به خدا نوشتم پي سي و دوستان زنده باشننقل قول:
بعد گفتم اين دوستان كه هميشه زنده هستن و ديگه جسارت نكردم
البته حالا هم فعل باشن يه جورايي ايهام داره :31:
Printable View
به خدا نوشتم پي سي و دوستان زنده باشننقل قول:
بعد گفتم اين دوستان كه هميشه زنده هستن و ديگه جسارت نكردم
البته حالا هم فعل باشن يه جورايي ايهام داره :31:
تبریک به لیورپولی های عزیز.
نکته ای که توی تلویزیون و بحثهای کارشناسی می گفتن این بود که سبک بازی لیورپول همه رو یاد لیورپول قدیم می اندازه.
+
تبریک به چلسی ای ها هم به خاطر گلزنی تورس :دی
اگه کینگ کنی بمونه (که می مونه) من خیلی امید دارم، البته فقط در صورتی که خریدهای خوب انجام بده. هنوز تیم برای رقابت سطح اول آماده نیست، بازیهای مهم رو خوب بازی می کنه ولی ثبات نداره که مشکلش نداشتن جایگزین هاست. تیم به یکی دو هافبک کناری درجه یک نیاز جدی داره.نقل قول:
از جوون گرایی کینگ کنی خوشم میاد. امروز دو دفاع کناری 17 و 18 ساله بودن که فقط دو سه بار برای تیم اول بازی کردن (انصافا هم خوب بودن). به امید فصل آیده این تیم + 3-4 بازیکن درجه یک می تونه برای قهرمانی بجنگه (که اگه قهرمان هم نشد حداقل سهمیه CL رو بگیریم:31:)
سرالکس فرگوسن: آرسنال و چلسی را هم شکست خواهیم داد
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بعد از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اورتون با گل خاویر ارناندز، تاکید کرد که تیمش می تواند با پشت سر گذاشتن چلسی و آرسنال قهرمان لیگ برتر شود.
با این پیروزی یونایتدها فاصله شش امتیازی شان در صدر جدول را حفظ کردند و این در حالی است که باید دو دیدار حساس مقابل آرسنال در امارات و چلسی در الدترافورد انجام دهند.
فرگوسن مطمئن است تیمش در هر دو دیدار به پیروزی خواهد رسید و تایید کرد که تنها از بازیکنانش خواسته به روند پیروزی های شان ادامه دهند.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" چیزی که من را گیج می کند این است که می شنوم که می گویند ما هنوز باید مقابل آرسنال و چلسی قرار بگیریم انگار قرار است ما مقابل آنها شکست بخوریم.
چرا نتوانیم در این دیدارها پیروز شویم؟ چرا باید بعضی ها بگویند ما نمی توانیم چلسی را در خانه شکست دهیم یا از امارات با پیروزی به خانه برگردیم؟
من امروز به بازیکنانم گفتم همه این چرندیات را فراموش کنند و تنها در دیدارهای شان به پیروزی برسند. اگر پیروز شوند، همه چیز عالی خواهد بود.
ما تنها نباید مغرور شویم و فکر کنیم از همین حالا قهرمانیم. شیوه ای که بازیکنان با این شرایط برخورد کرده اند، شانس زیادی برای موفقیت به آنها می دهد. من فکر می کنم حس پیروزی طلبی زیادی بین آنها وجود دارد."
او همچنین در مورد دیدار مقابل اورتون گفت:" ما در اکثر دقایق بازی فوتبال خوبی ارائه دادیم. شاید در 10 دقیقه ابتدایی نیمه دوم خیلی خوب نبودیم اما ما می توانستیم در همان نیمه اول کار را یکسره کنیم.
ما به شیوه همیشگی منچستریونایتد عمل نکردیم. ما تا آخرین دقایق بازی صبر کردیم. کاری کردیم که هواداران از روی نیمکت های شان بلند شوند اما سرانجام پیروز شدیم. بازیکنان نمایش فوق العاده ای داشتند و فکر می کنم امروز خیلی دلپذیر بازی کردیم."
منبع : بخش فارسی سایت گل
بله....دست به جیب شدیم....بعد از چند سال؟؟؟؟میتونی بگی؟؟؟؟نه!!!!تو اینا رو چه میدونی:دینقل قول:
دست به جیب شدیم واسه پست هایی که بازیکن بزرگ نداریم....همه پست ها از اکادمی و استعداد یابی هامون هستند....جای اسکولز اسنایدر رو میاریم(اسنایدر هست نه اشنایدر:27:)و جای ون در سار دخه ا...نه نویر:27:حالا اون چند تا نقطه ای که اخر لیستت گذاشتی معلوم نیست واسه کدوم ها بود...
مثل تیم شما نمیایم بعد50 میلیون پوند بازیکن بخریم بیاد بعد7-8 بازی 1 گل بزنه...با 7میلیون هرناندز میخریم میاد 19 گل میزنه....ما اینجوری میخریم....شما سعی کن به تیم هایی که 100برابر تیمتون تاریخچه و قهرمانی دارند احترام بزارید کار سختی نیست....اون سالهایی که ما دبل تریبل میکردیم شما کجا بودید....الان مثلا میگید هر تیمی جنبه(جنبه هست نه جمبه:27:حد اقل نوشتاریش رو رعایت کن)3جام رو نداره...مثلا چلسی داره؟؟؟:دی 1 مورد نام ببر؟میخوای 3جام های منچستر رو نام ببرم؟؟؟نه دیگه گناه داری:دی
در ضمن....الان هم میتونیم 3جام و حتی بیشتر....حداقل شانسشو داریم.....اول فصل کامیونتی شیلد رو از حلقومتون دراوردیم....توی لیگ6 امتیاز با تفاضل گل بیشتر سر تریم.....لیگ قهرمانان رو میتونیم بگیریم....جام باشگاه های جهان رو هم میتونیم بگیریم....شد چند تا؟؟؟عجب سوالی بود شما از 2تا بیشتر نمیتونی جام بشماری چون نگرفتی تا حالا:27::31:
دیگه دوستان توهین به منچستر که همتون میدونید بهترین تیم هست این اتفاقات رو هم به دنبال داره:دی
موفق باشید
زیاد مطمئن نباش !نقل قول:
سرالکس فرگوسن: آرسنال و چلسی را هم شکست خواهیم داد
ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﻣﯽﮐﻨﯽ
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﺠﺎ ﻫﻤﻪ ی ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ؟
ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻫﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﻥ ﻣﯽﺩﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ :ﮔﯿﮕﺰ ﻭ ﺭﻭﻧﯽ ﻭﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺩﺍﺳﯿﻠﻮﺍ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﮑﺎﻡ .
ﭼﻠﺴﯽ ﺍﻻﻥ ﻣﺜﻞ ۲۰ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻫﺸﺘﺶ ....ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﮐﺴﺐ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺍﺕ .
ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﭼﻠﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺮﺝ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻥ ﺧﺮﯾﺪﻩ .ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮﺭﺱ ﻭﺷﻮﭼﻨﮑﻮ ﻭ ﺑﺎﻻﮎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ .ﻣﺜﻞ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﻪ ﻫﺮﻧﺎﻧﺪﺯ ﻭ ﺍﻣﺜﺎﻟﺸﻮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
نقل قول:
سلام شرمنده وسط بحثتون وارد میشوم
ولی رونی هم محصول اکادمی منچستر نیست و ستاره سال 2004 اورتون بود که در همون سال فکر کنم با 27 میلیون دلار از اورتون خریداری شد .
پس بخواطر نداشتن اصلاعات کافی عذر میخوام :46:
دروگبا که تو مارسی مشهور شدنقل قول:
ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮﺭﺱ ﻭﯼ ﺷﻮﭼﻨﮑﻮ ﻭﯼ ﺑﺎﻻﮎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ
آنلکا هم که معلومه :دي
چک هم تو تیم ملی کشورش
اشلی کول تو آرسنال
مالودا تو لیون
دکو تو پورتو
و
.
.
.
اگه بخوای اینطوری حساب کنی که این رابطه واسه ی منچستر هم صدق میکنه :20:نقل قول:
دیگه اینو همه میدونند که دروگبا و انلکا و چک و مالودا توی چلسی مشهور شدند و رشد کردند ... و قبلش یا کسی نمیشناختشون یا ستاره نبودند:46:
عرض کردم اکادمی و استعداد یابی....نه خرید ستاره با پول های زیاد....ایا رونی تو اورتون به همین شکل بود یا فرگوسن پرورشش داد....فکر میکنم اون زمان17یا 18 ساله بود:46:نقل قول:
همه پست ها از اکادمی و استعداد یابی هامون هستند
این کاملا مشخص هست که خرید بازیکن هیچ ایرادی نداره...ولی در صورتی که مثمر ثمر باشه....چلسی هم با اومدن ابراموویچ تیم خوبی شده....من میگم شما چرا انقدر فکر میکنید منچستر قرار هست که تو این 2 بازی 6امتیاز از دست بده؟؟
تو بازی های قبل 2بار ارسنال و 2بار چلسی رو شکست دادیم...اگه میباختیم یه چیزی:31:
امید ندید به خودتون...ما قهرمانیم:31:
ایشالا واسه فصل بعد:46:که اونم بعیده...اسنایدر میاد ایشالا...شایدم خاویر پاستوره....دخه ا....هرناندز و رونی هم که دیگه:40:
امیدوارم صحبت هام رو رو غرور حساب نکنید....
من با همتون دوستم فقط یه کم دیدم دارید زیاد به این 6 امتیاز دل خوش میکنید:31:
دوست من...یه 50-60 سال با فرگوسن اختلاف سن داری:دی حتما از تیمش مطمئن هست دیگه....24سال که کارش همینه...همه این مسابقات و فشردگی بازی ها رو قبلا دیده....بهش اعتماد کن:46:.نقل قول:
زیاد مطمئن نباش !
اینجا بحث ها اختصاصی نیست....هر کسی میتونه بیاد و نظرش رو بگه....ما با کسی جنگ نداریم اینجا:46:نقل قول:
سلام شرمنده وسط بحثتون وارد میشوم
ای حال میدهسامان جون بجای دو بازی سه بازی رو ببازید و سوم شید :دی :دی
چلسی رو نمی دونم ولی من همین جا به نمایندگی از طرفداران ارسنال اعلام میکنم که ما میریم 3 امتیاز رو از من یو بگیریم!:31:
بر و بچه های چلسی باقیش با شما...
خیلی دارین مغرور میشین!
از این خبرا نیست که بگین منچستر اصلا 6 امتیاز از دست نمیده ! لندنی ها منچستر رو یه درس حسابی میدن :دی
ایولنقل قول:
چلسی رو نمی دونم ولی من همین جا به نمایندگی از طرفداران ارسنال اعلام میکنم که ما میریم 3 امتیاز رو از من یو بگیریم!
بر و بچه های چلسی باقیش با شما...
باید با آنجلوتی در این مورد یه صحبتی بکنم :دی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بهتون تبریک می گم ، واقعا حسودیم شد بهتون ، شما خوش بین ترین ( شایدم متوهم ترین :31:) انسانهای زمینید .:31:نقل قول:
البته یه عده دیگه هم هستن که فکر می کنن شالکه هم منچستر رو می بره ، اونا هم مثل شما .:31:
الان یه زنگ بهش میزنم :دینقل قول:
دعوای الکی چرا ؟
ما حرف الکی نمیزنیم که ، عمل میکنیم . وقتی بازی ها رو بردیم اون وقته که تمام این حرفا پوچ و بی ارزش جلوه میکنه و الکی حرس ( هرس درسته یا حرس ) بی خودی خوردین ؟
این فصل ما قهرمانیم
بحث شدیدا تکراری و کهنست...:31: یادمه یه بار با وحید در مورد این موضوع مفصل تو این تاپیک صحبت کردیم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395623
نقل قول:
بازیکنای پرورش دیده در آگادمی یونایتد:گری نویل از 1992
وز برون از 1996
پاول اسکولز از 1994
جان اوشی از 1998
جانی اوانز از 2006
دارن فلچر از 2001
دران گیبسون از 2005
ماچدا از 2007
کری اوانز از 2009
...و البته یه سری بازیکنه دیگه که هنوز مطرح نشدن و دارن تو تیماس دیگه قرضی بازی می کنن...
اضافه می کنم بازیکنان بسیار زیادی هم هستند که یونایتد از تیم های دیگه خریده (با قیمت های پایین) و بعد چهرشون کرده (پرورششون داده) و احیانا فروختتشون با قیمت بالا.
لیست خرید چلسی از سال 2003 تا تابستان 2009:
نقل قول:
فرگوسن باید از مالک باشگاه بدهکارش راضی باشه یا چلسی از مالک پولدارش که از سال 2003 که اومده تا همین سال 2009 که آخرین فصل نقل و انتقال بازیکن برای چلسی بود بیش از 310 میلیو پوند بازیکن خریده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شک نکن عددی که گفتم رو از خودم در نیاوردم!) چلسی بازیکنایی مثل مایکلله، داف، کاروالیو، دروگبا، فررا، روبن، اسین، شوشنکو، بالاک، اشلی کول، بلتی، دکو، آنلکا و... رو جذب کرد و با جذب شوشنکو با قیمت 31 میلیون پوند، از سال 2006 تا 2008، دو سال رکورد دار فصل نقل و انتقلالات بازیکن در جزیره شد...
نقل قول:
بین سال های 2004 تا 2006 که دوران طلایی چلسی و قهرمانی هاش در لیگ برتر بود، چلسی بیش از 180 میلیون پوند بازیکن خریده
درباره دروگبا:
نقل قول:
بعدش کی گفته دیدیه دروگبا رو چلسی ساخته... دروگبا فصل قبل از انتقال به چلسی،تو 55 بازی ای که برای مارسی بازی کرد، 32 تا گل زد... 24 میلیون پوند دادید به یه بازیکن بعد میگید...!!!!
درباره رونی:
البته طبیعتا رونی با 4 گلی که تو یورو 2004 زد خودشو ثابت کرد و البته قیمتش رو بالا برد... ولی فکر کنم جالب و منصفانه نباشه که بگیم رونی تو اورتون ستاره بود و خریده شد... رونی بازیکنی مستعدی بود و خریده شده و یونایتد شکوفاش کرد و در یونایتد رونی به مرز پختگی رسید...نقل قول:
رونی تو اورتون هنوز قراردادش تموم نشده بود که تیم های دیگه خواستار جذبش شدن... خود باشگاه اورتون هم دوست داشت قبل از پایان قرارداد رونی و بازیکن آزاد شدنش، ردش کنن بره... که تو حدفاصل بازار پیشنهادات از سوی نیوکاسل، لیورپول ومنچستر یونایتد، منچستر تونست باپیشنهاد خوب، رونی رو جذب کنن... اینکه هم میگیم رونی تو منچستر شکوفا شد، دروغ نیست... رونی در مجموع دو فصلی که برای اورتون بازی کرد،77 بار بازی کرد و کلا 17 گل زد... اما در اولین فصل حضورش تو منچستر 43 بار بازی کرد و 17 گل زد... تازه خیلی از بازی ها هم به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدون میشد و فیکس نبود....
.
.
.
حالا اینا رو بیخیال... این ریو منو کشته با این خوشحالیاش بعد گل!! یعنی شیفتشم... خوشم میاد همیشه خوشحالیش رو با تماشاگرا تقسیم می کنه و بهشون شور میده... نه تنها تو بازی اورتون بلکه تو هر بازی ای که حاضر بوده...:40:
یاعلی:11:
شما تو هیچ پستی بازیکن بزرگ ندارین :31: بازیکن گنده دارین عصا به دستان :27:نقل قول:
آقا ما پول داریم میاریم شما هم بیارین اگه میتونین انقدر پول داریم که میتونیم باشگاه شما با همه افتخاراتش رو هم بخریم :27: حسودیت میشه !
به اون جامهای زیر خاکیتون نناز که همه یا با شانس آوردین یا با کمک داوری :39: اگه راست میگی حالا 3 جام تو یه فصل بیارین دیگه چلسی و سیتی و ... اجازه این کارا رو نمیدم :8:
خدایی دوستان طرفدار چلسی....جدا از همه ی بحث ها...امیر و دوستان...خداییش حرف هایی که بولد کردم و دوستتون زده رو قبول دارین؟:31:وجدانن قضاوت کنین ببینید یه طرفدار چقدر میتونه بی فکر حرف بزنه:31:خوندم یه کم خندیدم دمت گرم....بچه ها جواب سوالم رو بدید:46:نقل قول:
همون عصا به دست 3تا پاس گل داد چلسی 3-1 شکست خورد عزیز دلم:31:
بعدشم...تو کدوم جام چلسی اجازه نداد ما قهرمان شیم؟؟؟اها لیگ قهرمانان:31:
جام حذفی هم لیورپول و ارسنال رو حذف کردیم...اما با پاس گل کریک حذف شدیم...فدای سرمون...حداقل از اورتون نخوردیم:31:
بحث فوتبال تو پی سی ورد حرومه
اخه کسی که بعد از سال 2000 اومده طرفدار چلسی شده بحث میشه باش کرد:27:
عجب جوکهای با حالی:31::31:نقل قول:
شما تو هیچ پستی بازیکن بزرگ ندارین بازیکن گنده دارین عصا به دستان
آقا ما پول داریم میاریم شما هم بیارین اگه میتونین انقدر پول داریم که میتونیم باشگاه شما با همه افتخاراتش رو هم بخریم حسودیت میشه !
به اون جامهای زیر خاکیتون نناز که همه یا با شانس آوردین یا با کمک داوری اگه راست میگی حالا 3 جام تو یه فصل بیارین دیگه چلسی و سیتی و ... اجازه این کارا رو نمیدم
یکم فکر کن انقدر بی فکر نباش :27: جامهایی که چلسی چند ساله داره درو میکنه تو همه اونها نگذاشته شما قهرمان شین دیگه :8:نقل قول:
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
یه زیر خاکی دیگه :27:نقل قول:
امضا رو ببین بعد راه برو ببخشید حرف بزن :5:
خدا تورو ازمون نگیره:16::16::31::31::31::46:نقل قول:
تو 5سال اخیر 4بار یونایتد قهرمان شده دوست من...عسل...نمکی:31:
تورو هم همینطور :31:نقل قول:
یه پیش بینی بکن حال کنیم مثل بازی منچستر - لیورپول باشه :39::39:
به این میگن عوض کردن موضوع برای جلوگیری از ضایع شدن:46:نقل قول:
مشکلت اینه که اطلاعاتت خیلی کمه:13:نقل قول:
FA Cup و Charity Shield هم جام هستن دیگه نیستن برو ببین چلسی تو 5 سال اخیر چند تاشو گرفته:27:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
نقل قول:
دیدم کی ضایع شد :39::39:
از سال 99 تا سال 2010 یعنی پارسال منچستر 7 بار چلسی 3 و ارسنال 2بار قهرمان شدند...و در 5سال اخیر با حساب الان که 6 امتیاز سر تریم 4بار منچستر قهرمان شده...شما میگید جام ها زیر خاکی هستند...نمیدونم شاید شهر شما اینطوری حساب میشه....مشکل خیلی از ایرانی های ساکن ایران اینه که هر چقدر بخواس سکوت کنی که به طرف بفهمونی که داری احترامش رو نگه میداری طرف فکر میکنه که کم اوردی....وگرنه تاریخ منچستر مشخص هست و نیازی به توضیح نداره...سن زیادی هم ندارید....مشخص هست....موفق باشیدنقل قول:
کم آوردی دیگه بحث رو عوض نکن:27:نقل قول:
ممنون که احترام گذاشتی احترام گذاشتی احترام هم دیدی:31:
سنم هرچقدر باشه مطمئن باش از تو بیشتره من به دلیل علاقه به رود گولیت از موقعی که چلسی اومد طرفدار چلسی
شدم مطمئنم که تو حتی نمیدونستی که رود گولیت تو چلسی بازی کرده :27:
دوستان شوخی شوخی به توهین رسید. لطفا این بحث رو ادامه ندید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتی ریو...این عکس خالی از لطف نیست:31:نقل قول:
این ریو منو کشته با این خوشحالیاش بعد گل!! یعنی شیفتشم... خوشم میاد همیشه خوشحالیش رو با تماشاگرا تقسیم می کنه و بهشون شور میده... نه تنها تو بازی اورتون بلکه تو هر بازی ای که حاضر بوده....
آدرس عکس واسه من فیل؟تره سامان جان... میتونی جای دیگه آپش کنی؟:20:نقل قول:
آرسنال هم که باخت :31:
عجب بازی هایی بشه هفته های آخر لیگ جزیره !
:18:ایران هنوز این فیلتر نتش رو درست نکرده؟؟؟ادرس عکس فیلتر؟؟؟:18:نقل قول:
آدرس عکس واسه من فیل؟تره سامان جان... میتونی جای دیگه آپش کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم که کدوم سایت فیلتر نیس تو ایران حسین جان....هر سایتی که فیلتر نیس بگو اپ کنم واست
اینم از ارسنال:31:
نقل قول:کد:www.shiaupload.ir
کد:up.--------.com
بازیکنی از آرسنال مصدوم نشد/نشده؟.من که خسته شدم از بس آرسنالی ها میگن بازیکنامون مصدوم بودند.
امیدوارم واسه بازی هفته بعد، همینجوری آرسنال تیم کاملشو داشته باشه.:20:
به امضات دقت کن ...نقل قول:
آرسن ونگر: من را سرزنش کنید
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، مسئولیت شکست مقابل بولتون و از دست دادن شانس قهرمانی در لیگ برتر را پذیرفت.
شکست روز گذشته توپچی ها مقابل بولتون به معنای پایان امیدهای آنها برای رسیدن به قهرمانی در رقابت های این فصل بود زیرا آنها اکنون در فاصله چهار هفته به پایان رقابت ها، 9 امتیاز با منچستریونایتد صدرنشین فاصله دارند.
ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازیکنان نباید سرزنش شوند. اگر کسی مستحق سرزنش است، آن فرد من هستم. من بازیکنان را انتخاب می کنم و تیم را می چینم. از نظر من بازیکنان در تمام طول فصل فوق العاده کار کردند.
آرسنال در هیچ یک از سه دیدارش در یک هفته اخیر موفق به کسب پیروزی نشد. علاوه بر این آنها در 9 دیدار اخیرشان در همه رقابت ها تنها 1 پیروزی به دست آوردند."
ونگر همچنان به اصولش معتقد است اما این فصل را به دلیل از دست رفتن فرصت های قهرمانی، ناامیدکننده توصیف کرد.
" اگر بتوانید من را قانع کنید که اصولم اشتباه است، من آماده ام که آنها را تغییر بدهم. ما سعی می کنیم فوتبال را با شیوه ای مناسب به اجرا بگذاریم، همان طور که امروز این کار را کردیم.
وقتی پیروز نمی شوید، اصول تان زیر سوال قرار می گیرد. باید از آن فاصله بگیرید تا ببنید کارتان درست بوده یا اشتباه.
بسیار ناامید کننده بود زیرا باید با 9 امتیاز اختلاف نسبت به صدرنشین به خانه برگردیم. این داستان این فصل ماست.
این یکی از آسان ترین تعقیب های ما برای مدتی طولانی بود اما ما از فرصت های مان در طول فصل استفاده نکردیم. ناامیدکننده بود زیرا احساس می کنم ما پتانسیل آن را داشتیم."
او همچنین در مورد شکست دیروز گفت:" شکست در چنین دیداری دشوار است. وقتی به گلی که در بازی امروز و همچنین در دیدار مقابل لیورپول دریافت کردیم، نگاه کنید، متوجه می شوید که چقدر غیر قابل هضم است. اما ما هرکاری لازم بود انجام دادیم و نمایش فوق العاده ای داشتیم.
ما 1-0 عقب بودیم اما موقعیت برای رسیدن به پیروزی داشتیم تا آخرین دقیقه بازی جنگیدیم و البته اکنون شانس مان برای قهرمانی بسیار اندک است."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/25/2457001/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%B4-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
چیچاریتو: گلهای پیروزیبخش دیرهنگام بخشی از تاریخ منچستریونایتد است
سایت گل – خاویر ارناندس، مهاجم منچستریونایتد به عملکرد تیمش میبالد.
آنها شنبه مقابل اورتون در خانه به سختی یک بر صفر پیروز شدند. ضربات ارناندس را بارها تیم هوارد، دروازهبان سابق یونایتد گرفت تا این که چیچاریتو در دقیقه 84 توانست گل برتری را بزند.
او به سایت رسمی باشگاه گفت: «برای 90 دقیقه به تلاش ادامه دادیم چون گل میخواستیم و هر چه سریعتر میخواستیم سه امتیاز را بگیریم.
روز دشواری بود چون هوا گرمتر شده بود و این ما را خستهتر کرد.
اما تاریخچه منچستریونایتد همین است. ما میتوانیم در دقیقه 1 یا دقیقه پایانی گل بزنیم.»
یونایتدیونایتد برنامه پرمشغلهای در این فصل داشته و چیچاریتو میگوید: «ما تنها به بازی پیش رو فکر میکنیم و خوشبختانه در بازی با اورتون هم سه امتیاز را گرفتیم.
میدانستیم سه امتیاز چقدر اهمیت دارد و نیاز داشتیم تمام امتیازاتی که میتوانیم را بگیریم تا بتوانیم لیگ را فتح کنیم.
این بخشی کلیدی از فصل است، ما شالکه را داریم و بعد از آن هم دو بازی با آرسنال و چلسی داریم.
اینجا همیشه در ذهن خود این را در نظر میگیریم که باید پیروز شویم و نیاز به سه امتیاز داریم.
مهم نیست کی گل بزند. حتی مدافعان هم میتوانند گل بزنند تا پیروز شویم و این مهمترین نکته است.
ما نباید خودخواه باشیم و تنها به گلزنی فکر کنیم.»
چیچاریتو در اولین فصل خود تا اینجا 19 گل برای یونایتد زده است.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/04/24/2456048/%DA%86%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%88-%DA%AF%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE
خب با باخت ارسنال فقط چلسی می تونه من یو رو بگیره . من فقط امیدوارم که من یو رو در بازی رو در رو ببریم . قهرمانی که دیگه پر.
مصاحبه هفته پیش فابرگاس رو باید بپذیریم!
جداي از باختهاي آرسنال كه من به شخصه كمي ناراحت شدم براي ونگر
و البته اوجگيري دوباره چلسي در بهترين زمان ممكن
من يكي اميدوارم نتايج جوري بشه كه منچستر سيتي جزء چهار تيم نباشه
دیگه خودشون هم به شانس خودشون اعتراف میکنن ولی منچستریهای این فروم...:31::31::31:نقل قول: