منظور من به جز این سیستم عامل ها بود :13:نقل قول:
منظور من به جز این سیستم عامل ها بود :13:نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم
1- نظر کلی شما درباره برند ایسر چیه؟ بعضی ها میگن زیاد جالب نیست از لحاظ کیفیت قطعات صحفه نمایش کند بودن و ...؟ در مقایسه با دل نظرتون رو بگید (کلی)؟
2- بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین؟ ایسر 5741 و دل 5010 با کانفیگ core i3 , ati 5740 , ram 4 gb و ...؟
3-و در اخر در بازه قیمت 600 تا 800 بهترین انتخاب فعلی بازار ؟
ممنون
نقل قول:
من مشکی ، سورمه ای و قرمزشو دیدم.
شاید رنگ های دیگه ای هم داشته باشه.
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
دوست عزیز من قبلا از لنوو N500 رو داشتم.نقل قول:
واقعا کیفیت آشغالی داشت!
درود
چند تا سوال اگر با ذکر شماره پاسخ بدید ممنون میشم.
1-برای کارهای اینترنت 100 تا صفحه باز باشه 100تا مسنجر و چت و خدا تا مرورگر این لپتاپ خوبه؟
2-سی پی یو I5 از همین لپتاپ واقعا در بازار نیست؟؟؟اصلا کسی ندیده و نشنیده؟؟(اگر بوده قیمت؟گارانتی؟)کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1015
3-تفاوت i5 2.26 با i3 2.26 بسیار زیاده؟؟؟من اصلا برای بازی و گرافیک نمیخوام!!کار اینترنت و آیتی دارم.خیلی تفاوت دارند؟؟
4-باتریش برای همین کارهای اینترنت و غیره 8 ساعت کار میده؟؟؟
5-قیمت حال حاضر تهران و شهرستان حدود چقدره؟
6-قیمتی که خود سازگار زده گرونتر از بازاره یا کمتر؟معمولا چقدر؟(مهمه)
1- ببینید اظهار نظر کلی در مورد هر برند درست نیست چرا که کانفیگ های مختلفی تولید میشه که اصلا قابل قیاس با هم نیستند...نقل قول:
ایسر هیچ مشکل خاصی نداره و کند بودن و نبودن بستگی به قدرت قطعه سخت افزاری داره ...
ولی به نظرم ایسر توی این یکی دو سال اخیر تحولی خوبی به مدل ها و کانفیگ های زیر یه تومن داده...
مقایسه دو برند که اصلا حرفش را نزن...
2- من مدل ایسر را مناسب تر میبینم ...
3- ایسر 5741
0- از گذاشتن لینک فروشگاه خودداری کنیدنقل قول:
1- ببینید برای کارهای سبک نت بوک هم جواب گو هست پس Core i3 جواب گو هست
2- با Core i5 فعلا که ارزه نشده ...
3- برای شما که کارهای معمولی میکنید همین Core i3 خوبه ولی در کل بله Core i5 با Core i3 تفاوت دارند وبرای میزان این تفاوت باید تست هایی که گرفته شده را ببینید(notebookcheck)
4- در مورد باتری درسته این مدل سری تایم لاین ایسر هست ولی من توی سایت های ریویو لب تاپ که نگاه میکردم بطور مشخصی در این مورد صحبت نشده بود ... خود شرکت سازنده که که 8 ساعت گقته
5- قیمت توی تاپیک خودش باید سوال کنید
6- قیمت سازگار مناسبه ولی قیکت کف بازار نیست
کسی درباره ی کانفیکت 4741 ایسوز با سی پی یو i5 و گرافیک GT 330 1gb D جایی شنیده...؟؟؟:18::18:
سلام
یک لپتاپ با قیمت 700 (مناسب برای کارهای دانشجویی و دخترانه) پیشنهاد بدید.
سبک باشه (ترجیحا 13 اینچ) و بشه باهاش فیلم تماشا کرد و برای اینترنت و برنامه نویسی مشکلی نداشته باشد.
ممنون
ایسر 4741 که دوستمون هم تو پست بالایی گفته. 14 اینچه. اما به قول بچه های انجمن ظاهرش دخترونه نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو: Intel Core i3 330M
هارد: 320 GB
کارت گرافیک: Nvidia GT310M (512GB)
وزن: 2.2 kg
حدود 770 هزار تومان
13 اینچ فکر نکنم تو این محدوده قیمت پیدا کنی
ميدونم اين وسال در اين تاپيك پرسيده شده اما چون جواب درستي نگرفتم پس گفتم خودم دوباره بپرسم.
دوستان بين اين دو مدل كدوم بهتره.
لطفا و خواهشا نظرتون تخصصي و دور از تعصب باشه چون خيلي در مورد acer با اينكه برند مورد علاقم هست بد شنيدم يا در مورد دل بد گويي شده.
acer 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/geforce gt 350M/led 15.6"
dell 5010 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/5470 ATI/led 15.6
در مورد گرافيك به من پيشنهاد شد كه acer رو بردارم چون گرافيكش بالاتره و 1G واقعي هست اما در مورد دل اين مورد 512M واقعي هست .؟
من خيلي شنيدم كه دل5010 جاي انگشت بر ميداره از اينجور چيزها به خاطره طراحيش اين درسته؟خيلي به چشم مياد اين ايراد؟
و يه چيزه ديگه آيا دل5010 ضد خش هست؟اينو ميپرسم چون به نظر ميرسه نباشه.
هیچ موقع بر اساس شنیده ها و حرف های غیر کارشناسانه دنبال خرید نرید البته این مورد در بین فروشنده ها به مراتب دیده میشه...نقل قول:
بارها هم توی همین تاپیک گفته شده درباره ی برندی نباید کلی گویی کرد پس قضاوت باید بر اساس کانفیگ و مدل باشه...
در مورد گرافیک بله مدل ایسر از گرافیک مناسب تری برخوردار هست که توی خود نوت بوک چک هم مشخصه...
الان اکثر مدل هایی که براق هستند اثر انگشت روشون میمونه و این نمیتونه یه ضعف محسوب بشه ولی دیگه بستگی به سلیقه فرد هم داره...
نه خیر این مدل ضد خش نیست
ممنون از پاسختوننقل قول:
دليل باز كردن سوالم بدين طريق هم همين هست كه بدون آگاهي خريد نكنم و در ضمن براي ديگراني كه بعدا اين مطلب رو ميخونن سوالي باقي نمونه.
يه مطلب رو نميفهمم كه ضد خش نبودن در لپ تاپ كه بعضي فروشنده ها بهش اشاره مينن و اون رو يه ضعف ميدونن؛واقعا با يه چيزه ظريف هم خش ميفته يا مثل acerي كه گفتم ضد خش نداره؟
دوستاني كه يكي از اين دومدل رو دارن لطف كنن نظراتشون رو بگن.
ممنون
حرف فروشنده ها رو باور نکن. حتی تو انجمن موبایل هم چند بار اینو گفتن. اکثرا تخصص یا اطلاعات فنی ندارن. یارو مدرک عربی داره اومده فروشنده کامپیوتر شده.نقل قول:
خوب ممنون ميشم دوستان كمك كنند! :10:نقل قول:
امروز با دل 5010 کار میکردم بدنه اش فلزی بود. به نظر نمی اومد به این راحتیا هم روش خش بیوفته.نقل قول:
اما جنس پلاستیک بکار رفته در زیر لپ تاپ و حاشیه ها تا حدودی بی کیفیت به نظر می اومد.
درودنقل قول:
0-چشم
خوب حالا در کل این لپتاپ با سیپیو i3 تا چند سال برای من کار میکنه؟و اینکه i3 از سی پیو pc که مثلا core 2 duo e8400 باشه بیشتره؟و سریعتره؟؟
مانیتورش full hd هست؟؟؟
رم حداکثر تا چقدر میشه ارتقا داد؟؟؟
ببینید این لب تاپی که شما انتخاب کردید مهمترین مزیتش عمر باتری هست که اگه این مورد خیلی حیاتی نیست مدل هایی با کانفیگ های بالاتر هم وجود دارند ولی خوب تایم باتریشون اکثرا 3 ساعت هست...نقل قول:
مانیتورش فول اچ دی نیست...
رم هم تا 8 گیگ میشه ارتقا داد...
اگر باتری واقعا حیاتیه میتونید به کانفیگ ترجیح بدید...
در مورد اینکه چقدر کانفیگ لب تاپ بروز میمونه زمان دقیقی نمیشه مشخص کرد چون سرعت دسترسی به علم مشخص نیست
دوستان نظرشون در مورد SONY VAIO CW2GGX چیه؟
لپ تاپ خوبی هست؟
از اونجایی که میگن آمریکایی هست! به نظرم خیلی بهتر از این چینی تایوانی ها باشه!
و یه سوال واسم پیش اومده که این Core i3 چیه؟
سلام
لپ تاپ های وایو که میگن امریکاییه, واقعا امریکاییه ؟
امریکاییش تو ایران میاد ؟
از نظر کیفیت دل بهتره یا وایو ؟
یه مدل خوب از هر برند که بهتره (ترجیحا زیر 1 تومن ) بگید.
لطفا نظر بدید.
در کل در کیفیت تفاوتی بین چینی و امریکاییش نیست .. میادنقل قول:
امریکاییش تو ایران میاد ؟
با این قیمتهمون بهتر که دنبال وایو نری..نقل قول:
یه مدل خوب از هر برند که بهتره (ترجیحا زیر 1 تومن ) بگید.
کد:Dell Inspiron 5010 Ci5 2.5-3MB 4GB 500 DVD RW 15.6 WXGA 5470 ATI
دوستان فرق HP Pavilion DV6-3050 به 5010 دل و5741 ایسر تو چیه که قیمتش بالاتره؟جز گرافیک و رمش که بالاتره
پیشنهادش می کنید در مقابل ای 2تا؟
من می خوام لپ تاپ بگیرم از 900 هزار تا 1 ملیونشو ایجا میپرسم
ایسوس ها مدلهای خوبی اند؟
چون من دیدم در مقابل بقیه مثل سونی خیلی با مشخصات بهتری ارزونترند. البته واضحه که سونی کیفیت بهتری داره. ولی این اطراف (دوستام) بیشترشون ایسوس دارن و مشکلی نداشته
شما چه مدلایی رو با این قیمت پیشنههاد میدید. با گارانتی.
برای گیم و برنامه نویسی و اینترنت و ... میخوام.
در ضمن رشته ام هم مهندسی کامپیوتره. بیشتر از همه خریدم برای همین منظوره.
اینجوری که میبینم اینجا هیچکی ایسوس پیشنهاد نمیده!
مشکلی داره؟
دوستان نظری ندارند؟نقل قول:
سلام:11:
من دنبال یه لپ تاپ هستم که علاوه بر کارت گرافیکی خوب رم و سی پی یو ش هم متناسب باشه.برای کارهای گرافیکی می خوام.برای کار با برنامه های 3d max-rino-photoshop-... با قیمت 800-900 تومان.
الان بین dell n5010 و acer 5741 موندم.هرکدوم یه معایب و یه حسن هایی داره.:13:
نمی دونم چی کار کنم.نظر شما چیه؟;)
ببخشید فکر کنم اشتباهی نوشتم acer 5740 ولی منظورم acer 5741 بود.
بازم منتظرم و مرسی.:20:
صرف اینکه تولید آمریکاست دلیل نمیشه بهتر باشه.نقل قول:
از اونجایی که میگن آمریکایی هست! به نظرم خیلی بهتر از این چینی تایوانی ها باشه!
و یه سوال واسم پیش اومده که این Core i3 چیه؟
سلام من نهایتا تا 700 میخوام تو این هفته یه لپ تاب بگیرم چی پیشنهاد می کنید
لطفا اگه میشه مشخصات لپ تاب مورد نظرم بذارید .
با تشکر
توجه کنید که ویندورش هم اریجیناله و اینا باهم تفاوت رو ایجاد میکنن ( با اون دوتا که خودتون گفتید )نقل قول:
دوستان فرق HP Pavilion DV6-3050 به 5010 دل و5741 ایسر تو چیه که قیمتش بالاتره؟جز گرافیک و رمش که بالاتره
پیشنهادش می کنید در مقابل ای 2تا؟
به نظر من ارزش داره.. کلا کانفیگ جالبی داره.:46:
منم میخوام بگیرم البته تا 800 هم راه داره.نقل قول:
به نظر شما فروشنده قبول میکنه باطری 6 cell رو با 9 cell عوض کنم با یه مبلغ اضافه یا کلا نمیشه ؟
سلام
یک لپ تاپ می خوام حدود 1 ملیون
وایو یا اسوس یا ام اس ای باشه ترجیحا
بهترین لپ تاپ چی هست در حال حاضر (حداکثر 1 ملیون)...البته بزرگتر بودن نمایشگرش مهمتر از کارت گرافیکش هست
در واقع رم و سی پیو مهم هست و بعد نمایشگر و باتری
ORنقل قول:
من می خوام لپ تاپ بگیرم از 900 هزار تا 1 ملیونشو ایجا میپرسم
ایسوس ها مدلهای خوبی اند؟
چون من دیدم در مقابل بقیه مثل سونی خیلی با مشخصات بهتری ارزونترند. البته واضحه که سونی کیفیت بهتری داره. ولی این اطراف (دوستام) بیشترشون ایسوس دارن و مشکلی نداشته
شما چه مدلایی رو با این قیمت پیشنههاد میدید. با گارانتی.
برای گیم و برنامه نویسی و اینترنت و ... میخوام.
در ضمن رشته ام هم مهندسی کامپیوتره. بیشتر از همه خریدم برای همین منظوره.
اینجوری که میبینم اینجا هیچکی ایسوس پیشنهاد نمیده!
مشکلی داره؟
مدل های ایسوس مشکل خاصی ندارند و از کیفیت قابل قبولی هم برخوردارند...نقل قول:
سلام
یک لپ تاپ می خوام حدود 1 ملیون
وایو یا اسوس یا ام اس ای باشه ترجیحا
بهترین لپ تاپ چی هست در حال حاضر (حداکثر 1 ملیون)...البته بزرگتر بودن نمایشگرش مهمتر از کارت گرافیکش هست
در واقع رم و سی پیو مهم هست و بعد نمایشگر و باتری
پیشنهاد من به شما دو دوست عزیز:
ASUS K52JK
Core i5 450M@2.4(2.6)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD5145 1GB
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
بستگی به نمایندگیه فروش داره...نقل قول:
مثلا زیگورات که یکدفعه من سرزدم همچین کاری میکرد...
ولی در کل کار دور از ذهنی نیست
کاملا درسته زیگورات این کارو میکنه...نقل قول:
مثلا زیگورات که یکدفعه من سرزدم همچین کاری میکرد...
و وقتی زیگورات بکنه بقیه هم میکنن .. تا جایی که یادمه بخی نمایندگی های معمولی هم اینکارو میکنن.:46:
اره محمد جون...نقل قول:
اگه موجود داشته باشه تعویض میکنه...
البته 9 سلولی یه مقدار از بدنه لب تاپ میزنه بیرون
سلام آقایون مشاوره خرید میشه به من کمک کنید؟:20:
من بین dell n5010 و acer 5741G-434G64Mn شک دارم.رفتم تو تالار دل و ایسر بچه هاش داشتن کمکم میکردن که مدیرها گفتن سوالتو اونجا نپرس و اینجا بپرس:41:
امیدوارم کمکم کنید:11:
من از نرم افزارهای 3dmax-photoshop-rino-... استفاده میکنم.و کلن از لپتاپم انتظار کارهای "راندو" رو دارم.گیم برام مهم نیست.فقط علاوه بر کارت گرافیکی,رم و سی پی یو هم برام مهمه.
بهم گفتن dell خیلی سگ جونه.عوضش acer کانفیگش بهتره تو این رنج قیمت.پیشنهاد شما چیه؟:43:
بستگی به سریش داره اینسپابرن همچین شاخی هم نیست..نقل قول:
بهم گفتن dell خیلی سگ جونه.عوضش acer کانفیگش بهتره تو این رنج قیمت.پیشنهاد شما چیه؟
خب معلومه که خوب تالار رو گشتی،
بهتره 5741 بگییری ..اون موقع که 910 تومن بود میگفتم الان که 850 تومنه باز هم میگم.. ارزش خریدش بیشتره
نقل قول:
مشخصات دل اینه:
قیمت:840 ضمانت زیگورات
cpu:I3-350 2.26/ cache:3 /ram:4G/ HHD:320/ LCD:15.6/ VGA:ATI radeon5470 1GB/ DOS
ایسر Acer Aspire 5741G-434G64MNرو هم که می دونید. :20:
در کل ایسر سرتره از لحاظ ویژگی هاش.ولی شک دارم سر ماندگاریش و کیفیت لپ تاپ.و اینکه اگه زیاد روشن بمونه نمیره.""""یا اینکه بکشه کارِ زیاد با "راندو" رو"""".یه سری لپ تاپ ها هستن(از جمله لپ تاپ HP پدرم) که بعد یه مدت دیگه کارایی اولشونو ندارن.الان پدرم عملن هفته ای یه بار مجبوره ریکاوریش کنه اون بیچاره رو:41:(حالا شاید مدل لپ تاپ پدرم جالب نبود.نتیجه گیری کلی نمیکنم که HPبده دارم مثال میزنم) میخوام از این اتفاق ها نیوفته :23:
با سلام و عرض خسته نباشید به همگی دوستان
1 نوت بوک زیر 700 تومن حداامقدور از برندای ایسوس و لنوو معرفی کنید
همه فن حریف باشه
و نظرتون راجع به ASUS X5DAF-SX093
چیه؟
ممنون
مشکلی نیست... مطمئن باشید با این قیمت د کیفیت فاصله نیست اگه بود قیمت تغییر میکرد..نقل قول:
ولی شک دارم سر ماندگاریش و کیفیت لپ تاپ.
بهترین انتخاب برای شما ایسر هستش..
خب هارد مشکل داره ..نقل قول:
.الان پدرم عملن هفته ای یه بار مجبوره ریکاوریش کنه اون بیچاره رو
مشکلی نیست... مطمئن باشید با این قیمت د کیفیت فاصله نیست اگه بود قیمت تغییر میکرد..نقل قول:
ولی شک دارم سر ماندگاریش و کیفیت لپ تاپ.
بهترین انتخاب برای شما ایسر هستش..
خب هارد مشکل داره ..نقل قول:
.الان پدرم عملن هفته ای یه بار مجبوره ریکاوریش کنه اون بیچاره رو
840 تومان واسه اون کانفیگ زیاده. اون کانفیگ رو تو فروشگاه های اینترنتی تا 770 تومان دیدمنقل قول:
با کانفیگ core i5 / geforce gt 330 حدود 880 تومانه
این کانفیگ تو سازگار 869 تومانه
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 320M 1GB
کیفیت لپ تاپ مثل اینکه خوبه
این یه ریوی کامل ازش
اینم نمره ای که ویندوز 7 بهش داده (کانفیگ core i3 / radeon 5470 ه)کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5741G-334G50Mn-Notebook.28688.0.html
Processor Calculations per second 6.2
Memory (RAM) Memory operations per second 5.9
Graphics Desktop performance for Windows Aero 5.1
Gaming graphics 3D business and gaming graphics 6.2
Primary hard disk Disk data transfer rate 5.9
نمره ای که ویندوز 7 به پی سی من داده
Processor 6.4
Memory (RAM) 5.5
Graphics Deskto 4.1
Gaming graphics 5.4
Primary hard disk 5.9