Dell Studio 1557-A خوبه؟
ساعات کار طولانی ، معماری،تریدی مکس
Dell Studio 1557-A خوبه؟
ساعات کار طولانی ، معماری،تریدی مکس
این مدل Dell اگر با لپ تاپ قصد بازی نداشته باشی مدل خوبیه.نقل قول:
چرا مگه چطوریه؟تریدی مکس هم از باری چیزی کم نداره هانقل قول:
اشتباه نکنید دوست عزیز.شما برای اجرای عالی نرم افزاری مثل 3D MAX نیاز به CPU قوی و RAM بالا و یه کارت گرافیک متوسط دارید که این مدل دل داره.اما برای اجرای بازی بخصوص بازیهای سنگین نیاز به CPU متوسط و RAM خوب و کارت گرافیک خیلی خوب دارید که این مدل متاسفانه کارت گرافیک قوی نداره.:46:نقل قول:
سلام من ی لب تاب میخوام با این مشخصات
cpu cori7
ram 4 ddr3
hard 500
vga هرچی که بالاتر باشه بهتر واسه کارای حجیم گرافیکی
وزنشم خیلی نباشه 2 تا 2.5
ترجیحا از بین لب تاب های سونی یا ایسوس
در حال بازديد از سايتهاي لپ تاپ بودم به مطلب جالبي برخوردم در مورد تعويض كارت گرافيك لپ تاپ ها در ذيل آدرس اونو مي زارم شايد مفيد و قابل استفاده باشه ...
[PHP]http://www.notebookcheck.net/Upgrade-Replace-a-Notebook-Video-Card.3236.0.html[/PHP]
تنها مدل اسوس با این مشخصات N61 که وزنش حدود 2.9 است.سونی هم با Core i7 فقط مدل زیر رو با این وزن داره،البته جسارتآ میتونم بپرسم که کاربردتون از لپ تاپ چه کارهاییه؟در ضمن فکرنکنم نیم کیلو اضافه وزن طوری بشه چون شما با حدود 3 کیلو وزن انتخاب های زیادی خواهی داشت.:20:نقل قول:
CW 2 QGX/B
CI7 2.66 620M 1066 4m cache
4G Ram DDR3
640 HDD
DVDRW
G-F 512
7Pro
WIFI/CAM/BT
USA
2.1KG
1.615.000
یعنی شما می فرمائید CPU برای این گرافیک ضعیفه یا ممکنه مشکلی پیش بیاره؟نقل قول:
سلام بر دوستان
از بین دو گزینه ASUS N61JV , DEll 1558 کدوم گزینه بهتره واسه بازیها و کارهای نیمه سنگین
با دوام بودن
با کیفیت بودن
لضفا زود جواب بدین طی یکی دو روز آینده می گیرم.
سلام بر دوستان
از بین دو گزینه ASUS N61JV , DEll 1558 کدوم گزینه بهتره واسه بازیها و کارهای نیمه سنگین
با دوام بودن
با کیفیت بودن
لضفا زود جواب بدین طی یکی دو روز آینده می گیرم.
ببخشید ها ااااااااا
پست دو بار اومد مثل اینکه
نقل قول:
برای بازی مدل ایسوس ، برای کار های دیگه هم باز همون مدل ایسوس :31:
سلام دوستان
بنده یکی از کاربرای فعال پرشین تولز هستم و یک سوالی از بچه های خوب پی سی ورلد داشتم
راستش میخواستم f111 سونی بخرم که ایران رهجو اصلا وارد نکرده به ایران حالا نظرم رفته روی asuse
تا حدکثر 1200 چی پیشنهاد می کنید ( ایسوز )
کارای معمولی + بازی
بالای 15 اینچ
ویندوز 7
کدام گارانتی باشه بهتره
پیشاپیش ممنون
سلام
یک لپ تاپ تا یک میلون تومان
فقط برای بازی می خوام
چی مارک های رو پیشنهاد می کنید ؟
کارت گرافیک قوی داشته باشه
هارد 500 گیگ
cpu خوب
رم ddr3 4 گیگ
دوست عزيز اگر مي خواهي حداقل يه 1-2 سالي دستگاهت كم نياره و به روز باشه مدل ASUS N61JV مدل خوبي هست البته به نظرم بايستي يه مقداري روي پولت بذاري ولي ارزشش را داره .:20:نقل قول:
سلام
دوستان من فردا دارم ميرم تهران كه asus n61jq بخرم... 1 ساعت بيشتر وقت ندارم واسه قيمت گرفتن و خريد...
به نظر شما كدوم پاساژ برم؟ پايتخت، ايران يا رضا؟ كه قيمت كمتر بهم بدن...
و يا چه گارانتي اي بخرم؟ ويستا؟ سازگار؟ اصلا فرقي ميكنه؟
كمترين قيمتي كه ميتونم بخرم 1400 اه؟
اگه كسي شماره مغازه اي رو داره كه قيمت مناسب بده، خواهشا واسم پيغام خصوصي بزنه.. ممنون
به نظرم گارانتي امرتات بگير دوستان اينجاا گفتن كه درايور بلو راي هم اضافه داره :46:نقل قول:
F111 هم شد لپ تاپ!!!!!شما با این بوجه میتونی Asus x64jv رو بگیری،اینم کانفیگش:نقل قول:
Asus X64jv
CPU CI5 2.53
4G Ram DDR3
640 HDD
"16 BL LED
DVDRW
VGA Geforce 325 1G
7HP
1.100.000 گارانتی الماس
دوست عزیز اول تحقیق کن ببین موجود هست بعد بیا تهران.تا جایی که من میدونم الان تو بازار تهران این مدل موجود نیست.:46:نقل قول:
ممنون ولي بلوري رو لپ تاپ قديميم دارم... احتياج ندارم اصلا ;)نقل قول:
والا الان به فروشنده سازگار ارقام زنگ زدم... گفت دارم... 1340... به نظرم خيلي ارزون ميده!!!نقل قول:
اصفهان كمترين قيمت 1480 بود!!! اونم با گارانتي ويستا...
سازگار ارقام با قيمت 1340 بخرم؟ اوكيه ديگه؟
من فردا حتما ميام خريدمو انجام ميدم... اگه اين مدل رو نداشته باشه x64jv ميخرم... من در اصل واسه بازي ميخوام... كه اين x64 اه به صرفه تر هم هست... ديگه پول بلوري و cpu زياد هم نميدم ;)
اما با قيمت 1340 كاملا ترجيح ميدم كه همون رو بخرم... :)
دوست عزيز vaiomanنقل قول:
ممنون از راهنماييتون
منم تصميم گرفتم اين مدل که تو امضاء شماست بگيرم . شما از کجا گرفتي، لطفا به من هم بگيد برم بگيرم . بلوري برام مهم نيست . بيشتر مانيتورش مهمه که قبلا گفته بوديد اين مدل بهتره . اگر خواستي پخ بده يا همين جا مطرح کن .
ممنون
يه سوال: با اين کانفيگ مدل شما سوني بخوام بگيرم چقدر آب ميخوره و چه مدلي هست؟
نمایندگی سازگار تو اصفهان میداد 1340؟نقل قول:
ممنون دوستاننقل قول:
F111 هم شد لپ تاپ!!!!!شما با این بوجه میتونی Asus x64jv رو بگیری،اینم کانفیگش:
Asus X64jv
CPU CI5 2.53
4G Ram DDR3
640 HDD
"16 BL LED
DVDRW
VGA Geforce 325 1G
7HP
1.100.000 گارانتی الماس
راستش این مدل رنگش سفیده و من مشکی میخوام باشه
الان توی لیست امرتات سرچ زدم
این مدل بود :
12,000,000
N61JV‐JX214
Intel® Core™ i5‐520M Processor (3M Cache, 2.40 GHz)
4GB
500GB
DVD±RW
DL 16" LED ColorSHine
HD GeForce® GT325N 1024MB
DDR3
DOS
Fars
2.6kg
CHINA
به نظرتون خوبه ؟ گارانتی امرتات چطوره ؟
این الماس که گفتین سایتش چی هست ؟
سوال آخر این که موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟ ( آخه فردا میخوام برم بخرم )
بازم ممنون
خواهش میکنم:46:نقل قول:
من از امرتات گرفتم 1.490.000 که الان نداره.حتما چک کن ببین سازگار واقعآ داره الان 2 ماهه که قراره بیاره.چون یکی از دوستان گفت که داره اگه واقعآ داره و 1.340.000 میده با همین کانفیگ واقعآ مفته معطلش نکن.در ضمن سونی با این کانفیگ اصلا نداره چه تو ایران چه تو خارج از ایران .
نه بابا... تو اصفهان كمترين قيمت 1480 بود:41:نقل قول:
والا ايني كه من بهش زنگيدم كه گفت دارم.. حالا فردا ميرم سراغش... آره.. با اين قيمت خيلي عاليه...نقل قول:
اي بابا... چرا؟ سي پي يو معمولي و كارت گرافيك خوب... مشكلش چيه؟نقل قول:
اگه با همین کانفیگ که من دارم میده 1.340.000 معطلش نکن واقعآ مفته.در ضمن X64 بدرد بازی نمیخوره.
خيلي از k52jkكه بهتره... درست نيست؟
اگه با همین کانفیگ که من دارم میده 1.340.000 معطلش نکن واقعآ مفته.در ضمن X64 بدرد بازی نمیخوره.به نظر من که همون 1.480.000 اصفهان خوبه.:46:نقل قول:
کارت گرافیک X64 ضعیفه.اگه اشتباه نکنم Geforce GT 325 هست که تو بازیهای سنگین کم میاره.K52jr هم بدرد بازی نمیخوره.:46:نقل قول:
خوبه داداشینقل قول:
ممنونتم، حالا به نظر خودت کدوم بهتره؟
از hp مدلی تو ایران هست که بلو-ری داشته باشه؟:41:
خودت لپ تاپت رو از کجا گرفتی که من هیچ جایی پیدا نمی کنم؟ :31:
خبر جدید
امرتات امروز N61jq اورده با بلوری به قیمت 1.530.000 ،واقعآ جالبه!!!!!:18:
بهت یه پیغام خصوصی دادم.در ضمن HP رو کلآ بیخیال.:10:نقل قول:
مدل خوبیه به شرطی که نخوای بازی سنگین روش انجام بدی.امرتات هم یکی از معتبرترین گارانتی هاست.فقط موقع خرید دقت کن کارتنش پلمپ باشه.موفق باشی:46:نقل قول:
من يك لپ تاپ ميخوام كه مانيتورش LED باشه و باطريش زمان زيادي رو شارژ نگه داره و از نظر وزن هم سنگين نباشه براي حمل. از نظر حافظه هارد بالا باشه نهايت 500 گيگ و كارت گرافيكي خوبي داشته باشه كه براي كارهاي گرافيكي كسي كه رشته گرافيك هست بتونه باهاش راحت كار كنه و تا چند سالي نياز به تعويض نداشته باشه. ترجيها Blu ray دار باشه. البته نميدونم نيازي به رام بلو ري هست يا نه؟؟؟؟؟
داخل برندها كدوم ها بهتر هستند؟؟ البته من سوني و دل رو شنيدم خوب هستن البته اپل كه خوبه ولي گرون هست؟
سوني gw2gg رو اصل usa قيمت دادن 1160 با هارد 320 و گرافيك 310 و مانيتور LED 14 و سي پي يو 4 هسته اي و رم 4 گيگ ddr3.
ممنون ميشم چند مدل خوب با مشخصات و عكس راهنمايي كنيد و البته هرچه قيمت كمتر هم در بياد بهتر هست ولي اين مشخصات ميخوام بدونم رنج قيمتش چند هست.
با سلام وخسته نباشید به همه بچه های زحمتکش و با حال فروم
میخواستم یه لب تاپ تا قیمت 1.100 ملیون بگیرم.من با برنامه های Premiere و photoshop خیلی کار میکنم میخوام تو این برنامه ها سرعتش عالی باشه.بازی زیاد برام مهم نیست.نظرتون در رد مدل ASUS X64JV چیه؟مدل lenovo Ideapad Y550P چطوره؟یکی از آشناهامون توی شرکت سازگار ارقام کار میکنه خیلی تعریف لب تاپ های lenovo میکنه.میگه کمترین خرابی رو دارن ولی میگه asuz خیلی برگشتی و خرابی داره اون lenovo رو پیشنهاد میکنه اینم کانفیگ اون مدل lenovo
Intel Core i5 430M@2.27GHz, 3MB L3 Cache
DDRIII 4GB 1066MHz
Nvidia GeForce GT 240M 1GB
15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
میدونم کارت گرافیکش از asuz پایینتره اما من برام کارایی و cpu مهمه.
اگه میشه زودتر راهنمایی کنین.
مدل خوبیه گرافیکشم باحاله ..نقل قول:
lenovo
Intel Core i5 430M@2.27GHz, 3MB L3 Cache
DDRIII 4GB 1066MHz
Nvidia GeForce GT 240M 1GB
15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
ممنون دوستاننقل قول:
مدل خوبیه به شرطی که نخوای بازی سنگین روش انجام بدی.امرتات هم یکی از معتبرترین گارانتی هاست.فقط موقع خرید دقت کن کارتنش پلمپ باشه.موفق باشی
ایشالا اومدین پرشین تولز جبران کنیم !!! :31:
دوست عزیز نظر اشناتون محترمه اما Asus هم تو ایران هم تو کل دنیا کمترین امار خرابی رو داره.در ضمن این مدل Lenovo لپ تاپ خوبیه کارت گرافیکشم هم سطح X64 است تازه یه مقدار خیلی کمی هم بهتر.سی پی یوش هم با X64 یکیه.اما Lenovo کجا Asus کجا.به نظر شخص بنده شما Asus بگیری کارایی و سرعتش بهتر از این مدل Lenovo است.مهمتر از همه کیفیت Asus هست که عالیه.:46:نقل قول:
کلوپ Asus N61jq افتتاح شد.
با سلام خدمت همه دوستان
لطفآ تمامی نظرات، تجربیات و مشکلات و ... خودتون رو از قبیل تست بازی،اجرای نرم افزارو.... راجع به این مدل( Asus N61jq ) در این تاپیک بیان کنید.پیشاپیش از همکاری همه دوستان سپاسگذارم.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای vaioman به خاطر راهنماییتون ممنون فقط چرا کارت گرافیک x64 asus که gt 325m از اون مدل lenovo که کارتش gt 240m پایینتره؟؟مگه مدل 325M بالاتر از 240m نیست؟؟
راستی مدلasus k52jr و k52jk که کارت گرافیکشون ATI hd 5145 و hd 5470 هست چطورن؟لطفا راهنمایی کنین برای کار من سری K بهتره یا همون X64 ؟؟ لطفا زودتر راهنمایی کنین آخه فردا میخوام بگیرم
دوست عزیز شما به 200 یا 300 توجه نکن 325 از 240 ضعیفتره البته نه خیلی زیاد،خیلی محسوس نیست.برای کارشما تمامی این 4 مدل گرافیک (325.240.5145.5470) زیادی هم هست فقط مدلی که میخری سعی کن سی پی یو و رمش بالا باشه.چون مورد استفاده شما نیاز به سی پی یو خوب و رم بالا داره.به نظر من همون X64 رو بگیری بهتره.:46:نقل قول:
سلام. یکی از آشنایان میخواد یه لپ تاپ بگیره. بودجش 1200 حداکثر 1300ـه. سبک وزن میخواد. سایز lcdـش 14 باشه. واسه بازی نمیخواد. چی خوبه که بگیره؟ گیر داده به وایو و اچ پی و دل. غیر از این 3تا نمیخواد!