سلام ...
فرض کنید چندتا کامپیوتر که شبکه هیتن ...
حالا میخوایم هر نفر روی یکی بشینه و بازی کنن با همدیگه ...
میشه کامل توضیح بدید کجاها برم و چه جوری این کار رو بکنم ؟؟
Printable View
سلام ...
فرض کنید چندتا کامپیوتر که شبکه هیتن ...
حالا میخوایم هر نفر روی یکی بشینه و بازی کنن با همدیگه ...
میشه کامل توضیح بدید کجاها برم و چه جوری این کار رو بکنم ؟؟
[PHP]How to use
1. Unpack to PES2011 install folder.
2. Put unnamed_*.bin into correct folder in slot0, for example: slot0dt04.img folder.
3. Double click megalink.exe to launch PES2011 with slot0 patch pack.
4. If you have multi patch pack, just use config.exe to switch them.(also can edit the mlink.ini)[/PHP]طرز استفاده از کیت سرور
اونایی که نتونستن استفاده کنم بهشون پیشنهاد میکنم یه کم صبر کنم تا پچ بعدی بیاد که حتما در اون اعمال شده ونیازی به انجام این مراحل نیست .
دوستان نسخه ی X360 انگیلیسی کامل هنوز نیومده !!!!!!!!!!؟
شما باید فایلهایه مربوط به گزارشگرهایه دیگه رو دانلود کنی بریزی تو پوشه img تا بتونی از گزارشگرهایه دیگه استفاده کنینقل قول:
اینم پچ سایت Gamingaccess که به نظر من بهترینه .
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=46701
راست میگه منم هر چی دستور گفته بود انجام دادم ولی نتونستم اون فایلا رو ریبویلد کنم اگه زحمتی نیست ریبویلد اون فایلا رو بزارید ما دانلود کنیم جای دوری نمیره ممنون میشم یا اینکه یه پچه آسونتر چیزی :31:نقل قول:
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
این پچه یعنی نیازی به ریبویلد و از اینا نداره بعد همه نقل و انتقالات هم درسته چون نقل و انتقالات واسه من خیلی مهمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما pes رو تو کدوم درجه بازی می کنی که به راحتی دریبل می زنی من هر موقع دریبل می زنم بازیکن حریف با دستش سد راه مسی میشه و با تنه زدن توپو ازش می گیره.تک به تکم که نه تنها من بلکه حریف هم اکثر مواقع توپو یا بیرون می شوته یا میده دست دروازبان مثلا همین رونی تو یه بازی 6 7 بار تو زد دست دروازبان مگه تو فوتبال واقعی این همه تک به تک گل نمیشه:41:چیزی که واقعی شده فیزیک بازی است که خیلی خیلی فرق کرده کلا نباید pes این همه تغییر می کرد برای اونایی که چند سال دارن این بازیو میکنن واقعا سخته.نقل قول:
سلامنقل قول:
اینم جواب نداد
و با ارور قبلی مواجه شدم
یه عکس از محتویات دی وی دی 1 میذارم
هر کسی بازیش مثل اینه، زحمتشو بکشه
دیگه حوصله ندارم به خاطر 1 گیم برم بازار
بعد فکر کنم اون فایل اتوران و آیکون اتوران هم باشه بهتره
همشون زیر 1 مگ هستند حجمشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نظری نداره؟نقل قول:
هنوز هم مثل 2010 این قابلیت وجود داره که آپدیت های خود کونامی رو از توو خوده بازی دانلود کرد؟؟ تا الان آپدیتی از طرف خود کونامی اومده بیرووون؟؟
همین gamespot به fifa نمره 9 داده.تو بخش xbox و ps3نقل قول:
من هنوز نصبش نکردم ولی اینطور که از کامنتا معلومه نه .
یه فایل exe هست که instal میشه .
آقا کسی سوال ما رو جواب نمیده؟ راهی نیست بشه اسم بازیکنا را از روی سر بازیکنای کامپیوتر حذف کرد؟ و اینکه این بازی و میشه آنلاین بازی کرد؟
دوستان از نقایص بازی هم بگید!!!؟ چرا گزارشگر اسم نکونام رو توی ورژن قبلی میگفت اما توی ساکر2011 نمیگه؟؟؟؟!!!!
من یه سوال پرسیدم برا دسترسی به جوابش چطور باید اون تایپیک رو پیدا کنم؟؟؟
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
چرا بازی میشه آنلاین بازی کرد.اسم بازیکنا هم از توی ستینگ و قسمت کرسر میتونی نام بازیکن ها رو برداری
اقا من پرو2011 رو تو ویندوز 7 نصب کردم ولی مشکل صدای تماشاچی ها رو داره یعنی وقتی گل می زنم هیچ تفاوتی نمی کنند
دوستان از نقایص بازی هم بگید!!!؟ چرا گزارشگر اسم نکونام رو توی ورژن قبلی میگفت اما توی ساکر2011 نمیگه؟؟؟؟!!!!
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
اقا منم یه همچین مشکلی دارم اما نمیدنم باید چه کنم جوا گرفتی به منم بگو .ممنونمنقل قول:
این طریق اسم بازیکنای خودمون و میشه برداشت ولی اسم بازیکنای کامپیوتر برداشته نمیشهنقل قول:
دوستان شما تیم لیورپول رو دارین؟
راستی از کجا میشه فهمید نسخه دمو را با غیر دمو
اره هستنقل قول:
اول اسمش با M شروع ميشه دقيق يادم نيست چي زده
پرچمش عوض شده ، نارنجی رنگه ، LiverPool هم نوشته نه چیز دیگه .
اگه نبود ، پچ آپدیت رو دانلود و نصب کنید .
ممنون پیداش کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله در ویندوز 7 همچین مشکلی وجود داره شما برو ویندوز xp رو نصب کن
تنضیمات صدای ویندوز 7 روی میکروفن هستش ولی ویندوز xp روی استریو هستش به همین دلیل در ویندوز 7 مشکل صدا وجود داره
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
نقل قول:
یه سایت رو معرفی کنین که این فایلها رو که ریبویلد کردم و آپلود کنم و بزارم واسه دانلود
اتفاقا اگه امسال کونامی سبک بازی رو تغییر نمیداد ،فاتحش خونده بود،تازه امساله که کونامی تونسته یه نسخه نکست جن درست و حسابی بده بیرون،وگرنه سالهای پیش فقط به بازی رنگ و لعاب میداد،و هسته اصلی بازی همون قبلی بودنقل قول:
خوب دوست عزیز شما برید فیفا بازی کنید،اصلا مهم نیست که چه سایتی چه نمره ای به بازی میده،کسی که از سبک یه بازی خوشش بیاد میره میشینه بازی میکنه،اگر هم مشکلی باشه ،باید امیدوار باشه که واسه نسخه بعدی درست بشه:11:نقل قول:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
نسخه دمو فقط قسمت بازی دوستانه و جام لیبرتادورس فعاله و حجمش زیر 2گیگ هستشنقل قول:
پس مال من دمو نیستنقل قول:
نسخه دمو فقط قسمت بازی دوستانه و جام لیبرتادورس فعاله و حجمش زیر 2گیگ هستش
چون 5.18 گیگ هست
به خاطر این مشکوکم شدم که رو جلد گیم نوشته بود دمو
خودم حدث زدم شاید فقط جلدش دمو باشه و خود گیم اصلی
وقتي ميخواي وارد بازي بشي (قسمتي كه گيم پد رو انتخاب ميكني) دكمه مربع (شوت) رو بزن و در قسمت player name گزينه off رو انتخاب كن واسه بازي آنلاين هم بايد نسخه اورجينال داشته باشي كه قيمتش حداقل 70-80 تومان هست.نقل قول:
سلام .
سالهاي قبل تاپيك پچ و ... براي pes جدا بود .امسالم همچين تاپيكي هست ؟
اين پچ رو نصب كنم يا جديد تر از اين هست (؟) :
کد:http://pes2008editing.blogspot.com/2010/10/peseditcom-2011-patch-02-work-in.html
راهنمای نصب پچ PESEdit 2011 Patch 0.1
1: فایلهای درون پوشه exe رو کپی کرده و به محل نصب بازی خود بریزید
2: فایلهای درون پوشه save رو کپی کرده و به محل سیو بازی خود که در این ادرس هست بریزید :
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
3: پوشه IMG پچ رو کپی کرده و بر روی صفحه Desktop خود بریزید
4: برنامه AFSExplorer را باز کنید و گزینه file بعد import afs file و بعد پوشه img بازی را باز کنید و یکی از فایلهای
dt09.img ____ dt0c.img___dt02.img___dt04.img____dt07.img
را باز کنید.
به عنوان مثال فایل dt0c.img
بعد گزینه yes رو بزنید . صفحه ای باز میشود که از شما میخاد که فایل در کجا سیو شود یه پوشه در صفحه Desktop خود بسازید و
فایل را در ان پوشه سیو کنید بعد گزینه action بعد importg folder بزنید بعد پوشه img پچ خود که به صفحه Desktop منتقل کردید
بروید و پوشه dt0c.img را انتخاب کنید بعد ok بزنید و پس از چند ثانیه پیغامی به شما داده میشود و گزینه yes رو بزنید و این رو یه جا
سیو کنید.... توجه داشته باشید پس از سیو کردن فایل اخریه - این فایل را کپی کرده و جایگزین کنید در پوشه img اصلی بازی..
بقیه هم به همین ترتیب..
اگر مشکلی ÷یش اومد بگین تا اموزش تصویریش رو بزارم
نقل قول:
دوستان من وقتی با afs explorer میخوام فایل ایمیج رو باز کنم
اصلا نمیشناسه فایل ها رو نگاه کنید عکس زیر رو - وقتی هم all files رو انتخاب میکنم و فایل ایمیج مورد نظر رو انتخاب میکنم - میگه can not open image file
ویندوزم 7-64 بیتی هست :41:
والله فرقی نداره هر سایتی به غیر رپید شیر میشه fileflyer که خوبهنقل قول:
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
شما crtl + i بزن نه crtl+cنقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم.لطفا بیشتر توضیح بدین من هیچ وقت پچ نصب نمیکردم.چون یه بار انجام دادم همه چی تو هم شد بعد از چند دیقه یهو از بازی میومد بیرونو... plz helpنقل قول:
سلام...
خطاب به دوستانی که بازی رو گرفتن:
لطفا به فولدر launcher توی DVD برید. فایل عکس به اسم bg هست در صورتی که نوشته تبلیغاتی نداره اون رو برام آپلود کنید ممنونم
+
لطفا این فایل ها رو هم لطف کنید حجمشون کیلوبایتی هست.
Setup.exe
Setting.exe
شما باید بعد از باز کردن AFS Explorer گزینه file بعد گزینه import afs file بزنیدنقل قول:
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
تا چند دقیقه دیگه اموزش تصویری نصب پچ رو میزارم
بفرمائید:نقل قول:
+کد:http://www.irfreeup.com/images/smdxz72r08l74n7y0dmx.bmp
کد:http://www.irfreeup.com/images/g08a81bqxdnaw6yu34b4.rar
من 10 بار پرسیدم کسی نیست جواب بده !!!
پرسیدم چرا نیمه اول و دوم آمار پاس دهی تیم رو نمیزنه!!!
نقل قول:
رفتی قسمت Match Details ؟
توصیه می کنم از این AFS Explorer استفاده نکنید! چون کار باهاش برای همه میسر نیست، و اینکه فایل های IMG اصلی رو دستکاری می کنه!
از این سیستم MegaLink استفاده کنید که فعلا جایگزین کیت سرور ه.
یعنی چجوری چون من تا حالا از کیت سرور هم استفاده نکردمنقل قول:
از اینجا بگیریدش:نقل قول:
مهم نیست کجای سیستمتون باشه، هرجا باشه کار می کنه. یه پوشه داره به نام slot0 که داخلش پوشه هایی به اسم فایل های IMG بازی هست. شما پچ PESEdit رو هم که دانلود کنید، می بینید همین پوشه بندی رو داره، و فایل هایی داخل اون هست. فقط کافی محتویات اون پوشه رو در این slot0 کپی کنید، محتویات پوشه save رو هم در پوشه داخل Documents کپی کنید.کد:http://ul.to/3aq4em
حالا فایل MegaLink.exe رو باز کنید که بازی رو همراه با فایل هایی که در پوشه کنار دسته ش ریختید، بالا میره. به همین راحتی!
آقا این pes 2011 اصلی هست یا از اوناس که توش تیم اد کردن؟(یعنی دمویی که توش تیم ها رو اضافه کردن)