بابا یکی کمکم کنه نمی تونم sms بفرستم.نقل قول:
Printable View
بابا یکی کمکم کنه نمی تونم sms بفرستم.نقل قول:
آدرسی که دادم رو فیلتر کردن .
از اینجا استفاده کنید ، یه بررسی و نقد کامل از این کامپیوتر جیبی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون این سایت فیلتره برای ورود تو آدرس بالا به جای 4 بنویسید A
gtaexcess جان ، شما این مقاله رو نوشتی ؟
با تشكر از دوستاني كه پاسخ دادند
در مورد سوال دوم مي خواستم بدونم چه فرقي دارند و گوشي با گارانتي اصلي بالاش چيزي نوشته يا نه؟
دوست عزیز فرقشون در سری ساخت و سفارش هست،نقل قول:
ممکنه، ولی من به شخصه امنیا با گارانتی مایکروتل ندیدم که میزان حافظه ش رو اون بالا ننوشته باشه.
دوستان خسته نباشید خودم درستش کردم:31:نقل قول:
شماره service center این بود: 09350001400 به جاش اینو وارد کردم درست شد: +989350001400
دوستان اینو امتحان کنید جالبه اجرای آندروید روی اومنیا !
3 تا لینک از سرور های مختلف :دی
کد:http://android.undeadarmy.com/andromnia_0.3.1_rev103_alpha.rar
کد:http://www.megaupload.com/?d=A3GKWMBU
کد:http://www.vslinux.net/andromnia/andromnia...ev103_alpha.rar
من ننوشتم داداش بزرگم "مهدی" نوشته . تو پی سی ورلد فعالیت نمیکنه بیشتر تو همون هندل و پارس تولز هست .نقل قول:
gtaexcess جان ، شما این مقاله رو نوشتی ؟
اقا من وقتی میرم تو قسمت موزیک تو فایل اکسپلوررم خیلی کند میشه و کلی طول میکشه تا اون پنجره لود بشه
چکارش کنم؟ کسی تا حالا اینجوری شده؟
خوب خیلی حتما لیست موزیکات پر باره :دی
کسی آندروید رو تست نکرد ؟
من که نتونستم دنگ و فنگش زیاده.........
تلفن هم نمیشه زد
تا جایی که ممکنه فایلها رو پوشه بندی و دسته بندی کن و همه رو توی یک پوشه نریز.نقل قول:
هر چه سلسله مراتبی تر ، بهتر.
مثلا : music -> pop/rock/rap/classic و بعد هم هر خواننده و گروه در یک پوشه و ...
آقا این touchwiz 2 رو میشه رو امنیا نصب کرد ؟ خیلی خفنه .من امروز باهاش کار کردم خل شدم:18:
من touchwiz 2 می خوااااااااااام :19:
ذر آینده ی نزدیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتمانقل قول:
نیمشه ! چیپست گرافیکی می خواد حالا ممکنه یه تغییری تو تاچ ویز داخل رام های جدید تر بده
اینجور که من آمار گرفتم سامسونگ وعدشو داده که واسه امنیا آپگریدشو بزاره .ولی هنوز زمانش معلوم نیست:13:
دوستان امنیا داران به دادم برسید..
من گوشیه دوستمو هارد ریست کردم بعد در قسمت screan algin که باید وسط اون بعلاوه بزنم تا این مرحله رد بشه نمیشه که نمیشه . فکر کنم 100 بار انجام دادم نشد که نشد. اول اشکال از اینجا بود که وقتی با قلم استفاده میکرد باید تقریبا چند میلیمتر اونطرفتر کلیک میکرد . من هم گفتم چند بار هارد ریست کنم که شاید درست شد. اما انگار بدتر شده. ممنون میشم راه حلی را پیشنهاد بدید.
امنيا چنين مشكلاتي زياددارهنقل قول:
فكر كنم بايد از فايل منيجر ديگه اي استفاده كني
من resco را پيشنهاد ميكنم
مال دوستم هم دقيق چنين مشكلي داشتنقل قول:
هر كاري كرديم درست نشد
حتي رام هم عوض كرديم درست نشد
تا اينكه مشخص شد تاچش خراب شده و 55 تومن پياده شد تا تعويضش كنند
اما الان كه عوضش كردند خوب كار ميكنه
حتي بهتر از روز اولش ...
سلام
من یه مشکل دارم یکدفعه نمیدونم چی شد تمام برنامه هایی که نصب کردم این ارور رو میده:
the file ' ' cannot be opened. either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. if the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
چکارش کنم؟
راستی my storage شده my storage2 چطوری درستش کنم؟
تاچ خراب شده ، حدود 20 تا25 باید بدید تا عوض بشه ، اگر گفتن lcd باید عوض بشه و بیشتر خواستن هم ندید.نقل قول:
متاسفانه این هم یکی از مشکلات امنیا هست که به علت فاصله ی تاچ با lcd پیش میاد.
تاچ رو که عوض کردید حتما اینبار از همون اول حساسیت تاچ رو ببرید بالا تا نیازی به فشار زیاد روی تاچ نباشه و این مشکل دوباره براتون پیش نیاد.
نه بهداد جان میشه ، تطبیق داده میشه با چیپ ضعیف تری که روی امنیا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
(اون موارد سه بعدی رو هم احتمالا بصورت فیک پیاده سازی میکنند.)
مموری رو از طریق کابل و یا مموری ریدر به کامپیوتر متصل کنید و تغییر نام بدید. اگر خود مموری سالم باشه مشکلتون حل میشه با اینکار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
واااای صفحه ات قوس افتاده :18:
همونطور که گلمحمدی گفت باید عوض کنی :13:
احتمال گذاشتن 6.5 هست (رسمی)نقل قول:
براي منم دقيقا" همينطور شده بود كه مايكروتل (با Large بازيه خودش) رايگان تعويض كرد.!:20: بر اثر فشار زياد اينطور شد.نقل قول:
اين مشگل بر اثر اشتباه كاربر (فشار ، ضربه و حتي فشارهاي داخل جيب) ميتونه به وجود بياد. كه حتما" اين نوع گوشيها بايد داخل كيف مخصوص نگه داري بشه.
اميدوارم گوشيه دوستمون گارانتي داشته باشه
مرسی دوستان از راهنمائیتون. واااااااااااااااااااای الان رفیقمون فکر میکنه چکار کردم که تاچش خراب شد. اون که اصلا سر در نمیاره از این چیزا . من خودم htc tuch hd دارم و قبلا هم امنیا داشتم و تقریبا میشه گفت تمام کارای نرم افزاری پاکت پی سی ها را
انجام میدم . این رفیقمون اولین بارش بوده که ویندوز موبایل خریده چند ماه نمیشه اینقدر صفحه اش خش دار شده . این چیزایی هم که شما ها فرمودید حتما هم همینطوره خیلی بد نگه میداشت.
حالا چی بگم به دوستمون مگه باور میکنه؟ بنده خدا فامیله.
حالا اگر آدرسی توی تهران برای تعویض تاچش دارید ممنون میشم به من بگید .
تو را خدا زودتر آدرس بدید تا از نگرانی در بیام
دوستان من یه رام جدید گرفتم.نظرتون چیه؟
بالاخره ما هم وسوسه شدیم اومدیم تو خط wm6.5 .برو بچ اگه کسی رام خوب بدون مشکل با M2D سراغ داره یه آماری بده لطفا:11: اگرم بدون باگ باشه که دیگه بهتر :46:
همین رامی که الان عکسشو گذاشتم چطوره؟:10:نقل قول:
من هنوز که هنوزه رام کوک شده ی بدون مشکل و باگ پیدا نکردم ، اگر یه روز همچین چیزی پیدا کردی به منم خبر بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی خوب رامهای سکتور و Ryzry و khuanchai معمولا کم اشکال ترین ها هستند. باز بین اینا Khuanchai رامهاش معمولا روان تر و سریع تر هست ، ولی چندتا اشکال با مانیلا داره. ولی فکر میکنم در مجموع رامهای سکتور برای مانیلا کم اشکال تر و بهتر باشند. بازم بستگی به ورژنش داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
رام قبلي گوشي من jvhi2 بود كه شارژ خالي ميكردم راممو عوض كردم jvhk1
حالا خوب شده
دنبال يه رام بهتر بودم كه DXIA5 پيشنهاد كردن حالا دانلودش كردم ولي روي گوشيم نميريزه
بايد چكار كنم
خواستی آی دی منو اد کن راهنماییت کنم:20:نقل قول:
من الان یه ورژن از رامهای ryzry رو نصبیدم . audio manager بعد از پخش 2 3 تا موزیک پوکید:19: دیگه کلا باز نمیشه
بعد از تغییر رام یکی دوبار هارد ریست کردی عزیز ؟ اگر نکردی این کار رو انجام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر مشکل حل نشد audio manager رو روی همون بصورت دستی نصب کن خودت ، احتمالا مشکل حل میشه.
راستی توی تب تنظیمات ، سافت کلید all settings رو چک کن ببین کار میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بیلد جدیده ریزری خیلی خفنه
با این که بتاست ولی حرف نداره
کامل ترین رامی که دیدم همین بوده
همون که من گذاشته بودم ؟ :دینقل قول:
من الان یه ورژن از رامهای ryzry رو نصبیدم . audio manager بعد از پخش 2 3 تا موزیک پوکید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه کلا باز نمیشه
ببخشید ورژن جدیدش رو تو تایپیک درخواست رام می ذارم :دی
منم همو مشکلو داشتم این بیلد جدیده مثه بنز می مونه :دی
سلام رفقا نبودین یه مدت کلی سوال تو مغزم جمع شده 1-لطفا این spb mobile shell رو جای دیگه آپ کنین من اصلا دیگه با rapid share کار نمیکنم سگ پدر همش ارور میده آی پی تو داره چیز دیگه ایم دانلود میکنه .....2-وقت گوشی روشن میشه خود به خود میره رو عربی (تاریخ اسم ماه روز سال)باید بری تو ستینگ رجیونالرو به english united state تبدیل کنی راهی هست که تغییر نکنه
اها راستی aryan land جان من اسم گوشیمو Real Madrid C.F میزارم ولی دوباره resco به حالت تریال در میاد. لوطفا واسه این اسم که دادم پسوورد بده
تا حالا دو تا از رامهای ryrzyرو نصب کردم . 23016 و 23025 . هر دوتاش audio manager مشکل داشت .آرزو به دل موندیم یه مانیلا بدون مشکل داشته باشیم .آقا یکی لطف کنه یه لینک audio manager به ما لینک بده .
راستی اون بیلد جدید که شما میگی کدومه ؟ مشخصاتشو بگو
رام 23025 ryzry رو تست کردم اولین چیزی که باعث شد دهنم وا بمونه سرعت بالا ( خیلی بالا) و تاچ بسیار عالی بود .در کل تا حالا همچین سرعت و تاچی ندیده بودم .115 مگ فضای خالی داره .تیتانیوم بسیار زیبایی هم داره . کار با انگشت در منوها خیلی راحت شده .مثلا okرو آورده پایین
اما ضد حالات زده شده توسط رام ::31:
audio manager همانند ورژن 23016 ترکید .
در قسمت تایپ کردن مسیج باگ داره و نمیشه با سرعت تایپ کرد یه ذره مشکل ایجاد میکنه مخصوصا اگه با phonepad سامسونگ کار کنی
از همه مهمتر ( واسه من) این بود که core player تو این رام نصب میشد ولی کار نمیکرد .
حالا بازم اگه چیزی دیدم میگم باید بیشتر کار کنم
اگر سرعت و تاچ خوب میخوای که برو سراغ رامهای Khuanchai :46:نقل قول:
آره ، منکه گفته بودم باگ کم نداره این ساخت های جدید. از من میشنوید یک قدیمی تر که مشکل ناجور نداشته باشه استفاده کنید و یک ماه باهاش سر کنید تا نسخه ی نهایی بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگر آخرین ساخت موجود رو نصبیده باشی منوهای ویندوز قابل فلیپ به چپ و راست نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اینم لینک از موداکو ، عضو که هستی حتما ، فقط توی آدرس mo رو اضافه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.daco.com/index.php?act=attach&type=post&id=29957
رام هوس انگیزیه.نقل قول:
این عکس قسمت program رام 6.5 هست؟
بک پشت رو میشه عوض کرد؟