eنقل قول:
چرا تعلیق شدی پس !
-
خوب من منظورم آموزش کاملا ویدئویی طوری که یکی که هیچی نمیدونه راحت بفهمه قضیه چیه
بعد از مدل سازیه مکس شروع کنیمو تا به udk برسیم
واقعا اگه ارزش داره بفکر باشیم ها ؟
Printable View
eنقل قول:
چرا تعلیق شدی پس !
-
خوب من منظورم آموزش کاملا ویدئویی طوری که یکی که هیچی نمیدونه راحت بفهمه قضیه چیه
بعد از مدل سازیه مکس شروع کنیمو تا به udk برسیم
واقعا اگه ارزش داره بفکر باشیم ها ؟
اره که ارزش داره پس چی همه دنبال این جور اموزش ها هستن چ.ن منابع فارسی اونم بدرد بخور کمه به عنوان مثال:کجا اموزش فارسی ساخت مدل برای بازی دیدی؟اونم فارسی و ویدئویی؟؟
هست خوبشم هست اونم به فارسی و ویدئویی:20:نقل قول:
آره ارزشش را داره خواستی بیا من میتونم کمکتون کنم تو فروشش یک موقعی میخواستم این کار را بکنم ولی تا پست گرون شد بیخیال شدم مخصوصا تو مدلسازی که شما استادی اگه آموزش بدی که دیگه هیچی :31:نقل قول:
آقا ظاهرا شبکه 7 هم UDK رو آموزش میده. امروز تصادفی زدم شبکه 7 داشت یه محیط شبیه UDK رو نشون میداد که آخرش گفت: الان ما یه اتاق ساختیم.
بله برنامه صفر و یک شنبه ها (ساعت 18 تا 19 ) موضوعش بازی هست که توش بازیسازی هم یاد میدن.البته نه کامل
آقا این سوالای ما چی شد؟
اره طی ۱۱ جلسه مهندس فرشاد صمیمی هستش که اموزش ساخت یک بازی با موتور UDK رو اموزش میده قبلش هم معرفی سبک های بازی ها رو اموزش میدن خوبه ببینید بد نیستش.
سلام
چه کارایی باید بکنیم تا این نصب کننده پیش فرض آنریل عوض بشه؟
میخوام برای بازیم یه اینستالر جدید بسازم.
چجوری میشه؟
توضیح کامل بدید :31:
1- مقاله ی Function از UDK Programming Home رو باید بخونی ... این سؤالت مربوط به مرحله ی قبل میشهنقل قول:
این تابع هر فریم یک بار انجام میشه و قاعدتا باید دستوراتی رو توش تایپ کنی که هر فریم بخوان اجرا بشن
2- RotationRate سه مقدار برای چرخش میگیره و توسط خودت کنترل میشه .. اونی که جهت چرخش رو اتوماتیک حساب میکنه Rotator هست . توی مقاله ی Function کامل توضیح داده
3- جفتش هست ولی من تا حالا از Eventـش استفاده نکردم و کاربردش رو هم نمیدونم ولی تابع PostBeginPlay در ابتدای بازی اجرا میشه
4- برو لینک پایین :
کامل توضیح دادهکد:http://wiki.beyondunreal.com/UE3:Actor_events_%28UDK%29
5- این علامت رو کجا دیدی ؟ من تا حالا فقط توی کد های ++C همچین علامتی رو دیدم
6- Dot منظورت همین " . " هست ؟
مثلا :
( ) Super.PostBeginPlay
؟
اگه آره توی همون آموزش های مرحله ی اول همه جا دربارش توضیح داده !
7- من با نسخه های قدیمی UDK این آموزش هارو تمرین کردم نمیدونم کار میکنه یا نه .
خیلی ممنون بیشتر جوابامو گرفتم.:11:
5و6.
thisDot = Normal(Vector(PivotController.BoneRotation)) Dot Normal(((P.Location - FireLocation) << Rotation));
منظورم این بود.اون علامته هم این بالا داره(از کدای مسلسله)(کد رو کپی کنید بعد توی یه یه برنامه دیگه پیست کنید درست میشه)
سلام
با اجازه منم یه سری سوال داشتم ، ممنون میشم جواب بدید:
1.
Priority
2.
من دقت کردم تو کد ها بعضی خواص اشیاء برای تعریفشون یه همچین چیزی داشت:
مثل
bTargetAdhesionEnabled
که اکثرا اول حرفشون b هست ، میخواستم بدونم این b کجا میاد ؟ کاربردش چیه؟
3.
آقاسعید شما تو تاپیک " ایا udk مادساز است؟" گفتید که میشه با Default gameinfo کلا خودمون کدهامون رو بنویسیم و کل کدهای پیشفرض Unreal غیرفعال میشن میشه توضیح بدید چطوری این کدها رو وارد بازی کنیم؟
4.
این کد:
برای تغییر لوگوی اول بازیه؟؟کد:[FullScreenMovie]
+StartupMovies=UE3_logo
+SkippableMovies=UE3_logo
bShouldStopMovieAtEndOfLoadMap=TRUE
چطوری UE3_logo رو عوض کنم ؟
5.
Bindings ؟
پیشاپیش ممنون:11:
شما اول به من بگید طبق کدوم آموزش ها دارین میرید جلو ؟ .. چون یادگیری Unreal Script یه روند کاملا مشخص داره که تست شده و خیلی ها هم جواب گرفتن ازش و روند های دیگه اکثرا گیج کننده هستنقل قول:
نقل قول:
شما اول به من بگید طبق کدوم آموزش ها دارین میرید جلو ؟ .. چون یادگیری Unreal Script یه روند کاملا مشخص داره که تست شده و خیلی ها هم جواب گرفتن ازش و روند های دیگه اکثرا گیج کننده هست
روند خاصی ندارم :دی
یعنی هم udn میخونم هم Eat3d می بینم . این سوالها هم تو این بین به ذهنم خورد!
خوب اگر پیشنهاد واسه یادگیری دارید ممنون میشم بگید
اول باید از UDN Programming شروع کنید و کلش رو بخونید ... هر جا سؤال پیش اومد توی گوگل اسم مورد نظر به همراه عبارت " + Unreal Wiki " رو سرچ کن . اگر با دقت و حوصله بخونی و وقت بزاری همونجا جواب سؤالات رو میگیرینقل قول:
Eat3D باشه برای بعدا .. هر وقت این قسمت رو تموم کردی و کامل مسلط شدی یه پ.خ بهم بزن تا بگم مرحله ی بعدی کارت چی هست
سلام
subtitle ویدئو های eat3d هستش؟
سلام دو ستان
یک سوال این terrain هایی که تو این نرم افزار vue ساخته میشه را متونیم بیاریم تو udk
سلام
ببخشید این POV و TPOV و TViewTarget چی هستن؟فکر کنم مربوط به دوربین باشه.
من تا حالا ندیدم فکر نکنم باشهنقل قول:
بله میشه ولی وقتی خود UDK بهترین Terrain رو میسازه به نظر من دلیلی نداره از VUE استفاده کنیمنقل قول:
یادمه قبلا هم در موردش صحبت شده بود توی همین تاپیک ... اگه خواستی یه سرچ بکن
اگه واقعا توش گیر کردی و با سرچ مشکلت حل نشده برو UDN Camera Guide رو بخوننقل قول:
دوستان یه مدت به علت گرفتاری نیستم ... اگر سؤالی داشتید و بچه های دیگه نبودن توی فروم اپیک بپرسید :
کد:http://forums.epicgames.com/forumdisplay.php?f=366
سلام
برای اینکه بتونم یه جسم رو پنهان و بعد در موقع لزوم نمایشش بدم.
باید چه کارایی رو تو کیزمت انجام بدم؟
سلام
میخام چند تا دشمن آماده که توی خود Unreal هست را تو پروژه ام استفاده کنم تو کدوم قسمت می تونم پیدا کنم؟
برای یه پروژه دانشجویی میخوام...
نقل قول:
سلام
برای اینکه بتونم یه جسم رو پنهان و بعد در موقع لزوم نمایشش بدم.
باید چه کارایی رو تو کیزمت انجام بدم؟
کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=755080
کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=731083
کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=709527
من dungeon_defense_source_final رو دانلود کردم ، این همه ی پوشه های udk مثل Binaries و ... رو داره چیکار کنم فایل های قبلیم حذف نشه و ازش استفاده کنم؟
من یه مشکلی پیدا کردم امروز . دیشب وقتی نورهارو Build میکردم مشکلی نداشت اما امروز هرچقدر صبر میکنم هم Build نمیشه !
تو سیو قبلی مپ سریع Build میشه اما تو سیو جدیدی که امروز صبح زدم نمیتونم Build کنم . کسی مشکل مشابه نداشته ؟
من همچین مشکلی رو تو نسخه ی 2011-4 داشتم واسه یه مپ کوچک هر چی صبر میکردم بیلد نمیشد ! که مثل اینکه مشکل از ورژن بود !نقل قول:
من یه مشکلی پیدا کردم امروز . دیشب وقتی نورهارو Build میکردم مشکلی نداشت اما امروز هرچقدر صبر میکنم هم Build نمیشه !
تو سیو قبلی مپ سریع Build میشه اما تو سیو جدیدی که امروز صبح زدم نمیتونم Build کنم . کسی مشکل مشابه نداشته ؟
یه چند تا بازی جالب دیگه با Udk
کد:http://www.dwishr.com/category/team-work
دوستان من udk 2010 بتا رو نصب کردم ولی یک مشکل دارم!
وقتی وارد پوشه Binaries میشم و میخام که unralfrontend رو اجرا کنم ، هیچی باز نمیشه!
دباگر جدید برای udk
منبع خبر: silsinکد:http://up.--------.com/images/cczyiiemxjuyakqdal4f.zip
یا مشکل سیستمت هست( رم و گرافیک کم) یا باید راست کلیک و run as administratorبزنینقل قول:
دوستان من udk 2010 بتا رو نصب کردم ولی یک مشکل دارم!
وقتی وارد پوشه Binaries میشم و میخام که unralfrontend رو اجرا کنم ، هیچی باز نمیشه!
سلام
من می خوام منوی پیش فرض خود udk رو تغییر بدم.
چجوری میتونم منوی خودم رو جایگزین کنم؟
با تشکر
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینکار خلاف قوانین انجمن هستش ، این تبلیغ رو تو یه تاپیک دیگه هم گذاشته بودین:13:
نقل قول:
سلام
من می خوام منوی پیش فرض خود udk رو تغییر بدم.
چجوری میتونم منوی خودم رو جایگزین کنم؟
با تشکر
ببین تو Config یه فایلی بود الان دقیقا یادم نیست همه ی فایل های منو رو آورده بود میشد تغییر داد یه کم بگردی پیدا میکنی
خیلی ممنونم .
توی Default UI بودش.
به هر حال این کار شما اشتباهه!نقل قول:
من گزارش پست هاتون رو هم تو این تاپیک هم تو تاپیک تازه کاران UDK رو به مدیر دادم
از مدیر ها خواهش میکنم که هم پستهای خلاف قانون این دوستمون و هم پست های من و پست علی جان(اگه اشکال نداره) رو پاک کنن!
این تاپیک به اندازه کافی بزرگ هست و تعداد پست هاش زیاده!بهتره که چنین پست هایی توش نباشه!
سلام
یه سوال برام پیش اومده
CamOffset و CameraZOffset چی هستند؟
با تشکر
سلام دوستان
مد Unwheel2 به udk میخوره؟
لینک دانلوش هست؟
آقایون و دوستان گل سلام آقا من گمونم این cry engine 3 را داشته بیدم اینم عکسش بید نگاه کنید
این عکس شروعش بید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس محیط برنامه بید
آقایون و دوستان آیا این همون بید که میگن نسخه رایگانشو نیست ؟
اولا عکسها نیومد ، ثانیا فکر میکنم شما Cry engine editor رو داری؟نقل قول:
آقایون و دوستان گل سلام آقا من گمونم این cry engine 3 را داشته بیدم اینم عکسش بید نگاه کنید
این عکس شروعش بید
اینم عکس محیط برنامه بید
آقایون و دوستان آیا این همون بید که میگن نسخه رایگانشو نیست ؟
دومیش فکر کنم مربوط به چرخش بالا - پایین دوربین تو محور z باشهنقل قول:
سلام
یه سوال برام پیش اومده
CamOffset و CameraZOffset چی هستند؟
با تشکر
داداش عکسی وجود نداره:19:نقل قول:
آقایون و دوستان این عکس شروع برنامه بید
خب اینم عکس محیط برنامه ایشاالله که اینا دیگه پاک نمیشن :27:
[IMG]file:///C:/Users/SERVER%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/SERVER%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
به نظرم این نسخه نهایی sandbox 3 نیست. اوایل که نسخه بتا (و مشکل دار) crisys 2 لو رفته بود این نسخه از sndbox توش بود. ولی نسخه تهایی crisys اصلا snadbox رو تو خودش نداره. چون قراره به صورت مجزا منتشر بشه. واسط کاربری نسخه اصلی اساسا با این فرق داره.
البته یه فرم رجسیتر واسه sndbox تو سایتش هست ولی من خودم تا حالا ثبت نام نکردم ببینم اجازه دانلود میده یا نه.
اطلاعات بیشتر :
کد:http://mycryengine.com/index.php?conid=53
این ادیتور کلی باگ و ... داره!!!اگوست یک sdk کامل میاد...:10:نقل قول: