به نظرم Extreme-Forces راست میگه . کلا مکانیسم کارکرد موتورهایی که با ECU کنترل میشن اینجوریه حالا چه النود چه لامبورگینی!
Printable View
به نظرم Extreme-Forces راست میگه . کلا مکانیسم کارکرد موتورهایی که با ECU کنترل میشن اینجوریه حالا چه النود چه لامبورگینی!
دیروز یه تصادف جزئی داشتم یارو با سرعت از پشت زده بود به سپر
لامپ بالای پلاک از جاش در اومده اینو ببرم نمایندگی درست میکنن یا باید بدم کسی دیگه ای درست کنه ؟ از صندوق عقب به لامپ دسترسی هست ؟
دوستان امروز متوجه شدم روی قسمت جلو و عقب بدنه تندر لکه های ریز متمایل به سفیدی دیده میشه . فکر کنم شته درخت ریخته متوجه نشدم و به مرور رنگ بدنه رو خراب کرده . مخصوصا وقتی تندر تمیزه خیلی تو چشم هست
البته من خودرو رو با مایع ظرف شویی خیلی رقیق میشورم نکنه از این باشه ؟
به نظر شما راه کار چیه؟
یکی بهم پیشنهاد کرده واکس بزنم و گفته حددود 120 تومن در میاد. با زدن واکس حل میشه به نظر شما ؟
اصلا این واکس چیه ؟ برای رنگ ماشین ضرر نداشته باشه و به قولی بدترش کنم
جالبه این شیشه شور هم که مایه تمیز کننده میپاشه این هم مسیر پاشیدن مایع شیشه شور روی بدنه جلو مونده یعنی دو خط سفید که تا پایین امتداد داره ! یعنی مایع شیشه شور کیفیت خوبی نداشته و روی بدنه تاثیر گذاشته ؟ هرکاری می کنم جاش نمیره !
رنگ بدنه تندر من مشکلی هست . امروز کلا روحیه ام رو خراب کرده این قضایا :n28:
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
پولیش خوب بزن.نقل قول:
تندر رو 2 سال هم نشده گرفتم پولش بزنم ؟ پولش میگن برای ماشین هایی هست که رنگشون مشکل زیاد داره مثلا افتاب سوختگی شدید داره یا رگه رگه شده باشه . مشکل رنگ تندر من جزئی هست و درواقع دقت اگر نکنی مشخص نمیشهنقل قول:
این واکس چی هست ؟یکی واکس پیشنهاد کرده بزنم
[
ممنون از راهنمایی شما خیلی محبت می کنید منو راهنمایی می کنید
پس واکس همون پولیش هست ؟
من هیچ آشنایی ندارم با این موراد . می ترسم بزنم رنگ ماشین رو خراب کنم .
کدوم رو شما توصیه می کنید بخرم ؟
پوشش محافظ رنگ نانو پرمیوم کلاس 226941 - 50 میلی لیتر + 250 میلی لیتر یا پولیش ماشین 300200 - 500 میلی لیتر ؟
والا من یه پست دادم که جهت راهنمایی شما چندتا لینک هم توش داده بودم ولی مدیر محترم حذفش کرد نمیدونم رویت کردید یا خیر؟ بله یه جورایی پولیش نرم همون کار واکس رو هم میکنه.نقل قول:
لطفا به من پ.خ بزنید نه ندیدم مدیر پاک کرده .نقل قول:
حتی اون لینک از چاره رو هم پاک کردن !
پس من واکس بزنم به نظر شما بهتر نیست ؟ واکس کدوم محصول از چاره رو سفارش بدم؟ لطفا به من با پ.خ معرفی کنید چون مدیر اینجا انگار اجازه نمیده ممنونم از محبت شما :n12:
پولیش برای ترمیم رنگ خودروستنقل قول:
واکس برای محافظت رنگ خودروست
زمانی که خودروی شما از نظر رنگ پریدگی ، تصادف و ... مشکلی ندارد میتوانید بعد از کارواش واکس بزنید ، این کار هم رنگ خودروی شما را براق تر میکند و هم پوششی است محافظ در برابر آفتاب و باران ( باران شهری معمولا اسیدی است و رنگ خودرو را از بین میبرد )
اما شما اول به پولیش احتیاج دارید ، یک پولیش نرم برای احیای رنگ خودروی شما ، سپس اگر دوست داشتید میتوانید بعد از هر کارواش خودروتان را واکس بزنید .
موفق باشید .
فکر کنم مایع شیشه شور تندر من اسیدی هست چون رد سفید کم رنگی روی جلوی تندر از محل خروج تا پایین انداخته ! من نمی دونستم این مایع می تونه این کار رو بکنه وگرنه از همون روز اول عوضش می کردم ! از روزی که از ایران خودرو گرفتم ( حدود یک سال و نیم ) این مایع شیشه شور رو عوض نکردمنقل قول:
الان چطوری این رو عوض کنم ؟ چه محلولی توش بریزم ؟ آب مقطر + الکل طبی یا ... ؟ یا از بیرون بخرم؟
احتمال زیاد مایع الکلی بوده است .نقل قول:
احتیاج به خرید هیچ آب شیشه شوری نیست ، ابتدا 1.5 لیتر آب را بجوشانید ( میتوانید از آب کتری استفاده کنید ) بعد از خنک شدن ، حدود 20 قطره ( یا دو قاشق بزرگ ) مایع ظرف شویی با آب مخصوط کنید و درون مخزن شیشه شور بریزید .
دوستان سه ماه نشده این صندلی هاش به صدا افتاده که خیلی آزار دهندست...میشه کاری کرد؟
سلام
من یه تندر مدل 86 دارم .
راستیت تا حالا جلو بندیش دست نخوره فقط یک بار میزون فرمون رفته .
اما چند وقتیه احساس میکنم لاستیک های جلو دارن دچار سایش میشن .
لبه های بیرونی چرخ های جلو . به نظرم کمبر کستر چرخ ها بهم خورده .
به نظرتون دلیلش چیه میتونه باشه ؟ به نظر خودم که از سیبک هاشه . متاسفانه جلوبندی ساز درست حسابی هم سراغ ندارم و نمیتونم ماشین رو بسپارم دستشون!
باید دهانه چرخ ها رو ببرید تنظیم کنننقل قول:
اگر تو سرعت بالا لرزش فرمان دارید تایر هارو هم بالانس کنید.
صندلی هیا جلو مقدار کمی لقی دارننقل قول:
ولی همه شون اینطورین
راه درمانی نداره
حساس نشو بش :n01:
امروز متاسفانه بعد از بارندگی شدید متوجه شدم که خودرو زمان استارت زور میزنه و به اصطلاح باتری فابریک بعد از بیش از 3 سال دیگه به پایان عمرش داره نزدیک میشه
از طرفی چون در موقعیتی قرار گرفتم که نمی تونم ماشین را در صورت روشن نشدن در پارکینگ نگه دارم مجبور شدم باطری را تعویض کنم و متاسفانه از برند پلاتینوم مدل 74 آمپر را گرفتم 300 تومن:n03:
فکر می کنم اشتباه کردم و باید از یک برند ارزونتر همون 60 آمپر را می خریدم 170 تومن:n28:
گفتم اینجا بگم که بقیه دوستان اشتباه من را مرتکب نشن
دیگه قیمتا همینه دیگه.دیگه توی این دوره زمونه 300 تومن پولی نیستش که بخوای نارحت بشی:n10:نقل قول:
دوستان
همین الآن مصرف لحظه ای رو ماشینتون چند نشون میده؟
در مورد مسافتایی هم که طی کردند یه نمه توضیح بدین. جاده / شهر؟
مرسی
با سلام
مدتیه که دو سه تا مشکل دارم توی ماشینم.
یکی اینکه شتاب ماشین یه ذره اومده پایین.
مهمترینش اینکه هنگام حرکت گاهی ماشین با لرزش و دل دل شروع به حرکت میکنه.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ یکی گفت از شمع هست، شمع ها رو عوض کرد بوش گذاشت، اولش خیلی خوب بود اما بعدش باز همونطوری شد.
مدل ماشین سال 90 - E2 هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید. :n01:
من ایشاالله قصد خرید تندر از بازار رو دارم
یه سئوال داشتم الان بنابراعلام سایت ها قیمت تندر e1ایران خودرو تو بازار 32 تومن هستش و قیمت تندر e2 پارس خودرو 37 تومن (منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تفاوت این دو چیه که تو بازار 5 تومن اختلاف قیمت دارن؟
میدونم که خرید e2 با توجه به امکاناتش بهتره ولی این امکانات 5 تومن می ارزن؟
ممنون از نظر همه دوستان و اساتید
کیسه هوا-رینگ آلومینیومی-و فکر کنم ترمز EBDنقل قول:
EBD نداره. اصولا هیچ ماشین تولید داخلی EBD نداره.نقل قول:
کی میگه ؟مدل E2 داره .فایل مشخصات فنی ترمزش هم ایرانخودرو منتشر کرده. در اینترنت جستجو کنید /نقل قول:
بله تندر 90 فول هم abs داره و هم ebd
برای تستش هم ماشین را به شکلی برونید که نصف ماشین روی آسفالت و نصف دیکه روی شونه خاکی باشه و با کوبیدن روی ترمز خودرو بدون انحراف متوقف میشه در حالی که سمند lx با سرعت 50 کیلومتر یک نیم دور دور خودش میزنه و پرازید هم احتمال چپ شدنش هست
دوستان عزیز
این طور که سایت ایران خودرو نوشته هم ای 1 و هم ای 2 اینی که میگین داره
اینجا رو ببین و مقایسه بزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال من این بود که با توجه به قیمت های بازار می صرفه 5 تومن بیشتر بدیم به خاطر این امکاناتی که گفته شده
مهمترینش به نظر من کامپیوتر سفری، آینه برقی با گرمکن، شیشه بالابر برقی عقب و صندلی برقی هستش
امکانات فنی کاملا یکسانه و فقط تجهیزات فرق میکنه
بازم تشکر از همه دوستان
یه زمانی که تندر ای2 17.5 بود قیمت ای1 حدود سه تومن پایین تر بود
حالا گه قیمت بالا رفته این اختلاف زیادتر شده
اگه بخوای حساب کنی کلا 38 تومن پول ال 90 نیس!
این به خاطر دید دو سال پیش ماست
حالا با این پول بی ارزش 5 تومن چیزی نیس واسه این امکانات که واقعا ارزش هم دارن و مهمه که باشه
+ پنجره جلوی ای2 رنگ بدنه هست ولی ای1 مشکیه
ای2 دو ایربگه هست اما ای1 یک ایربگه
فقط تجهیزات آپشن نیستا
البته ای ۲ جدید ها ظاهرا تک ایربگه...میگن نداریم بذاریم!
به نظرم که میصرفه بعدا که خریدید متوجه میشید که ضرر نکردید.ضمنا همه چی مدل فابریک که کارخونه میذاره بهتر از اینه که شما ماشین مدل پایینتر بخرید و خودتون نصب کنیدنقل قول:
سلام
تو حرکت یهو دیدم در داشبورد باز شد زدم بقل دیدم زبونش شکسته،،،،قبلا هم واسه دوستان دیدم این اتفاق افتاده،،از جنس بی کیفیته دیگه!!! حالا میشه زبونشو جداگانه پیدا کرد؟یا باید برم در کامل بگیرم؟
ebdنقل قول:
اصلا سیستم خاصی نیست یه برنامه توی ecu abs هست
حتی پراید های ABS دار هم EBD دارن
نحوه تستش هم آسونه
من دقیقا همین تست رو روی آسفالت و سطح یخی انجام دادم با پراید مدل 90 abs دارنقل قول:
بدون هیچ انحرافی ماشین وایساد:n16:
نه زبونه جدا هستنقل قول:
من خریدم 6 تومن
فقط موقع خرید زبانه شکستهخودت رو ببر نوشته هاش دقیق مثله هم باشه
چون یه مدل هست هست هیچ نوشته ای نداره اومدم جاش بندازم شکست!!!!
EBD فقط نرم افزار نیست.برای اینکه نیروی ترمز در هر 4 چرخ یکنواخت باشه تا خودرو منحرف نشه باید روی ترمز هر 4 چرخ سنسور (4 کانال)باشه که در سیستمهای ABS ماشینهایی مثل پژو ،پراید سمند و ... معمولا فقط دو چرخ سنسور داره(دوکاناله). EBD از لحاظ سخت افزاری پیشرفته تر از ABS هست فرق ABS با EBD اینه که ABS زمانی که ترمز قفل کنه وارد عمل میشه ولی EBD در ترمزهای ضعیف هم نیروی ترمز رو توزیع میکنه و همچنین به دلیل 4 کاناله بودن انحراف خودرو در ترمزهای شدید هم کمتر خواهد شد.ضمنا به نظرم اصلا مقایسه ی ترمز النود با پراید شایسته نیست ،من سال گذشته هم پراید داشتم و هم النود هر وقت سوار پرایده میشدم تعجب میکردم، ترمز پراید بیشتر قابل قیاس با ترمز دوچرخه هستش !نقل قول:
النود یه ماشین کاملا معمولی در دنیا به حساب میاد و اصلا چیز خاصی نداره ولی وقتی پراید رو با النود مقایسه میکنی متوجه میشی که پراید هیچ بویی از پایین ترین استانداردهای فنی ،رفاهی و ایمنی نبرده.
این بازار چقدر قیمت ها افتضاح شده
من دنبال تندر رفتم فول بالای 40
ای یک سی و پنج تومن کارخونه هم که تحویل اردیبهشت با قیمت اردیبهشت (احتمالا 20 درصد افزایش داره)
سر همین گشتن هایه لیفان 620 کرمان خودرو دیدم امکانات عالی بود رفتم نمایندگی ثبت نام کردم گفتن بهمن میدن
مدیر سایت ببخشید که تو مبحث تندر نوشتم
بحث 2 کاناله بودن یا 4 کاناله بودن سیستم abs پراید یا سمند و.. بحث قدیمیه از اهل فن هم بپرسی 4 کاناله هست عکس های سنسور روی چرخ های عقب هم توی نت هست بگردی پیدا می شهنقل قول:
همین یونیت abs پراید رو نگاه کن 4 تا خروجی داره و به هر 4 چرخ وصله
منتهی چون ترمز عقب پراید کاسه ای و ضعیفه اصلا قفل نمی کنه که abs بخواد برا چرخ عقب وارد عمل شه
ولی با یه آزمایش ساده می شه فهمید که 4 کاناله هست
روی جاده یخ زده (یا هر سطحی با اصطحکاک کم) ترمز گرفتم ،چرخ عقب کاملا قفل می شد بلافاصله abs وارد مدار می شد و عمکلردش روی چرخ عقب کاملا مشهود بود
همون یونیت abs وظیفه عملکرد ebd رو هم بر عهده داره و همه کارا رو انجام می ده
ebd مکمل سیتسم abs هست سخت افزار جدایی نداره:n16:
مطالعه این تاپیک می تونه مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کسی سیستم ترمز پراید رو با ال 90 مقایسه نکرد!!!
خودم هم ال 90 دارم و هم پراید 131
ال 90 سیستم ترمز یه سرو گردن از پراید بالاتره
سلام , من یک l90 e2 lp یورو 4 مدل 91 دارم که 6000 تا کار کرده , به تازگی یه تست شتاب ازش گرفتم , هر کار کردم از 13.8 بهتر نشد , به نظر شما مشکل از چیه , همه l90 همینطورن یا ماشین من مشکل داره.
شتاب 10 ثانیه ال نود تو تهران تغریبا غیر قابل دسترسیه! به خاطر ارتفاع از سطح اب های ازاد و کیفیت بنزین ها و ...نقل قول:
ولی در کل اگه خوب لانچ کنید و دور موتور رو از 6000 بالاتر نبرید (اگه تا 6500 ببرید تایم رو از دست میدین) ماشین باید بتونه تو کفی 11 تا 12 بزنه!
اما 13.5 که شما میگین یکم غیر طبیعیه!
احتمالا شما روی یه سطح شیب دار تست کردین . یا مشکل دیگه ای وجود داره.
من توصیه میکنم فیلتر هوا و روغن موتور رو عوض کنید و بعدش دوباره تست کنید . تاثیر خیلی زیادی داره !
درصد استفاده از ضد یخ برای تندر چقدر ـه ؟ برای چه مدت میتونم از این ضد یخ استفاده کنم و چند وقت یه بار باید دوباره بریزم تو رادیتاتور ؟ آب رادیتاتور رو هم باید عوض کنم ؟
راستی نهایت چند لیتر از مخلوط آب + ضد یخ رو تو رادیاتور بریزم ؟
چقدر سوال پرسیدم :n02:
با سلام خدمت دوستان
دیروز رفتم و تسمه تایم ماشین رو عوض کردم تسمه دینام هم مشکل داشت اونم عوض کردم روغن و ملحقات رو هم همین طور ماشینم هم ال90 87 هستش با کیلومتر 62000
از دیروز که همه اینا عوض شد دور موتورم ب 2.5 ک میرسه ی صدای عجیبی از موتور میاد.قاعدتا روی دنده 1 این صدا بلند تره.
میخاستم ببینم دوستانی ک دستی بر آتش دارن نمیدونن مشکل کجاست؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.
بله شرایط زیادی دخیله.حتی توی فصل سرما به نظرم افت شتاب محسوسه نمیدونم دلیلش چیه ولی فصل بهار که میشه شتاب ماشین خیلی بهتر میشه.نقل قول:
طرح اختلاطش رو روی خود گالنش نوشته به نظرم لازم نیست زود زود عوض کنید.من پارسال عوض کردم امسال هم هوس کردم عوض کنم ولی یارو گفت نمیخواد چون کاملا تمیزه مونده ولی عوض کردم 25 تومن هم پول دادم.قبلا با 25 تومن روغن موتور عوض میشد عوض کرد الان با 25 تومن ضدیخم نمیدن:n10:نقل قول:
ببخشید چقدر شد هزینه اش؟تو نمایندگی عوض کردید؟مصرف ماشین بالاتر نرفته ؟ بهتره ببرید مشکل رو به تعمیرکاره بگید.نقل قول: