اره سالمهنقل قول:
نه اون نیست چون جاهای دیگه هم اینجوری شده..این برای محفظه سوپاپاست دیگه ..درسته؟
Printable View
اره سالمهنقل قول:
نه اون نیست چون جاهای دیگه هم اینجوری شده..این برای محفظه سوپاپاست دیگه ..درسته؟
درباره کارت طلائی به این لینک مراجعه بفرمائید به طور کامل توضیحات موجود هست (البته بیشتر انشا)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
ماشینت چقدر راه رفته، مشکل خاصی نداری اینطوری شده؟
راه دسترسی به شمع ها چطور هستش؟
جالبه همه شمع ها همین وضع رو داره و روکش سرسیلندر هم این طوری شده؟
بله در سر سيلندر قرار داره .نقل قول:
اين اولين مورديه كه توي اي اف7 ديدم كه اينطوري شده كه يا بر اثر گرماي بيش ازحده يا ماده شيميائي خاصي اونجا ريخته شده كه اون پلاستيكو به اون وضع درآورده .
آمارشو گرفتي يه ندا هم به ما بده كه قضيه چي بوده .
ماشينت چند تا كار كرده؟ از اول دست خودتون بوده؟
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27: :n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27: :n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27: :n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27: :n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27: :n27::n27::n27::n27::n27::n27:
یعنی الان دارم می ترکم، یعنی از شدت عصبانیت داغونم و دارم منفجر میشم
یعنی فهمیدم شانسم تو زندگی زیر صفره، قبلا فکر میکردم حداقل 1 درصد شانس درام
زنگ زدم نمایندگی ایران خودرو لعنطی میگه باید موتورت عوض بشه، چیزی حدود 3 هفته یا بیشتر هم زمان میبره
الان بیشتر از این نمی تونم حرف بزنم، خیلی حالم بده، بهتر شدم سعی میکنم بیام باهاتون حرف بزنم بچه ها
:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34:
سلامنقل قول:
چیز خاصی نیست.
چسب هستش که از بغل هاش زده بیرون.
مهم نیست.
و اینکه سعی نکنید بکنینش.ممکنه کل چسب اون ناحیه با هم کنده بشه.
سلامنقل قول:
خیلی بهتر شد.
احتمالا تشخیص دادن ایراد از سرسیلندر هستش و چون کارکرد ماشین کم بوده ، قاعدتا باید موتور تعویض بشه.
تو اینجور موارد تعویض موتور خیلی بهتر از تعمیر موتور هستش.
ممنون بابات پاسخ هاتون
ماشین 24 تا کارکرده..چون مانع اچار شمع بود مجبور شدم بکنم
حالا نمیدونم اگه تو اینده مشکلی ایجاد نمیکنه درگیرش نشم!
با سلام می خواسن بدونم شمع های زیر برای اف 7 بنزینی مناسب هست
شمع بوش چهارپلاتین YR78X
شمع بوش چهارپلاتین FR78
شمع بوش چهارپلاتین FR78X
چسپ هست زیاد روش حساس نشیدنقل قول:
فقط اگر خواستید بکنیدش با لبه چاقو اضافات رو ببرید
اگر چسب رو بکشید ممکنه کمی بیشتر خالی کنه
ناراحتی نداره کهنقل قول:
باید خوشحال باشی
ان شاالله مه همه مشکلاتت حل بشه اینبار.
نقل قول:
یه واقعیت اینه که بین ماشینهای شرکتی مثل ایران خودرو اساسا نمیتونه فرق چنذانی به لحاظ کیفی وجود داشته باشه دلیلش اینه که اساسا تنها وتنها بر محور منفعت تعداد معدودی از آدمهایی که خودتون بهتر از من میدونید کیا رو میگم استواره. والا همه میدونن که اشتغال زایی و خودکفایی و ... تنها دستاویزه. منافع عمومی جایی نداره. پس از هر حربه ای استفاده میشه تا جیبهای آن عده پر بشه. از هر جا که بتونن میزنن بلکه از سودی که بهش عادت کردن کم نشه. حالا بین رانا و پژو و سمند و ... به نظر میرسه منطقیه که ارزانترینش در شرایط یکسان انتخاب بشه. مطمئنم اگر پارس 40 میلیونه دلیلیش کیفیت نیست. همون جنس داشبورد و فرمان و گیرباکس سمنده که 30 میلیونه. مگه اینکه ماشین خاصی رفته تو مخت که بحثش جدا.
سلام
کسی می دونه این سمند ef7 پایه گاز سوز که تو سایت بنداز خودرو زده جریانش چیه؟
تو قسمت پیش فروش وقتی میری کلی آپشن داره و مالتی پلکس و ... اما فروش نقدی سه چهارتا آپشن اصلی رو فقط زده و حرفی هم از مالتی پلکس نیست
اگه کسی میدونه جریان چیه لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
هیچکس مثل من جواب سوالتو نمیدونه. اول اینکه کلاس خودرو مهمه اونی که پیش ثبت نام میکنن 29110 هست و نقدی 29111. فرقش فقط و فقط مالتی پلکس هست و ظاهر داشبورد و پشت آمپرش. اونی که تو آپشن ها تیک خورده درست میگی سایت بندازخودرو حوصله نداشت بقیشو تو لیست 29111 بذاره. اما اینو بگم 29111 مالتی پلکس نداره و جاش سخنگو داره یعنی همون مدل قدیمیه.به خاطر همین از 29110، 200 300 هزار اررزونتره. اینا رو خوب میدونم چون نامردخودرو منی که 5 ماه پیش 29110 ثبت نام کردم موقع تحویلش که اینماهه 29111 داره میده و میگه مالتی پلکس نداریم. اتفاقا امروز دارم آخرین ودیعه رو واریز میکنم تا آخر ماه بهم بدن. اگر صفحات قبلو میخوندی داستان سلطه گری ایران خودرو را میدیدی. اگه ظاهر داخل سمند برات مهم نیست 29111 بگیر وگرنه 29110 چون داشبورد جدیدتر و قابل قبولتری داره. البته هیج تضمینی نیست که تهش 29110 بهت بدن. حتی میتونن یه ماشین دیگه مثلا 405 یا رانا بدن. چون قراردادی که امضا میکنی یه بند داره که دست دزد شونو کاملا باز میذاره و حق هیچ اعتراضی نخواهی داشت. کوچیک شما دردکشیده ی بندازخودرو.نقل قول:
دوستان گیربکس من کمی خیس شده ولی روغنی زیر ماشین نریخته..مشکلی ایجاد نمیکنه؟
دوستان در مورد مالتی پلکس
مالتی پلکس که در سیستم های دیجیتال از اون استفاده میشه مجموعه مدار و آی سی هایی هست که چند ورودی رو به یک خروجی تبدیل میکنه پس شما سیمکشی های شلوغ نخواهید داشت ، به عنوان مثال مدار آیفون تصویری را نگاه کنید که تنها با چهار سیم تمام کار ها انجام میشود.
sent from my glx sky using tapatalk
نه مشکلی ایجاد نمیشهنقل قول:
اگه زیر ماشین ریخت ببرید سوراخ سنسور کیلومتر را محکم کنند
ماشینم از اواخر مهر که تحویل گرفتم تا الان حدود 4200 کار کرده. متاسفانه از 3000 کیلومتر به بعد کیفیت رانندیش به واسطه سروصدای جلوی ماشین حسابی برام اومده پایین. یا مشکل باید از کمک فنر ها باشه یا دسته موتور ها که دومی محتمل تره
زیر ماشین هم که معمولا چند قطره روغن رو داشت ولی من حساس نبودم. اخیرا احساس میکنم روغن ریزیش خیلی بیشتر شده. لازم به ذکره که هنوز به نمایندگی برای سرویس اولیه و کلا هیچ نوع خدماتی، حتی دریافت کارت طلایی مراجعه نکردم از بس از رفتارشون متنفرم.
خلاصه این چند مورد که بدجور توی ذوق من زده.
یه مورد دیگه که واقعا روی اعصابمه، سرو صدای ویز ویز درها و کلا داخل اتاقه که نمیدونم از کجاست. هز دفعه حس میکنم از یکی از درها این صدا میاد :|
اول اینکه ابراز همدردی منو پذیرا باش من که هنوز تحویل نگرفتم و قراره چند روز دیگه بگیرم خودمو آماده کردم برای هر گونه حوادث غیرمترقبه. خاک بر سر خودرو ساز داخلی که بعد از 45 سال سابقه هنوز یه ماشین اونهم با تکنولوژی خط تولید خارجی نمیتونن سرهم کنن. اونوقت انتظار دارن ما باور کنیم RQ170 ساختن یا صحبت از فضا و سلولهای بنیادین و در کل لبه تکنولوژی میکنن. درد بیشتر میشه وقتی اشکال ماشین از ابتدایی ترین قسمتها و چیزهای ساده هست. حالا ماشینت کدوم مدل سمنده. من نظرم اینه که بشدت پیگیر اشکالاتش باشی و کوتاه نیایی.نقل قول:
جناب sam-hed شما چه باور کنید و چه نکنید RQ170 ساخته شده و کارهای بزرگی تو این مملکت انجام شده و میشه و این هیچ ربطی به خیانت هایی که تو صنعت خودرو و بعضی جاهای دیگه میشه نداره. خواهشا زحمات و خدمات شبانه روزی جوانای این مملکت را با خیانت برخی افراد سودجو و منفعت طلب که فقط به فکر سود خودشون هستن را زیر سوال نبر.نقل قول:
شک نکن اگه صنعت خودرو هم دست این بچه هایی که تو سلول های بنیادین و فضا و ... کارمیکنن میدادن و دست افراد سودجو را از این صنعت قطع میکردن الان به جای اینکه مردم پراید:n14: سوار بشن نفری یه RQ170 داشتن.:n20:
سلام من اف 7 بنزینی دارم صدای موتور یکم زیاد هست می خواستم بدونم این طبیعی هست یا نه چون صدای گاز سوز ها کمنر هست .
من نشنیدم صدای گازسوزها کمتره. حساسیت به صدای موتور نسبی هست شما بهتره مشابه ماشین خودت پیدا کنی و در شرایط یکسان مقایسه کنی. اگه پیدا نکردی تنها راه باقیمانده کم کردن حساسیتت هست.نقل قول:
دوست عزيز صداي گازسوزها بيشتر است و اگه صداي غير عادي به گوش نمي رسه حساس نشيدنقل قول:
درودنقل قول:
ماشینت صفر هستش؟
مدل 93 هستش؟
زیر 2 تا 3 هزار کیلومتر هستی؟
کلا یک صدای عجیب ریتمیک همه ای اف های صفر دارن(حداقل چندتاشون که خودم به صداشون توجه کردم به علاوه خودم که موتورم ترکیده و رفته قاطی باقالی ها:n19:)، و یک لرزش مختصر رو داره، در کل اگر پاسخ 3 تا سوال اول مثبت هستش، خیلی نگران واشر زدن باش، همون بلائی که سر من اومد، هر هفته آب و روغن ماشینت رو چک کن
پ.ن: مدیران محترم لطفا از اسپم دادن دوستان جلوگیری کنن، من به اندازه کافی حرص می خورم، به خاطر این ماشین آشغالی که رفته تو پاچم، وای به این که یکی بیاد از پیشرفت کل کائنات صحبت کنه ولی 100 درصد گرفتاری ملت دور و برش رو نبینه یا نفهمه:n34:
وحيد خان قضيه آمپر و صفحه كيلومتر ماشينت به كجا رسيد؟
با تعويض موتور اون مشكلت كه حل نمي شه برا اون ميخوان چكار كنن ؟
سلامنقل قول:
مرسی. ماشین من دوگانه سوز مالتی پلکس هست. تحویل مهر 93
//
امروز چون از خیابان آیت رد میشدم ایستادم و کارت طلاییم رو تحویل گرفتم.
به یکیشون گفتم که ماشین من این مشکل رو داره و جلوبندیش صدا میده. پیگیر شد یه مکانیک فرستاد اومد با ماشین یه دور خوردیم ولی اون بنده خدا بعد از 5 دقیقه تست ماشین گفت من چیزی حس نمیکنم ولی یه 500 تا دیگه راه رفت برای سرویس اولیه بیار همه چیزش رو چک کنیم. درکل تعجب کردم چون رفتارشون این سری خیلی خوب بود!
//
در مورد روغن ماشین هم پرسیدم از مکانیک که آیا بهتر نیست خودم عوضش کنم سر 5000 تا؟ گفت که اصلا اینکارو نکن و بیا 10000 خودمون برات عوض کنیم.
هزینش برام زیاد مهم نیست، بهتر نیست روغنش رو خودم عوض کنم؟ چه روغنی باید بریزم؟ مرسی:n16:
(جدیدا یکی از مه شکن ها سوخته و این ارورش روی سیستم مالتی پلکس خیلی رو اعصابه!! راستی چقدر هم چراغ های مه شکن فابریکش نور بسیار کمی دارن!! عوض کردنشون سخته؟ چقدر هزینه داره یه چیز بهتر بندازم؟)
درودنقل قول:
فعلان که درخواست تعویض موتورم حتی توی سیستم ایران خودرو هم ثبت نشده، دوشنبه 10 آذر بود که ماشین رو اونجا گذاشتم، این ماشین برای من ماشین نمی شه، میدونی چرا، راستش شکم برده به اینکه من ثبت نام اردیبهشت با موعد تحویل 1 ماه بودم ، ولی تحویلم با حدود یک ماه تاخیر همراه بود، توی این مدت مرتب زنگ می زدم 096440 و هی شکایت می کردم، حالا میگم نکنه تو اون برهه زمانی خاص مشکل خاصی بوده، یا حجم تولید بالا بوده یا قطعه نداشتن، سرهم بندی کردن ، یا خلاصه یک چیزی بوده ، که من و شما خبر نداریم، وگرنه اصلا طبیعی نیست، مشکل پشت مشکل، اخه مگه میشه، مرتب داره بدتر هم می شه، هیچ بنی بشری هم نیست بهم جواب درست بوده، واقعا کلافه شدم، بعد میام تو تاپیک یک چیزائی می خونم، مخم منفجر میشه:n34:
خلاصه واقعا توی موقعیت بدی هستم، البته می تونم حدس بزنم که مثل من کم نیستن!
جهت تولید سیستم کیلومتر شمار خودرو سمند و رفع مشکلات موتور ای اف 7، همجنان اندر خم اولین کوچه گیر کردیم
قابل توجه بزرگواران
من هم از دوستان همین انجمن شنیدم نا 10هزار تا عوض نکنید. با ز هم از دوستمون Hossein.az با پیغام خصوصی بپرس ایشون خبره است. چراغاتو نشون نمایندگی ندادی؟ شاید بازهم غافلگیرت میکرد و میگفت بیار عوض کنیم.نقل قول:
سلام یه سمند مدل 93 مهرماه پیدا کردم با کارکرد 1800...کف پوش و روکش و دودی هم داره..میگه 30500....دوگانه سوز-مالتی پلکس.
بنظرتون میارزه!!؟
فردا صبح قراره برم ببینم!!
سلام غیر از تایید کردن یه صافکار و نقاش مبنی بر بیرنگی ماشین ببر پیش یه مکانیک و برقکار معتبر تو یه نمایندگی ایرانخودرو 10 یا 20 تومن بهشون بده زیروبم ماشین را کامل نشون بده (چون اونا بیشتر از دیگران از مشکلات شایع خودروهای صفر کیلومتر خبر دارن) و اگه از سالم بودن خودرو مطمئن شدی تو خریدش شک نکن.نقل قول:
اگر دوستان از چندین صفحه قبل مطالب بنده را خونده باشن از خرداد امثال که سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس را تحویل گرفتم شاید بیش از 20 بار به یه نمایندگی و حدود 10 بار هم به نمایندگی های دیگه ایرانخودرو مراجعه کردم (یعنی حدود 30 بار از وقت و کار و زندگیم زدم و جهت رفع مشکل رفتم دنبال کار ماشین)نقل قول:
بعضی مشکلات ماشین هم به ترتیب زیر هست.
1- روشن شدن چراغ چک بعد از 200 کیلومتر کارکرد و نشان دادن خطای 3366 در دستگاه دیاگ.
2- مشکل گیر کردن و باز نشدن درب عقب ماشین.
3- بعضی موارد عدم تغییر سوخت ماشین به cng یعنی رو گاز نمیرفت.
4- گاها گاز خوردن ماشین تو دنده های 1 به 2 و...
5- مشکل نمایش بی مورد علامت آمپر آب تو صفحه نمایشگر مالتی پلکس که آدمو شک میندازه که نکنه ماشین جوش آورده و ... .
6- وقتی دنده عقب میگیرم به علامت آمپر بالا بودن دمای آب هم بیربط ظاهر میشه.
7- انداختن لاستیک کاملا بی کیفیت و خشک رو ماشین(گلدستون).
8- وجود صدای قلچ قلچ در گیربکس ماشین تو اول حرکت.
9- ومشکلات جزئی دیگه ای که حوصله مطرح کردنش را ندارم.
کارایی که رو ماشین انجام شده:
1- تعویض رگلاتور گاز بعد از چند روز انتظار و الافی و نهایتا رفع مشکل عدم تغییر سوخت به گاز. با هزینه حدود 700 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
2- تعویض شیر مخزن گاز و به مرور خاموش شدن چراغ چک ( منظور از به مرور یعنی اوایل چراغ چک روشن میشد ولی بعد از تعویض شیرمخزن کمتر روشن و خاموش شد تا بالاخره اصلا روشن نشد) با هزینه حدود 500 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
3- نمایش علامت آمپر را هم بعد از مراجعات مکرر به نمایندگی های مختلف و دانلود نودهای ماشین و به روز رسانی ایسیو ماشین و کارهای مختلفی که انجام شده بالاخره مهندسین ایرانخودرو به این نتیجه رسیدن که مشکل فیزیکی حادی نیست و فقط مشکل خطای نمایشگر هست و باید پشت آمپر ماشین تعویض بشه تا به احتمال 99 درصد مشکل برطرف بشه که هنوز اقدام به این کار نکردم چون عجله ای ندارم و خطری نداره.
4- تعویض رینگ و لاستیک ماشین با رینگ آلومینیومی شرکتی و لاستیک نسبتا بهتر.
5- صبر و حوصله و کنار اومدن با بعضی مشکلات و بیخیال شدن بعضی موارد بخاطر اینکه در استفاده از خودرو خللی وارد نمیکنه.
تو این مدت به این نتایج رسیدم:
1-دستگاه ها و امکانات و برخوردها در هر نمایندگی متفاوت هست و باید دید که کدام نمایندگی بهترین خدمات و امکانات و تجهیزات به روز خودرو را داره.
2- با همه این مشکلات، به این نتیجه رسیدم سمند ef7 باز هم از نظر امکانات و قیمت و در کل اکثر شرایط، از سایر خودرو های ایرانی یه سروگردن بالاتره و امتیازای خوبی داره.
بنده به علت مشغله کاری زیاد حوصله نداشتم بشینم و یکی یکی مشکلات خودم را اینجا تایپ کنم فقط بخاطر این، این کار را کردم تا شاید این تجربیات هرچند ناچیز در مقابل تجربیات دیگردوستان، بتونه به درد بعضی دوستان بخوره. و به بعضی از دوستان دیگه هم بگم که همه مشکل بی کیفیتی خودرو را دارن و کم و بیش دردسرهایی را کشیدن وبا این نمایندگی ها سرو کله زدن ولی نباید بجای مطرح کردن و درخواست راه حل برای مشکلات و استفاده از تجربیات دیگران، هر روز بیایم و خودمون را تواین تاپیک تخلیه کنیم(دارم منفجر میشم! دارم دیوونه میشم از زندگی ناامید شدم! همه بنی بشر خیانت کار هستن و...) و مشکلات خودمون را به سر دیگران بکوبیم و با لحنی طلبکارانه و بر خوردی توهین آمیز و انتقاد از همه، بقیه کاربران انجمن را نفهم و بی مشکل فرض کنیم (بجای مفید واقع شدن وقت دوستان را با پیام ها و انتقاد از دیگران بگیریم). بلکه باید باصبر حوصله اگه درخواستی برای راهنمایی داریم و یا راه حلی برای حل مشکلات دوستان داریم فقط اونارو مطرح کنیم تا شاید هم کار خیری کرده باشیم و هم درجهت مفید بودن انجمن کمکی کرده باشیم.
با تشکر از کاربران مفید و مدیران محترم.
يك توصيه سعي كن متوجه بشي چرا داره تو اين كيلومتر مي فروشه، تو اين كيلومتر فروختن، مشكوكه، بالاخره طرف صفر گرفته كه بندازه زير پاش نه قبل از 2000 بفروشه، در ضمن اگر شماره شاسي رو بدوني مي توني از 096440 سابقه و استعلام تعميرات رو بگيري (اين كار فكر نكنم روتين باشه، ولي، من خودم كه تماس مي گيرم تو سيستمشون هست كجا رفتم، چه قطعاتي برام سفارش دادن و از اين جور چيزها)نقل قول:
خلاصه مراقب باش و دقت كن مدل هاي 93 مشكلات فراوان دارند (نظر كاملا شخصي بر اساس مشاهدات ميداني خودم- بنابراين قابل استناد نيست)
والا خودش میگه خریدم که بزارم زیر پام استفاده کنم....حتی روکش و کفی و برخی لوازم دیگه هم خریدم اما پول لازم شدم!!نقل قول:
البته وحید خان همچین زیر قیمت هم نمی خواد بده!!700 تومن بعد از دو ماه کارکرد خیلی هست!!؟
به هر حال ممنون از راهنمایی شما!!دعا کن برم ببینیم و مشکلی نداشته باشه!!
سلامنقل قول:
ممنون واسه توضیحات خوب و مفیدت
رینگ آلمینیوم فابریکایی که قبلا رو سمند مینداختن و گرفتی؟
آپکو زده موجود نیست
از کجا گرفتی و چند؟
سلام بله همون رینگ هست با پیچ مخصوص رینگ و ... شد حدود 730 تومننقل قول:
از سایت نگرفتم از رینگ و لاستیک فروشی گرفتم.
ما كه خوشحال مي شيم دوستانمون شاد باشن، اميدوارم سالم باشه، بگيريش، به قول اين قديميا 4 چرخش واست به خوشي بگرده:n18:نقل قول:
بله به قول آقاي گودرزي ايشا لا چرخش بچرخه و براتون ركاب داشته باشه .نقل قول:
به نظر من باهاش شرط كن كه چند روز ماشين دستت باشه و همه مواردشو چك كني و بعدش تمام پولشو پرداخت كني .
مثلا 5 ميليونشو يه هفته بعد بهش بده .
بايد صبح كه ماشين سرده واستارت نخورده خودت استارتش بزني و عملكردشو چك كني و بعد از گرم شدن با دور موتور بالا (حدود3500 الي 4000)حدود يك ساعت رانندگي كني و عملكرد همه سيستماشو چك كني و بعد ببيني فردا صبح با تك استارت روشنه يانه و مواردي از اين قبيل ...
ساير موارد بدنه و رنگ و لاستيك و مشخصات ظاهري به قول دوستان توسط كارشناس نمايندگي بازديد بشه بهتره .
ياحق
سلامنقل قول:
چه صدایی از جلوی ماشین میاد؟یکم واضح تر توضیح بدید. ولی با تعویض لاستیک برخی صداها رفع میشه.من که ماشینم رینگ 16 و فاق 50 داره چی بگم؟: دی
دست موتورها هم شما همون بالایی رو چک کن ببین خلاصی یا پارگی نداشته باشه.
ویز ویز داخل اتاق هم یه مقداریش از قاب ستون وسط هست! قسمت کمربند!که باید باز بشه و صدا گیری بشه. یه مقداری از صدا هم مربوط به رگلاژ درب ها هست و زبانه درب ها که به ساییده میشه. میتونید یه لایه نوار چسب برق بپیچید به زبانه درب.نوار دور درب ها رو هم با وازلین پرب کنید و بزارید خوب به خودش بگیره. بعد باقی موندش رو پاک کنید یکی دو روز که موند،مایع ظرفشویی رو کف کنید و با دستمال بمالید به نوار دور درب و بزارید همونطور کفها خشک بشن. برا من که تاثیر داشت و دیگه صدای قرچ قرچ دربها گرفته شد.
روغن ریزی رو هم حتما چک کنید و ببینید از کجاس و از کدوم سمت میریزه. یا از پیچ هواگیری گیربکس هست و یا از اویل ماژول. شایدم هیدرولیک باشه! ولی اویل ماژول احتمالش بیشتره.
متاسفانه بعد از یه مقدار کارکرد،موتور به صدا میوفته،تسمه ها و سوزن های انژکتور هم همینطور. سعی کنید روغن مرغوب بریزید و مقدارش هم بین 4.7 تا 5 لیتر باشه. اگر میخواید گیج روغن درست نشون بده 4.7 بریزید. خود روغن هم تاثیر زیادی توی صدای موتور داره و من خودم تجربش رو دارم.نقل قول:
آقا جالب بود دست شما درد نكنه .نقل قول:
يه شيلنگ هم مربوط به خروج بخارات بنزين از كنيستره كه سوت ميكشه و بايد عوض بشه درسته؟
يه سئوال :
گريسكاري بلبرينگ چرخ هاي جلو وعقب هر چند كيلومتر بايد انجام بشه و آياخودمون ميتونيم يه حالي بهشون بديم يا خير ؟
اگه مطلب مصوري راجع به اين موضوع داريد لطفاً بفرمائيد.
ممنون