چه ربطی داره ؟نقل قول:
خوب گوشی رو فرمت می کنی میشه مثل روز اول !
Printable View
چه ربطی داره ؟نقل قول:
خوب گوشی رو فرمت می کنی میشه مثل روز اول !
ای بابا یکم منطقی فکر کن:27:نقل قول:
آخه کی این حرف رو زده آخره خندست البته ببخشید ها:21:
خوب وقتی گوشی خراب میشه و دیگه روشن نمیشه چه جوری میشه فرمت کرد.نقل قول:
والا من این حرفو از چند جا شنیدم .که گفتم اینجا بگم نظر شما رو بدونم.
سلام دوستان ، یکی از دوستام یه 5800 گرفته ، 2تا سوال :
1- برای سلکت کردن یه ایتم توی منو باید چی کار کنیم ؟ (در حالت عادی تا ایتم رو میزنی باز میکنه )
2- app.manager کجای منو میشه ؟ مثه 82 توی اپلیکیشنز ؟ یا جای دیگه ؟
ممنون
سلامنقل قول:
برای سلکت کردن بایدview منوی اصلی رو تغییر بدی یعنی از حالت grid به list تغییر بدی
app manager از مسیر زیر است
settings - application mgr :10:
نه درست نیستنقل قول:
مگه میشه ! ! !
من حتی پروداکت کد گوشیم رو 2 بار عوض کردم ، ولی خوب چه ربطی داره
اگر imei رو عوض کنی ، باز هم گارانتی نمی پره
سه دکمه دوربین + قرمز + سبز گوشی رو نگه میداریم ، سپس همون جور که نگه داشتیم دکمه پاور (روشن و خاموش) رو هم میزنیم تا گوشی روشن بشه. میبینیم که گوشی ریست شده بالا میادنقل قول:
.
اگر نشد خودتون فلش کنید ، اگر بلد نیستید بدین بیرون 5 تا 10 هزار میگیره فلش میکنه (تو فلش فقط گوشی فلش میشه و رم چیزی ازش پاک نمیشه
وقتی تو منو هستی Options رو میزنی و از منوی ظاهر شده Organise رو انتخاب می کنینقل قول:
1- برای سلکت کردن یه ایتم توی منو باید چی کار کنیم ؟ (در حالت عادی تا ایتم رو میزنی باز میکنه )
من هم شخصا خندیدم.:27:نقل قول:
ولی از یکی از معتبر ترین مغازه های مشهد شنیدم به اسم گاجره.:19:
والا با عقل من هم جور در نمیاد. حالا اگه این جور نباشه باعث خوشحالیست.:5:
کمک!
آقا من گوشیو خاموش کردم روز بعد که روشن کردم دیدم تمام فایل های روی مموری unable to open شدن اما هنوز اسم هاشون هست, اما بعد چند ساعت که دیدم اسم هاشون هم رفت و کلا" فایل هام پریدن!
چنین مشکلی برا کسی از دوستان پیش اومده؟؟؟ راهی برای برگردوندن فایل ها نیست؟
حالا برای اینکه دیگه اینطوری نشه چکار باید کرد؟؟؟ (تاحالا رم رو فرمت نکردم)
دوستان یه با معرفتی 4 تا برنامه و بازی واقعا درست و حسابی 5800 و به ما تازه کارها معرفی کنه :دی
تو بخش 9.4 v5 که کلی برنامه هستنقل قول:
اگه دنبال چیز خاصی هستی بگو !:13:
میتونی از کامپیوتر و از برنامه Active File Recovery استفاده کنینقل قول:
این برنامه قوی ترین نرم افزار ریکاوری هست و کار باهاش آسونه
موفق باشی
فقط یاذت باشه موقع ریکاوری ، رم تو گوشی نباشه ، یعنی با رو ریدر ریکاوری کن
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای دیدن کارایی ها فوق العاده 5800 میتونی از برنامه هایی که من در تاپیک زیر معرقی کردم استفاده کنی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=344609
هنوز گوشی من درست نشده ها :
نقل قول:
وقتی صبحا گوشیم آلارم میزنه ، توی صفحه اصلی دو تا دکمه برای قطع و اینا کار نمی کنند !
حالا باید تو اون هیری بیری بری تو دوربین و گوشی رو افقی بگیری تا دوتا دکمه اونوری بشه و کار کنه !
واقعا عجایبه این نوکیا
مثلا فکر کنید زنگ اول صبح قطع نشه تا موقعی که گوشی رو بیرون نبری و به GPS وصل نشی و POSITION نگیری ! ! ! (اینو شوخی کردم ولی اولی راست بود)
منم یک دفعه تمام اهنگام پاک شدن از بچه ها پرسیدم گفتن شاید ویروس باشه شاید باید گوشیتو اپدیت کنی :18:نقل قول:
از تو این سایت میتونین بازیو تم و برنامه دانلود کنینکد:http://nokia5800java.blogspot.com
اين مشكله خيلي عجيبيه! ژيشنهاد مي كنم يك بار سافت ريست كن اگه درست نشد هارد ريست.نقل قول:
ولي فعلا فكر كنم اگه سنسور رو فعال كني مي توني با تكون دادن گوشي آلارم رو قطع موقت كني! چون ديگه صفحه كليد نمي خواد نبايد مشكل داشته باشي.
من ، هم با #7370#* فرمت کردم هم با روش کلید دوربین + کلید قرمز + کلید سبز ، ولی باز همونطور هستنقل قول:
اگر شما ایده یا روشی داری همینجا بگو
مر30
سلام بچه های گل تاپیک 5800.
مادر من دیروز 5800 خرید.من خودم وقتی گوشی نو میگیرم میفتم توش،ولی چون این یکی مال خودم نیست تنبلیم(:دی) میاد بگردم دنبال برنامه های به درد بخورش.جز چیزایی که روی 97 هم نصب میشن(مثل برنامه های اساسی) چیز خاصی هست که باید براش بریزم؟
سلام
امروز با Nokia Software Updater گوشیمو واسه اپ چک کردم . خوشبختانه v30 هم گذاشتن .میتونید به راحتی اپ کنین.:20:
سلام.نقل قول:
نه فکر نکنم چیز خاصی روش بریزی. با توجه به نیاز مادرت واسش تم و نرم افزار بریز.
من چندروز پیش با NSU بروز کردم به ورژن 30نقل قول:
چیز جدیدی نداشت
خوشبختانه هنوز حک میشه
بيبين اين مشكل 100% نرم افزاريه پس يا آپديت كن يا فلش.نقل قول:
ديگه جدا اگه درست نشه بايد دننباله يه دليله متافيزيكي باشي!
ولي فعلا با فعال كردن سنسور مي توني آلارم گوشيتو راحت صبح ها قطع موقت كني.
سلام
من میخوام همین 2-1 روز آینده، 5800 را بگیرم.چند سؤال:
1- چند نوع داره و کدومش بهتره؟(منظورم چینی یا مجاره)
2- آخرین ورژن نرم افزاری فابریک گوشی کدومه؟
3- سرعت cpu از کجا معلوم میشه؟
4- الان گارانتی اصلیش تو شیراز یافت نمی شه، آیا گارانتی اصلی با متفرقه فرقی هم داره؟
5- لطفأ هر نکته دیگری هم که هنگام خرید باید توجه کرد، بگوئید.
1.اين گوشي فقط توليد چينه! باقي كشور ها مثل فنلاند و مجار و اينها فقط ليبل هست نه بيشترنقل قول:
2. آخرين v30 هست اما تو بازار فكر كنم الان با v21 يا حداكثر v20 پيدا كني. كه راحت خودت آپديت مي كني.
3.تمام گوشه هاي ساخته شده از اين مدل سخت افزار يكسان دارن. و اين صحبت ها كه سرعت كلاك cpu ي اين گوشي قبلا سيصد و خورده اي بود و الان شده چهار صد خورده اي!(چه اطلاعت كاملي!) كاملا مربوط به فريمور هست و قابل تغيير.
پس نبايد نگران باشي كه گوشي با سرعت كلاك پايين بخري!
در ضمن من فكر كنم قسمتي كه اطلاعات cpu رو نشون بده توي گوشي وجود نداره
4. در مورد گارانتي بعضي ها مي گن كشكه بعضي ها هم گوششيشون رو بردن تعويض كردن! اما در مورد اين گوشي چون صفحه نمايش بعضي دوستان مشكل پيدا كرده توصيه مي كنم با گارانتي اصلي (نوكيا 12 ماه) بخري.
5.وسايل داخل جعبه رو چك كن كامل باشه(ليست با عكس صفحه هاي ابتدايي اين تاپيك هست)
اينجا:و حتما از يه فروشگاه يزرگ و معتبر تهييه كن.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3336257&postcount=294
موفق باشي
من که چندین روز پیش همین جا اعلام کردم:46:نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون ، من یک ماه پیش با یک پروداکت کد دیگه گوشیم رو به 30.0.11 آپدیت کردمنقل قول:
قبلش امتحان نکردم ، شاید مشکل از ورژن 30.0.11 باشه !!!
دوستان یک سوال :
آیا میدونستید پس از اینکه نوکیا ، 5800 و n97 رو معرفی کرد و تو پوز آیفون زد آیفون چیکار کرد ؟
خوب معلومه قیمت گوشی خود رو نصف کرد !!!
یعنی اگر الآن بخوای از اونور آب برات آیفون اصل بیارن ، آخرین سری و ورژنش که 3GS هست رو میتونی باقیمت های زیر بخری :
حالا اگه من بخوام گوشیمو بفروشم مشتری خوب براش پیدا میشه ؟ موبایل فروشی چقدر میخره ؟ به دست چقدر میتونم بدم ؟کد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=NzcwNjc0NQ
چ.ن اونور آب آشنا دارم و میتوم بخرم و برام پست کنند
نظرتون رو حتما" بگید
احتمالش هست اما بعيد نوكيا يك نسخه از فريمور رو با همچبن باگ عظيمي منتشر كنه!:18:نقل قول:
اگه دوست ديگه اي با پروداكت كد شما پيدا بشه و آپديت كنه مطمئن مي شيم!
میگم مگه نمیگی نوکیا با این دو تا مدل گوشیش پوز آیفون رو زده پس یعنی به نظرت اینا بهتر از آیفون هستن اگر راست میگی و اینا از آیفون بهترن تو چرا میخوای آیفون بخری ها؟!:46:نقل قول:
سلام...بچه ها من الان یه e-71 دارم :دی خیلی گوشی خوبیه!
میخوام برم یه 5800 هم بخرم ان شالله!
برا آهنگ گوش کردن میخوام بیشتر...چون اون e اصلا به درد آهنگ گوش دادن نمیخوره!
دوستانی که دارن,راضی هستن؟
ایراد خاصی نداره؟کدوم رنگش بهتره؟وقتی مموری 8یا16 میندازی روش,هنگ نمیکنه؟
CPU و سرعت گوشی چطوره؟؟؟
قیمتش الان چند شده دقیقا؟؟؟
ممنونم از جواب دوستان :دی
کسی نیست که این گوشی رو داشته باشه واقعا؟؟؟
البته تو تاپیک قیمت گوشیها,با گارنتی اصلیشو گفته بودن 285 تومن!
بدون گارانتی هم از 255 تا 275 تومن!(فرقش چیه؟؟؟)
ممنون.
گارانتی همش الکیهنقل قول:
به نظر من بدون گارانتی بگیر
یا گارنتی بگیر که.............
بگذریم
تو ایران چنین گارانتی نیست
دوست عزیزنقل قول:
مشخصات iphone 3gs رو میتونی
اینجا :
و اینجا :کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1547
مطالعه کنی .کد:http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php
بهترین چیزهایی که میتونم بهت بگم :
1. قیمت ارزونتر از 5800
قیمت 8 گیگ 200 دلار معادل 200 هزار تومان ، قیمت 16 گیگ 300 دلار معادل 300 هزار تومان
2. سی پی یو 600
گوشیه خوبیه نه هنگ نمیکنه البته برای من که نکرده مال من بدون گارانتی هستش هیچ فرقی با هم ندارن فقط ممکنه وسایل جانبیشو بردارن اره بخرش برای اهنگ گوش دادنم خیلی خوبه کلا از گوشیه خودت بهتره !نقل قول:
و در ضمن :نقل قول:
نوکیا میخواست پوزه iphone معمولی رو بزنه ، بعد iphone اومد 3gs داد بیرون و قیمت هاش رو نصف کرد وپوز 5800 رو زد !!!
این هم اطلاعات در خود سایت (ترجمه به فارسی)
تازه میدونید این گوشی الآن توایران یک میلیون و دویست هزار تومان هست ؟ ! !کد:http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.apple.com%2Fiphone%2Fiphone-3gs%2F&sl=auto&tl=fa&history_state0=
آخه بدون گارانتیش هم قیمتهای متفاوتی داره!نقل قول:
گارانتی همش الکیه
به نظر من بدون گارانتی بگیر
یا گارنتی بگیر که.............
بگذریم
تو ایران چنین گارانتی نیست
10تا15 تومن بدون گارانتیهاش با هم تفاوت داره!
عکس وسایل داخلشو دارم!هرکدوم از اونها توش نباشه نمیخرم!نقل قول:
گوشیه خوبیه نه هنگ نمیکنه البته برای من که نکرده مال من بدون گارانتی هستش هیچ فرقی با هم ندارن فقط ممکنه وسایل جانبیشو بردارن اره بخرش برای اهنگ گوش دادنم خیلی خوبه کلا از گوشیه خودت بهتره !
ولی کلا من از e-71 خیلی خیلی راضی هستم!همین الانش هم از 5800 گرونتره :دی
گفتم که...من برای آهنگ گوش کردن میخوام :دی
در هر حال ممنون از راهنمایی شما!
:41:من که با گارانتیشا خریدم یک سال گارانتی داره ولی بازم لیبلی بود!
راهی نیست که تو گالری فقط عکسهایی که تو فولدر Image هست رو نشون بده و با بقیه فولدرها کاری نداشته باشه؟
قبلا چند تا اسکین برای Power Mp3 ریخته بودم که تو گالری هم نشون میداد و مجبور شدم اضافه هاشو پاک کنم. الان هم چند تا فایل Html ریختم که عکسها و آیکنهاش بدجوری گالری رو بهم زده.