من از ipw استفاده می کنم . به من نگاه نکن:41:نقل قول:
Printable View
من از ipw استفاده می کنم . به من نگاه نکن:41:نقل قول:
آقا این صبا نت چرا اینجوری شده؟
2/3 روزه بد جوری سرعتش افتاده.نوسان هم زیاد داره.مثلا" الان با 58 تا 60 دانلود میکنی نیم ساعت دیگه 30 تا 40 .
بعد یه دفعه از 30 میاد رو 15 و دوباره بالا میره.
دیشب زنگ زدم پشتیبانی میگم آقا چرا اینجوریه؟ طرف که هیچی بارش نبود برگشته به من میگه شما سرویست چیه؟میگم 256 ...میگه خوب شما باید با 32 دانلود کنی پس سرعتت خوبه.
من هم گفتم سیاست صبا اینه که پهنای باند بیشتر میده که زودتر فضای مشتری تموم بشه و زود به زود پول بگیره از مشتری و من هم با وجود محدودیت فقط به خاطر سرعت صبا رو انتخاب کردم...خلاصه طرف گفت تا حالا صبا این کار رو کرده اما از این به بعد این کار رو نمیکنه:18:
یعنی جدا" همینطوره؟ اگر اینجور باشه که با وجود محدودیت اصلا" دیگه به درد نمیخوره.:41:
اقا از راهنمائی تون ممنون
بارس انلاین و که خودمم دیده بودم... .
داش جاوید به نظرت بین افروز و بارس کدوم بهتره؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟
افروز نت قيمت هاش خيلي فضايي سرويس 64 ش فكر كنم چهل هزار تومن بود !!!!!!!! در نتيجه همون پارس آنلاين پيشنهاد مي شه !نقل قول:
اقا از راهنمائی تون ممنون
بارس انلاین و که خودمم دیده بودم... .
داش جاوید به نظرت بین افروز و بارس کدوم بهتره؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟
دوستان من میخوام از داتک سرویس نا محدود بگیرم.
سرعت دانلودش چطوره؟ نوسان داره؟
الان صبا نت دارم اما به خاطر محدودیت میخوام داتک بگیرم.
لطفا" راهنمایی کنید.
سرعت بسیار نوسان داره از این نظر به گرد پای صبانت نمیرسه وتنها خوبیش عدم محدودیتش هستنقل قول:
همون صبانت رو بچسب و ولش نکن که با داتک کارت داه نمی افته
ماشاالله سرعت من آخرشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چند روز پیش اینجوری شد ....... :19:
سرعت : 3.5 Kb/sec
من شک دارم شرکتی باشه که اصلا نوسان سرعت نداشته باشه ! دوست منم صبا نت داره الان مشکلی نداره !!!
راستی چند روزی هست سرویس شاتل ( سرویس مخصوص )512 رو adsl +2 رو میده 9500 تومان
فکر کنم واسه من خوب باشه فقط محدودیت حجمیش کمه ( فکرکنم باید اینطور باشه )
در ضمن شنیده بودم یه نرافزار هست محدودیت اینترنت از بین میبره یعنی هر چقدر میخوای دانلود کنی بکن
و من این قضیه رو حدود یه سال پیش تو یه فرومی خوندم که اسم یه نرافزار معرفی کرده بود
اگه شما هم چیزی خبر دارید بگید؟
نقل قول:
راستی اسیا تک هم اینطور بود یه 5 ساعت !!!!!!!!!!!
مگه میشه !:18:نقل قول:
ببین شاید محدودیت راپیدشیر رو گفته بودن و شماطور دیگه ای متوجه شدید ... :10:
اگه این نرم افزاری که میگی وجود داشته باشه که دیگه ISP ها واسمون محدودیت نمیزاشتن ..... :19:
و اینجوری دیگه کسی نامحدود نمیگرفت و کارش رو با این نرم افزار میکرد .....:21:
شاید ISP رو هک میکنه !!!!:13:
بسیار مطمئن هستم چون من اون موقع دایال اپ داشتم توجه نکردمنقل قول:
و مطمئن باش که تا حالا این نرافزارا از کار افتادن ( از خودم گفتم ):10:
سلام
خیلی خیلی ممنون می شم جواب بدید . بد جوری تو 2 راهی موندم !
من الان صبانت دارم و واقعا عالی هستش ولی محدودیت حجمش خیلی اذیت می کنه من 99 درصد دانلود هام از راپید شیر هستش . طی ترفندهایی که یاد گرفتم ! هر روز می تونم 7 تا 100 مگابایتی از راپید بگیرم . ولی همون طور که گفتم مکل محدودیت حجم خیلی اذیتم می کنه و برنامه خوابیم به هم ریخته ! بعد از کلی جستجو به آسیاتک رسیدم که محدودیت حجم نداره و سرویس 128 اش نزدیک 20 تومن درمیاد ولی بعد از خوندن بعضی پست ها حالم حسابی گرفته شد ! سوالهام اینهاست :
1 . آیا ip آسیاتک ولید هست ( به خاطر دانلود از رپید می گم )
2 . آیا سرعت به طور متوسط از 10 کیلوبایت در ثانیه پایین تر میاد ؟ ( چون اگه این طور باشه دانلود از راپید طولانی و احتمال قطع شدن زیاد می شه )
3 . آیا آسیاتک هم مثل صبانت هر چند ( 60 ) دقیقه یک بار به صورت اتوماتیک قطع می کنه ؟ اگه جواب مثبته هر چند دقیقه ؟ ( باز هم به خاطر دانلود از راپید می گم چون راپید resume نداره ... )
و یه نکته اینکه پیش شماره من 7730 هستش یعنی حکیمیه ( سمت تهرانپارس ) که یوزرها اینجا خیلی کم هستند و ممکنه مشکلات یوزرهای مرکز شهر رو اینجا نداشته باشه ...
خیلی ممنون می شم کسی جواب بده
بنظر من سرویس صبا نت و با هیچ شرکتی عوض نکنید با سرویس صبا در هر ساعت حداقل میتونید 150 مگ دانلود کنید سرویس های 128 اسیاتک و داتک و غیره ... فقط شما رو عذاب میده ساعتی 50 مگ حدودا میتونه دانلود کنه مخصوصا که بخواهید از لینک های غیر مستقیمی مثل رپید بگیرید که اجازه resume به شما نمیده ...
به نظر منم اگه صبا رو با آسيا تك عوض كنيد پشيمون مي شيد ! ولي خوب ساعت سه شب هم بيدار شدن واسه دانلود خوب نيست ....
پاسخ سوال هاتون :
1.اطلاع ندارم
2. بله نوسان سرعت آسيا تك خيلي زياده
3. بله هر چند وقت يه بار قطع مي كنه ولي چند ساعت يه بار قطع مي كنه رو نمي دونم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جوابای من:نقل قول:
1- آی پی متغیر (دینامیک) هست. ولید بودنشو نمی دونم.
2- اگه منطقه مخابراتیت خوب باشه با همه نواسن و اینا 100 مگ رو تو دو ساعت میگیری بالاخره.
3- نه اونطوری قطعی منظم نداره ولی الان مثلا بعد حدود 20 روز که اصلا قطعی نداشت یکی دو نوبت هر نوبت حدود سه ربع قطع و دوباره وصل شد.
چند تا توصیه هم بگم اگه اکانت رپید داشته باشی با آسیا خیلی خوب میشه چون مشکلت فقط ریزیومه که اونم تو اکانت پرمیوم رفع میشه. در عوض نامحدود می تونی تا ماهی 30 گیگ هم دانلود داشته باشی برنامه خوابت هم به هم نریزه. هروقت خواستی بذاری برای دانلود.
** ولی نکته مهم اینه که ببینی بقیه که تو منطقه شما آسیا گرفتن خوب جواب داده یا نه. بعد اگه خواستی عوض کنی.
چون میگی دانلودر هستی محدودیت خیلی اذیت می کنه.
سالم بر همگي
من در خيابان پيامبر (ستاري) هستم.مي خواستم ببينم از کدوم شرکت بگيرم بهتره؟
64 مي خوام و کدوم مودم رو بگيرم؟
مودم وايرلس چي؟
مرسی بچه ها . در کل نظر خودمم بد نیست . اگه هر دو ساعت 100 مگ رو جواب بده که عالیه ! من روی کمتر از این حساب باز کرده بودم می شه روزی 1.2 گیگ یعنی 500 مگ هم از صبانت بیشتر در میاد هر چند گفتم که دلیل اصلیش به هم ریختن خواب بود ... به نظر من زیاد هم نباید سخت گرفت اگه 20 روز وصل بوده بزار 1 روز کامل قطع باشه ! من منظورم قطع های پی در پی هستش که می گید این طور نیست ...
تو منطقه ما هم که کسی اصلا سراغ adsl نمی ره ! یوزرها خیلی کم اند . به هر حال تا 10 روز از اکانت صبانت مونده من امروز برای سرویس 128 رایگان آسیاتک ثبت نام کردم ( 2 تا خط داریم ) که 10 روز دیگه وصل می شه ! و می تونم تو اون چند روز مقایسه کنم . راستی من دانشجو هم هستم و می تونم 256 بگیرم ...
باز هم ممنون
دوستان کسی هست که سرویس شاتل داشته باشه توی مرکز رجایی؟؟
می خواستم ببینم سرعتش چنده ؟؟
کلا شاتل 256 معمولا با چند دانلود و آپلود می کنه؟؟؟
شما چطور adsl 256 میگیرید در صورتی که برای خانگی 128 هستش
نقل قول:
دوست عزیز راهای رسیدن به خدا به عدد آدم ها می باشد کافی معرفی نامه از دانشگاه داشته باشید. البته صبا نت از این چیزها نمیخواد
شركت هايي كه محدوديت دانلود دارن بيشتر از 128 هم مي دن به كاربراي خونگي فقط شركت هايي كه دانلود نامحدود دارن براي بيشتر 128 بايد اينترننتون رو حقوقي بگيريد به نام شركتي چيزي يا نامه از دانشگاه بگيرين كه براي تحقيق اينا مي خواين ...
آقا ببخشید اسپم میدم ولی:نقل قول:
:39::39::39::laughing::laughing:
یاد مارمولک بخیر خاطرشو زنده کردی :31:
ن که حسابی گیج شدم نمی دونم از کدوم شرکت بگیرم .... بعد منظور از این محدود و نامحدود چیه ؟
محدود یعنی اینکه مثلا 8 گیگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی نا محدود هم یعنی هر چی دانلود میکنی نوش جونت!
قابل توجه دوستانی که میخوان سرعت دانلود صبا نت رو بدونند باید بگم همونطور که در عکس زیر میبینید سرعت دانلود عالی است (دقت کنید از کجا دارم دانلود میکنم).
تنها بدی صبا نت محدودیت هست.
من 100 مگا بایت رو بین 30 تا 40 دقیقه دانلود میکنم.
آره ولی فقط 1 یا چند ماهه اول اینجوری .... تازه بستگی به منطقه و شهرتون هم داره .....نقل قول:
من 5 درصد سرعت تو رو هم ندارم ....
دوستان عزيز سرعت دانلود فقط به سرويس دهنده شما مربوط نمي شه ! بلكه به اون سايتي هم كه داريد ازش دانلود مي كنيد مربوط مي شه . دانلود منيجرم مي تونه عامل مهمي باشه ! سيم كشي ساختمون تجهيزات مخابراتي ساعات شلوغي و ...
دوست عزیز طبیعی هست چون پهنای باند همه زود تموم میشه کیفیت دیگران بالا میره:31:نقل قول:
چون تعداد کانکشن ها کم میشه
آقا قيمت هاي ISP كه من ازش سرويس ميگيرم رو ببينيد واقعا نامردي نيست؟
من 64 بدون محدوديت دارم ماهي 35 تومن ميدم! سرعت دانلودم زور بزنه به 7 ميرسه!نقل قول:
کد:http://www.elka-ict.ir/index.php?app=cost
انتظار چه سرعتی را دارید؟:18: ارتباط 64 حداکثر سرعت 8kb/s می دهد شما دارید حداکثر سرعت را می گیرید!!!!!نقل قول:
منظور من قيمت بودنقل قول:
كدوم يكي از شما واسه 64 35 تومن ميده؟!
در ضمن من گفتم در بهترين شرايط به 7 ميرسه معمولا 3-5 هستش مثه دايال آپ
نقل قول:
دوست عزیز این همه شرکت هست شما چرا رفتی گرون ترینش رو انتخاب کردی؟؟؟
یعنی فقط همین یک گزینه رو داشتی؟؟؟؟
شمارتو بگو تا دوستان راهنماییت کنن
من شهرستانم و متاسفانه بله همين يك انتخاب رو دارم انحصار چه كه نمي كنه!
سلام...از دوستانی که در منطقه دانشگاه از اسیا تک دارن مشگلی دارند یا قطع وصل شدن زیاد؟
نقل قول:
بله دوست عزیز من هم منطقه دانشگاه هستم و آسیا 128 دارم
معمولا روزی یکی دو بار باید زنگ بزنم پشتیبانی تا درست کنن
میگن مشکل از مخابراته !!!!!
معمولا اگر چند ساعت از اینترنت استفاده نکنم بعد از اون سرعت خیلی افتضاح میاد پایین
آسیا تک واقعا گل کاشته این چند روزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالم دیگه داره ازشون بهم می خوره
کدوم منظقه؟نقل قول:
مالک اشتر افت داشته ولی خیلی کم.
منم....هروز مشگل دارم...یا رانژه قطع میشه یا نت کار نمیکنه.....چرا تو این مرکز اینجوریه؟؟؟؟؟نقل قول:
امروزم داتك قاطي كرده بود شديد !!!!!