقل قول:
منطورتون رو متوجه نشدم ولی اگر منظورتون اون 3 تا مدال های غیر از رنک باشه اونا هیچ تاثییری ندارن و قاب هم نمیدن.
اونا مال ranking هست, اگر هر season بتونید هر مدالی بالا تر از bronze بگییرید بهتون اون قاب هارو میده, البته باید تا اخر season که میشه اواخر مهر حدودا نگه دارید رنکتون رونقل قول:
یااااااااا علیییییی:n04: چطور با این پینگ بازی میکنید؟ من بعضی اوقات که پینگم در بدترین شرایط به 180 یا 200 میرسه کلا قید بازی کردنو میزنم در حالت عادی پینگم بین 130 تا 150 ست(داتک).نقل قول:
شما وضعت خوبه ! من در بهترین حالت پینگ 250 باشه.(مخابرات)نقل قول:
زمانی که شاتل داشتم و اولایی که مخابرات داشتم 180 اینا بود ولی خوب بد شد سریع.
یک مرفه بی درد :n02:نقل قول:
(فقط جنبه شوخی)
من بدترین حالتی که بازی کردم پینگ 409 بود اف پی اس 8 :|
بهترین پینگ 112
مخابراتم :|
این پینگی که شما ها دارید رویاس برای ما ((:نقل قول:
ما خیلی خیلی بهمون خوش بگذره پینگ میاد رو 350 ... وگرنه 400 به بالاس
وایمکس 2 مگ هم دارم خیره سرشون
در کل پینگ اگه بالا هم باشه خیلی اذیت نمیکنه ولی این تایم اوت که باعث لگ میشه کاملا بازی رو به هم میریزه ... نه میشه last hit کرد نه به موقع دوستان رو support کرد نه میشه درست spell زد...... هر وقت پینگم به 180 یا 200 میرسه تایم اوت هم پیدا میکنه که دیگه کلا باید قید بازی رو بزنم. دوستان چرا از شرکتهای دیگه اینترنت نمیگیرید؟ که پینگشون فکر کنم حتی از داتک هم پایین تره مثل شاتل و پارس آنلاین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا امروز چه خبره من پینگم 150 تا 250 بود امروز یهو رفته بالای 400 به isp هم زنگ زدم یه یک ساعتی درست شد بعد دوباره رفت بالا
مسئولش میگه سراسری هستش بگیر نگیر داره می خواستم بدونم امروز برای کس دیگه هم این طوری شده ؟
شما هم مگه na هستید؟نقل قول:
منم 512 وایمکس دارم پینگم 450 اینا هست اصلا بازی نمیشه کرد !
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooww:n19: :n04:نقل قول:
خوش به حالت تاحالا تو عمرم همچین پینگی نداشتمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممم
واححححححححححححححححححححححح حححییییی بابا من اگه پینگ تو را داشتم که کل تو دنیا هیچ کاری نمی کردم جز اینکه بشینم لول بزنم غذا را هم وسط لود می خوردم دستشویی هم روزی یک بار بیشتر نمیرفتم
اخههههههههههههههههههههههه ه چرا:n14:
نه جون مادرت ریوت این update رو run نکن :n03: می خوان lux رو دست بزنن نامردا :n14: خدا ازشون نگذره با این update balance .خیلی چرته کارشون.
اخه با range .kayleش دیگه چه کار دارن .همون range اش می ترکوند تو dominion دیگه اه!
اخه nami .range increase نمی خواد که واسه ult اش. همینجوریش سونامیشو از 3 km ای هم بزنه همرو سیل برده اخه نامردا!:n21:
nunu رو زدن له کردن pick اش اومده پایین حالا می خوان mana cost کم کنن ازش چه تاثیریه؟ اصلا می دونن passive اش چیه این update رو می زارن!؟
حالا باز morgana رو حال دادن بد نبود:n01: ولی اصلا نمی تونم طاقت بیارم می خوان lux رو دست بزنن :n28::n14:
بالاخره draven رو خریدم.خیلی حال میده تو هر بازی حداقل 10-12 کیل رو شاخشه تازه با پینگ 250.اگه هم ببازیم ناراحت نمیشم چون خودم خوب کیل میگیرم.
دوستان من لول 16 هستم و الا 5100 تا ip دارم میخوام به 6300 برسونم الان به نظرتون چی رو بگیرم؟
draven خوبه؟
یا darius ?
یا چیز دیگه
کسی هیروی مورد علاقش jax نیست؟
یه بار یه تو یه بازی دو بار quadra kill گرفتم 5 نفری سرم میرختن اول با E تمام ضربه هاشونو dodge بعد stun بعد ضربه 4 تا شونو کشتم این هفته از 10 تا بازی با jax فقط 2 تاشو باختم که یکیش یارم دقیقه 20 بازی 16 بار مرده بود =))
یکیشم یه Afk داشتیم واقعا توی سخت ترین متچ ها هیچ کس جلو دارم نیست تا حالا حریفی برا jax پیدا نکردم
اقا من هر کاری میکنم یوزر و پسورد ساخته نمی شه یوزر ساختم برام میلم امده ولی تو بازی که میخوام برم میگه اشباست جالب اینجاست تو خود سایت leagueoflegend یوزرمو که میدم برای گرفتن پسورد می گه همچین یوزری ساخته نشده دیگه خسته شدم اگه کسی داره یه یوزی به من بده بازی کنم یا برام بسازه ممنون میشم
ID GARENA:warning_fear
idyahoo:kazeroon_h@yahoo.com
با میل kazeroon_h یکی برام بسازین بعد امتحان کنین اگه دورست بود برام میل کنین ممممممممممممممممممممممممم ممنون میشم
به نظر من Udyr خیلی op هست خیلی بد میزنه ها !
به نظرتون آیتم چی بریم واسش خوبه ؟
این پچه خیلی حجمش کم بود دمشون گرم 1 مگ بود کلا !
شما احتمالا موقع ثبت نام یه region رو انتخاب میکنی و موقع بازی تو یه region دیگه میخوای لاگی کنی.تو فرم ثبت نام دقیقا زیر تاریخ تولد نوشته region که موقع ثبت نام باید انتخاب کنی.خیلی هم بد و ناخوانا نوشته.نقل قول:
سرور وست خابید نیم ساعت
این طور که مشخص شده چمپ و مپ مود 5 روز دیگه پچ میاد..........
بچه ها آموزش لول به زبان فارسی خیلی کم یا اصلا نیست پایین یه وبلاگ واسش بزنیم ؟
الان دوتا خیلی خوب همه هیرو ها توضیح داده شدن اما لول اینطوری نیست
یه کمکی هم به پلیرای ایرانی هم می کنیم
آموزش دیگه چیه.طرف میره تو بازی یه چمپیون برمیداره اسپل میزنه یاد میگیره.دو دست با AI بازی کنه یاد میگیره دیگه.نقل قول:
آره بابا تو wow هم یه هیرو میسازه لول آپ می کنه میرهbg رید آرنا آموزش می خواد چیکارنقل قول:
دوتا هم یه هیرو میگره 7-8 دی فارم شد بازی دسش میاد
اسکایریم هم همین طوری میری جلو یه چیزیمی شه دگه
چقدر این خارجیا بیکارن واسه همه چیز آموزش میزارن