یه راه خیلی خوب برا دور زدن فیلترینگ پیدا کردم.برا من که خیلی خوب جواب داد.از طریق socks میتونید فیلتر رو رد کنید.یه گشتی تو گوگل بزنید راهش رو پیدا میکنید
Printable View
یه راه خیلی خوب برا دور زدن فیلترینگ پیدا کردم.برا من که خیلی خوب جواب داد.از طریق socks میتونید فیلتر رو رد کنید.یه گشتی تو گوگل بزنید راهش رو پیدا میکنید
زنگ میزنم به پشتیبانی میگم برای ورود ارور تصویر میده.بنده خدا میگه من نمیتونم کاری بکنم.راست هم میگه.باید همه زنگ بزنند تا گزارش کنه تا یه فکری به حالش بکنند
دوستان دریغ نکنید
سلام دوستان کسی نمیدونه شمال اصفهان پیش شماره 558 (چمران)کدوم شرکت ساپورت میکنه؟؟؟به جز 2030 و وایمکس؟
سلام من قبلا نداگستر داشتم ، الان مکانم عوض شده و خط نو هست هنوز رانژه نشده
می خواستم بپرسم سرعتش در مقایسه با 128 نداگتر چطوره؟ قطعی و ...؟
+ اگر راضی نبودیم میشه قطع اش کرد یا دیگه روی خط می مونه؟
هر سوالی دارید بپرسید .جواب میدم.:20:
پنل سامانه سرویس دهی مشکل داره تا چند روز دیگه حل میشه.
پهنای باند تا یک مگ برای همه بازه.
نگران شارژهای خودتون نباشید. برای ماههای آینده میمونه ونمیسوزه.
نقل قول:
یک مگ کجا بود عزیزم
از ما که از اون روزی که این طرح از نظر من مزخرف آغاز شد سرعت دانلود من به 50 هم نرسیده
امروز که 20 بود در حالی که قبلا راضی بودم
سلام به همه دوستان
سرعت دانلود کنونی من = میانگین 120 در IDM
میانگین سرعت دانلود در یک هفته گذشته = 110 در IDM
من هر کاری میکنم وارد نمیشه تو پنل جدید. یوزر و پس و تصویر رو درست مینویسم اما روی { لطفا صبر کنید } میمونه.
نقل قول:
آقا جون سرعت عالیه تا 1 مگ برای همه بازه اما حدود چند روزه سرعت اینترنت ملی پایین اومده که مشکل کلی . این سرویس در ایران بی سابقس .مواظب باش از دستش ندی.در ضمن اگر انصراف بده رانژت جمع میشه
ولی اگر پشیمون شدی با هزینه برات نصب مجدد میشه.
نقل قول:
عزیزم گفتم که .پنل را -- کردن . چند روز دیگه درست میشه.
نقل قول:
برادر سایت را -- کردن .چند روزه دیگه درست میشه
نقل قول:
برادر . شارژ اهیانه دیگه معنی نداره شما هر چی شارژ کنی در پایان دوره روی قبضت پولش را میدی اما این مقدار شارژ تا هر وقت که استفاده کنی برات میمونه . آقا صبر داشته باش این طرح بی سابقس.
نقل قول:
چند بار بگم مانده اعتبا کسی نمیسوزززززززززززززززززززز ززززززززه.
نقل قول:
هیچی مفتی نیست به ازای هرگیگ 2600 میاد روی قبضتون.ولی هر چی هم شارژ بزنید نمی سوزه
نقل قول:
برادر اینترنت ملی10روزه سرعتش اومده پایین کاری به مخابرات اصفهان نداره.............
کجا 1 مگ بازه؟!!!!!!!!!!!! من نهایت دانلودی که دارم 20 30 کیلو بیشتر نیست. تازه اینترنت مزخرف مخابرات دایم قطعه، همین دیشب کار خیلی واجب داشتم ولی دوباره این اینترنت آشغال مخابرات قطع بود ( دوستان من نمی دونم بقیه مرکزا چه جوریه ولی اگه مرکز فیض هستین از مخابرات اصلا سرویس نگیرین که فوق العاده افتضاحه:19:) منم اگه خطم فیبر نبود هیچ وقت این کارو نمی کردم، حالام می خوام برم سراغ وایمکس، هر آشغالی که باشه از اینترنت مخابرات خیلی بهترهنقل قول:
:4:سامانه مورد حمله قرار گرفته :4:. تا چند روزه دیگه حل میشه.vpn ها کاری به مخابرات استان ندارهنقل قول:
در سطح ملیه.سرعت هم در سطح ملی کم شده
دوستان من اینترنتم تمام شده و به مناسبت عروسی برادرم تا یک هفته من شیراز هستم حالا یک هفته بعد پورت رو می بندن؟ شارژم 10 مهر تموم شد و حالا میخوام دوباره شارژ کنم ولی مثل اینکه پنل مشکل داره و میگه ارتباط با سرور مقدور نیست چیکار کنم واسه شار ژ اینترنت ؟
سلام اصفهاني هاي عزيز
من تازه ميخوام واسه اينترنت مخابرات اصفهان اقدام كنم
مودم و كارت شبكه خريدم
ميخوام بدونم اگه مودم را نصب كنم خودم ميتونم راهش بندازم يا اينكه بايد زنك بزنم آقا بيان واسمون درستش كنن؟؟
اگه ميشه راهنماييم كنيد
راستي توي سايتشون ثبت نام كردم و شماره مشتري هم دارم
آقا اعتبار من هم تموم شد
حالا از جای دیگه وصل شدم می نویسه برام که سرویس شما غیرفعال است یا زمان اعتبار ان به اتمام رسیده است
ولی قسمتهای پرداخت و ... غیر فعاله یعنی سایت خرابه !!! 2030 هم که هیچکی جواب نمیده و رفته روی نوار پیغام بگذارید
خاک تو سرشون
این یارو نجات دهنده نفوذیه همیناس.دوستان سوتی ندین یه تاپیک جدید بزنین که این نتونه پیداش کنه.
نفوذی.
نفوذی حیا کن تاپیک مارو رها کن
من با وی -- ان اونم با پروتکا sstp میتونم برم تو پنل !
دوستان امروز مودم رو وصل کردم چون اینترنت قطع بود سیم کابل زدم تو مودم دایل آپ که استفاده کنم و خبری نشد و بعد ساعت 9 امشب سیم کابل از مودم به مودم adsl زدم و یهو وصل شد اصلا نفهمیدم و بعد رفتم پنل باز شد یعنی سرورش جواب داد و دیدم :18: اعتبار اون زده 31 / 1 / 1391 یعنی 31 فروردین سال 91 اعتبار تموم میشه عجب :33:
نقل قول:
منم منطقه فیض هستم سرعتمم خیلی خیلی خوبه . اگر قطعی اعتبارتو چک کن اگه اعتبار داری برو مخابرات ولیعصر برات درستش میکنن.:40::20:
zozy عزیز فقط ثبت نام مهم نیست باید توی سامانه پورت را با شماره مشتری وکد ملی رزرو کنی .
آقا من دیدم قطع شده بود رفتم تو سایتش و نمی دونستم چی کار باید کرد برای وصلش درنهایت تمدید اعتبار رو زدم
حالا این یعنی چه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این تاریخ چرا اینجوریه ؟
اون دو تا که نوشته تسویه شد برای صادر شدن در قبض این ماه فرستاده شده اما اون یکی هنوز فرستاده نشده (فکر کنم)نقل قول:
اون تاریخم یعنی این که این اعتبار و هر چی شارژ کنی اصلا نمیسوزه.
برادر من شما یه جا کارت می لنگه! مرکز فیض اینترنت مخابرات افتضاحه افتضاحه. به قول دوستمون شما همون عامل نفوذی هستی که مب خوای الکی از مخابرات تعریف کنینقل قول:
نقل قول:
یک دوشیزه 15 ساله نمی تونه عامل نفوذی باشه.:31:
شما برو ولیعصر تا سرعتتو چک کنن.اگه پرسیدن کی گفته بیای اینجا بگو مرکز فیض!!!!
بچه ها مثل اینکه سرور تهران هم به speedtest.net اضافه شده شما هم یه تست بگیرید ببینیم وضعیت پینگ و سرعتتون چطوریه:
اینم تست من:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
شما زیاد خوتونو ناراحت نکنید. کسی که میاد اینجا هیچ وقت این تعریفهای بچه گانه (با عرض پوزش از کاربر مورد نظر) اثری روش نداره چون ....نقل قول:
کسایی که از مخابرات اینترنت میگیرن یا مجبورن مثل من یا اولین بارشونه و کم مصرفند که این سرویس برای اونا خوبه یا میخوان این سرویس رو امتحان کنند یا ...
ا آفرین دوشیزه 15 ساله تا حالا تو نت ندیده بودم وشیزه 15 ساله.برو برو ما خودمون خر رنگ می کنیم به جا اسب ترکمن میفروشیم
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
دوستان افت سرعت دارم تو ساعت 4:50 دقیقه کسی هم داشته
من با pn/\ خیلی سرعتم پایینه و l2tp هم وصل نمیشهنقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
حالا که دوباره میبینم بدون وی پی ان هم سرعت خیلی پایینه
دوستان اینم تست من با سرور تهران
اوف چه پینگی می ده !! :18:
اما آیا این پینگ و سرعت دانلود عملی هم هست ؟؟ :41: سرعت که از 120 بالاتر نمی ره
مودم من تي پي لينك 8816 هستش :20:
يكي نيست بهم بگه كه چه طور بايد اقدام كنم ؟؟!!:41:
تو قسمت رزور شماره مشتريم را قبول نميكنه
نقل قول:
zozy عزیز و گلم ،اگر سیستم شماره مشتریت را قبول نمی کنه حتما ثبت نامت تکمیل نشده ودوباره باید ثبت نام کنی.ببین در ثبت نام جدید کد ملیت را قبول می کنه یا نه اگر قبول کرد یعنی ثبت نام قبلی انجام نشده اما اگر قبول نکرد یعنی ثبت نام قبلیت انجام شده وباید بتونی پورت را رزرو کنی.اگه نتونستی با 2030 تماس بگیر البته اگه بتونی باهاشون حرف بزنی......
نقل قول:
مهدی اسپید i love u:40:. یک دسته گل برای تو که اینقدر فکرت پاکه.
گلم ، چند روزیه اینترنت ملی مشکل داره یک کارایی برای فیلترینگ دارن روش می کنن
وزیر ارتباطات هم در این مورد توی روزنامه گفته بود....
:31:نقل قول:
تشکرهایی که کردم ماله صاحب این پیغامه:
یه روز خوب میاد که ما همو نکشیم به هم نگاه بد نکنیم با هم دوست باشیمو دست بندازیم رو شونه های هم مثل بچگیا تو دبستان:10:
عزیزم :نقل قول:
در هر ماه مبلغ 2500 تومان و100 تومان مالیات بابت آبونمان روی قبض شما خواهد آمد .حال اگر این مقدار را یعنی ماهه 1 گیگ را استفاده کنید دیگه آبونمان ندارد اما اگه استفاده نکنید این 2600 در ماه میسوزه اما مقدار اضافه تر که شارژ زدید نمی سوزه وتو اعتبارتون باقی می مونه......:40:
نقل قول:
اعتبارت رو توی سامانه با dial up چک کن..
اگه خط رانژه نیست بگید اون ماموره کانفیگش بکنه وuser وpass را بگیرید بعد از چند روز رانزه میشه میتونید canect شید.نقل قول: