هنوز ساعت 2:15 هست بابا!نقل قول:
شب چهارمه و بازم قطع
Printable View
هنوز ساعت 2:15 هست بابا!نقل قول:
شب چهارمه و بازم قطع
مال من شبانه ارورش عوض شده، ارور 734 میده ، مال دوستان هم همینطوره ؟
تایید میشه. 3 شب رو با 691 سر کردن. حالا 3 شب هم برامون 734 خواهد داد. :laughing:نقل قول:
چیزی که زیاده پیغام خطا :laughing::laughing:
امشب قطعه یا نه؟
جون داداش کل isp ها ریختن بهم!
الان تو شیراز همه از هر جا که سرویس دارن شبانشون داغونه!
اینجا که وصلهنقل قول:
مال بقیه دوستان هنوز هم قطعه؟
اگه قطعه خاااااااااااااااااااااک بر سرشون
4 شبه كه اينترنت رايگان شبانه صبانت قطعه و درستش هم نمي كنن!
خدا رو شكر كه با سرعت كمش از اول هواي حجم دانلود رو داشتم كارم به اين شبانه مزخرفش با اين قطعيش نيفته
بچه های مشهدی دیشب هم قطع بود؟!
من چک نکردم.
گویا کلا صبا نت گند زده !
خداحافظ دانلود شبانه رایگان
آقا نیشابور هم قطع می باشد ر...ن تو صبانت :2:
نه بابا ایول چند وقته نیشابور پرسرعت عمومی داره؟؟ باز جای شکره.نقل قول:
نگران نباشید چمدون تو راهه:31:
بابا خسته شدیم.ماهی داریم 20 تومان به خرد این کثافت صبانت میدیم بعدش اینطوری اینترنت میده.
یک روز قطعه یک روز دیگه سرعت روزانه پایینه جدید تر اینترنت شبانه قطعه.
تا کی میخواین بشینین کارای اینا رو ببینین؟؟!!
بابا زنگ بزنید فوش بدید :31: ازشون جواب بخواین.
واقعا که.:13:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
ای بابا همون چمدون هم بیاد سرش حرف در میاین.میگین آمریکا جاسوسی داره میکنه چی میکنه بر علیه ولایت ..:41:.دروغ میگم؟نقل قول:
یک ذره فکر کنین.دارن چه بلایی سرمون میارن؟:27:
اسم خودتو هم میذاری مسلمون به توان 2.
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
داداش بجای bold کردن بشین زنگ بزن جواب بخواه.:46:نقل قول:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
کارشه.سال قبل همین موقع ها بود که سرعت رو خیلی پایین آورد.:19:نقل قول:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
شما زنگ زدید؟ چی میگن؟:10:نقل قول:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
ا تو رو خدا نگاه کن!!نقل قول:
اخه پدر سوخته بازی تا این حد؟؟؟ :31:
آره بخدا.روز اول دوم بود دیدم دانلود نکرده اومدم روز بعدش چک کردم دیدم ارور 691 میده.نقل قول:
با کلی تعجب گفتم خدایااااااااااا :18:
عجیبتر دیدم با اکانت روزانه وصل میشه.:27:
گفتم خدایاااااا مارو چی آفریدی؟؟؟!!
ای کاش نمی افریدی.:31:
خوب اگه نمیتونن شبانه رایگان بدن، بگن نمیدیم، راحع بهش هم تبلیغ نکنن. یک مرجع قاونی برای رسیدگی به این جور مسائل تقلب و کم فروشی شرکت ها هست به نام "سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان" با این آدرس:و گویا شماره تلفن 124کد:http://www.cppo.ir
توی این صفحه هم شکایات رو اینترنتی ثبت می کنه:
دوستان لطفا اقدام کنید و بیاین از حق قانونی خودمون دفاع کنیم.کد:http://www.cppo.ir/pages/frontEnd/e_complain.aspx
با اینکه میدونیم اینا گردن کلف تر از این حرفان.نقل قول:
یکی از بچه ها لطف کنه متنی آماده کنه زودتر برای شکایت.
من میفرستم و پیگیری میکنم.
من فکر نمیکنم شکایت و این حرفا به جایی برسه چون شما بالفرض هم شکایت کنی و بخوان پیگیری بکنند چی رو باید پیگیری کنند؟؟!! صبانت و همه ی isp ها در قبال روزانه بما تعهد رسمی دارند و میگن ما ترافیکی که مشترک پولش رو داده داریم بهش میدیم تازه نه با 128 بلکه با چند برابر پهنای باند. در قبال شبانه هیچ isp تعهدی رسمی که قابل پیگیری باشه نداره و بقول خودشون توی قرار دادی که بین طرفین تنظیم شده نیومده و یه جور لطف از طرف خودشون بر سر مشترکان میدونن. در یک کلام چنان می پیچونن مشترک رو که باید به پاشون هم بیفتی و چند بار برای الطافی که بر سر ما دارن شکرگذاری کنی!! من یادمه حدود 3 سال قبل همین صبانت یه مورد مشابه حالا رو ایجاد کرد و بعد از صدها شکایت و تلفن و دعوا و..... بعدش صبانت مرکز رسماً از تهران نامه و بخشنامه برای یکی از نمایندگیها فرستاد و همین حرفایی که زدم رو گفتن و بعدش کسی از مشترکین حتی یه کلمه حرفی برای گفتن نداشت.نقل قول:
حیف تاپیک قبلی صبانت را محسن خان مدیر قبلی انجمن پاک کرد وگرنه تصویر جوابیه ی صبانت رو میدیدن تا دو هفته کپ میکردین.
باید سوخت و ساخت.
قطعی هاش چطور؟ هس دم به ساعت قطع میشه.اینو که باید جواب گو باشه؟:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
خوب کجا بریم؟ همه دزدن.:41::41::41:
دوستان یه کم خونسردیشون رو حفظ کنن. من اصلا طرفدار سیاست های اینا نیستم و میدونم همشون مشکل دارن اما به هر صورت بین همهISP ها صبانت همیشه از کاربراش دفاع کرده.
یعنی واقعا جواب درست حسابی حتی به یک نفر هم دادن؟ دمشون گرم بابا. اگر از من بپرسید، دارن مقدمه چینی میکنن که کم کم شبانه رو جمع کنن.
بالاخره وصل شد
اونم با چه سرعتی الان دقیقا با 250 کیلوبیت داره میدانلوده
بچه ها همگی با هم:7: :
درست شده ، درسته:33:
درست شده ، درست شده ، درسته:33:
شبانه درستــــــــــــــــه:33:
:26::26::26::15:
سلام به همه مشهدی های شب نشین عزیز .:10:
میخواستم بدونم فقط واسه من سرعت دانلود 230 کیلوبایت :18: هستش (مرکز نبوت) یا برای همه همینطوریه ؟
خیر. من الان 50 هستم.
تصحیح میکنم.
من هم بالای 150 هستم
نه مال منم سرعت امشب بالای 200ه :18:
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
فکر نکنم دائمی باشه،میخوان جبران مافات(این 4شب قبلی) بشه ،بعدش 2باره روز از نو، روزی از نو
---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------
یا اینکه قاطی کردن این چند شب از دستشون در رفته :27:
نقل قول:
توی صبانت هیچ چیز دائمی نیست.حالا که امشبه سرعت واسه من و بعضی از دوستان بالاست باید دلی از عزا دربیاریم :31: و جبران این چند شب قطعی رو بکنیم . لینک ها رو ردیف کنید . :27:
بچه ها ایول. سرعت منم دو برابر گذشته شده. پست پر آه و سوز و من رو صبانت دیشب دید و کار خودش را کرد. جبران مافات هم میشه.
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------
لعنت بر شیطون! مگه شما از ساعت چند وصلین؟؟ از ساعت 2 ؟؟ ای نامردا من از 3 وصلم:31:نقل قول:
من حدود 4 ساله مشترک صبانتم. نصف سال سرعتش نجومی!!!! بوده و نصف دیگه سرعتش کمتر میشده. تقریباً زمان تغییر ساعات این اتفاق میفتاد ولی حالا گذاشتن تابستون تا امثال قشر دانشجو و دانش اموز بیشتر کسب فیض کنن.نقل قول:
ضمناً از من بشما نصیحت که هیچوقت ناشکری نکن که هر بلایی سر ادم ناشکر بیاد همه میگن حقشه! حتی اگه یه شب هم حالی به حولی بود بازم شکرگذارش باش....
و اما یه خبر برای کسانیکه مثل من تا حالا با دو تا سیستم دانلود میکردن:
از این ببعد دیگه دو برابر نمیتونین دانلود کنین. با همون یه سیستم میتونین به حداکثر سرعت فعلی برسین و در صورت استفاده از 2 سیستم سرعتتون بین دو تا توزیع میشه نه اینکه دانلودتون دو برابر شه. پس از لحاظ استهلاک و مصرف انرژی هم که نگاه کنین دارین ضرر میکنین.... بله دیگه سیستم فعلی اینجوری شده. رفت تا زمانیکه سرعتها عادی شه اونوقت دوباره با دو سیستم....
امکان سنجش سرعت اینترنت و تغییر کلمه ی عبور
قابل توجه کاربران محترم صبانت
به اطلاع میرساند از تاریخ 19/04/90 امکان سنجش سرعت و تغییر کلمه عبور توسط خود مشترکین در قسمت ریز مصرف فراهم شده است و مسئولیت حفظ و نگهداری کلمه عبور به عهده ی کاربران عزیز میباشد . توصیه میگردد از در اختیار قراردادن کلمه ی عبور به دیگران خودداری نمایید .
ایول دختر خوب:10:. فقط همین ساعت سیستم سرورتون رو درست کنین که یه ساعت عقبه و بجای 3 ساعت 2 خط شبانه رو ازاد میکنه. روی همین اشکال ما امروز 1 ساعت ضرر کردیم.:12:نقل قول:
برای من هم درست شد.امروز صبح پاشدم دیدم چراع دی اس ال مودمم سبزه.پی سی رو روشن کردن.ساعت 6 بود.دیدم سرعتش از 15 تا 40 متغیره!!! :41:نقل قول:
ساعت های آخر اینجوری میشه؟!!!
از رو سرورم هم دانلود میکردم.پس کمبود سرعت از این موضوع نبوده.
---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:14 AM ----------
کجای کاری؟:27: ساعت 2 شده.نقل قول:
ساعت 2 فقط واسه مشهده یا شیراز هم همینه ؟
نه فکر کنم فقط مال خراسانه، آخه مثل اینکه اینجا رقابت اینترنتی بیشتره باید اینکارو بکنن تا از بقیه کم نیارتن مشتریاشون نپرن.نقل قول:
بچه ها مال من دیشب ساعت 6.45 که قطع کردم دیگه وصل نشد، مال شما اینجوری نبوده ؟:23:
منم از کاربرای قدیمی صبانت هستم دیشب تونستم تو 1 ساعت با سرعت 220 کیلوبایت در ثانیه 750 مگ دانلود کنم یاد خاطره ای افتادم که سه سال پیش سرعت دانلود شبانه 500-600 بود ... یادش بخیر ...
خدا کنه فقط دیشب نباشه.:2:نقل قول:
واقعا گندش درومده...از صبح تا حالا نت قطع بوده
الهی که هیچ کدومشون خیر نبینن..
دوستان جالب برای اولین بار اینترنت بدون فیلتر با ای پی ایران دارم تجربه میکنم بدون هیچ فیلتری دارم تو اینترنت گشت میزنم یادشون رفته فیلتر فعال کنند
فعلا قاطی کرده صبا
:31::31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا.اشتباه میکنی.
اشتباه نمیکنم اولش تعجب کردم ولی ای پیم رو چک کردم ای پی ایران