آخه روغنايي كه الان مصرف ميكنه خيلي آشغالتر از روغنهاي قبليه
مخصوصا كه با سرد شدن هوا بدتر همن ميشن
صداي زياد سفتي دنده لرزش و هزار مشكل ديگه مخصوصا توي ماشينهاي صفر
Printable View
آخه روغنايي كه الان مصرف ميكنه خيلي آشغالتر از روغنهاي قبليه
مخصوصا كه با سرد شدن هوا بدتر همن ميشن
صداي زياد سفتي دنده لرزش و هزار مشكل ديگه مخصوصا توي ماشينهاي صفر
بله درست میفرمایید . روغن وقتی تو 1000-1000 خورده ای عوض کردم عین قیر بود باورم نمیشد . واسکازینو که نگو مایع ظرف شویی سبز اوه بود :n13:نقل قول:
اصلا خاصیت روانکاری نداشت انگشتهارو بهم میساییدی راحت گیر میکرد بهم. قبل تعویض خدا شاهده از 10 تا دنده عقب هر 10 تاش هویج بود اما بعده تعویض از 10 تا 1دونش هویجه . اونم زیر سر سایپای محترم بود که در دفترچه 75-90 زده بودو مام اونو ریختیم . نگو زیر کاپوت 75-80 زده . ایشالله 20 هزارتا 75-80 ایسو میریزم .
ایشالله چرخ همه دوستان بچرخه براشونو سری بعد ماشین مدل بالاتر . موفق باشید. :n26:
سلام به دوستان عزیز. بنده به زودی یک دستگاه تیبا صندوقدار تحویل میگیرم.
لطفا با توجه به این 300 و خورده ای صفحه و در نتیجه تجربیان دوستان لطفا بفرمائید بعد از تحویل نیاز به تعویض چه روغنی هست از چه نوع مارکی و روی چند کیلومتر ...
و اگر توصیه دیگه ای دارید به من اعلام کنید تا از تجربیات شما دوستان استفاده کنم. با تشکر
سلام .من ماشین تیباEXدر تاریخ 1393/8/25ثبت نام کردم 10میلیون به حساب ریختم وگفتن بهمن دعوت نامه میاد 11میلیون وام که طی چهار چک 6ماه باید بدم ومابقی ان در بهمن باید بدم. کسی میدونه چقدر پول توی بهمن باید بدم ومبلغ چکه های که بدم چقدر خواهد بود
تعویض روغن موتور در 1000 . 1000 خورده ای با روغن 10w40 نیمه سنتتیک ( مارک روغن سلیقه ای هستش ) بیشتر از زوغن بهران سوپر پیشتاز 10w40 استفاده میکنن . ( من از ادینول )نقل قول:
تعویض واسکازین در 5000 یا 5000 خورده ای با واسکازین 75-80 gl4 (مارکش صلیقه ای هستش ) معمول از واسکازین ایسو فرانسه 75-80 یاد میکنن البنه کساییکه بتونن پیداش کنن تو بازار . ( من خودم از ادینول 75-90)
توصیه :
تا 5000 6000 کیلومتر از رانندگی پر فشار و مسافرت طولانی پرهیز کنید . از ترمز های ناگهانی . تعویض دنده در دور موتور بیشتر از 3000 3500 خود داری کنید .
رانندگی ارام بدون فشار به خودرو در نظرتون باشه .
توصیه مهم : در هنگام تحویل خودرو سطح اب و روغن موتور و روغن ترمز رو چک کنید بعد حرکت کنید.
بازدید هایی که خالی از لطف نیست حتما انجام بشن.
چکاپ بالانس چرخا و سلامت رینگ ها و تاب نداشتنشون هست.
الان یه دوست تازه تحویل تیبا 2 یی مون بنده خدا تحویل گرفته بود شرکت بی انصاف هر 4 چرخش رینگ تاب دار براش گذاشتن.
مشکل داشت.
تو تاپیک مشکلات بهش گفتم ببره بالانس و چکاپ تنظیم فرمون. بعد قضیه مشخص شده مال رینگاش هست که معیوب گذاشتن.
خوب رینگ معیوب باشه میتونه تایرو خیلی زود خراب کنه.
---------------
مورد دیگه که مهمه اینه همون اول تحویل حتما حتما چک بشه روغن ماشین کم نباشه .بارها بوده 1 2 لیتر روغن کم بوده. و این برا موتور صفر سم هست.
--------------
مورد دیگه خودم همیشه به دوستان توصیه میکنم فرصت کردن همون اوایل یه ضد یخ باکیفیت خوب مثل بهران یا ایرانول بگیرن 4 لیتری و یه محافظ رادیاتور مطمئن یا آب مقطر مطمئن (نه اب مقطر که اسمش اب مقطر باشه ولی TDS اون از آب شهرم بدتر باشه) بگیرن
به نسبت 50 50 قاطی کنن .
مثلا 1 لیتر ضد یخ بریزین تو ظرفی.یه لیتر محافظ. قاطی کنن.
و سیستم رو که تخلیه کردن کلش رو با مخلوط 50 50 موادی که خودشون گرفتن پر کنن.
طریقه انجامش و طریقه هواگیری توی تاپیک تیبا و مشکلات بارها توضیح داده شده.
از چه نظر میگم این کار ترجیحا انجام بشه؟
چون بودن دوستانی که همین کارو نکردن و بعد مدت خیلی کم توی سیستم زنگ دیده شده و ماشین زنگ زده و رسوب گرفته.
حیفه.
شرکت خیر ندیده ممکنه اب شهر اونم اب کویر بریزه تو ماشین جای محافظ .
بعدشم ضد یخ ممکنه کم بریزن و یا بی کیفیت بریزن.
دما و فشار موتور بالاست.
جنس اشغال بریزن زود زنگ میزنه و رسوب میگیره
بعدش سیستم بند میاد و رادیاتورم رسوب میگیره.
بعدا اگه دیر بشه و سیستم زنگ بزنه
حتی بعد این کارو بکنی دیگه همون هم دردسر میشه.
چون اگه سیستم زنگ بزنه و بعد ضد یخ و محافظ بریزی.
ضد یخ میزنه همه زنگا رو باز میکنه و بعدا ممکنه ماشین اب ریزی پیدا کنه به خاطر رسوب واترپمپ و خرابی واشرا و این موارد به خاطر همون رسوبا.
یا ممکنه سیستم گرمایشی دیگه مثل قدیم کار نکنه.
خرجی نداره این کار.
ولی خارج طرف رو جمع میکنه
من 3 ساله ذره ای زنگ سیستم نداره.
اما بودن دوستانی که سر 300 تا سیستمشون زنگ داشته.
----------------------------------------
دیگه بازدید برای آچارکشی هست که سعی بشه توی 1000 تای اول ماشین بره.زیر بندی چک بشه.
ما یه دوست تیبایی داشتیم که میگفت تو چرخش صدا میده
هی بهش گفتیم برو آچارکشی چک بشه.
این موضوع مال 3 سال پیشه. اون دوست هم تحویلی من بود.
خلاصه نرفته بود.
تا سرویس 5000.
سرویس 5000 سایپا که رفته بود. زیر چک کرده بودن.
بهش گفته بودن یک اتصال محور فرمان کلا باز بوده
یه دور دیگه اگه میچرخیده کلا ممکنه ماشینت از کنترلت خارج میشده.
اینجور بهش گفته بودن.
و خدا بهش رحم کرده بود.
بازدید بالانس و چکاپ چرخ ها مهمه. تنظیم باد که فشار روی 33 باشه.
رینگا تاب نداشته باشه.
---------------
یه مطلب مهم دیگه بازدید بلبرینگ چرخ هاست.
گریس نسوز باکیفیت براشون استفاده بشه و بلبرینگا با گریس نسوز عالی پر بشن.
بعضی بلبرینگا رو شرکت خشک میبنده.
بلبرینگ بدبخت که باید مدت ها کار کنه.
سر 5000 نشده صدا میفته.
الکی الکی خراب میشه.
کاری که میتونست نشه.
----------------
دیگه اینکه حدود 800 900 روغن و فیلتر عوض بشه.
بعدشم هر 5000 روغنش عوض بشه.با فیلتر.
-----------------
واسکازینم مشهخصات بهترین کیفیتش توی تاپیک مشکلات و تاپیک تیبا مکرر گفته شده.
بهترین و خاطرجمع ترین الان همون اسو اصلی فرانسوی هست که فلزیش بود کاملا خاطرجمع هست.ایرانخودروها دارن.
البته الان پلاستیکی اماراتیش اومده و یا تقلبیش که اصلا حواستون باشه اشتباه نگیرید.
من سالها پژو داشتم.باکیفیت ترین مورد مطمئن هست همین.
البته قیمتشم بالاتره اصلیش.
ولی توتال و الف و اینا توشون تقلب زیاده
بودن دوستانی که تک و توک همین توتال ریختن و مشکل داشتن و مجبور به تعویض مجدد شدن.
نمونش دوستمون در شمال که صحبتاشو میتونین تو تاپیک نیبا و مشکلات ببینین.
ولی بعد که همین اسو رو ریختن کل مشکلاتشون حل شد اونم تو اب و هوای بدتر تو زمستون.
------------------
دیگه توصیه میکنم همیشه بنزین سوپر بزنین. اگه نمیتونین حداقلش تو اب بندی سوپر بزنین.
------------------
سعی کنین حتی المقدور توی ساعات داغ بیرون نبرین ماشینو و توی ساعات خنک برید.
ماشینو یه کله تو جاده نندازین همین اول . ماشین تحت فشار هست این زمان.
ترجیحا کولر استفاده نشه.
حداقل توی سربالایی استفاده نشه .
دور موتور و نحوه رانندگی در دوران اب بندی من 3 دوران و 3 فاصله زمانی تقسیم کردم 5000 تای اول رو
که در هر دوره توصیه کردیم به دوستان در یه رنج دور موتور حرکت کنن.
توی تاپیک موارد اولیه که خودتون ول گفتین این مساله اونجا توضیح داده شده.
میتونین ملاحظه کنین.
سلامت باشید
التماس دعا
دوستان سلام
منو حدود دو ماهه که ماشینم رو تحویل گرفتم.توی دنده سبک وقتی پا رو از رو گاز برمیدارم یه صدایی شبیه زوزه از گیر بکس میاد این طبیعیه یا نه؟
با چند نفر که صحبت کردم گفتن توی 5000 تا واسکازین گیربکس رو عوض کن خوب میشه.
واسکازین رو هم مارک اسو 75w80 معرفی کردند.ولی قیمتش خیلی بالاست. جایگزین مطمئنی برای این مارک واسکازین هست یا نه؟
ادینول 75w90 خوبه یا نه؟
اصلا 75w80 با 75w90 چه فرقی داره؟
ممنون از توجهتون.
اگه خواستين واسکازين رو تعويض کني حتما همون اسو 75-80 بريز-البته نوع اصليش توي قوطي هاي پلاستيکي با آرم و هولوگرام ايساکو هست و شايد بتونيد توي نمايندگيهاي ايران خودرو گير بياريد. شما يه بار تعويض ميکنيد به قيمتش مي ارزه. مارکهاي متفرقه حتي توتال و ادينول تقلبيشون زياده و توصيه نميشه. اگه قراره توتال و غيره بريزيد بزاريد همون که خود سايپا ريخته باشه و عوض نکنيد. اون اعداد هم مربوط به ويسکوزيته ميشه که درجه سفتي يا رواني واسکازين رو در دماهاي مختلف نشون ميده. استاندارد تيبا همون 75-80 هست.نقل قول:
موفق باشيد.
سلام
این چه رنگی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیبا2 گوجه ای هم میزنن؟
آبی کاربنینقل قول:
سلام دوستان عزیز من تازه ثبت نام کردم میخواستم تیبا EX بخرم اگه کسی تیبا EX داره میتونه از داخل کابین از چیدمان کلیدهای شیشه بالابر و اینه برقی عکس بگیره؟؟
و از رینگاش
درباره سیستم تهویه اتوماتیک هم میخواستم بیشتر بدونم و همچین نمیدونم ریموت کنترل چیه
اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم
دوستای گلم تیبا تریم کرم داره داشبورد؟؟؟این عکس واقعیه؟؟
فک کنم قبلا داشت - جدیدا همه رو خاکستری میده انگار
سلام
سه ماهی هست یه تیبا صفر گرفتم. وقتی موتور رو روشن میکردم یه صدای سوت از موتور میومد که گفتند مال تسمه دینام هست و همه تیبا این صدارو دارند! اوایل فقط وقتی صبح سرد بود ماشین صدا میداد ولی الان دیگه صداش خیلی بیشتر شده و یه وقتایی توی ترافیک ایستادم و ماشین گرمه هم شروع میکنه به صدا دادن!
کسی این مشکل رو داره؟! راه حل براش سراغ دارین؟!
سلامنقل قول:
منم این مشکلو دارم
بردم نمایندگی گفت همشون اینجوریه و کاریش نمیشه کرد :n35:
کاملا حرف نمايندگي اشتباه بوده-ممکن نيست همه تيباها اين صدا رو داشته باشن. اگه مطمئني مال تسمه هست بايد ريگلاژ بشه.نقل قول:
سلام
راستش فکر کنم من بدبخت شدم!!! چون از وقتی تیبا 2 رو خریدم 4000 تا رفتم و روغنشو عوض نکردم چون بعضی ها می گفتن همون 4500 تو نمایندگی عوض می کنن! حالا چکار کنم؟! الآن عوض کنم یا بذارم این 500 تا رو هم برم بعد؟ راستش تو این 4000 تا هیچ چکی نکردم!!! حالا چکار کنم؟؟!
نقل قول:سلام
راستش فکر کنم من بدبخت شدم!!! چون از وقتی تیبا 2 رو خریدم 4000 تا رفتم و روغنشو عوض نکردم چون بعضی ها می گفتن همون 4500 تو نمایندگی عوض می کنن! حالا چکار کنم؟! الآن عوض کنم یا بذارم این 500 تا رو هم برم بعد؟ راستش تو این 4000 تا هیچ چکی نکردم!!! حالا چکار کنم؟؟!
نقل قول:
الان هم میتونی ببری نمایندگی واسه بازدید و روغنش رو عوض کنی فقط قبلش خودت روغنی رو که گفته شد تهیه کند اگه میتونی همون واسکازین اسو رو هم تهیه کن ببر نمایندگی بگو روغن خودت رو بریزه بعدش هم برو تعویض روغنی بده واسکازینت رو هم عوض کنه با همین اسو
بعدش هم حتما رادیاتورت رو چک کن ضد یخ خوب بگیر و اگه میتونی خودت بریزش توش
لاستیکا رو هم حتما ببر بالانس کنن برات
موید باشی
سلام دوستان
من می خوام یک تیبا دو بخرم اول اینکه نمی دونم تیبا دو کلا چقدر برتری به غیر از شکل ظاهر نسبت به تیبا داره؟؟
دوم اینکه به نظر شما بهتره پیش فروش نقدی ثبت نام کنم کنم یا پیش فروش اعتباری با چک چهارماه؟؟؟ خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنین:n13:
نقل قول:
برتری خاصی نداره فنی و موتور و اتاق همون هست .
نقدی یا اعتباری بسته به خود شما داره ، اگر وجه شما نقد هست خب نقدی و اگر قط خرید شرایطی دارید به صورت چک خریداری کنید .
سلام به شما . برتری خاصی وجود نداره . من خودم دارم . فرقشونم از در عقب به بعد هستش . صندوق دارد و صندوق ندارد .نقل قول:
صلیقت هر کودومو گرفت بخر . مرداد ماه خریدم 27.800 . الان چند شده نمیدونم ولی اقا برقی اومده بود کنتر برقو دیروز بنویسه گفت چند خریدی گفتم فلان قدر . گفت الان هست 29 تومن :n41:
من 27.800 دادم کرک و پرم ریخت وای به حال 29 تومن .
من نقدی خریدم ( بابا جان ) . اگه نقدی داری بده کلکشو بکن . اینم عرض کنم خدمتت اگه متعهل هستی صندوقدارشو بگیر حتی ارزونترم در میاد 24 25 تومن . اگه جوونیو باز ماشین تو خونه دارین تیبا2 بگیر .
موفق باشی
دوستان تیبا 2 شرایط فروشش چطوریه ؟! تحویل فوری داره ؟ اقساطی داره ؟! الان دقیقا چند در میاد ؟ 27 یا 29 ؟! دوتا قیمت شنیدم !
دوستانی که تيبا ex گرفتن از آپشنهاي اضافه راضین? اصلا آپشنهاش چیه?, رينگش خوبه?
سلام دوستان عزیز
لطفا کمک کنید
آچار تخت و رینگی شمع و ... چه شماره هایی لازمه برای تیبا الکی آچارهای که لازم نیست نخرم و چه مارکی خوبه؟
البته نه در حد یک مکانیک برای دم دستی
ممنون
سلام دوستان عزیز
لطفا کمک کنید
آچار تخت و رینگی شمع و ... چه شماره هایی لازمه برای تیبا الکی آچارهای که لازم نیست نخرم و چه مارکی خوبه؟
البته نه در حد یک مکانیک برای دم دستی
ممنون
سلام. یه سری سوال دارم در مورد تیبا
من دنبال خرید یه خودرو ارزون قیمت و کم مصرف و کم هزینه هستم، البته میخوام کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه.طبق تحقیقاتی که انجام دادم تیبا از نظر امنیت و کیفیت کمی از پراید بهتره
قطعات تیبا مثل پراید ارزون و فراوون توی بازار هست یا نه؟
مصرفش نسبت به پراید چطوره؟
پایه گازسوز تیبا به صرفه تره یا معمولیش؟
در کل هر پیشنهاد دیگه ای برای خرید خودرو ارزون دارید بهم بدید
بله قطعاتش توی بازار زیاد پیدا میشه . مصرفش کمی بیشتره چون حجم موتور از پراید ۲۰۰ سی سی بیشتر هست .نقل قول:
دوگانه هم بد نیست اگر دوگانه فابریک باشه که چ بهتر
انتخاب خوبی هست البته صندوق دارش عقلانی تر هست . به نسبت قیمتش میارزه .
دوستان یه سری سوال دیگه هم دارم.
میرزه 5-6 تومن بزارم سرش 206 تیپ 2 بگیرم در صورت داشتن این 3 فاکتور؟ این سه فاکتور برام مهمه خیلی. امنیت بهتر، مصرف کم و کیفیت. به فکر کلاس و شتاب و سرعت نیستم اصلا
به نظرم ارزش داره یه تفاوت هایی بین این دوماشین هست که براتون میگم
صدای موتور ۲۰۶ بسیار کمتر از تیباست .
۲۰۶ ماشین عایقی هست که صدای بیرون رو اصلا متوجه نمیشید . همینطور صدای باد
به نسبت تیبا آیرودینامیک بیشتری داره
چسبندگی ۲۰۶ خیلی بیشتر از تیباست
کولر ۲۰۶ واقعا عالیه و ترمزهاش هم همینطور
مصرف ۲۰۶ به مراتب کمتر از تیباست
امنیت ۲۰۶ کاملا برتراز تیباست
کیفیت ۲۰۶ هم طبق دیده ها و بررسی ها و کارشناسی ها از تمام برندهای داخلی بهتر بوده ( مساوی با کیفیت ال ۹۰ وبعد از سراتو )
مزایا :
از نظر موتوری تیبا خیلی قوی هست و میتونه پا به پای تیپ ۵ بیاد ولی تیپ ۲ موتور بسیار ضعیفی داره خصوصا در سربالایی ها
قطعات تیبا ارزانتر از ۲۰۶ هست
تیبا کم اصهلاک تر از ۲۰۶ است
تیبا ماشین جادار و نرمی هست سرنشینان عقب مثل ۲۰۶ له نمیشن
در مورد ظاهر هم تیبا عامه پسند نیست .
در مورد اصالت هم ۲۰۶ متولد ۱۹۹۸ هست و تیبای سایپا ارتقا یافته ی مزدا ۱۲۱ مدل ۱۹۹۰ میلادی میباشد .
دوست عزیزم
206 چندین رده از تیبا فاصله داره. اصلا قابل قیاس نیست. به مراتب 206 از خیلی از ماشینای ایران خودرو سرتره
الان تیپ2دارم ..
توی پستی هم که از خودم نقل قول کردم.. 3 سال پیش همینجا درخواست نظرسنجی برای تیبا کردم.( تیبا رو سال 91 خریدم و اواخر 92فروختم)
به نظر شما و بقیه دوستان ، تیبا 2 چطوره ؟ معایب و مزایا و کلا هر چیز دیگه ..
نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان.. وقت بخیر..
تا اواخر شهریور ، تیباSXتحویل میگیرم..
میخوام نظرات شما دوستان رو بدونم...
موتوری .. شتاب..
بدنه ..
خدمات پس از فروش و..
ممنون میشم تجربیات ِگرانبهاتون رو در اختیارم قرار بدید .
مرسی@};-
Last edited by ДŁI; 18-11-2012 at 15:30.
اگه قراره تيپ دو بگيرين به نظرم اينکارو نکنيد.نقل قول:
يا تيبا بگيرين يا اگه قراره 206 بگيرين تيپ 5
سلام . من خودم تیبا2 دارم . الان میگم چی به چیه . 206 هم دو تا تو خانوادمون هست . یکی مدل 90 یکی 89نقل قول:
شماره میزنم خلاصه :
1_امنیت = 206 2_بیصدا بودن و ارامش صوتی= 206 3_شتاب تا سر دنده 3 = 206 4_ کیفیت ساخت
بقیه رو برو رو تیبا . احتمال داره بگی خب همه چیزای خوبو که 206 داره دیگه چرا تیبا ؟؟؟؟ یچیزایی هست مثل سوار بر جاده بودن که تیبا سرتره . نرم بودن سواری تیبا سرتره . مصرفش پایینتره . یکبار با 206 برو مسافرت یک بار با تیبا برو ببین تو کدوم بدنت بیشتر رنج میبره مطمیین باش 206 داغونترت میکنه تو این جاده ها . اینکه عشق 206 باشی بنزم بهت بدن میگی 206 و برعکس درباره تیبام همینطور اصن اینا نه ژیان .
تیبا2 دارم بنزم نیست بخوام ببرمش رو عرش بزارمش بگم زبونم لال خداست . ماشین خوبی هم نیست اما این اما از همه مهمتره . از 206 تیپ دو یک جهان سرتره. نگا به قیافش نکن زنونه میزنه گازو بهش بچسبون اونوقت بهت میگه چقد بارشه.
اینم یادت باشه ماشین تو ایران شانسیه اگه کسی تیبا داشته راضی نبوده بدون ماشینش خوب در نیومده . 206 سوار داریم تیبا خریده میگه از دست 206 راحت شدم . گرفتی مطلبو ؟!!
حالا که کمپین شده اما اگه ماشین لازمی ازت خواهش میکنم بیا اینجا سوال و پرسش کن اطلاعات بدست بیار نتیجه بگیر از ادماییکه نه 206 نشستن نه تیبا نظ نگیر . الان علی نظرشو گفت منم نظرمو گفتم . ما هر دو تجربه رانندگی داریم با این ماشینا.
تیبا = شتاب . قدرت . سواری عالیه . ماشین اهل جوش اوردن و این سوسول بلزیا نیست . سرحال نگهش دار ازش لذت ببر . تیبا هیچی جز یک لاستیک خوب و یک روغن خوب نمیخاد.
تیبا داخلش و بیرونش جالب نیست اما زیر کاپوتش خیلی جالبه باید بری تو جاده تا متوجه منظورم بشی. تیبا عین موتور هوندا 125 میمونه هرچی داغتر بشه رانندگی باهاش لذت بخش تره.
اینارو که گفتم مقایسه تیبا با تیپ دو 206 بود . از تیپ دو به بالارو تا الان پشت فرمونشون ننشستم. نظری ندارم.
تیبا یه ماشین بی اصالته از نظر من مشخص نیست در یک تصادف برای سرنشینان چ اتفاقی میفته!؟؟؟ جز اینکه ارتقا یافته پراید هست و همه میدونیم پراید تو کشته هایی ک میده تو رده اوله جدوله!؟اصلا بهینه سازی شده به چقدر امنیت 206 میرسه؟:n36: تازه امکانات رفاهی 206 هم اصلا در نظر نگیریم ترمز های 4 چهار چرخ دیسکی در نظر نگیریم آخه اینا کجاشون قابل مقایسس :n38: از کلاس کاری دو ماشین هم اصلا بگذریم بازم 206 سرتره و سرشناس تره:n13: مگه هم یه خرچش اینقدر مهم باشه ک اونم 206 چنس اصل میندازی خوب فرداش ک قرار نیست خراب بشه عمرش هم بیشتره به هر حال هر چه قدر پول بدی همونقدرم آش میخوری پراید میخری کمتر خرج میکنی 206 میخری بیشتر پول میدی سواری خیلی بهتری میگیری
منم تمام مقایسم با تیپ 5 بود تیپ 2 از نظر من ارزش حرید نداره اصلا و ابدا با این قیمت و موتور
من ک شخصا حاضرم گاری سوار بشم از سایپا پراید و تیبا نخرم! نه ک سوار نشدم چرا سوار همشون شدم ولی حال نمیکنم با ماشینی ک من در آوردیه مهندسان با کفایت ایرانیه!!
دوست من ٬ تیبا خیلی هم بی اصالت نیست چیزی جز چراغ جلو و عقبش رو سایپا طراحی نکرده . شاسی و اتاق و موتور این خودرو متعلق به مزدا ۱۲۱ هست که با تغییرات به این صورت امروزی دراومده .نقل قول:
توضیحات و تفاوتهای این خودرو با ۲۰۶ رو در اولین پست همین صفحه دادم .
- - - Updated - - -
دوست من ٬ تیبا خیلی هم بی اصالت نیست چیزی جز چراغ جلو و عقبش رو سایپا طراحی نکرده . شاسی و اتاق و موتور این خودرو متعلق به مزدا ۱۲۱ هست که با تغییرات به این صورت امروزی دراومده .نقل قول:
توضیحات و تفاوتهای این خودرو با ۲۰۶ رو در اولین پست همین صفحه دادم .
سلام دوستان من قصد خرید تیبا صفر دارم ولی توی بعضی از سایتها یکم بد نوشتن دربارش.
این مشکل صدای زیاد موتور که میگن داخل اتاق میاد چقدر جدیه؟با نمد کاپوت حل میشه؟
فاصله زیاد درز درها رو که به چشم میبینم با ریگلاژ درست میشه؟
چه مشکلات دیگه ای این ماشین داره و اینکه آیا توی سری های جدید هم این مشکلات پابرجاست؟
سی هزار کیلومتر تیبا دستمون بوده و چند مسافرت هم باهاش رفتیم
مصرف سوختش در حد تیپ ۲ هست ، قدرت موتورش از تیپ ۲ بیشتره ، تعلیق نرمی داره ، جادار تر از پراید هست ، و تو این مدت یک بار منبع اگزوز و یک بار سیبک ها تعویض شدن
صدای موتور هم کاملا معقول هست ، در دور زیر سه هزار کمه
در مقایسه قیمت با پراید ارزش خرید بالایی داره
درسته طرح ملی هسش ولی به نظرم از ظاهرش و فنی از پراید مستحکم تره و زیباتر. قیمتش هم چند میلیونی با پراید فرق داره . ولی تیبا 2 خیلی قیمتش زیباد میزنه . نزدیک 30 میلیون . حالا نسبت به چند سال پیش بهتر شده از نظر فنی و کیفیت. من قصد خرید دارم و توانم در حد یه صندوق دارش هست. با این سرمایه میتونم پارس .سمند . 206.سورن . 405 بخرم . و میدونم از لحاظ کیفیت ایران خودرو بهتره. ولی قطعات . تعمیرات. و مصرف سوخت خیلی بیشتره. و برای یه کارمند در این وضع تورم زا مجبورم. لطفا کسی اگه از لحاظ فنی قویتره و انگار خودش میخواست خودرو با سرمایه 30 میلیونی بخره و از لحاظ اقتصادی و همهجوره چه پیشنهادی میده.اگه به دل باشه یه پارس که خیلی هم ظاهر داره ولی ....:n13::n38::n41::n04:
سلام...نقل قول:
منم این مشگلو داشتم و دارم هنوزم...
یکی میگفت از تسمه هست یکی میگفت از بلبرینگ دینامه یکی میگفت از هیدرولیک و...هست...
واسه منم وقتی سرد هست صداش تو مخه و زیاده اما کمی که کار میکنه بهتر میشه...
بردم پیش مکانیک ماشینم گفت با سرنگ 4 5 تا قطره مایع ظرف شویی بریز زیر تسمه و قسمتی که بلبرینگ دینام و تسمه هیدرولیک هست...صداش افتاد...
شما ام اینکارو بکنید اگر اوکی شد بگید تا دوستان هم که این مشگلو دارن مشگلشون حل بشه...واسه من نزدیک بود باطریساز 100 تومن برام خرج بتراشه...
دلیل اینکه میگن مایع ظرفشویی اینه که اون باعث میشه تسمه شل نکنه و بلکه سفت تر میشه اما روغن باعث میشه شل کنه تسمه...
البته اگر بتونید وقتی ماشین روشن هست و تسمه داره کار میکنه یه تیکه صابون گلنار دی: کوچیک بگیرید زیر تسمه خیلی خوبه اینجوری کل تسمه صابون میخوره و خیلی خوبه...
تست کنید اوکی بود اطلاع بدید...
ارادتمند دوستان
پوریا