تو عمرم اینترنتی به مضخرفی مخابرات ندیدم ...
Printable View
تو عمرم اینترنتی به مضخرفی مخابرات ندیدم ...
بهتره بگی اینترنت ایراننقل قول:
چون کل نت ایراد داره نه فقط مخابرات
همشون مزخرفن
مخصوصا این اواخر دیگه افتضاح شده
مخابرات باز ریده :2:
والا منم دقیقا سوال تورو دارم....منم فقط حسابگر داشتم کرمانشاه... اول چند ماه محدود داشتم هم سرعتش هم پینگ و این مزخرفاتش که واقعا عالی بود(واقعا عالی)...حالا هم نامحدود دارم هم 128 هم256 هم512 گرفتم ازش خوب بوده...تازه 512ویژه هم بود ولی دانلود از 60هیچوقت کمتر نشد...الانم 256ویژه دارم این ماه دانلود از 30کمتر نمیشه.نقل قول:
ولی من خیلی وقته هم اینجارو دنبال میکنم هم از بچه های دیگه میپرسم هروقت که مخابرات و جاهای دیگه مشکل داشتن از 100درصد 50درصدش نت منم خراب شده.یعنی خیلی کمتر از مخابراتا من قطعی و مشکل داشتم ولی بودن مشکل هم نبوده((که دیگه برای یه ایرانی چیزی بودن مشکل معنا نداره))
مثلا همین چند روز گذشته واقعا مشکل داشت نت ولی شهرای دیگه هم همه مشکل داشتن و کاملا سراسری بود...امروز خوب شده و مشکلی فعلا نیست از صبح ،ولی مخابراتی ها مثل اینکه هنوزم مشکل دارن.
من نمیدونم چرا تست سرعت میگیرم سرعت دانلود از سرعت اپلود کمتره توی تست....در حالی که سرعت دانلود باید بیشتر باشه درسته؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درحالی که اینجا سرعت دانلود رو 10 میزنه ولی دانلود که میکنم 30دانلود میکنه.
یه سوال دیگه اینکه من شرکتم حسابگره قبلا هم تست میگرفتم ای اس پی رو حسابگر میزد ولی حالا میزنه فرهنگ عظما!!!!..........کسی میدونه این فرهنگ عظما چیه دیگه؟
نقل قول:
فرهنگ آزما عزیزم نه عظما !!
یه شرکت اینترنتیه ... حالا حسابگر یا ازش نمایندگی گرفته یا پهنای باند اجاره کرده !!
نقل قول:
همیشه موضوع خود خط و سرویسی که میگیری نیست... گاهی چیزایی رو میبینی و میفهمی که تنفر پیدا میکنی و بدت میاد از ....
کسایی که تو نت کرمانشاه بودن از قدیما یه روند رو دنبال کردن و یه تجربه هایی شاید تلخ بدست آوردن .... نمیشه گفت همش سیاه نماییه !!
الانم کسی نمیگه سرویسای حسابگر بده میگن حسابگر بده !!!
سرعت شما هم پایینه؟مخابرات
موافقم :دینقل قول:
بنظرمنم هم خودش بده هم سرویس هاش
سرویسهای قدیمش هم بد بودن الان رو نمیدانم
نه مثل همیشس پینگشم هم مثل همیشسنقل قول:
نمی دونم جریان چیه
الان هم من تایم اوت دارم هر 10 دو تا
کسی الان تایم اوت داره؟
یا ایراد از منه فقط؟
نقل قول:
آره حساب گر خیلی عالیه . در آخرین رنکینگ که گرفته شد حتی رکورد ISP های آمریکا و آلمان و ژاپن و چند جا دیگه رو زد ! باور نمیکنید برید از آقای کرانی برسید مدارکش موجوده
هه هه هه هه هه........واقعا خندیدم به حرفاتنقل قول:
اولا رکورد نه دست امریکاست نه المان نه ژاین توی کیفیت و سرعت اینترنت مدارکشو برو از همون اقای کرانی که نمیدونم کیه بگیر بخون(((خواستی هم توی گوگل سرچ کن البته اگه مثل من کافری و به اعتقادات توهین نمیشه با استفاده از گوگل!!!)))
من اولشم گفتم فقط کرمانشاه ADSL فقط حسابگر داشتم نه جایی دیگه که بخوام بگم جای دیگه بده یا این خوبه....
اصلا حوصله زرزر کردنم با ادمایی مثل تو ندارم بخوام جوابتو بدم چون من ISP مال بابام نیست بخوام ازش طرفداری کنم یا از مال بابای یکی دیگه بدم بیاد چون بزرگتره!......من فقط وضعیت نت خودمو گفتم نه چیز دیگه.
حسابگرم فقط همینش که میشه نتی شارژ کرد صد ارزش مخابراتو داره که باید راه بیفتی بری بانک بعدم فیشو ببری مخابرات تازه 2روز بعد برات شارژ کنن....تنها دلیلی که بین مخابرات با حسابگر من حسابگرو برداشتم برای همین بود.
البته الان دیگه مخابرات دوباره قسمت شارژ انلاین رو فعال کرد دوبارهنقل قول:
الان کسی هست تایم اوت نداشته باشه؟
هر شرکتی هستین فقط تایم اوت دارین الان یا نه؟
نقل قول:
دوست من چرا اینقدر هیجانزده ای؟! mehr film مخاطبش شرکت بود نه شما...
آقای کرانی هم رییس محترم شرکت حسابگرند (با هر عقیده ای باید به اشخاص احترام بزاریم خصوصاً اینجا) البته ایشون انصافاً با مشتری خیلی خوب برخورد کردند تا امروز...یعنی وقتی رودر رو میری شرکت و باهاشون صحبت میکنی از تمام کارمندای شرکت با شما خوش برخوردتر رفتارخواهند کرد ...
در مورد شارژ اینترنتی هم مخابرات داشت و فکر کنم دوباره راش انداخته...
اون اولا هم که نداشت من یادمه فیش رو میبردم همون روز شارژ میشد (الان رو چون ندارم نمیدونم)
بقیه شرکتای اینترنتیم تو کرمانشاه همه شارژ اینترنتی دارن! حسابگرم یه نمایندس مثل بقیه.... سالهاست نمایندگی داتک تهرانه... فقط با اسم خودش فعالیت میکنه(البته یه مدت پهنای باند میگرفت و یه مقدار از سرویساش رو خودش پوشش میداد ولی نمیدونم چی شد عقب رفت داشت بجای پیشرفت)
من فقط نصف شب تایم اوت ندارم : دی
پینگ نوین نت در ساعت رایگان ،قضاوت با شما .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خداااااا ...... دیال وصل بشی از این بهتره ...... خدا بهت صبر بدهنقل قول:
یه سر به اینجا بزنید :
بخ جای خط ها بازیسنتر
فقط کرمانشاست که نتش مرگ خوردش ...
هیچ جا تایم اوت نداره اگرم دارن به این فجیهی نیست ...
پس مشکل سراسری نیست !
سلام کسی به این 2020 لعنتی زنگ زده ؟ دیگه شورشو در اوردن:sq_10:
ای بابا خوب منم میگم رکورد دست آمریکا و اینا نیست دست حسابگره !نقل قول:
:)))) دوست عزیز من با شما نبودم حالا چرا عصبانی میشی ؟؟؟؟
بنده هم نگفتم شما با من زرزر کنی، خوب باشه زرزر نکن عزیز جان من که مجبورت نکردم :)
و نکته ی بعد اینکه شما که فقط حسابگر بودی ، من چیزی حدود به 6 ، 7 سال هست که ADSL رو از هر شرکتی که شما اسمش رو هم نشنیدی گرفتم تو این شهر . فعلا هم خابراتم و کمتر از بقیه اذیتم کرده
اون موقع که سر دزدی حجمم و قطعی دم به دقیقه رفتم حسابگر شما هنوز آدرس حسابگر رو بلد نبودی دوست عزیز .. البته شایدم هم ........
و نکته ی دیگه این که بنده آدرس گوگل رو بلد نیستم :) شما داخل گوگلی که میگی ، اینترنت مخابرات کرمانشاه رو سرچ کن و ساییتش رو هم ببین و سری به امکانات و شارژ آنلاینش هم بزن ... شما اگه اولین بارته از فیش پرداخت کردن و بانک رفتن راحت شدی و شارژ آنلاین دیدی تقصیر کسی نیست.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این دو نمونه از شهرهاست که مشکل مارو دارن
سراسری برای مخابرات هست
و بعید می دونم سرویس دهنده های دیگه این مشکلات رو حداقل توی سرویس های نامحدودشون نداشته باشن
پس بهتر شد .نقل قول:
حالا همه باید بفهمن که مخابرات چه آشغالیه ...
شرکتای دیگه اینطور نیستن .
شما درست میگی من دقت نکرده بودم که کسی از مخابرات داشته باشه و راضی باشه . (توی شهر های دیگه)
نمیشه خیلی دقیق نتیجه گرفتنقل قول:
ما باید اول ببینیم نامحدود های شرکت های دیگه تو ساعتهایی که ما مشکل داریم ،مشکل دارن یا نه؟
یعنی باید همه تو همین لحظات یه پینگ از آی پی یکسان بگیرن با پاکت های مثلا 30 تایی
اگه مسجل شد که فقط مخابرات ایراد داره
اونوقت موقعی که زنگ می زنیم با اطمینان به طرف ناسزا میگیم
و وقتی قبول نکرد می تونیم با اطمینان بگیم این سرویس مزخرف شماست که ایراد داره فقط.
بنابراین حداقل یکی دوتا دیگه از بچه ها که سرویس نامحدود از شرکت های دیگه دارن یه پینگ 4.2.2.4 با پاکت 30 تایی بگیرن بذارن
آره اینم فکر خوبیه .نقل قول:
پس، از دوستان دیگه، خواهش میکنم که یه پینگی از 4.2.2.4 -ts بگیرن بزارن . (از شرکتای دیگه : حسابگر، پارس آنلاین، صبانت، نوین نت و حتی مخابرات)
ممنون
همین الان .. مخابرات بعثت 512
:sq_17:
زنگ زدم 7210600 گفت شما بیخود به این شماره زنگ زدی منم داشت حرف مفت میزد گوشی رو قطع کردم تا بسوزه
زنگ زدم 2020 گفت مخابرات مشکلی نداره و خط شما ایراد داره بگو تا یکی رو بفرستیم
گفتم مرکز امام و بعثت و غیره همه بچه ها مشکل دارن
یه چند لحظه من رو پشت خط نگهداشت آخرش هم گفتم نه مشکلی نداره !!!
یه کار کنید
همتون زنگ بزنید و حرفهای من رو تکرار کنید
شاید این نفهمها خودشون رو از این خریت در بیارن:sq_19:
نه آقا مشکل از این شهر چطور فلان شدست که ول شده به امان خدا!!!
اگه کیفیت زیر ساخت کشور 0 باشه کیفیت کرمانشاه میشه منفی 10.
تا یکم بار ترافیک شهر زیاد میشه نت همه خراب میشه. نمونه بارزش
اینکه نه تنها اکثر پورتها پر شدن بلکه خارج از ظرفیتشانم دارند کار می کنن
که نتیجش شده این! الان تو خیلی از شهر های پر جمعیت تر از کرمانشاه هم
حرفی از خالی نبودن پورت نیست ولی اینجا اکثر پورتها پر شدن چرا؟!
کاملاً تایید میکنم ... طرف تو تهران 10 میلیونی حق انتخابش بین شرکت اینقدر زیاده که نمیدونه کدوم رو بره اونوقت اینجا همه میگن پورت نداریم و ما سر یه پورت دقیقاً یه بار مستند راز بقا رو تجربه میکنیم!! یه نگاهم به دوست و فامیل و همسایه میندازی میبینی خیلی هم مردم هجوم نیاوردن برای ADSL! رشد یه رشد معقولی بوده که با اون شعارهایی که میدادن که " آی ملت ظرفیت اینترنت استان چند برابرکردیم و چند ده هزار پورت اضافه کردیم و ... " ، این سوال پیش میاد که کو پس اون ظرفیت؟ اینرنتمونم که از تمام شهرها داغون تره! وایمکس هم تو کرمانشاه که بیشتر شبیه جوکه! سیم کارتامونم که دائماً انتن نمیده ... کلاً باید مخابرات کرمانشاه رو کوبید جاش مرغداری زد! (سودشم بیشتره!!)نقل قول:
کلا مرکز بعثت همیشه از همه جا بدتر بوده . اگه قسمت های دیگه شهر کیفیت نتشونت منفیه 5، بعثت منفی 15 هستش !
این مرغدار ها هم نمیخوان یه فکری به حالش بکنن، روز به روزم داره بدتر میشه .
این dns ها رو ست کنید و ببینید فرقی می کنه سرویستون یا نه
217.218.155.155
212.82.225.12
بعد از ست کردن رو کانکشن یه بار دیسکانکت کنید
سلام دوستان.منم کم کم می خوام از اینترنت دیال آپ بیرون بیام البته نه زیاد.خونه ی ما توی الهیه ست می خوام یه اینترنت adslباسرعت ۱۲۸ بگیرم البته نامحدود وبا حداقل هزینه .اینقدر که پول تلفنمون این ماه زیاد شده کل خانواده با adslموافقت کردن.یه شرکتی رو بهم معرفی کنید که هم هزینش کم باشه وهم این که سرعت تقریبا ثابتی داشته باشه.چاکرگشتدان:sq_24:
با توجه به اینکه پورت های مرکز بعثت مخابرات پر شدن بهتره 128 نامحدود (استاندارد) حسابگر بگیری سرعتش 16KB ولی تایم اوت و افت پینگ به ندرت داره برای وب گردی و بازی آنلاین خیلی خیلی مناسبه ولی برای دانلود بهتره از اشتراک ویژه استفاده کنی که هم ارزون تره هم سرعت دانلودش بالاست ولی به خاطر تایم اوت بدرد بازی آنلاین نمی خورهنقل قول:
صبا نت طبق گفته دوستان فوق العاده با گیفیت تره ولی گرانتر هم هست به هر حال هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری
اگر هم محدود خواستی بگیری شاتل توصیه میشه
من هر چهار تای این شرکت ها رو تجربه کردم بین نامحدود ها مخابرات بهترینه که پورت خالی نداره و بین محدود ها شاتل بهترین بود الان نمیدونم در چه وضعه
دوستان من خونه رو عوض کردم و پورت رو هم انتقال دادم (این خونه قبلا ازش استفاده میکردم و مشکلی نداشت حالا بعد از اینکه آپارتمان شده میگن که خطت نویز داره و نمیتونیم واست کاری کنیم؟ چیکار میتونم بکنم؟ راهی هست؟
از مخابرات سرویس نامحدود گرفتم.
پ.ن: متاسفانه دیگه خودم هم خونه نیستم که امتحان کنم ببینم واقعا مشکل از سیم کشی داخل هست یا بیرون ولی حدسم اینه که از داخل هست. فقط هدفم اینه که این پورتو توی مخابرات حفظ کنم چون با محدود نمیتونم کنار بیام. آیا راهی/شرکتی هست که بیاد یه بررسی کنه و مشکل رو پیدا کنه؟ از طرف مخابرات یه بار اومدن و گفتن احتمال از پورته و پورت رو عوض کردن ولی باز مشکل سرجاش موند. به سختی به مرکز وصل میشه و وقتی هم وصل میشه یا کلا قطعه یا سرعت در حد چند کیلوبایت داره!
واقعا موندم که چیکار کنم الان یک ماه شارژم هم بیخودی رفته و گفتن به ما ربطی نداره!!!
همین 128نامحدود (استاندارد) حسابگر که میگی همراه با مودم و... قیمتش چه جوریاس .ماهانه چه قدر هزینش میشه؟ شب ها میشه رایگان دانلود کرد؟ازچه ساعتی تا چه ساعتی؟هرسوال دیگه ای که به ذهن خودتم اومد جواب بده لطفا.با این سرعت 1گیگابایت رو تو چند روز میشه دانلود کرد و.............نقل قول:
یااااااا علی سوااااال..... با توجه به اینکه تبلیغات میشه و بعضی ها که اینجا صاحب شرکت اند شاکی میشن نمیتونم قیمت بدم .....عزیز من شما یه مراجعه بکن به نمایندگی یکی از این شرکت ها همین سوالا رو ازشون بپرس ببین اصلا کدوم یکی برخورد پشتیبانی شون بهترهنقل قول:
اشتراک های نامحدود یعنی شما هرچقدر بخوای میتونی دانلود کنی ولی سرعتشون پایینه و اشتراک های محدود یعنی اینکه یه حجم خاصی برای شما ثبت و شارژ میشه (مثلا 3 گیگ) هر شرکتی هم توی یه ساعت شبانه به خصوصی شارژ کم نمیکنه و رایگانه
اون اشتراک نامحدود 128که من معرفی کردم محدودیت حجمی نداره ولی سرعت دانلودش 16 کیلو بایت در ثانیه ست که با این تفسیر یک گیگ رو تو حدود 17 ساعت میتونه دانلود کنه (یا خداااااا:sq_2:)اما همین 128 محدود سرعت دانلودش 128 کیلو بایت در ثانیه ست و یک گیگ رو در دو ساعت دانلود میکنه ... قیمت مودم هم که با قیمت ارز هر دقیقه بالا پایین میشه ....قبلا که D-Link حدود 30 هزار تومانی بود الان دیگه خدا میدونه چقدر شده فقط مواظب باش مودم 4 پورته رو که برای کافی نت های استفاده میشه با استدلال سرعت و کیفیت بهتر و ... بهت نندازن که هیچ فرقی با تک پورته نداره
در مورد مرکز بعثت شما سه تا انتخاب داری 1- صبا نت 2- حسابگر 3 - نوین نت از بین اینا حسابگر نا محدود در طیف وسیعی ارائه میده (صبا هم نامحدود داره ولی صبا بیشتر برای محدود شناخته شدس...) نوبن هم نداره نا محدود فعلاً برای حسابگر هم 128 نامحدود میشه ماهی 15 تومن (البته غیر ویژه) ... این سرویس رو خیلی وقت پیش داشتم ... برای اولین سرویس ADSL بعد از دیال آپ خوبه... با این سرویس وب گردی نه چندان سریع خواهی داشت ودانلود هم خیلی کند خواهد بود (سرعت 15-16 کیلو) .... ولی سرویس دائماً برقراره و ترافیک نامحدود در اختیار داری در مورد دانلود یک گیگ هم حداقل 17.7 ساعت (که عملاً بیشتر خواهد بود و تا 21-22 ساعت هم ممکنه طول بکشه ! )نقل قول:
یادمه مخابرات یه متخصص داشت که به صورت آزاد هم بعد از ظهرها کار میکرد ... مرکز آزادی بود ایشون ... ولی شماره ای ازش ندارم وگرنه بهت میدادم... حالا یه سر به آزادی بزن سراغ اینجور فردی رو بگیر...نقل قول:
فقط جواب اینتو میدم که بله من اولین باره توی این شهر نت گرفتم و تا حالا اینجا نت نگرفتم چون اصلا توی این شهر نبودم که بخوام نت بگیرمنقل قول:
همون اول هم حسابگر گرفتم میدونی چرا؟؟؟؟چون اصلا سایت مخابرات هرچی گشتم و پرسیدم پیدا نکردم سایتش برای اینترنت adsl !!!اگه لطف کنی سایتش رو که اطلاعات و تعرفه و همین امکانات که میگی رو داره توش بهم بدی ممنون هم میشم....شارژ انلاین هم از فروردین که من خواستم نت بگیرم تا حالا که درست نشده....... 2روز!!! پیش یکی اینجا گفت انگار راه افتاده اگه درست باشه.
شما عزیزم فقط کافیه چند صفحه از همینجا رو بخونی از هر 2تاپست یکیش فهش به مخابراته.
فقط مخابرات کرمانشاه نیستنقل قول:
کل مخابرات کل کشور مشکل داره
در ضمن من تو صفحه پیش از بچه ها خواستم که از وضعیت پینگشون تو پاکت های 30 تایی بگن
اما بجز مخابراتی ها هیچکدام هیچی نگفتن!
لطفا نامحدود ها بگن وضعیت پاکت لاستشون چطوره
البته الان من پینگ 150 هست بدون لاست
اما ظهر واقعا مشکل داشت
مطمعنا ما وامدار هیچکدام از سرویس ها نیستیم
خود من اول از حسابگر داشتم
اما به خاطر تعرفه بالای اون موقعش رهاش کردم و اومدم مخابرات
مخابرات هم قبلا خوب بود
اما دو هفته هست که داره اذیت می کنه
و صد درصد اگه آی اس پی بهتری باشه من یکی میرم اون آی اس پی
نقل قول:
این سایت اینترنت مخابرات کرمانشاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یک ماهی قطع بود که دوباره راه اندازی شد شارژ آنلاین ...
الان هم بله مخابرات مشکل داره و مشکلش پینگشه که تایم اوت داره . که اون هم برای گیمر ها اذیت میکنه ..
من به نسبت آ ی اس پی های دیگه تا الان که ازش تا 70 80 % راضی بودم . قطعی آنچنانی هم نداره زیاد... یعنی یه مدته که اصلا نداره
و از وقتی مخابرات گرفتم فهمیدم نت حجمی اصلا ارزش نداره اونم تو کرمانشاه ... سرعت روز رو رو 1 مگ میبندن حجم فوری تموم میشه . از اون ور هم سرعت شبانه رو در حد فرغون که سایت هم به زور باز میکنه و عملا باید ببندی بری بخوابی . همشون از دم همینطورن از شاتلش بگیر تا حسابگر تا صبانت و ...
الان حداقل روز و شب و نصفه شب سرعتم ثابته . 60