آقا فكر نميكردم جلو رفتن تو اين بازي انقدر سخت باشه هوش مصنوعي دشمنا خيلي بالاس اصلا نميشه جم بخوري سريع دخلتو ميارن لامسبا من 4 رو بازي نكردم فقط 2 و 5 رو بازي كردم اما اين از همشون سخت تره
Printable View
آقا فكر نميكردم جلو رفتن تو اين بازي انقدر سخت باشه هوش مصنوعي دشمنا خيلي بالاس اصلا نميشه جم بخوري سريع دخلتو ميارن لامسبا من 4 رو بازي نكردم فقط 2 و 5 رو بازي كردم اما اين از همشون سخت تره
سلامنقل قول:
شما میتونید یه مقدار درجه سختی رو کم کنید و در ضمن من پیشنهاد می کنم حتما حتما 4 رو باز یکنید اینطوری براتون این بازی لذت بخشتره.
من مرحله فرودگاه رو گفتم که میتونی خودت هم نکشینقل قول:
اون مرحله که باید با چنگ و دندون محافظت بکنی ازون DSM
نارنجک و نارنجک صوتیاتو استفاده بکن حتما ازشون
Claymore بزار تو اتاقی که اسلحه ها هستن که از پشت حداقل کمتر غافلگیر بشی(البته به عقل خودم نرسید و دهنم سرویس شد:دی)
چه جالب من اون جا رفتم بالا پله ها داراز کشیدم که به هر دوتا در ورود دشمنا مشرف بود وقتی هم که زیاد مشدن نارنجک ور میداشتم.نقل قول:
اولش که نمیدونستم قضیه چیه رفته بودم بیرون دشمنا رو میکشتم.:31:
من فکر می کنم اون مرحله ی فرودگاه واسه این باشه که حواسه جهان رو پرت کنه به سمت برزیل.مگه نمی بینید که گلوله رو شبیه سازی می کنن و می بینن مارکش ماله یه اسلحه فروش برزیلی هست.
نقل قول:
محتوای مخفی: درمورد پایان بازی
محتوای مخفی: درمورد پایان بازی
یعنی اون کارو کردن که بگن کار برزیلی هاست مگه مریزن خب اونم مال یه قسمت از آمرکاست دیگه ...............نقل قول:
من که گیج شدم:41:
دليل كشتار در فرودگاه توسط ماكارو كه يه تروريست و با گرفتن پول از كله گنده ها كار انجام ميده اينه كه ميخواد جنگ بين آمريكا و روسيه رو شروع كنه
اونجا ماكارو به يكي از نيروهاي آمريكايي رشوه ميده تا كمكش كنه همون شخصي كه شما كنترلش مي كنيد
بعد كشتار به آمبولانس مي رسيد و ماكارو شمارو مي كشه
در جيب اون شخص اطلاعات و آمارش هست كه آمريكاييه و اين بهانه اي ميشه براي نمايش خشم روسيه و حمله سرتاسري به آمريكا
بالاخره كشتن اون حمله آدم بي گانه تاواني هم داره
یعنی مکرافت از کله گندها پول میگیره که بین امرکا وروسیه جنگ راه بندازه اون کله گندها دیگه کین آمریکایین یا روسی ای یا اسرائیلیو....................
لطفا راهنمایی کنید سرو سر این بازی دستمون بیاد ممنون:11:
اون كله گنده ها معلوم نيست كيان اما از شروع شدن جنگ سود مي برن بالاخره موقعي كه جنگ شروع ميشه بازار اسلحه هم گرم ميشه
سلام
من این بازی محشر رو تموم کردم ولی وقتی میرم قسمت آمار بازی STAT , با اینکه بازی تموم شده ولی تو قسمت compagin نوشته 51% نمیدونم جریان چیه؟ یعنی جایی از بازی مونده که من بازی نکردم یا چی؟:41:
من تو درجه ساده بازی کردم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
من تو هاردند تموم کردم زده 75 درصد
احتمالا باید برای 100 درصد شدن تو وترن تموم کنی
=
آقا این مرحله موزه سرکاریه؟ من همه رو هم که می کشم باز زنده میشن؟
=
ترینر این بازی رو کسی می تونه بزاره ؟ ممنون
(ورژن بازی رو از کجا میشه فهمید؟؟)
نه من سخت ترين حالت ممکنو بازي کردم الان 89% نوشته بايد intel item ها رو هم پيدا کني
از لحاظ گیم پلی از 4 بالاتر بود اما از لحاظ داستان اصلا داستان نداشت ... کلا میخواست بپره به روسیه و برزیل (اقتصاد نوظهوری تو قاره آمریکا که کم کم داره خطرناک میشه !)نقل قول:
هر جا رو هم که می خواست ترک کنه اول از نقشه ایران شروع میکرد دقت کردین؟؟!!!!:5:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
intel ها رو پیدا کنی چی کار میکنه ؟ اصلا کجا هست این لامصبا ؟ تو 4 خیلی دم دست بود الان من کلا 2 تا پیدا کردمنقل قول:
پ ن :
شما چجوری تو وترن زدی ؟ ترینر داشتی؟
تو اون مرحله که خودش پیشنهاد سختی رو میده تونستی به وترن برسی؟
دوستمون راست میگن من هم با نرمال بازی کردم 61درصده مشکل از کجاس؟:19::19::19::19::19:نقل قول:
برای پی سی باز ها هیچ مزیتی نداره... فقط کنسول.نقل قول:
بازی رو در سخت ترین درجه تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.نقل قول:
من وقتی قسمتی که توی واشنگتن هست رو تموم می کنم بازی می خواد قسمت جدید رو لود کنه یه دفعه می آد بیرون. مشکل کرک هست یا چیزه دیگه؟
یه کرک داره که باید بریزینقل قول:
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
ورژن بازی رو از کجا می تونم بفهمم؟نقل قول:
ممنون از راهنماییاتون ولی این بازی مثل far cry نیست که الماسارو پیدا کنی تازه اونم اگه 221تا الماساشو پیدا کنی میتونی بری اسلحه خونه بترکونی ولی لپ تاپارو از کجا گیر بیاریم؟نقل قول:
راستی یه سوال تو اون مرحله که باید بالپ تاپ اون هوا پیماهرو کنترل کنی موشکارو بندازی رو سرشون من تا اومدم اولیشو باز کنم موشک بزنم یه دفعه لپ تاپو انداخت زمین داغون شد تو ش موندم چه کنم؟:41:
مال من درصد بعد تموم شدن 85 هستش
بدون ترینر بازی کنید،کل لذت بازی به سختیش هستش
نقل قول:
رامیرز همون عضو رنجرای ارتش بود که توی واشنگتن دفاع میکرد جلوی روسا
دستم اومد،یه دور دیگه مکالمات مهم رو خوندم
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
نقل قول:
البته فکر کنم یه جور دیگه بودشپرد قبل شروع ماموریت به جوزف آلن درباره ماکاروف میگفت و آخرش هم گفت تو نمیدونی که چه هزینه ای کردیم تا تونستیم تو رو کنار اون قرار بدیم،این هزینه یه قطعه از وجود خودت هم هست،دلی چیزهایی که نجات میدی خیلی بزرگتر از چیزی هستش که از دست میدی(برای همکاری با ماکاروف توی فرودگاه)
ولی هیچ کدوم فکر نمیکردن که ماکاروف بخواد آخرش آلن رو بکشه که کشتار بیفته گردن آمریکاییا
میخواستن از طریق ماموریت فرودگاه به ماکاروف نزدیک بشن
من بدون ترینر 2 بار بازی رو تموم کردم + انجام تمام ماموریت های تکی رو هم تموم کردم حالا ترینر می خوام !
می شه یکی لینکه کرک رو بذاره. مشکل اینه که این لینکا توی پست اول نیست (یا من ندیدم) و اینکه لغت کرک 3 حزفیه. نمی شه سرچش کرد! انگلیسی هم به جایی نرسیدم
سلامنقل قول:
اگه منظور پچ هست بفرمایید
کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
سلام
یه سوالی داشتم ترینر این بازی چه کار میکنه؟!
ترینر ها همیشه اینا رو دارن دیگهنقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم ترینر این بازی چه کار میکنه؟!
infinite ammo
infinite health
infinite نارنجک:دی
و یه چیزای الکی دیگه که فقط بازی رو از اونچه که باس باشه دور میکنه.
جالب نیست
.................................................. .................................................. .......نقل قول:
ترینر این بازی رو از اینجا می تونی دانلود کنی .......کاملا هم با نسخه ها سازگاره ....ویروسی هم نیست .تست شده ........... البته این ترینر برای PC هستش .......
شما اون یکی به آخری رو می تونی دانلود کنیکد:http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=14904
برای ایکس باکس و پلی استیشن هم می تونی بری اینجاها
موفق باشیکد:http://www.cheathappens.com/search.asp
.................................................. ..............نقل قول:
با زدن دکمه های خاصی
جون شما تموم نمی شه
تیرهاتون تموم نمیشه
نارنجک های تون تموم نمیشه
نیازی به خشاب عوض کردن نیست و می تونید یه سره شلیک کنید حتی با آر پی چی
و یک سری آپشن های دیگه مثل زمان ، با یه تیر دشمنان رو کشتن ، نامرئی بودن در بازی ، و ...
این سایت هم کلا توی ار ترینر و سیو بازی هستش .
.........................................کد:http://www.cheathappens.com
میگم اون مرحله No Russian که باید مردم رو بکشی بعد پلیسا میان چه ربطی به این بازی داره؟:13:
هرکی یه چیزی میگه دوست من یکی میگه که کار برزلی هاست یکی میگه کله گنده ها میخوان آمریکا و باروسیه رو به جون هم بندازن و............:46:نقل قول:
من یک جا شنیدم که مال MW3 هست....ولی مطمئن نیستم ولی بازم یکی راهنمایی کنه!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4692849&postcount=3260
آقا بردیا تشکر ... نمی دونستم قبلاً کسی در این باره بحث کرده بازم تشکر...
این آخرش چرا نمیشه از اون پرتگاهه فرار کرد؟ جزو داستان بازیه ؟
نمیشه فرار کرد.
مثل اخر 4 که نمیشد اون هلیکوپتر رو زد و اخرش همون پل رو میفرستاد رو هوا.
نقل قول:
Steam اچیومنت میده... مزیتش اینه
میگم نمیتونی آخرش چاقو رو به بک جای دیگه ی بدن جنرال شپارد بزنی ...؟
مثلاً شکمش!؟:31:
شما اصلا طرفش نگیر.خودش میره تو چشش.نقل قول:
میگم نمیتونی آخرش چاقو رو به بک جای دیگه ی بدن جنرال شپارد بزنی ...؟
مثلاً شکمش!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هل کدوم مرحله این باحاله.
مثلا اون نسخه 1 مرحله war pig خفن بود 1000 دفه میشد بری.حالا این چی؟
کی از کدوم مرحله خوشش میاد.
لطفا جواب بدید.:10:
اون مرحله ای که اولش زیر آبی و مرحله بعدش Gulag مرجله اولش و اون مرحله Loose ends هم قشنگ بود که میکشتنت!نقل قول:
بچه هل کدوم مرحله این باحاله.
مثلا اون نسخه 1 مرحله war pig خفن بود 1000 دفه میشد بری.حالا این چی؟
کی از کدوم مرحله خوشش میاد.
( تقریبا همش باحال بود دیگه!:31:)
یه جوری mw1 دل نشین تر بود.شاید به خواطر داستانش بود. در مجموع mw1 بهتر بود و mw2 فقط چند تا از مرحله هاش فوق العاده بود.
از مرحله اون فرود گاهه خیلی خوشم اومد اون ماشینایی که روی برفا راه میرفتن خیلی هیجان داشت اون عالیه:46:نقل قول: