سلامنقل قول:
مهلت ثبت نامش تا هفته پیش بود
اینشالا شهریور سال دیگه ثبت نام بکنید.
Printable View
سلامنقل قول:
مهلت ثبت نامش تا هفته پیش بود
اینشالا شهریور سال دیگه ثبت نام بکنید.
ممنون،چه رشته های میتونم برم؟مثلا حسابداری میتونم برم؟نقل قول:
ادرس دانشگاه در تهران کجاس؟
تا شهریور مشکل سربازی ندارم؟
هر رشته ای دوست داشته باشید میتونید شرکت کنید.نقل قول:
دفترچه رو از سایت سنجش دانلود کنید و آدرسها رو ببینید.
در مورد سربازی اطلاعی ندارم.
ثبت نام کارشناسی ناپیوسته تا شنبه (21 ام) تمدید شده... دوستانی که هنوز ثبت نام نکردن میتونن از سایت سنجش دفترچه رو دانلود و ثبت نام کنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تویه مدرکی که صادر میکنن عنوان مهندسی میدن؟ یا کارشناس؟نقل قول:
تفاوت پذیرش به صورت آزاد یا شاغل چیه؟
کدومشون پودمانی حساب میشه کدوم ترمی؟
[QUOTE=mojtaba2321;8051126]درود
شما اگه رشته ای که برای کارشناسی قبول میشید با رشته کاردانی تون مرتبط نباشه باید یه ترم با بچه های کاردانی رشته جدیدتون برید سر کلاس تا دروس پیش نیازش رو بگذرونید هم علمی کاربردی هم غیرانتفاعی همین طوره.
شما یه ترم توی دانشگاه خودتون درس خوندید حالا یه جای جدید چه توی غیرانتفاعی یا علمی کاربردی قبول میشید.
اگه بخواید از ترم 1 بخونید هیچ مشکلی نیست،از دانشگاه قبلیتون انصراف میدین میرید جای جدید؛ اما اگه بخواید از ترم 2 شروع کنید دانشگاه میگه باید انتقالی بگیری که بتونی واحدا رو تطبیق بدی(شرایط تطبیق واحدا و انتقالی هم سخته)
مرسي دوست عزيز يه راهنمايي ديگه هم ميخواستم البته ببخشيد مربوط به غيرانتفاعيه و ممنون ميشم اطلاعاتتون رو با بنده به اشتراك بزارين.حالا من يه حركت جديد زدم چون واقعا تو دانشگاه الانمون به سختي ميشه واحدارو پاس كرد ديروز تكميل ظرفيت همون رشته قبليرو زدم يه دانشگاه غيرانتفاعي ديگه تو شهرمون كه اسونتر ميشه واحدارو پاس كرد در اينصورت ديگه نياز نيس كه از ترم يك شروع كنم؟ميتونم ادامه اين دانشگاه الانمون رو اونجا بخونم از ترم 2؟ در اين مورد هم بايد تطبيق واحد و انتقالي انجام بشه؟
[QUOTE=immortal.;8056991]تطبیق واحد هست و فکر کنم واحدایی رو قبول میکنن که نمرشون بالای 14 یا 15 باشه.نقل قول:
باید اینو از دانشگاهتون بپرسید.
نمیدونم توی مدرک چی میزنن، هنوز کسی ازین دوره جدید فارغ التحصیل نشده!نقل قول:
تفاوتی توی پذیرش نداره، انقدر ظرفیتا بالا هست همه قبول میشن.
پودمانی و ترمی دیگه نداریم، همه دوره ها کاردانی و کارشناسی ترمی هست.
[QUOTE=mojtaba2321;8058118]اره حتما ميپرسم از اموزش دانشگاموننقل قول:
يه سوال ديگه اينكه يكم پيچيدس واسم ثبتنام تو علمي كاربردي كه امروز اخرين مهلتشه.به طور مثال رشته نرم افزار كامپيوتر علمي كاربردي با رشته مهندسي تكنولوژي نرم افزار غير انتفاعي برابر و يكيه همون كتابا و واحداس و مدركشون يكيه؟
يكم پيچيدس دفترچه علمي كاربردي اگه بخوام اون نرم افزاري كه تو غير انتفاعي درس داده ميشه تو علمي كاربردي بزنم بايد كامپيوتر بزنم تو علمي كاربردي يا نرم افزار كامپيوتر بزنم؟ يا كامپيوتر-نرم افزار كامپيوتر يا نرم افزار سيستم اين چه جورياس بعد هركدوم از اينايي كه گفتم يه كد دارن اين كدا واسه چيه؟ادم گيج ميشه
ممنون ميشم يه توضيحي در مورد كد ورشته محل و اولويت و ثبتنام تو رشته كارشناسي ناپيوسته نرم افزار كامپيوتر علمي كاربردي بفرمايين
علمی کاربردی دیگه نرم افزار نداره، اسم جدیدش شده مهندسی فناوری اطلاعات که خودش به گرایش های مختلفی مث it ، ict و شبکه و برنامه نویسی وب و طراحی وب و چند تای دیگه تقسیم میشه.نقل قول:
به نظرم شما هنوز دفترچه علمی کاربردی رو هم ندیدین، اول دفترچه رو بگیرید بعد ببینید علاقه تون به کدومشه بعد ثبت نام کنید.
سلام
دوستان کاردانی که چند روز پیش ثبت نام کردیم چه زمانی اسامی را اطلاع میدهند و کلا از چه زمانی باید بریم کلاس
ممنون
سلام
شهریه ارشدمهندسی فناوری اطلاعاتعلمی کاربردی هر ترم چقدر میشه؟؟
داخل دفترچه نبود.
از اواسط یا اواخر بهمن.نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال ببینید من دیپلمم شهریور آماده میشه حالا چنتا سوال داشتم:
1-موقع ثبتنام علمی کاربردی از چه تاریخی هست؟میشه معدل داخل سایت رو حدودی زد ؟چون مدرک آماده نیست///
2-میشه تو کنکور فنی و حرفه ای شرکت کرد بعدش یعنی ترم بهمن ورودی برای علمی کاربردی برم؟یعنی از اون دانشگاهی که کنکور دادم رفتم داخلش موقع بهمن بیرون بیام مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3-موقع ثبتنام کنکور فنی و حرفه ای معدل باید دقیق باشه؟وقتی که قبول شدیم مدارک رو کی باید ببریم؟
موقع ثبتنام کنکور فنی کی هست؟
سلامنقل قول:
حسین جان . خوبی :n16:
1- معدل رو باید تخمینی بزنی ، یعنی اگه به طور قطع فکر میکنی معدلت مثلا 17.5 میشه باید یکم کمتر از اون به طور تخمینی معدل رو حدس بزنی جوری که از معدل واقعی حتی چند صدم بالاتر نره (چون سر ثبت نام خیلی اذیت میکنن به دلیل مغایرت معدل )
3 - میشه باید از دانشگاهی که ترم مهر رفتی( فنی و حرفه ای) اگر درس هایی رو پاس کردی و بهمن ماه میخوای بری علمی و کاربردی باید انصراف بدی و واحد هایی که ترم اول پاس کردی بری علمی کاربردی و تطبیق بدی تا دوباره واحدشو ندن بهتون پاس کنید . (شرط تطبیق هر درس نمره 14 به بالا )
3- اینم باید حدودی تخمین بزنی و بنویسی .
ثبت نامشو از سایت سنجش چک کن .
موفق باشی حسین جون :n12:
ثبت نام علمی کاربردی که تموم شد!نقل قول:
شما شهریور که مدرکتو گرفتی همون موقع هم ثبت نام علمی کاربردی شروع میشه میتونی ثبت نام کنی.
نتیجه کاردانی اومد. تو سایت سنجش زده.
یه پرسش:من 1 کدرشته متمرکز قبول شدم یه نیمه متمرکز اگه تو مصاحبه نیمه متمرکز قبول نشم . متمرکز رو هم نمیتونم برم؟ چی کارکنم؟
سلام
من اولین اولویتم قبول شده نیمه متمرکز هم چیزی نیومده حالا باید چکار کنم؟ مخصوصا اینکه یکی دو هفته دیگه مدرک دیپلم میا
شهریور از چه زمانی شروع میشه ثبتنامشون؟>نقل قول:
یعنی چقدر ثبتنامش طورل میکشه؟
سلام.تو چطوری؟نقل قول:
سال قبل که مثلا اردیبهشت ثبتنام کنکور فنی و حرفه ای شروع شده بود خوب هنوز امتحانات شروع نشده بود که بخوان معدل رو بدونن و ثبتش کنن.
بعد موقعی که مدارک رو باید ببری همون مهر میشه؟
یعنی هیچ راهی نداره یعنی از مدرسه نامه بگیریم یا تعهدی چیزی بدیم که مثلا 5 مهر مدرک رو میاریم؟توی علمی کاربردی منظورم بود
یعنی مثلا فرضا حدس میزنم معدلم 15 میشه باید تو سایت زیر 15 بزنم؟
یعنی معدل پایین تر از معدلی که تو سایت ثبت شده مشکلی پیش نمیاد ولی برعکسش مشکل داره؟
سال قبل که مثلا اردیبهشت ثبتنام کنکور فنی و حرفه ای شروع شده بود خوب هنوز امتحانات شروع نشده بود که بخوان معدل رو بدونن و ثبتش کنن.
بعد موقعی که مدارک رو باید ببری همون مهر میشه?بله کلاس های ترم اول همیشه از 14 یا 15 مهر شروع میشه
یعنی هیچ راهی نداره یعنی از مدرسه نامه بگیریم یا تعهدی چیزی بدیم که مثلا 5 مهر مدرک رو میاریم؟میشه باید از مدرسه نامه بیاری با مهر و امضا ، مشکلی یست ثبت نام میکنن .
یعنی مثلا فرضا حدس میزنم معدلم 15 میشه باید تو سایت زیر 15 بزنم؟همیشه یکم پایین تر از معدل واقعی ، یادمه یه بنده خدایی رو به خاطر چند صدم موقع ثبت نام اشکشو دراوردن .
یعنی معدل پایین تر از معدلی که تو سایت ثبت شده مشکلی پیش نمیاد ولی برعکسش مشکل داره؟پایین تر باشه مشکلی نداره اما اگر بالاتر باشه ، ممکنه همونطور که گفتم موقع ثبت نام اذیت کنن که به ریسکش نمیرزه .:n16:
موفق باشی
سلام
لطفا بگید کسی که دوره کاردانی بهمن ثبت نام کردند و پذیرفته شده اند کلاس های درس از چه تاریخی معمولا شروع میشوند
و معمولا شهره چقدر میگیرند و آیا باید نقد بدهیم یا اقساط و اقساطش چطوری است ؟
ممنون
خاحافظ
همونطور که دوستمون گفتن بعد از این برای ادامه ثب نام باید حضوری بریم دانشگاه؟ چه مدارکی میخواد؟ از چه تاریخی تا کی باید این کارو انجام بدیم؟
.............
نتایج کارشناسی ناپیوسته ترم بهمن اعلام شد. لطفا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
سلام دوستان
اگر کسی بخواد از یک مرکز علمی کاربردی به یک مرکز دیگر علمی کاربردی در همان شهر انتقالی بگیره
شرایطش چطور هست ؟؟
دلیل انتقال هم
دانشگاه مبدا هیچگونه امکاناتی نظیر سلف سرویس + بدون تجهیزات کارگاهی و بدون آزمایشگاه می باشد
فکر کنم دانشگاه مبدا هم به خاطر شهریه موافقت نمی کنه
لطفا راهنمایی کنید
همچین چیزیو اصلا قبول نمیکنننقل قول:
انتقالی رو در شرایط خیلی خیلی خیلی خیلی خاص قبول میکنن.
پس به نظر شما کلا بیخیال انتقالی بشم ؟؟!
شما درسا رو بالای 14 پاس کنید.نقل قول:
سری دیگه ثبت نام کنید انتخاب اول رو فقط بزنید جایی که دوست دارید.
بعد برید دانشگاهی که قبول شدید بگید من قبلا جایی بودم درسامم بالای 14 هست میخوام تطبیق بدم.
اگه درسایی که میخواد ارائه داده باشن میشه.
از دانشگاه اولی هم انصراف میدین.
یعنی اینطوری میشه که من برای مهر 93 ثبت نام کنم و اگه قبول شدم از اینجا انصراف بدم برم اونجا ؟؟
من فکر می کردم اول باید انصراف بدم تا دوباره بتونم ثبت نام کنم
سلام دوستان
من کارشناسیم تموم شده.میخواستم برای ارشد بیام علمی کاربردی.البته خدمت نرفتم.میتونم حین خدمت برای ارشد هم شرکت کنم؟ ا اینکه باید پایان خدمت داشته باشم؟
و یه سوال دیگه هم اینکه حضور در کلاسها اجباریه؟آخه تو پیام نور حضور در کلاس اجباری نبود و مشکلی هم پیش نمی اومد!!!
و سوم اینکه من مهندسی نرم افزار دارم.میتونم برای ارشد تو یه رشته دیگه انتخاب کنم.مثلا جامعه شناسی؟؟؟
معافیت دانشجویی برای هر مقطعی داره.فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.آره میتونی یه رشته دیگه به جز رشته خودت انتخاب کنی.آره تو دوره خدمت کنکور رو میدی قبول که شدی از دانشگاه نامه میبری به یگان هماهنگ میکنین و میرین دانشگاه.نقل قول:
ممنونم بابت جوابتون.میخواستم بدونم میتونم هم خدمت کنم هم درس بخونم؟
نیمخوام اینطوری باشه که خدمت نرم و درس بخونم و بعد از اتمام درسم برم خدمت.میخوام 2تاشو با هم انجام بدم!!
فکر نکنم شدنی باشهنقل قول:
اون دو تا علامت تعجبی که خودتون گذاشتید یعنی اینکه خودتون هم می دونید که نمیشه، پس چرا می پرسید:n02:نقل قول:
خوش بینانه ترین حالتش اینه که خدمت شما بصورت تایم اداریه یعنی از صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر و هیچ تضمینی وجود نداره که تمام کلاس های شما بعد از ظهر تشکیل بشه.. نه میتونید خدمت کنید و نه اینکه درس بخونید، در ضمن دانشگاه چنین اجازه ای بهتون نمیده.
تنها سیستم دانشگاه پیام نور ممکنه عملی بشه، اونم بشرطی که فکر کلاس رفتن رو از سرتون بیرون کنید و موافقت فرمانده یگانتون رو هم جلب کنید که یه وقتایی بهتون اجازه بده که فقط برید سر در دانشگاه رو زیارت کنید:n26:
سلام دوستان
می خواستم بدونم دانشگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی پودمانی رشته ی فیلمسازی توی تهران چند تا دانشگاه دانشجو می گیرن و چه گرایشی از فیلمسازی و ارائه میدن و تو این رشته چه درسایی هست و و ثبتانمش واسه مهر 93 حدودا کی شروع میشه؟؟
شرمنده یکم سوالم طولانی شد
ممنونتون میشم کامل همه ی سوالامو جواب بدین و راهنماییم کنین
منتظر راهنماییتون هستم....
سلاماگه ترم 4 درس ها و واحد ها همه پاس بشن . و فقط 2 واحد درس نظری بمونه . ایا :1- با معرفی به استاد گرفتن اون درس دو واحدی نظری خودش یک ترم حساب میشه ؟
سلام
دوستان چرا در سامانه سجاد نمیشه کسی که مثلا معدل ترم قبلش 17 به بالا شده 24 واحد برداره ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اجازه برداشتن بیش از 20 واحد رو نمیده ... من درسام مونده نمیخوام برم ترم 6 :n03::n03::n03::n03:
سلام
عزیزان من ترم اخرم . 24 واحدم مونده .
حال ترم اخر گفتن طبق قانون میشه 24 واحد برداشت . اما سامانه سجاد اجازه انتخاب بیش از 20 واحد رو نمیده چی کار کنم ؟