سلامنقل قول:
کمودو را باز کن و در همون پنجره اصلی یعنی Summary روی قسمتی که نشون دادم کلیک کن:
به همین راحتی:11:
Printable View
سلامنقل قول:
کمودو را باز کن و در همون پنجره اصلی یعنی Summary روی قسمتی که نشون دادم کلیک کن:
به همین راحتی:11:
دوستان من میتونم idm رو بزارم تو سند باکس بزارم ( همیشگی ) یا هر فایل دیگه ای ؟ مثلا کرک بعضی از نرم افزار ها
ولی در نحوه کارش مشکلی ایجاد نکنه ؟ یعنی فایل ها رو قشنگ دانلود کنه ؟
دوستان من برای اولین بارم هستش که از این آنتی ویروس استفاده می کنم این آپدیتی که دانلود می کنه رو کجا ذخیره می کنه ؟؟ میشه ازش بکاپ گرفت ؟
نقل قول:
تو این مسیر
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
فایل bases.cav
رو کپی کن و تو سیستم های دیگه از سیف مد جایگزین کن
اره راحت میشه بکاپ گرفت
ولی هر فایل از آخرین آپدیت فقط تا 7 روز جواب میده مثلا اگر شما آپدیت امروز رو بکاپ بگیری که 29.11.2011 است
میتونی تا 6.12.2011 استفاده کنی بشه 8 روز از اول باید بشینی آپدیت کنی
با سلام و تشکرنقل قول:
خوب من الان تنظیمات شما رو انجام دادم و همچنین تنظیمات مهران رو به صورت کامل واما دوباره تست گرفتم امتیاز شده 140
آسیب پذیریها رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما فرمودیدن اگه تست قبلی Comodo Leak Test قانونی ساخته باید پاکش کنم میشه توضیح یدید چطور این کار رو بکنم؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
حالا چرا میخواهید idm توی سند باکس باشه شما اگر idm رو کرک کنید ممکنه خود کومودو هم اونو بفرسته توی سند باکس اما شما به روش پست زیر که مهران توضیح دادن برنامه رو کرک کنید و برای همیشه ازش با حالت عادی استفاده کنید
و اگر بخواهید برنامه ای رو همیشه در سند باکس اجرا کنید از طریق زیر می تونید برنامه رو وارد کنیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4761831&postcount=29
کرک ها رو هم می تونید با گزینه run in sandbox اجرا کنید
با سلام خدمت دوستا عزیزنقل قول:
آقای [mrmostafa] سوال کرد و من هم با توجه نظر خودم جوابش رو دادم . هرکس برای خودش نظری داره.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز . شاد و پیروز باشید.:40:
pamoghadas.blogfa.com
سلامنقل قول:
احتمال داره قبلا که تست فرمودید اجازه دسترسی به بخشهایی ار سیستم را به فایل داده باشید و براش در +D قانونی تعریف شده باشه. عکس :
دوستان v p n من وصل میشه ولی هیچ پیجی رو نمیتونم باهاش باز کنم مشکل از کجاست؟
با سلام و تشکر فراواننقل قول:
راستش چیزی که من تا به حال از کومودو فهمیدم اینکه محصول بسیار خوب و قوی هست البته با نیاز به کار و یادگیری زیاد
الان توی همین تایپیک کومودو که من کلش رو خوندم هنوز چیزی در مورد کارایی و نحوه کار با قسمت computer security policy ندیدم
الان در قسمتی که شما مشخص کردین چطور قسمتی از سیستم رو من در دسترس فایل قرار می دم همه ما تازه کارها کومودو رو با توجه به تنظیمات تایپیک اول و تنظیمات شما دوستان انجام میدیم اما نتایج تستها اینقدر تفاوت داره
من روی سیستم خونه دو شب پیش تست گرفتم امتیاز کامل رو گرفتم و دیشب تست کردم شدم 130
و روی این سیستم دیروز تونستم امتیاز 320 رو بگیرم و الان که تست می کنم امتیاز 150:18:
این قسمتها هم تغییراتی نداشته انگار
حالا اگه شما لطف کنی که در مورد کارایی و تنظیمات دو قسمت پرکاربرد defens+rule و protected file and folder توضیحی بدین عالی میشه
ضمنا چرا خود کومودو در ابدیتهای بعدی اون قوانینی که شما برای امنیت بیشتر تعرف کردین رو به محصول اضافه نمیکنه ؟
با تشکر
دوستان من وايمكس ايرانسل دارم و برنامه utorrnet رو نصب دارم ميخوام فايل دانلود كنيم مياره ولي هيچ كيلوبايتي رد و بدل نميشه. ميخواستم بدونم كومودو اين بنرامه رو ميبنده؟ كجا بايد برم ببينم؟؟؟ چون خود ايرانسل نبسته و باز هست و ديگران استفاده مي كنند.
برنامه مالوير رو هم دارم كه همش يه آي پي مياره blocked كه زده biturrnet .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من اينترنت سكوريتي كومودو دارم. من الان ميخوام آنتي ويروس كاسپر رو نصب كنم و بعد فايروال كومودو رو بريزم. الان فايروال كومودو رو از كجا دانلود كنم. ممنون ميشم لينك دانلودش رو بدين. با تشكر
با سلامنقل قول:
خوب شما ابتدا این نسخه رو با نرم افزارهایی مثل your uninstaller کامل پاک کنید و بعد با نرم افزاری مثل cccleaner ریجستری رو هم تمیز کنید
از لینک زیر فایروال رو دریافت کنید
بعد تنظیمات رو به صورت دقیق طبق پستهای اول تایپیک و همچنین پست زیر انجام بدینکد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cfw_installer.exe?key5sk1=09917feb4a3b941b5faab26a2bc63a802878307c&key5sk2=&key5sk3=1322662718000&key5sk64=null&key5sk65=1322638396000&key5sk66=&key5sk67=1322662734000&key6sk1=&key6sk2=CH150874102&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=IR&key6sk6=1&key6sk7=http%3A%2F%2Fwww.comodo.com%2F&key6sk8=1101&key6sk9=1440900&key6sk10=true&key6sk11=24e630b49de3635725e03022bfbc3f2221fc4ba6&key7sk1=2&key7sk2=2
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=323
دوستان من یه برنامه دارم که کرک شده هست،یه مشکلی که همش اعصابم رو خورد میکنه:32: : هرموقع که به اینترنت وصل هستم این برنامه بلاک میشه(ناچار ۲بار نصبش میکنم)
راهی هست که من به اینترنت وصل باشم این (برنامه کرک شده) هم اجرا باشه ولی بلاک نشه؟
Comodo Firewall 5.8.213334.2131 نصب دارم
سلامنقل قول:
شما باید جلوی ارتباط برنامه به اینترنت را بگیری. برای این کار اول روی آیکون کمودو در سیستم تری یعنی کنار ساعت کلیک راست کن و فایروال را بزار روی Custom Policy، اینجوری هر برنامه ای که قصد برقراری با نت را داشته باشه کمودو به شما پیغام میده و شما میتوند بلاک کنید.
بعد کمودو را باز کن و از قسمت فایروال و بخش Network Security Policy و سربرگ Application Rules نگاه بنداز اگر اون برنامه را در لیست میبینی روش یک کلیک کن و بعد Remove را بزن.
در نوبت بعد که قصد برقراری ارتباط با اینترنت را داشت کمودو بهت میگه و بلاک کن
یا اینکه میتونی در قسمت فایروال و بخش Define a New Blocked Application برنامه را Add کنی.
?What's new in CCE 2.2.217899.172 at a glance
NEW New KillSwitch
NEW New CCE UI
NEW Aggressive mode in KillSwitch and CCE (start with SHIFT key pressed)
NEW Autorun Analyzer
NEW Smart scan in CCE
NEW Boot logging feature in KillSwitch
NEW “Import Virus Database” feature in CCE
IMPROVED More powerful disk access method when scanning for malware
IMPROVED More powerful Quick Repair in KillSwitch
IMPROVED MBR scanner for multiple operating system configurations
FIXED BSOD when releasing kernel hooks under certain circumstances
FIXED CCE may crash when analyzing NTFS steams under certain circumstances
FIXED System file protection during cleanup
:Download Locations
32 Bit Operating Systems
64 Bit Operating Systemsکد:http://download.comodo.com/cce/download/setups/cce_2.2.217899.172_x32.zip
کد:http://download.comodo.com/cce/download/setups/cce_2.2.217899.172_x64.zip
خیلی ممنون:11:نقل قول:
با این روش خیلی حال کردم:10:
این Comodo Firewall 5.8.213334.2131 رو امروز نصب کردم،مثل آنتی ویروس نیاز به آپدیت داره؟
این Comodo Geekbuddy چیه؟
هی میاد پیغام میده,اگه مهم نیست پاکش کنم
سلام. با اجازه دوست خوبم Jadda :31:نقل قول:
خیر نیاز به آپدیت نداره. مگر آپدیت خود برنامه.
اون برنامه رو هم پاک کنید بهتره. چون برای کاربرای نسخه فری زیاد فرقی نمی کنه. با Add and Remove خود کومودو می تونید راحت پاکش کنید.
دوستان کسی نمی دونه مشکل از کجاست؟؟ از وقتی که نصبش کردم نمی تونم با V P N کانکت بشم ...نقل قول:
وقتی با VP وصل شدی و این پیغام کمودو را دیدی قسمتی که نشون دادم را تیک بزن و بعد OK کن ببین درست میشه.نقل قول:
:20:Me2نقل قول:
جواب نداد !:41:نقل قول:
اینم پینگ مانیتورم،
وقتی vp کانکت میشم انگار اینترنت قطع میشه.
سلامنقل قول:
فایروال را باز کن و Firewall Behavior Settings و سربرگ Advanced دو قسمتی که نشون دادم تیکهاشو بردار...
واسه من هیچ کدوم گزینه از این صفحه تیک نداره.نقل قول:
کمودو از بدو ورود با بعضی وی پی ان ها مشکل داشت و این مشکل در 99%مواقع با تغییر وی پی ان حل میشه.
با سلام خدمت دوستان و جناب jaddaنقل قول:
راستش در مورد این پست من نظری ندارین ؟
چرا گرفتن امتیاز کامل در اکثر موارد با هم فرق میکنه ؟
از وقتی گفتین که اگر توی این تست امتیاز کامل رو نگرفتم ویروسی تست نکنم دیگه نتونستم چیزی رو تست کنم
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر
فکر نمی کنم ربطی به تغییر V P N داشته باشه من دوتا تست کردم هیچ کدوم وصل نمیشد حتی کل فایروال رو هم غیر فعال کردم ولی باز هم وصل نشد ...
من که با چیز پی ان مشکلی ندارم.الان چند ماهه دارم استفاده می کنم.
سلام
لطفا این سایت رو که مسدود شده به کومودو گزارش کنید:
اطلاع نداشتم که دارم از DNS کومودو استفاده میکنم!!!:31:
سلام بتمن عزیز؛ مشتاق دیدارنقل قول:
از این آی پی ها استفاده کنید و نتیجه را اینجا گزارش بفرمایید:
8.26.56.26
8.20.247.20
سلام
من دیشب یه VPN را تست کردم و مشکلی نداشت. عکسو ببینید:
یک ارتباط L2TP برقراره و تونلیه روی پروتکل UDP و از پورت 1701 هم استفاده میکنه و همینطور که از عکس معلومه سند و ریسیو هم دارم. حالا چرا کمودو با برخی VPN ها مشکل داره دلیلش رو نمیدونم که گیره کار کجاست و به کمودو مربوط میشه یا نه چیزی به ذهنم نمیرسه.شرمنده دوستان شدیم:11:
سلامنقل قول:
با یک تنظیم و روی یک سیستم یکبار نتیجه میشه 320 و یکبار میشه 150 برام جالبه!!
در مورد تست هم منظورم اینه که ابتدا باید شما در این تستها و مشابهش، نتیجه خوب بگیرید تا امنیت شما بیشتر بشه. الان اینجوری که شما نشون دادید اصلا مطلوب نیست؛؛
ضمناً اگر میخواهید از فایروال کمودو در کنار یک آنتی ویروس به شکل ترکیبی استفاده کنید من فکر میکنم بهتره اول فایروال نصب بشه و بعد آنتی ویروس مربوطه.
بقیه دوستان هم این مشکلو دارن؟
این قسمت رو طی کن :نقل قول:
Firewall
Network Security Policy
Global Rules
هر چی گزینه تو این قسمت هست رو Allow کن که به شکل تیک سبز در بیاد.ببین درست شد؟:11:
ضمنا این نسخه جدیدش هست.شاید با قدیمیش فرق کرده باشه که فکر نکنم.
مرسی آرش جان اونا همش Allow بودن ....
خیلی عجیبه چون پینگ هم دارم از سایت ها ولی باز نمیشن !!!!
توی موزیلا هم اون پایینش میزنه connected ...
دوست عزیز شما از چه پروتکلی استفاده میکنید؟نقل قول:
من از PPTP استفاده میکنم ...
دقیقا یادم نیست ولی موقع نصب فکر کنم DNS ها رو روی Comodo گذاشتم ممکنه از اون باشه ؟ چجوری می تونم DNS ها برگردونم به حالت اولش؟
نقل قول:
سلام Jadda جان.ارادتــمندیم.
بله این DNS خوبه. راستش من از یه برنامه برای انتخاب اتوماتیک استفاده میکنم.
دیتابیس برنامه آپدیت نیست و از DNS قدیمی استفاده میکرد.
دستتون درد نکنه.
با سلامنقل قول:
این ای پی ها مربوط به کدوم dns هستن ؟من الان ازاین ای پی ها استفاده می کنم ایا نیاز به تغییر هست ؟
الان اگر تنظیمات دو سیستم با فایروال کومودو به یک صورت باشد باید در این تست امتیازات کامل گرفته شود ؟ قبلا هم در پیام خصوصی یکبار خدمتون عرض کردم در مورد عملکردهای متفاوت کومودو و این منو خیلی متعجب کردهنقل قول:
قبلا هم این سئوال رو مطرح کرده بودم در شکل زیر پروسه system بیشترین فعالیت رو داره ایا این فعالیت روی سرعت اینترنت من تاثیر گذار هست و یا مثلا اکثر وقتها انتی ویروس اواست این بیشترین فعالیت رو داره
در واقع در این حالت ایا اطلاعات در حال دریافت و ارسال هست
و این هم جزئیاتش
با تشکر
اگر منظورت پسته قبلی هست اون مربوط به کمودو هستش.نقل قول:
با سلامنقل قول:
یعنی اگر dns رو در زمان نصب کومودو انتخاب کنیم همین ای پی ها رو داریم ؟
چون ای پی های من مربوط به clear cloud dns هست
به احتمال زیاد داره ولی من پیشنهاد نمیکنم چون زیاد جالب نیست.نقل قول:
سلامنقل قول:
1-بله
2-اینکه چه پروسه یا فایلی بیشترین استفاده از پهنای باند را داشته باشه بستگی داره که شما روی شبکه مشغول چه کاری باشید. یک وقت آنتی ویروس در حال آپدیت شدن هست یک وقت دیگه دارید با IDM دانلود میکنید یک وقت دیگه ویندوز در حال آپدیت شدن هست و یک وقت هم دارید وبگردی میکنید و ... خب اینها با هم فرق میکنه و کمودو هم به تناسب فعالیت فایلها روی شبکه به شما اطلاع رسانی میکنه.
3- بله.خب، شبکه برقراره و شما هم در حال استفاده. چیز مشکوکی هم من نمیبینم. فقط یک کانکشن ورودی هم برقراره و چون شما این اجازه را دادید احتمالا خودتون میدونید چیه.
در مورد اون پیغام هم من دیدم ولی دیگه فرصت نشد و ....... یادمون رفت، هرچند در پستهای قبلیم یه چیزهایی گفتم، بزار لاگها را ببینم، شاید علت معلوم بشه.
تا بعد:11: