دوست عزیز BDV-E970 سیستم Bluray سوتی با قابلیت 3D و قیمت حدود 940 تومن است. (جشنواره نوروزی یک کابل HDMI رایگان را نیز برای این مدل شامل میشود)نقل قول:
Printable View
دوست عزیز BDV-E970 سیستم Bluray سوتی با قابلیت 3D و قیمت حدود 940 تومن است. (جشنواره نوروزی یک کابل HDMI رایگان را نیز برای این مدل شامل میشود)نقل قول:
پیشرفته ترین مدل های سونی سیستم های ترکیبی سری ریفرنس ES هستند که متأسفانه تو ایران موجود نیستند.نقل قول:
یک پله از اون پایینتر هم سیستم های ترکیبی تجاری سونی هستند که اون هم تو ایران موجود نیست!
بله می شه اون بیشتر برای اینه که صدای تلویزیون رو از سیستم صوتی بشنوید که باید تلویزیون یا وسیله ای که می خواید بهش وصل کنید هم این ویژگی رو ساپورت کنه که با توجه به اینکه لپ تاپ پورت HDMI بصورت خروجی عمل می کنه این مورد معمولاً توش جواب نمی ده و از ویژگی های پورت HDMI ورژن 1.4 هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات این مدل ها و قیمتش تو همین تاپیک هست؟نقل قول:
بالاخره با تحقیق و راهنمائی دوستان فروم مخصوصا جناب رایان و همین طور آقای برزین(که البته اینجا نیستن)، از دبی یه ست
Onkyo 608 +jamo s606 + player pioneer 610AV
خریدم که باربر گفته تا 20 روز دیگ به دستم میرسونه. ممنون از کمک همه، fبی صبرانه منتظرشم، حتما یک ریویو می ذارم بعدش
پس با این حساب باید بلوری رو خط بزنم نظرتون راجع به مدل HT-c555 سامسونگ چیه ؟نقل قول:
سلام به همه دوستان
من lcd سامسونگ دارم و میخوام یه سینمای خانگی تا 450 بگیرم
1 ایا صدای بیشتر از 500وات تو اپارتمان کارایی داره
2 ایا سامسونگ بهتره یا lg (اخه lg تو این قیمتا کارایی بیشتری داره)
ممنون میشم راهنمایی کنید
مبارک باشه.چه قیمتی واست تموم شد؟نقل قول:
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
1-نه کارایی ندارهنقل قول:
2-تقریبا تو یه سطح هستند با توجه به این نکته که سامسونگ کمی دیزاین بهتری داره و همینطور قیمت بالاتری.
شما فقط از این دو برند می خواید؟
مبارک باشه سیستم خوبیهنقل قول:
هزینش چقدر تموم شد؟ هزینه حمل و نقل و اینا چی؟
راستی پلیر 610 هم خیلی خوبه فکر می کردم دیگه تولید نمی شه.
تا اونجایی که من میدونم USB3 به تمام USB ها ی موجود در بازار هماهنگ است ولی برای اینکه مطمئن بشی می توانی در هنگام خرید هارد خود را برده و در آنجا تست کنی اکثر فروشنده ها این اجازه را به خریدار می دهندنقل قول:
ن یک دستگاه Hi-Vision 2615-A گرفتم و از این دستگاه راضی هستم ولی تنها چیزی که در هنگام خرید به آن دقت نکردم فرمت wmv را ساپورت نمی کند و یک هارد یک ترابایتی با USB2 رو بدون مشکل می شناسد
اين كه گفته اند يو اس بي 3 را ساپورت نمي كند به اين معنا است كه به دستگاه يو اس بي 3 (مثل هارد شما) با استاندارد يو اس بي 2 وصل مي شود و ساپورت مي كند.
hamidghadimi به سلامتی، سیستم خوبی گرفتی، امیدوارم به زودی به دستت برسه، پلیر خوبی تهیه کردی.
پلیر خوب تو بازار نایاب و گران می باشد.
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
احوال پژمان عزیز؟نقل قول:
من دارم تلاش میکنم این قابلیت رو در سیستم بکار بندازم ولی هنوز موفق نشدم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5842768&postcount=1482
[QUOTE=mr_rayan;5842270]مبارک باشه.چه قیمتی واست تموم شد؟
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
خیلی ممنون. 1.440.000تومان، هزینه حمل ندارم خوشبختانه
[QUOTE=Artam01;5842798]hamidghadimi به سلامتی، سیستم خوبی گرفتی، امیدوارم به زودی به دستت برسه، پلیر خوبی تهیه کردی.
پلیر خوب تو بازار نایاب و گران می باشد.
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
ممنون، پلیر حدود 120 تومان دراومد
سلام دوستان
میخواستم ببینم دقیقا اطلاع دارید آمپ سری RS77 چی هستش ؟
تو این لینک نوشته 520 هستش
کد:http://www.pioneer-mea.com/en/TODOROKI/spec/index.html
این لینک هم RS77 نداره اما RS88 رو داره که آمپش 820 هستش . اما آمپ RS55 رو نوشته مدل 320 هستش .
کد:http://www.pioneer.cl/en/products/compare.html
اما اینجا مدل RS77 رو نوشته که آمپش 820 هستش . که یجورایی با مشخصاتی که خود سایت پایونیر داده( که به نظر مرجع معتبر تری هستش) فرق میکنه و آدم رو به شک میندازه.
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36170
یکی از دوستام بین چند تا مدل داره انتخاب میکنه و توی تصمیم گیریش این آمپ سری rs 77 , rs 55 براش مهم هستش که بدونه چیه .
ممنون میشم اگه اطلاع دقیقی دارید راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام
براي تلويزيون led ex700 46 چه سينماي خانگي رو پيشنهاد مي كنين ؟ قيمت زير 400
من شنيدم سينماي خانگي ال جي بهتر از سونيه اين درسته؟
مرسي.
نقل قول:
سلام دوستان ،
اگه امکان داره در مورد اتصال بلوتوث لپ تاپ به سینمای خانگی توضیح بدید. فکر کنم می شه یه گیرنده بلوتوث برای سینمای خانگی به صورت جداگانه تهیه کرد...
از نظر کیفیت صدا در حالت اتصال با کابل بالاتر هست یا بلوتوث ؟؟؟؟
(مدل سینما 787 پایونیره)
مرسی از شما...
از راهنمایی شما ممنوننقل قول:
ممنون میشم اگه بیشتر راهنمایی کنید
من زیر 450 میخوام برنش مهم نیست کیفتش مهمه و دوامش
سلام
من یه پلاسمای 58 اینچ دارم
میخوام یه سینمای خانگی بگیرم که قدرت صدا و البته کیفیت صدای عالی داشته باشه
از این دوتا کدوم رو پیشنهاد می کنید
سونی DAV-DZ910W
پاناسونیک SC-PT870
فیلیپس و پایونییر هم نمیخوام بگیرم
لطفا راهنمایی کنین اگه کسی صدای اینا رو شنیده
مرسی
حالا شاید فیلیپس یا ال جی هم گرفتم
سونی DAV-DZ910W
پاناسونیک SC-PT870
Philips HTS5550
Philips HTS5590
lg LH-890 XBH
lg LH-790 HTS
lg LH-888 HTS
لطفا نظر بدید
آقا سوال من رفت صفحات قبل!
کسی نبود جواب بده؟
سلام
اگه به کیفیت صدا اهمیت میدی پایونیر بگیر واقعا" لذت بخشه ولی اگه برندهای دیگه مهمه سونی 910
پس شما میگید از بین مدل های بالا 910 سونی رو بگیرم؟نقل قول:
خودم راستش بین سونی و پانا سونیکه موندم
کیفیت و حجم صدا و البته پردازش تصویر برام اهمیت داره
از بین بلوری ها کدوم رو پیشنهاد میکنید:
SC-BT735 پاناسونیک
BDV-E970W سونی
میخوام سینما بگیرم نظر حرفه ای شما رو می خوام:21:
سیستم باند و امپیلی فایر
HTP-520SW
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pioneer.my/product_details.php?id=393
دیویدی پلیر
DV-420V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pioneerelectronics.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=32%3Adv-420v-k&catid=17%3Adv-series&Itemid=22&limitstart=1
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=37278
قیمت 800 ارزش داره
نمایندگی زیر پل حافظ:27:
با درود و سلام
چند تا سوال از خدمت اساتید داشتم :
من دنبال یک سینما حدود 400 که شفافیت . ورودی خروجی مناسب .اپ اسکینگ داشته باشه ( به خاطر اینکه توی محیط اپارتمانم قدرت زیاد برام مهم نیست )
در این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید ؟؟
نظرتون در مورد 3540 فلیپس چیه ؟؟
hdmi داره دیگه ؟
یک سوال دیگه hifi چیه ؟
- simplink چیست ؟
با تشکر
سلام.
چون رفتم خونه بخت :31:تصمیم قطعی دارم که یه سینمای خانگی بخرم. انتخابم هم سونی DDW5500 و یا یکی از RSXX های پایونیر هست.
صدای هیچکودمشون رو از نزدیک نشنیدم ولی این تاپیک رو مرتب دنبال کردم و میدونم که نظرات دوستان به RSXX ها مثبت تر هست ولی خودم به سمت سونی 5500 متمایل تر هستم و دلایل خاص خودم رو هم دارم.
پایونیرها از ضعف مفرط طراحی رنج میبرن. جنس بدنشون چنگی به دل نمیزنه. Tower هاش رو در اوج بدسلیقگی طراحی کردند و خیلی مکعب هست و توی ذوق میزنه. اما سونی دارای طراحی خیلی بهتری هست و جنس بدنه قابل قبولی داره.
اینم در نظر بگیرید که برای ایرادات احتمالی که ممکنه براشون پیش بیاد، سونی رو راحت تر میتونید تعمیر کنید و اگه پایونیر خراب بشه احتمال این هست که به خاطر یه قطعه که پیدا نمیشه، روی دستتون باد کنه.
در مورد کیفیت خروجی سونی دوستان میگن که بیس زیادی داره ولی من سیستم رو با HTPC استفاده خواهم کرد پس میتونم روی خروجی مانور بدم و اون خروجی که دلم میخواد رو ازش دربیارم. فکر میکنین میشه اینجوری خروجی رو اصلاح کرد؟
حالا میتونین بگید که من تصمیم درست رو میگیرم یا نه؟ فعلا یه لنگه پا موندم و در مورد سونی تصمیم قطعی نگرفتم.
اینم دوتا عکس که هردو سیستم رو توی خونه نشون میده.
سلام
یک نکته ای که متوجه شدم این است که سینمای خانگی که قابلیت پخش دیسکهای بلوری را دارند مثل lg LH-890 XBH توانایی خواندن دیسکهای VCD و SVCD را ندارند!!!
ایا نداشتن این امکان مشکلی را ایجاد نمی کنه؟
آیا فیلمهای موجود در بازار را با این سینما نمی توان دید؟ مثلا قهوه تلخ را چطوری می شه دید؟ یا سایر فیلمها؟
آیا اگه فیلمهای این چنینی را کپی کنم روی حافظه فلاش یا هارد اکسترنال و وصل کنم به سینمای خانگی lg LH-890 XBH
آنرا پخش می کند؟
آیا شما اطلاعات بیشتری در مورد اینگونه سینماها دارید؟
ممنون
نظر من اینه که سونی بگیر ،اصلا شکل پایونیر دل چسب نیستنقل قول:
x890 میتونه vcd رو بخونهنقل قول:
فرض بگیریم پلیری چنین امکانی نداشته باشه،در اون صورت مثلا باید vcd رو به dvix تبدیل کنی و روی فلش بریزی و بعد اجراش کنی
کسی نظری درباره بلوری ها نداره:
SC-BT735 پاناسونیک
BDV-E970W سونی
یک سوال در مورد فرق بین خروجی و وردی ها داشتم که ممنون میشم در موردشون توضیح بدید
-کواکسیال (coxial)
-کورو (Kuro)
- فرق بین component , composite
با عرض سلام
بين سينماهاي سامسونگ و LG تا سقف 800 تومن چه پيشنهادي داريد؟
دليل انتخاب اين ماركها فقط خدمات پس از فروششونه،چون من شهرستان هستم دسترسي به نمايندگيهاي پايونير و فيليپس ندارم.
سوال ديگه:
حالا اگه پشيمون بشم و بخوام سينماي پايونير يا فيليپس بخرم مي تونم بانداشو به دستگاه سامسونگ BD 6900 كه قبلا براي پخش فيلم هاي FULL HD و 3D خريدم وصل كنم؟
[PHP]http://www.lyberty.com/encyc/articles/svideo.html[/PHP]نقل قول:
امروز 2تا سونی سنتر زنگ زدم...ظاهرا 5500 دیگه وارد نمیشه. اینم از شانس من.
راستی توی سایت پایونیر مالزی مدل 33 با آمپ 520 نوشته شده ولی ظاهرا توی ایران با آمپ 320 عرضه میشه...قضیه چیه؟ بازم کلاهبرداری تجار وطنی؟
دوستانی که جدیدا خرید کردند میدونن آمپ برای مدل 55 چیه و قیمتش چقدره؟
یکی هم کمک من بکنهنقل قول:
فروش یک دستگاه سینمای خانگی نو و باکس کارتون باز نشده به تاریخ 20/11/89 خریداری شده بعلت مشکل مالی بفروش میرسد 350 خریدم 320 میفروشم
مدل : HT-C445
اگر کسی خواست تماس بگیرد
09194759279
طباطبائی
سلام به همگی
من هر دو کنسول ps3 و 360 دارم پس نیازی به پلیر ندارم
آیا سینمایی هست که بدون پلیر باشه و فقط خروجی از کنسول بگیره؟
بهترین مدل معرفی کنید:11:
چرا اینجا همه سوال میپرسن هیچ کی جواب نمیده!