این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟
Printable View
این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟
والله تا جایی که به شکل ناقص ، من اطلاع دارم به RAID مربوطه. RAID مخفف Redundant Array of Independent Disks هست که معنیش استفاده ی اضافی یا به اصطلاح ردونده از یه مجموعه ی دیسکه. همین که میرن چند تا هارد میگیرد و RAID میکنن که سرعت دسترسی بره بالا.نقل قول:
یه ورژن رید هم هست که اسمش همین Intel Rapid Storage Technology هست و قسمتهای مختلف یه هارد دیسک رو به عنوان هارددیسکهای غیر مستقل فرض میکنه و این برنامه هم واسه این طور کارهاست.
شما تو بایوس میتونی هاردت رو بزاری رو حالت رید ولی من که میترسم اطلاعاتم بپره و از این کارا نمیکنم. آخه یه نکاتی داره که من بلد نیستم ....:41: اون جاهایی که مهمه رو باید رید 5 یا 10 بگیریم و اطلاعات غیر مهم رو باید رو رید صفر بگیریم .... یه داستانایی داره که من دنبالش نرفتم ....:20:
اینا که میگم اطلاعات ناقص منه. دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
:11:
شما هم اگه نمیدونی چیه ولش کن یه موقع کار دست خودت ندی.:31:
:11::11:
سلام به همه بچه ها.....................
.
.
.
الان قیمت N61JQ با گرافیک ATI 5730 چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
در تاریخ 20 آذر 89 پرسیدم......................
.
.
.
بچه ها این مدل تو بازی خوب جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
ایراد اساسی N61JQ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
بدون تعصب بگید لطفا
:13:
والا قیمت ها که متفاوتهنقل قول:
من هفته ی پیش پایتخت بودم PRO64 با همین کانفیگ منتها بدون ویندوز و هارد 500 قیمتش 1590 بود
این مدل احتمالا میره رو 1700
ایراد خاصیم نداره،در مقایسه با بقیه مدل ها دستگاه کاملیه،اگه بخوای نمره بهش بدی از 10 همش 9 میگیره مانیتورش 8
من یه ماه پیش از تبریزگرفتم 1440000
n71jq هم بود 1490000
ای بابا چرا اینقدر گرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
.
.
.
2 ماه پیش که 1.400.000 بود.....................بجا اینکه کم بشه میره بالا.......اه گندش بزنه
سلام من قصد خريد لپ تاب دارم و بين N61JQو N82 JQ مردد هستم. لطفا اگه ميشه فرق كامل بين لين دو مدل را بگيد و تمام معيايب و مزيت هايشان را توضيح بديد:
+++توضيح كامل ميخواما!!حتي رنگ موجود هر دو مدل رو هم بگيد++++
سلام .
دوستان لپ تاپ بعد از 3 روز روشن بودن ( 24 ساعته ) مشکلی نداره و مثل مرد داره نگام میکنه :دی
مخلصیم .
امروز 20 آذر زنگ زدم 15 تا نمایندگی سازگار اصلا N61JQ ندارن فکر کنم تخمش رو ملخ خورده دیگه نمیکارن این مدل رو:31:
دوست عزیز این مدل Discontinue شده و دیگه تولید نمیشه.هر چی هم تو بازار هست از قبل مونده.برای همین هم قیمت درستی نداره و هر کی هر چی بخواد میفروشه.:46:نقل قول:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
گفتم که آخ نمیگه.خیلی مردتر از این حرفهاست.:31::31::31:نقل قول:
سلام به روی ماهتنقل قول:
عجب سوالی؟
N61jq که دیگه تولید نمیشه و هر مدلش رو که پیدا کنی باید بخری.اما N82jq در رنگهای سفید و مشکی موجوده.برای تفاوتها هم این دو لینک زیر رو چک کن.اما من یه توضیح کلی بگم:تفاوت عمده تو سایز صفحه نمایش و کارت گرافیکه.اگه اهل گیم هستی خب N61jq بهتره.اما اگه لپ تاپ جمع و جور و سبک میخوای و خیلی هم اهل گیم نیستی N81jq میتونه گزینه خوبی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N61JQ تا 1.400.000 گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
خدایی گرافیک 5730 جون میده واسه بازی.............
.
.
.
کی میشه God Of War 3 واسه PC بیاد...............:8:
این قیمت که نه.اما اگه بگردی تا 1480 فکر کنم بتونی پیدا کنی.در مورد گیم هم باید بگم که خیلی خوبه.اما برای بازی های سنگین نمیتونی تنظیمات رو خیلی ببری بالا.:46:نقل قول:
نقل قول:
.
.
.
.
اصلا نمیصرفه........اصلا..............بخو ام 1.480.000 بدم میرم سونی میگیرم سری F این مدل ASUS الکی گرونه................حالا درسته خوبه اما بالای 1.400.000 نمیصرفه اصلا
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
خدایی سونی یه سرو گردن بالاتره همه دیزاین ردیفی داره هم با کیفیت هم ظریف 50 میزارم رو این پول یه سری F...............اگه 1.400.000 بود میشود یه کاریش کرد Asus ورداشت..............الان هرکی هر چی داره تبلیغ اونو میکنه........منم میگه خوبه Asus اما خدایی زوره 1.500.000 مایه بدی
دوست گرامی بحث سونی تو تاپیک خودش.در هر صورت انتخاب خرید با نظر و سلیقه شخصی شما است.:46:نقل قول:
کسی جوابما نمی ده؟
چند پست قبل جواب شمارو دادم.نقل قول:
N61JA تو ایران هست
؟
؟
/
نقل قول:
شما با سری F کار کردی یا فقط قیافهاش رو از دور دیدی و از خوشگلیاش!!! خوشت آمد؟؟؟
ضمنا شما ظریفی رو در چی میبینی؟ سونی سری F از لحاظ وزنی حدود 300 (کمی هم بیشتر) سنگینتر از N61 هست!
کارت گرافیکاش که پایینتره! USB-3 که اصلا نداره و نمیدونه چی هست! :31: اکثر مدلهاش هم BlueRay ندارن! یعنی عملا از تکنولوژی نوین بیبهره هست! تازه بخاطر گرمای بیش از حدش هم خیلی از مدلهاش رو جمع کرده!
البته همونجور که VaioMan عزیز گفت، هر کسی آزاده که هر مدلی که میخواد رو انتخاب کنه.
موفق باشی - رامین :11:
بله تا همین 1 ماه پیش که بود.به قیمت 1170نقل قول:
سلام
حدود یه هفته ای میشه کلاک سی پی یو تو حالت عادی بیخودی میره بالا
حالا اومدم عکس بندازم دیگه بالا تر نرفت :دی
به نظرتون مشکل از کجاس
هر وقت رفت بالا خب اون موقع عکس بنداز. بعدشم بیخودی که نمیشه بره بالا و همون طوری بمونه. مگه میشه ؟؟؟:31:نقل قول:
:11::11::11::11:
نقل قول:
ببین قبلا در این رابطه بحث شده. اصلا خودم 81 رو معرفی کردم. آخه سی پی یوش با این 61 ما یکیه و گرافیکش 20 درصد کندتره. 14 اینچی هست و این 17 اینچی. تفاوت اصلی دیگه ای نداره.
اگه بازی نمیکنی یا کار گرافیکی مثل فتوشاپ یا نقشه کشی نداری همون 81 که 2 کیلو هست خوبه. این 61 سنگینه و حدود 3 کیلو هستش و واسه کار گرافیکی خب مانیتور بزرگش بهتره.
در مورد خنک بودنش هم قبلا گفتم و باز هم تکرار میکنم که تفاوت خیلی کمی با این داره. یه موقع فکر نکنی چون کوچیکه مثل کوره داغ میشه.:31:
دوستانی که الان میخوان لپ تاپ بخرن یه دقه گوش کنن. من خودم زمانی رفتم 61 خریدم که برام 1.330 تموم شد و در واقع مینیمم قیمت بود. یعنی در واقع از روند بازار تا حدی با خبرم و الکی تو گرونی نمیرم چیزی بخرم.
الان توصیه ی من اینه که یه مقدار صبر کنید. مدلای جدید تو راهه. قیمت 61 هم بیخودی رفته بالا. نه این بلکه همه برندها رو میگم. صبر کنید مدلای جدید بیاد.:46:
ببینید تازه پریروز خبر استفاده از چیپ های سری 500 انویدیا رو تو پیچ گوشتی گذاشتم. مارک ایسر رفته از 540m استفاده کرده. تازه لیست پردازنده های اینتل در 2011 هم تو پروفایلم هست و اگه دقت کنید متوجه میشید که تا یه ماه دیگه اولین پردازنده های پل شنی میاد تو بازار و فکر کنید که چه قدر مدل جدید میریزه تو بازار !!!! اون وقت ممکنه پشیمون بشید که حرف این دوست کوچیکتون رو جدی نگرفتید.:31: باز هم خود دانید.
:11::11::11:
این یکی هم الان چشمم خورد:
کد:http://www.tomshardware.co.uk/Sandy-Bridge-SB-Laptops-Processors-core-i7,news-34613.html
میبینید که با 55 وات مصرف برق تونستن یه چهارهسته ای با کلاک بین 2.5 تا 3.5 گیگاهرتز تولید کنن:18:. تو سری موجود 2.130 تا 3.333 گیگاهرتز آخرش بوده.کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
مرسی علیرضا جاننقل قول:
منم به نوبه خودم باشما موافقم.البته 1 ماه که خیلی بعیده اما تا 2 ماه دیگه مدلهای جدید وارد بازار ایران میشه.دقیقآ مثل پارسال همین موقع که لپ تاپ های C2D (مثل سری FW سونی) داشت کولاک میکرد و خیلی هم گرون شده بود.اما با اومدن Core i ها خیلی افت کردن.منم به کلیه دوستان توصیه میکنم که یکی دو ماهی صبر کنند.:11::11::11:
پوریا جان معمولآ یک سری برنامه های اسپم هستند که فایلهاشون شبیه درایور های ویندوز یا نرم افزار های نصب شده میشه.(مثل svghost) شما دقیقآ ببین که کدوم برنامه پروسس بیخودی داره.حذفش کن و دوباره نصب کن.اگر هم که درایورهای ویندوز این مشکل رو داشت،ویندوز رو عوض کن چون بعد از مدتی تمام درایورهای ویندوز آلوده میشن و لپتاپت خیلی کند میشه مثل سیستمهای زغالی دهه 70.:46:نقل قول:
سلام برادر تقریبا همینطور که شما میفرمایید هست و من هم ویندوز را ریکاوری کردم دوباره دو روز پیش این مشکل برام پیش اومد من هم اکثرا از شارژر استفاده میکنم و تا به حال یادم نمیاد وقتی که باطری روش هست اینطوری شده باشه فقط میمونه راه حلی که علیرضا جان تو صفحه 322 این صفحه گذاشتن یعنی پاک کردن فلش پلیر و نصب فلش پلیر جدیدی که علیرضا تو صفحه 322 گذاشته من که نتونستم دانلودشون کنم چون احتمالا لینک خراب بود و نشد ببینیم اگه برادرمون علیرضا یا دیگر دوستان لینک سالم این برنامه را دارن تو این کلوپ بذارن تا بتونیم دانلود کنیم شماببین میتونی دانلود و نصب کن ببین نتیجه چی میشه انشاا... مشکل حل بشه:46:نقل قول:
نتیجه را حتما به ما هم خبر بده.:11::11::11::11::11::11::11:
سلام شما اگه واقعا تحقیق کردی و به این نتیجه رسیدی سری F سونی را بگیر انشاا... که بهتر از n61jq اسوس هست!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41::41::41::41::41 ::41:نقل قول:
دوستانی که در حال حاضر میخوان لپتاپ در حد n61 بخرن بهشون xps15 دل رو پیشنهاد میکنم. هم ارزون تره هم تمام امکانات n61 رو داره
محسن جان شما این +++ رو از لینک زیر حذف کن و بعد تو مرورگت کپی پیست کن. رفتی تو این صفحات نوشته دانلود:نقل قول:
کد:http://www.soft+++gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=60&Title=Adobe-Flash-Player-10.1.102.64-Final-for-Internet-Explorer-&-AOL
این هم جواب نده .... خب اگه من بودم یه ویندوز میریختم .... :41::31::31::11:کد:http://www.soft+++gozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=61&Title=Adobe-Flash-Player-10.1.102.64-Final-for-Firefox,-Netscape,-Safari-&-Opera
یه لینک دیگه هم دیدم این هم همون ورژن بیده:
راستی مرورگر کروم رو هم تست کن . خودش فلش و پی دی اف رو باز میکنه. شاید مشکلت با اون هم حل بشه.کد:http://www.filehippo.com/download_flashplayer_ie/
سلام محسن جاننقل قول:
من این کار رو هم کردم اما جواب نداد
واقعا خسته شدم هم ازش خوب میگن اا من که دارم ازش اذیت میشم
نمی دونم چه کنم تا حالا سه بار گارانتی هم بردم جواب ندادن به من میگه xpبریز
شما اگه تهران هستی یه وقت بزار بریم گارانتی باهاشون صحبت کنیم
من کارم cadهستش گارانتی میگه cadمشکل داره ولی من میدونم این نیست
از کار و زندگی افتادم میخوام برم دو تا ویندوز بدم پاییتخت روش بریزه شاید درست شه
دوست من تو شهرستانه همین مدل با همین گارانتی رو داره و دستگاش خیلی خوب کار میکنه
من mailخودم رو میزارم اگه تونستی به شماره به من بده هماهنگ کنیم بریم گارانتی دد و بیداد
من دقت کردمنقل قول:
قبل از اینکه این حالت به وجود بیاد فن به شدت شروع به کار میکنه و بعد دون دون های کزایی ایجاد میشه
جون من یه جایی رو معرفی کنید تا من برم بدم برام درستش کنن
هر جه قد هم که هزینش بشه پرداخت میکنم
فکر کنم این دفع هنگ کنه مزنم...
بدم یه جا دو تا وینوز xpو7بریزن
من فلش رو کامل پاک کردم کلانقل قول:
ولی دیروز یدفه دوباره هنگید
نمیدونم چه کنم الان وندوز رو هم عوض کرم 7 ultimate دارم
حالا این حالت که فنش قبل از هنگی شروع به کار میکنه از داغ کردنش نیست
آخه بازی روش واقعا خوب جواب میده
واقعا نمیدونم چشه
من خودم هم شك دارم كه لپ تاب بخرم يا نه؟؟نقل قول:
ولي يك مدل اسوس تو كرمان آوردن با شرايط زير:18::18:
n61jq-b1
core 17' 740qm
4g ram
500g hdd 7200rpm
made in usa
بقيش مشخصاتش هم مثل بقيه مدل هايش است با قيمت 1440
من مي ترسم همه بخرن و تمام بشه با توجه به اينكه اين مدل دگه توليد نمي شه
من قبلآ مي خواستم n81jq بگيرم ولي بخاطر صفحه نمايش 14'' مي ترسم كه اگر بعدآ بخوام يك كار گرافيكي بكنم نشه. ولي الان هيچ كار بخصوص گرافيكي ندارم
به نظر شما دوستان چه كار كنم؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41:
سلام اگه گارانتی معتبری داره شک نکن بخرش:46:نقل قول:
عجیبه .... گیج شدم من هم.نقل قول:
ورژن بایوس شما چی هستش؟ دوستانی که مشکل دارن ورژن بایوسشون چنده ؟
این دور فن که میگید تو لپ تاپ ها فکر کنم با یه فرمولی که تو بایوس میذارن کنترل میشه و راه کنترل دستی هم نداره. دور فن میره بالا مربوط به پردازش شدید لپ تاپه. مال من 212 هست و وقتی دما میره بالای 60 خود به خود فن شروع میکنه و سرعت میگیره. شما هم با کور تمپ یا اورست یا هر چی دوست دارین چک کنید ببینید همین جوری هست یا نه ؟
میگم نه منظورم اینه که خوب دقت ببینید وقتی دما زیر 60 هست و صدای فن در میاد، یهو یه پردازشی باز شده که شبیه ویروس ها هست و شلوغ میکنه یا همین جوری وضع طبیعیه و برنامه ها باز هستن و لپ تاپ رو داغ کردن.
ببینید این موضوع به نظر نرم افزاری میرسه تا سخت افزاری. آخه واسه من با این که گرافیک رو اورکلاک کردم که تست کنم هیچ مساله ای نداره و خیلی هم برنامه سنگین روش اجرا میکنم و اذیتش میکنم.
سلامنقل قول:
شرمنده می شه لینک این برنامه تست رو که گفتین رو بزارین تا بتونم دانلود کنم
من بازی اجرا کردم maxرندر گرفتم تمام این موارد ok بود
آخه دوست من همین سیستم رو گرفته و مشکلی نداره
نمی دونم چه کنم
حتی بعضی وقتها روی windows media player هم هنگ میکنه
ببین دوست من اورکلاک که دیگه تست نیست آخه. یه موقع بلا ملا سرش میاد. من فقط همین جوری میخواستم ببینم اگه اورکلاک بشه دماش چند میشه. واسه تست سخت افزار که اورکلاک نمیکنن.نقل قول:
ورژن بایوس محسن جان که 210 بود. از خودش پرسیدم. افشین هم یه مسائلی داره و نمیدونم بایوسش ورژن چیه. شما چه طور ؟ بایوس چه ورژنی داری؟
غیر از بایوس .... شما ویندوز رو از کجا خریدی و نصب کردی ؟ از این دستکاری شده ها بود یا نه ؟ ایکس پی چی ؟ اون رو هم ریختی تست کنی؟ ورژن کاتالیست شما چنده ؟ اون هم در دیکد فایل موثره و ممکنه کار اون باشه. شکل نرم افزاریه فکر کنم و از خود ویندوز گرفته تا فلش پلیر و چیزای مربوط به گرافیک همه باید چک بشه.کار سختیه .... حوصله کن همه رو بررسی کن.
من دیشب باز سرچ کردم ولی جالبه اصلاااااااا اثری از این مشکل تو وب نمیبینم.:41:
:11::11::11:
واوووو ... وقتی به برق وصله کارت گرافکی رو 650 مگاهرتز کار میکنه و وقتی با باتری داره کار میکنه اگه رو حالت Power Play برای افزایش عمر باتری باشه کارت گرافیک رو 300 مگاهرتز کار میکنه.نقل قول:
میگم نکنه .... ببینم بازی خفن نکردین که گرافیکش داغ کرده باشه و مشکل دار شده باشه ؟؟
حالا این به کنار. شما برو تو کنترل پنل بخش پاور آپشن رو پیدا کن. اون 4 پلنی که مال ایسوسه رو تک تک ویرایش کن و آخرین گزینه ی همشون که در مورد Power Play هست رو چه وقتی برق داره و چه وقتی باتریه همه رو بزار رو افزایش عمر باتری.
بعد ببین باز مشکلات پا بر جا هستند یا نه.:11: