سلامفريمور گوشي من s523AJPIH3 هست وقتي ميرم توس اينترنت گوشي ريست ميشهبا برنامه PC STUDIO هم كه وصل ميشم گوشي رو نمي شناسه مشكه از چيه ؟الان گارنتيش تموم شده ببرم كامتل آپديشت ميكنه ؟هزينه هم دارهكلا خدمات كامتل چطوره؟
Printable View
سلامفريمور گوشي من s523AJPIH3 هست وقتي ميرم توس اينترنت گوشي ريست ميشهبا برنامه PC STUDIO هم كه وصل ميشم گوشي رو نمي شناسه مشكه از چيه ؟الان گارنتيش تموم شده ببرم كامتل آپديشت ميكنه ؟هزينه هم دارهكلا خدمات كامتل چطوره؟
میگم نگفتین کیفیت دوربینش چطوره؟
نمونه عکس گرفته شده باهاشو ندارین؟
فلاش نداره و کیفیت عکسش متوسط هست توی نور کم بد هست و توی نور زیاد تقریبا مناسبه.
---------------
این استار ما دیروز ظهر فول شارژ شد اما الان فقط سه خونه شارژ داره.حدود 30 دقیقه مکالمه داشتم و 5 دقیقه هم آهنگ گوش دادم.10 تا هم اس ام اس دادم.
شما میگفتین که شارژش 4 روز میره که الان شارژش حتی از الجی سکرت هم کمتره.
-
سوال 2: قیمت باتری ارجینالش چنده؟
سوما الارم هم کار نمیکنه
سلام
گوشی من کوربی پرو هستش ولی پلتفرمش مثل استاره
مشکلم اینه که نمی تونم توی برنامه های جاوا مثل دیکشنری فارسی به انگلیسی یا اپرا مینی یا .... فارسی بنویسم، شما این مشکل رو با استار ندارین؟؟ (البته قسمتایی که مربوط به خود گوشیه (مثل اس ام اس) می شه فارسی نوشت)
چه جوری درست می شه؟
در ضمن گوشی من مثل استار واسه نرم افزار محدودیت 1 مگ داره ولی با یه ترفند ساده الان دیکشنری 10 مگی نصب کردم:
1 - اول نرم افزار رو نصب کنید، (الان اگه اجراش کنید ارور میده)
2 - این کد رو بگیرید: #*7092463#*
3 - DB management رو انتخاب کنید
4 - update DB رو انتخاب کنید (دقت کنید create DB رو انتخاب نکنید)
5 - JAVA رو انتخاب کنید
6 - حالشو ببرید!!
تذکر: مسئولیت این کار با خودتونه
منظورم دانلود از توي خود گوشي بود.نقل قول:
مشکل از خود گوشيه چون من همون موقع با ان79 بدون هيچ مشکلي دانلود ميکردم.
دانلود با خود گوشی مشکلی نداره!!
من انواع فایلها رو با خود گوشی دانلود کردم و واقعا هیچ مشکلی نبوده که بهش بر بخورم.
حداکثر حجمی که با گوشی دانلود کردم 90 مگابایت بود و یک PDFبود. با خود گوشی هم بازش کردم!!!
مشکل اپرا رو شرکت قدرتمند اپرا حل کرده. شما وارد سایت اپرا بشین و به بخش اپرا برای گوشی. گوشی رو انتخاب کنین. آخرین ورژن فکر کنم 5.1 هست انتخاب کنید و زبان هم زبان های دیگر. و فارسی رو انتخاب کنید!!نقل قول:
من زحمت رو کم کردم صفحه ی مورد نظر رو میگذارم اینجا شما دانلود کن مشکلت حل میشه. فارسی رو کاملا ساپروت میکنه!!
یا لینک آدرس مستقیم فایل:کد:http://www.opera.com/mobile/download/samsung/gt-s5233s_star/
کد:http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-fa.jar?no_redir&ismobile=false
سلام
موقع فلش این گوشی همه قسمت ها رو نوشت و آخر سری که رفت رو فاکتوری اف اس ، ارور داد و بعد که مجبور شدم گوشی رو در بیارم دیگه یالا نمیاد
چیکار میتونم بکنم؟؟ به دادم برسید...
پست 3243 رو نگاه بکنید.بدجوری مشکل دارم.بعد از 36 ساعت با استفاده ی 45 دقیقه مکالمه و 20 تا اس ام اس شارژش یک خونه مونده.درثانی آلارم هم کار نمیکنه
آقا یکی قضیه این تاچ ضربه ای،خازنی و اینا رو واسه ما بی سوادا روشن کنه،آخرش نفهمیدیم بخریمش یا تاچش اذیت میکنه:9:
آقا ببین روی گوشیت علامت E یا G مشخصه؟نقل قول:
اینترنت استفاده میکنی؟ اینترنت شدیدا شارژ خالی میکنه!!
و ممکنه بعضی وقتا هم گوشی بره تو حالت نت. مثلا بری نت ولی قطع نشه!! البته ممکنه هم هست که گوشیت رو زده باشی به یه شارژ گوشی دیگه که ولتاژ امپرش با گوشی خودت فرق داشته باشه و باتری رسما مرخص شده!!
انگار توی لیوان پلاستکی آب جوش بریزی. یه چیزی که اصلا توان و قدرتش رو ندار!! لوانه جمع میشه ولی باز میشه توش آب ریخت!!!
( خیلی مثالم ابتدایی بود. ببخشید):31:
آخه من این مورد رو شدیدا بهش اعتقاد پیدا کردم . واقعیت هم داره!!
ممکن هم هست که منطقه ای که هستی به خوبی آنتن نده و گوشی مجبور باشه از یه Bts خودش رو ست که با یه BTS دیگه. یعنی همش در حال سرچ کردن باشه!!!
اینم شارژ خالی میکنه!!
اون الارم هم که کار نمیکنه. احتمالا مشکل نرم افزاری و فرمور هست. ( این الارم وقتی که دیگه خونه خالی نباشه میادا) علامت باطری به حالت چشمک زن میرسه!!
نقل قول:
تاچ ضربه ای تاچی هست که باید حتما انگشت رو روی صفحه فشار بدی تا عمل کنه.
تاچ خازنی با لمس صفحه الکتریسته ساکن بین دست و خازن LCD ایجاد میکنه که باعث میشه کنترلر LCD عمل کنه.
تاچ ضربه ای مثل همین گوشی.
تاچ خازنی مثل گوشی آی فون
تاچ خازنی خیلی خیلی دقیق تر و حساستره. البته بیشتر گوشی های HTC هم خازنی هست و واسه همینم هست که گرونه!!!
مثلا گوشی 5800 تاچش از کدوم نوع هست؟ چون خودم این گوشی رو دارم.
تاچش مقاومتی هست
تاچ استار از 5800 بهتره.
باتری استار قیمتش چنده؟کسی میتونه از میکروتل قیمتش رو بگیره
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
الان هیچی ننوشته اما قبلا e آبی رنگ بود.نقل قول:
چیکار کنم باتریشو؟باتریش چنده؟
کسی که قبلا استفاده میکرده بیشتر با یوس بی شارژ میکرده وبیشتر وقتا تو شارژ بوده
باطریش اگه اصل باشه گرونه چون 1000 به بالا هست!
باید 16 رو حساب کنی- اگه اصل باشه!!! اگه هم کسی قیمت 5 تومن 6 تومن داد بدون قلابی هست (البته جالبه مارک باطری اورجینال هستش و چینی درجه 3 هم هست)
من همش دارم با USB شارژ میکنم- چون دارم از نت گوشی روی سیستم استقاده میکنم. کلا 3 ماهی هست که با شارژر شارژ نکردم..
مشکلی نداشتم تا امروز
ولی شارژم از 5 6 روز رسیده به 3 روز و نیم حدودا.
البته من تازه زیاد با تلفن حرف نمیزنم. روزه حد اکثر نیم ساعت!!!!
میگم نگفتین کیفیت دوربینش چطوره؟
نمونه عکس گرفته شده باهاشو ندارین
توی بسته خودش کابل usb هم داره؟
نگفتین الان چنده؟
3.2 با فکوس ثابت. زیاد نباید بهش دل ببندین. توی روز و تصاویر ثابت و نزدیک فقط خوب عمل میکنه . کلا اگه واسه من دوربین هم نداشت فرقی نمیکرد چون عکسهاش پیکسل پیکسه و تار!!! البته این خصلت تمام گوشی های فکوس ثابت هست!!!
گفتم که عکساش کیفیت متوسطی داره.اگه دلخوش به عکسهاش هستی باید بگم متوسط هست .فقط توی روز و تصاویر ثابت خوب عمل میکنه توی نور کم خوب نیست.از کوکی بهتره اما به خوبی ان73 و کا800 و کا770 و این جور گوشیها نیست.نقل قول:
این گوشی رو به خاطر دوربینش نباید بگیری.قیمت خوبی داره باتری خوبی داره(باتری من خرابه)خوشکل و سبک هستش .تاچش هم خوب عمل میکنه.متاسفانه نمیتونم عکس بذارم
من با باتریش چیکار کنم حالا؟نقل قول:
نمیشه آلارم درست بشه؟
به غیر ازمموری کارت همه چیز داره.نقل قول:
قیمتش حدود 130 تا 135
ممنون ولی بازم نمی شه فارسی تایپ کرد فقط منوهاش فارسی شده، راه دیگه ای نداره؟؟نقل قول:
یه چیز دیگه
وقتی دارم از اینترنت استفاده می کنم علامت های مختلفی میاد:
E قرمز
E آبی
کره زمین
G (فکر کنم اینم قرمز و آبی داشت)
اینا چه فرقی با هم دارن و سرعت کدوم بیشتره؟
Eقرمز=Edge در حال استفادهنقل قول:
Eآبي=Edge وجود دارد ولي ازش استفاده اي نميشه
کره زمين=يعني آنلاين هستيد و در حال تبادل ديتا هستيد اين آيکون فقط در هنگام استفاده از نرم افزارهاي خود گوشي نمايان ميشود
G=Gprs هستش که تکنولوژيش از Edge پايين تر هستش. من توتهران تاحالا G نديدم و تو شهرستان ديدم
اشکال از فيرم ويرم نيست؟(S5233AJPIH3)نقل قول:
نه . متاسفانه 2 تا زبون بیشتر ساپورت نمیکنه .انگلیسی و فرانسوی.نقل قول:
ولی مرورگر خود گوشی فارسی رو ساپورت میکنه ولی خوب زیاد جالب نیست من که یک بار فقط استفاده کردم.
مرسینقل قول:
این edge که گفتی مثل gprs شارژ کم می کنه؟ اگه آره با چه نرخی؟ کمتر یا بیشتر؟
استار pdf رو چه جوری باز میکنه؟ کامل ؟
EDGE بهینه شده ی GPRS هست. قیمش فرقی نداهر .همون مقدار هست ولی اگه تعرفه رو فعال نکنی چون رسو بیشتری داره ممکنه اعتبار رو سریعتر خالی کنه.نقل قول:
GPRS سرعتش مثل دیال آپ هست تا حردکثر رسیو 6
EDGE بهینه شده هست و توی ایران تا حد اکثر 43 گذارش شده.
ولی حداکثر سرعتش همونی که موقع کاکنت بهتون اعلام میکنه!
نقل قول:
باید زوم کنی روی متن. هم افقی هم عمودی.
اگه فریور جدید رو بریزین سرعت باز کردن و خوندنش هم بیتشر میشه
منظورم اینه که اولش چه جوری باز میکنه کامل یا یه تیکه رو نشون میده مثل موبایلای دیگه.میشه کسی یه عکس بذاره از حالتی که توی استار pdf بازه.
کامل باز میکنه ولی خوب خیلی ریزه .باید زووم کنی!!!
A4 حدودا 19 اینچ میشه. حالا شما فکر کن 19 بخواد بشه 3!!!!!!!!!!!!!! هیچی ازش معلوم نمیشه!
ولی فول اول نشون میده بعد باید زوم کنی روی صفحات !
خیلی عالیه. حالا زومش سریع انجام میشه؟
ضمنا مثلا یه فایلی 2 مگه. اینو بخوای بری صفحات بالاش مثلا وقتی باز شد میخوای بری صفحه 80 چه جوری میشه؟ طول میکشه؟
اگه زوم کنی که صفحات پست سر هم ( مثل صفحات توی ورد و PDf روی سیستم) میاد.
ولی در هر حال صفحات از اول شروع میشه.
دستت رو که بگذاری روی LCD بکشی 1. 2. 3 .4 .5 .6 و صفحات یکی یکی رد میشه .هرکدومش رو خواستی میتونی دستت رو بردازی بعد بعد دستت رو بگذاری رو صفحه و آروم بیاری بالا که زوم کنی روی متن.
کلا جالبه.
سرعتش هم خوبه/
من یه فایل 90 مگاباتی ( اموزشی با عکس) ریختم روش . روی اون گیر داشت یکم ولی واسه فایلهای کوچیک مشکلی اصلا نداره!!!
سلام یه مشکل دیگه
من می خوام از اینترنت گوشیم روی کامپیوتر استفاده کنم، قبلا که سونی اریکسون داشتم فقط لازم بود گوشیو به کامپیوتر وصل کنم و توی برنامش روی کانکت به اینترنت کلیک کنم
ولی الان که پس سی سوییت سامسونگ رو باز می کنم قسمت اینترنتش این اطلاعات رو می خواد:
:country (که البته ایران تو لیستش نیست)
:network provider
:APN name
:phone number
:id
:password
باید چی کار کنم؟
سلام دوست عزيز اگر امكان داره آدرس اين دوستتون رو به من بديد ضمنا نمايندگي ماكروتل كجاست؟نقل قول:
مرسي
نگفتین چه سیم کارتینقل قول:
این مثلا برای ایرانسل هست
برای ایرانسل کافیه other رو انتخاب کنی بعد جای نوشته ی شماره #99* رو بزنین. اول ستاره بعد 99 بعد مربع.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419891
برای همراه اول هم باید باز Other رو انتخاب کنین و APN NAME رو mcinet قرار بدین و شماره رو هم همون شماره ای که گفتم رو بگذارین.
بقیه هم نیاز به پر کردن نداره!!!
:46:
من با N79 و سيمکارت همراه اول سرعت 70 رو هم تجربه کردم .... اما خيلي کوتاه بود در حد يک دقيقه ... نميدونم حالا واقعي بود يا نه .... ولي با idm ميشد احساس بکني که توي اون يک دقيقه حجم اطلاعات دريافتي يهو زياد شده بود...نقل قول:
GPRS سرعتش مثل دیال آپ هست تا حردکثر رسیو 6
EDGE بهینه شده هست و توی ایران تا حد اکثر 43 گذارش شده.
ولی حداکثر سرعتش همونی که موقع کاکنت بهتون اعلام میکنه!
این گوشی یه مقدار کند عمل میکنه نسبت به گوشی مثل 5800، البته فروشنده عنوان میکرد میشه با از لحاظ نرم افزار کاری کرد که سرعت عمل گوشی بالاتر بره، این موضوع صحت داره؟
یکم آره...
سرعت باز کردن فایل های PDF
سرعت مرور صفحات در فایل مینیجر
سرعت عمل و دقت در تشخیص دستخط و ...
اقا تو این تاپیک یه نفر نمیگه این گوشی بهتره یا s5233t؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی میلاد جان خیلی کمک کردینقل قول:
سیم کارتم ایرانسله
البته باید به جای #99* اینو وارد کرد: #1***99*
چرا شارژر این گوشی این شکلیه؟ و تبدیلش چنده؟ قاب های رنگیش تو بازار گیر میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت هدفونش چطوره؟
کیفیت LCD یش واسه تماشای فیلم چطوره؟
بلوتوثش راحت کار میده؟
قیمت هم 135 تو بازار می گفتن. تا چقد میشه زد تو سرش؟
با این قابش گیرم میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شارژر من که اين شکلي نيست.
هدفونش خوبه ولي عالي نيست.
LCD واسه فيلم خوبه ولي پلير خوبي نداره. از320*240 بيشتر نميتوني باز کني.
بلوتوثش معموليه. من باهاش وفتي به سينما خانگي کانکت ميشم بعضي وقتها صدا قطع وصل ميشه ولي با N79 و 8800 اين مشکلو ندارم.
فوقش بتوني پنجشو بندازي.
اون قابها فکر نکنم تو بازار باشه. لااقل من که تا حالا نديدم.