برادرم 3 اردیبهشت پول وایمکس رو پرداخت کرده ولی هنوز زنگی نزدن . اون تلفن 707 هم که جواب نمیده . به نظرتون دیر نکردن ؟؟
Printable View
برادرم 3 اردیبهشت پول وایمکس رو پرداخت کرده ولی هنوز زنگی نزدن . اون تلفن 707 هم که جواب نمیده . به نظرتون دیر نکردن ؟؟
سلام. نه دير نكردن. تا دو هفته بعد از ريختن پول هم ممكنه زنگ نزنن. بستگي داره به اينكه چه مودمي انتخاب كردي؟ يا اينكه از طرح هاي ويژه (مودم رايگان و مودم با 50% تخفيف) استفاده كرده باشي.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
بله. اگه استفاده نكني ترافيك از بين ميره و براي ماه بعد ذخيره نمي شه.نقل قول:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
خوب هم adsl و هم وايمكس از اينترنت گوشه از لحاظ اقتصادي به صرفه تره. سرعت وايمكس هم اغلب روي همون سرعتي است كه خريدي. مثلا 128 اكثرا روي 14 تا 15 كيلوبايت است. ولي اگر طرح ويژه ثبت نام كني (نصف قيمت) ممكنه به دليل تعداد زياد ثبت نام كنندگان مدت زيادي منتظر بموني تا بيان برات وصل كنن.نقل قول:
سلام دوستان من نمیدونم چیکار کنم .
نظرتون وایمکس بگیرم یا همون adsl از شرکت شاتل بگیرم بهتره ؟ ؟ ؟
اگه خونتون ثابته وشرایط داشتن adsl داری اونو بگیرنقل قول:
اما وایمکس برای کسی که هر جای میرن با لپ تابشون وصل شن یا خط شون یه مشکلی داره نمیتونن adsl بگیرن
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
تغییر تعرفه خیلی دنگ و فنگ داره؟
[/COLOR]تغییر تعرفه خیلی دنگ و فنگ داره؟[/QUOTE]
شما تو كنترل پنل درخواست تغيير تعرفه رو انتخاب مي كني از ابتداي ماه بعد براتون اعمال ميشه. فقط بايد در نظر داشته باشيد كه
1- اگر سرويس خانگي داريد، نمي تونيد به سرويس بالاتر از 128 تبديل كنيد و بايد سرويس فعلي رو كنسل و مجددا ثبت نام كنيد.
2- اگه از اين طرحهاي شش ماهه داريد هم تا پايان دوره نمي تونيد تغيير تعرفه بديد.
سلام
من امروز اسم بنویسم برای این وایمکس (طرح مودم نصف قیمت) چند روزه برام وصل می کنن؟ کلا راضی هستین؟ زیاد قطعی نداره؟
الان رفته بودم برا ثبت نام یه نکته دوستانی که ثبت نام میکنن(از طریق نمایندگی ها) اونجایکه تو فرم انتخاب مودمو میکنن (usb-wi-fi)
اگه wi-fi رو انتخاب میکنن بقلش بنویسن "مودم جدیدFBR" چون از چند نفرپرسیدم گویا این مودم جدید گیرندگی بهتری داره وبهتر از قبلی عمل میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
والا خودشون میگن یک روز بعد اینکه پول بریزی اما پولو که بگیرن دیگه خدا میدونه کی بیان اما معمولش یک هفته هستش حالا شاید حجم ثبت نام برای این مودم های نیم بها زیاد باشه طول بکشه بیاننقل قول:
کسی از این مودم وای فای جدید خبر موثقی داره که چه فرقی داره؟
من ثبت نام کردم ولی هنوز کسی باهام تماس نگرفته خودم منطقمون دیدم تو پوشش قوی بود توحساب کاربریم که میرم مینویسه "تعلیق پرداخت" تکلیفمون چیه برم پولو به حساب بریزم یا منتظر تماسشون باشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا اینطوریه پول ریختم به حسابشون بازم میرم تو پروفایلم هنوز مینویسه تعلیق پرداخت:41:
باید زنگ بزنم 707؟
کارت شارژ بگیر با استفاده این ادرس:[PHP]http://ecare.mtnirancell.ir[/PHP] به کنترل حساب اینترنتی برو و از منو شارژ مجدد اقدام به شارژ کن :11:نقل قول:
هم زودتر شارژ میشه و هم زودتر فعال میشه
سلام دوستان من امروز وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم کی باید پول بریزم به حساب چقدر طول میکشه تا وصل بشه ؟؟؟
نقل قول:
نه دوست عزیز من تازه ثبت نام کردم برام اس اومد این مبلغ واریز کن مبلغ واریز کردم نه برام پیامی اومد که پولو واریز کردی نه حسابم از حالت تعلیغ پرداخت بیرون اومده موندم چه کار کنم؟؟
سلام
دوستان اگر من اینترنت 128 نا محدود از ایرانسل بگیرم اونوقت سرعت دانلود من معمولا چند هستش؟
و یه سوال دیگه...
تو سایت ایرانسل نوشته اگر اینترنت نامحدود بگیری ولی بیشتر از حد معمول دانلود کنی .اونا اونوقت سرویس دانلود نامحدودت رو قطع میکنن!!!! ...
مثلا ما در طول روز چند گیگ میتونیم دانلود داشته باشیم تا به آقایون برنخوره تا دانلود نامحدودمون رو بر ندارن
کمک کنید ممنون میشم
خیلی سوال میشه که RSSI و CINR چی هستند.
جواب این سوال در سایت Huawei
کد:http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=2566&directoryId=2742&treeId=742
What is the meaning of CINR and RSSI
(1)RSSI indicates the signal strength. If the value is between -40 and -60, signals are strong. The greater the positive value is, the weaker the signals are. (2)CINR indicates the signal quality. If the value is greater than 20, signals are strong. The greater the positive value is, the better the signals are.
شما بهتره که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیریدنقل قول:
پیشنهاد میکنم ساعت ۱۲ شب به بعد تماس بگیری که زیاد پشت خط نمونی
باهاشون هماهنگ کن، سریع مشکل برطرف میشه. نگران پول واریزی هم نباش چون به حسابت ریخته شده
من در شیرازم و با 3 چراغ روشن 128 3 گیگ دارم با سرعت دانلود 14 مزخرف البته اگر با اوربیت دانلود کنم اینقدره مگر نه 6 و 7 سرعت دانلوده .از بس سرعت پایینه میخوام مهاجرت کنم به آسیا تک البته قول دادن خطم را از پی سی ام دربیارن . فقط نمی دونم اون موقع مودمم را چکار کنم .از این کله قندیهاست . و البته وضعیت اشتراکم چی میشه ؟
عزیز منم شیراز هستم 3چراغ روشن مودم قدیمی ها یا به قول شما کله قندی 128 دائم 6 گیگ برای دوماه با نرم افزار download studio هم دانلود میکنم سرعت تا 20 و بعضی هم 15 میشه راضی هم هستم قبلا ای دی اس ال از شرکت بومرنگ داشتم اما از این وایمکسه راضی هستم اما بازم سلیقه ای هست و توی کم شدن سرعت نت سلامتی ویندوز نداشتن ویروس مدل ضد ویروس و نرم افزار های مختلف که در حال اجرا هستند هم میتونه سرعت رو کم کنه:11:نقل قول:
سلام دوستان من دیروز سرویس وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم بعد یک اس ام اس برام اومد که نوشته شما 2 روز دیگر جهت پرداخت هزینه مهلت دارید .
حالا من باید پول به حساب بریزم یا صبر کنم که نمایندگی فروش بهم تماس بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
این که چیزی نیست من پولو هم ریختم خودشون هم اس دادن که پولو ریختی تماس هم گرفتن تایید کردن که پولو ریختم الان دوباره اس اومده فقط فردا رو وقت دارمم پولو به حسابشون واریز کنم:27:
در مورد سوالتون هم اگه مطمئنی که تو محلتون پوشش قوی داری پولو بریز وگرنه حالا حالا ها باید منتظر بمونی منم خودم همین کارو کردم
راستی یکی از این شماره رنده تماس گرفت (09351000000)گفت پولو ریختی منتظر تکنسینمون باشید حالا منظورش کی بود؟؟
من تو سایت ایرانسل نگاه کردم زده بود پوشش محله قوی حالا دیگه نمیدونم راست یا دروغشونقل قول:
معلوم نیست چند روز می خواد معطل کنه تا برام نصب کنه ؟
تا نصب که فک کنم کمتر 5 روز نشه چون برای این روز کارگر شلوغی زیاد بوده البته اونم توبهترین حالتش 5 روزنقل قول:
نقل قول:
اگه توی منطفه سبز رنگ هستید خیالت راحت من هم توی منطقه سبز هستم همش آنتن رو 5 هست:46:
برای نصب هم نهایتا 7 روز طول میکشه الته برای من 6 روزه نصب کردن
سلام
دوستان اگر من اینترنت 128 نا محدود از ایرانسل بگیرم اونوقت سرعت دانلود من معمولا چند هستش؟
و یه سوال دیگه...
تو سایت ایرانسل نوشته اگر اینترنت نامحدود بگیری ولی بیشتر از حد معمول دانلود کنی .اونا اونوقت سرویس دانلود نامحدودت رو قطع میکنن!!!! ...
مثلا ما در طول روز چند گیگ میتونیم دانلود داشته باشیم تا به آقایون برنخوره تا دانلود نامحدودمون رو بر ندارن
کمک کنید ممنون میشم
15 16نقل قول:
در ماه اگر کامپیوتر 24 ساعته دانلود کنه میتونی 30 گیگ بگیری ولی همیشه نذار 30 گیگ بشه و یه مقدار کمتر مثلا 29 گیگ دانلود کن
سلامنقل قول:
در حالت تئوري سرعت 16 كيلوبايت خواهد بود
يعني هر 8 بيت 1 كيلوبايت ، پس 128 كيلوبيت 16 كيلو بايت
اما عملا حدود 13 الي 15 كيلوبايت سرعت خواهيد داشت.
=====================
Electronic-Arts جان
معذرت ميخوام جوابتونو رو نديدم !!! منهم پست زدم !!!
سلامنقل قول:
یعنی اگر 30 گیگ بشه دانلود نامحدودم برداشته میشه و اگر زیر اون بود یعنی 29 گیگ میتونم ماه بعد بازم بصورت مثلا نامحدود دانلود کنم؟
نقل قول:نقل قول:
دوستمون توضیح دادند بیشتر 29 گیگ نباید بشه از خیر اون 1گیگ بگذر
من حدود 2 هفته هست که دارم از این مودم های وای فای 632w استفاده میکنم .اخیرا متوجه شدم اگه مدت زیادی (مثلا 12 ساعت) پشت سر هم مودم روشن باشه دیگه اون چراغها نشون دهنده قدرت سیگنال ثابت میشن و درست کار نمیکنن . مثلا اگه مودمو روشن کنم و 4 تا چراغ بشه بعد از مدتی مودم رو همون طور که روشنه ببرم جایی که 100% سیگنال داره بازم 4 چراغش روشن میمونه و اگر ببرم جایی که اصلا سیگنال نداره بازم 4 چراغ نشون میده! کسی تا الان به این مشکل برخورده؟ به نظرتون چکار کنم؟
این ایرانسل هم کشت منو 3 روز منتظرم زنگ بزنه ثبت نام منو تائیید کنه نمیدونم چیکار کنم تا حالا 4-5 بار به 707 زنگ زدم خبری نشده :sad:
خودتو ناراحت نکن برا برادرم 2.5 ماه طول کشید میگفتن مودم تموم کردیم.نقل قول:
بله همیشه نذارید کل حجمی که میتونید دانلود بشه حتی اگر میخواید دانلود کنی 29.9 گیگ دانلود کن ولی نذار 30 گیگ بشهنقل قول:
من یکشنبه پولو ریختم امروز عصر زنگ زد گفت فردا که چهارشنبه است میام برا نصبش از بس بهشون پیله کردم هر چند ساعت زنگ میزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط این ایرانسل هم کشت منو 3 روز منتظرم زنگ بزنه ثبت نام منو تائیید کنه نمیدونم چیکار کنم تا حالا 4-5 بار به 707 زنگ زدم خبری نشده :sad:
فقط تا میتونی بهشون زنگ بزن وکاراتو پیگیری کن وگرنه......
دوستان چند وقته که پشتیبانی ایرانسل اصلا گوشی رو بر نمیداره!
داستان چیه!؟
در ضمن من اکانتم 256 آزاد هستش(که یعنی بسته افزایشی میگیرم) ولی شبا اصلا وصل نمیشه یا دیر وصل میشه!
بعضی وقتا هم که کار واجب دارم از شانس من خیلی طول میکشه وصل بشه و هی آنت میره و میاد و من مجبور میشم دوباره برم دایال آپ.
1-2 هفته پیش خوب بود ها!همیشه آنتن روی 2 بود!ولی الان همش 0-1!
همین الانم با آنتن 1 وصل شدم.
چی کار کنم؟مال بقیه هم اینطوریه!
البته من یه جایی تو منطقه ی نارنجی ام!
البته این منطقه ای که ما هستیم هم نارنجی داره و هم سبز.
دقیقا نمیدونم ما کدوم هستیم!
به سلامتینقل قول:
منم تا دلت بخواد بهشون زنگ زدم ولی اصلا خبری نیست :sad:
ماشا... بسکه واسه آدم اهنگ میذاره این پشتیبانی
منم همین سرویس شما رو دارم اما مشکلی نیست.نقل قول:
کلا بگم اگه زیر 3 خط آنتن داشته باشه اصلا ارتباط پایداری نخواهی داشت. سعی کن جاتو عوض کنی و بیای سمت پنجره ها تا ارتباط قوی بشه مگرنه با یکی دو خط همین مشکلاتو خواهی داشت.
دوستانی که 128 دارند خواهشن برند تو speedtest.net یه تست بگیرند ببینیم با ما چه فرقی داره؟؟؟
اینم تست خودم
ده دقیقه بعدش
سلام دوستان کسی از مودم جدید ایرانسل چیزی میدونه ؟؟؟
این مودم هم مثل تو 5 -6 روز میان نصب میکنن یا بیشتر طول میکشه ؟؟؟؟
برادرم از آسیاتک 128 داره ولی با سرعت 250 داره دانلود میکنه !!!!! حالا شما قضاوت کن 14 کجا 250 کجا !!!1نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
آیا امکان انصراف از سرویس wimax وجود داره؟ . اگه آره، چطور اقدام کنم ؟حدود 6-7 ماه پیش سرویسو گرفتم.
ممنون