[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی یه مدل بده که همرو توی دوئل ببریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی یه مدل بده که همرو توی دوئل ببریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عکسهایی که گذاشته خودش گویایی تروکندن هست
ولی اره منم افتادم یک شب باید اون موقع از این کارا کنم :18::21:
نقل قول:
فقط به شرط برنده شدن باشه که ازش استفاده کنیم :21:
نقل قول:
به نظرم زیاد جالب کار نکردی خیلی بهتر از اینا می تونستی عمل کنی :21::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا علی مثل اینکه خودت استادی ، میشه یه مدل باحال بزاری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به افتخار هادیییییییییییییییییییییی یییییییییی
هادی secondary skills , aim , dodging ات چقدره ؟
Secondary skills
من لول12 هستم
با یه لول14
با 2تا 13
و با یه لول 12
جنگیدم (دوئلیدم :دی)
لول14 و یکی از لول13ها رو شکست دادم و این شدم
SPAMP30
level 12
dueling level 13
:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا یکی این صفحه دوئلشو بزاره دیگه ، خیلی نامردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارین ما هم پولدار بشیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ghost town پیدا کردم
کد:javascript:WMap.scroll_map_to_town(7);
فقط صفحه دوئل مهم نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا یکی این صفحه دوئلشو بزاره دیگه ، خیلی نامردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارین ما هم پولدار بشیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اسکیلهاته
پ.ن : من فقط مچ دستهای طرف رو هدف میگیرم
من همش کله و شونه رو نشونه میگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتاس خواهشا اون صفحه رو بزار ما خودمون درستش میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این دست بده از اون دست بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منکه به زودی اقا خره رو هم میخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Question:
من وقتی عضو شهر هستم بخوابم ودر حین خواب از عضویت درام پول هتل کم میشه؟
شما با چی دوئل میکنید؟ با همون تیغ و کوزه؟
تو rusty razor blade داری ؟؟؟نقل قول:
شما با چی دوئل میکنید؟ با همون تیغ و کوزه؟
قدرشو بدون
اند سلاح برای دوئله
هیچوقت نفروش
حتی در بدترین اوضاع :(
گفتم کهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتاس خواهشا اون صفحه رو بزار ما خودمون درستش میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزن به مچ دستاش !!!
راستی ارتاس اسلحه برای دوئل از کجا گیر بیاورم ؟
اسمایل جدید هم در اومده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم ولی لول 10 هستمنقل قول:
تو rusty razor blade داری ؟؟؟
راستی dark village با حروف بزرگ یا کوچیک؟
یکی منو اینوایت کنه به شهر !
یکی اون مهرداد هم از دوک بودن برداره.
پدرم رو درآورد از بس اون دکمه ها رو فشار داد.
بچه ها Dark Village درست بعد از Dead Wood که سمت چپ پاسارگاد هستش ، هست .
این حرفو پایه ام هرکی دوست داره بگه کار دعوت و اخراج رو بهش میسپرمنقل قول:
رفتم برای دوئل !نقل قول:
نه عزیز کار خودته !:31:نقل قول:
با یه مدل که نمیشه همه رو برنده شد.چون به این بستگی داره که طرف چطوری تنظیم کرده باشه و چطور جاخالی بده.یعنی ممکنه با یه روش شما یکی رو راحت ببری و با همون روش از یکی دیگه بدجور ببازی.نقل قول:
فکر کنم لازم نباشه حتما رقیبمون هم توی شهر عضو باشه.
توی پروفایل هر کسی برید گزینه برای دوئل داره.
اگر اینجوری بود هر کس اطراف پاسارگاد اومد بزنید لهش کنید.
مصی باور کن دهنم به ......نقل قول:
مصی میخوای دوباره کنسولت کنم
اولین دوئلم رو کردم !
7 به 4 بردم !
19 تا تجربه و 16 دلار بدست آوردم !
برای شروع بدک نبود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصی جون:10:وضعیت اسکیلات ( اونایی که تو صفحه دوئل هست) چه طوره؟؟؟نقل قول:
می خوام ببینم از سر کار ساختمونی که بر گشتم میتونم برم دعوا یا نه
اوه اوه این یکی رو پسر.خطر از بیخ گوشم گذشت.تو آخرین لحظات دخلشو آوردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
:11::11::11::11::11::11::11::11::wub::wub::wub::wu b::wub::wub::wub::wub::wub::wub::43::43::43::43::4 3::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: :43::43:
یکی کشف کنه مقدار exp که تو دوئل میگیرین مال چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر اینکه شمال داره بارون میزنه بارونی نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کف مرتب برای خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پول همراهمون نباشه فکر نکنم دوئل برامون خطری داشته باشه.نقل قول:
میزان کم شدن جون خیلی کمه.
بیا مهرداد :
Dodging
Secondary skills
Dueling weapon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Resistance
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Attack
Defense
برای منم تو همین مایه هاست.نقل قول:
aim 5 - dodge 6-defence 4 - attack 2
بچه ها موافقید یه شهر رو نشون کنیم بعد هر روز اعضاش رو بزنیم.نوبتی همشون رو بزنیم.بعد لیدرشون رو تهدید کنیم و شهر رو ازشون بگیریم.نظرتون چیه؟
من میگم Dark Village گزینه خوبیه.4 نفر هم بیشتر نیستن.جنرال استور هم داره.نزدیک پاسارگاد هم هست.
اخ اخ من این سلاحو داشتم ولی فروختم
توی کدوم کار گیر بیارمش ؟
پس منم میتونم برم دوئل :31:نقل قول: