راستش خودم هم تعجب کردم ! (راجع به امنیا اچ دی)
ولی خاب تو سایت بود دیگه ! دست من نیست : ))
چقدر طرفدار داره این آی8910 که تستش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش خودم هم تعجب کردم ! (راجع به امنیا اچ دی)
ولی خاب تو سایت بود دیگه ! دست من نیست : ))
چقدر طرفدار داره این آی8910 که تستش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
َAudio From X3 :دی
حمید لینک صداهای X3 رو گذاشته بود ولی باید رجیستر میشد و از این صوبتا. این یکی بیتره. دارم دانلود میکنم. با این سرعت یه ساعتی طول میکشه دانلود شه :|کد:http://depositfiles.com/de/files/79qn3q5nf
تکذیب میشه :دینقل قول:
حمید لینک صداهای X3 رو گذاشته بود
===
اینجور که اینجا گفته سونی اریکسون ریچل رو اوایل نوامبر یعنی تقریبا 25 روز دیگه معرفی رسمی میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
So-welcome announcement from Sony Ericsson will be in early November. It will be announcement of great smartphone which has harmonious codename Rachael. As you may know, Sony Ericsson Rachael is Aindroid-based device which has 4.0″ WVGA touchscreen. The device has chipset Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz. And, of course, Rachael has a 8.1 megapixel camera with autofocus, 3.5 mm audio jack and standard micro-USB connector. Sony Ericsson Rachael will be available in two beautiful colours: Sensuous Black and Luster White.
===
مطلب بعدی اینه که سونی اریکسون لوگوی آبی رنگش رو در سری ایکسپریا به کار خواهد برد و اینطور که نوشته به زودی گوشیهایی رو از سری ایکسپریا خواهیم دید که بیشترشون به اندازه کافی قابل توجه هستند.
I would like to introduce you new colour of official Sony Ericsson logotype. It is blue. Solid blue. The new colour of a logo will be used together with XPERIA™ brand. I can’t keep as secret but hopefully very soon we will see new devices from XPERIA™ series and many of them interesting enough
به به.گوشی بعدی من ایز کامینگ.
ببینیم SE با آندوروئید چه میکنه.
آندروئید 8 مگاپیکسلی !
به به !
AU KDDI Winter Line-up… KDDI’s First BRAVIA Phone, the U1
کد:http://www.akihabaranews.com/en/news-19132-AU+KDDI+Winter+Line-up%E2%80%A6+KDDI%E2%80%99s+First+BRAVIA+Phone%2C+the+U1.html
Here's KDDI’s first Bravia phone, the U1. Featuring a 3” WVGA panel based on Sony Bravia Technology as well as Sony Blu-ray forwarding technology (you can enjoy Blu-ray on your phone by syncing it to a Blu-ray player), it is supports microSDHC cards up to 16GB, is waterproof (IPX5/IPX7) and has a 5.14Mpix camera module with AF, Bluetooth, Wi-Fi Win, EF radio, GPS, Felica, 1Seg TV…کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.sonyericsson.co.jp%2Fproduct%2Fau%2Fu1%2Findex.html
بالاخره براویای سونی به سونی اریکسون هم رسید. ولی متاسفانه این بار هم فقط برای ژاپن!!
مشخصات:
- صفحه 3 اینچی WVGA با قابلیت های براویا (مثلا میشه فیلم بلوری رو از طریق بلوری پلیر روی گوشی دید!!)
- ساپورت کارت های microSDHC قابل ارتقا تا 16 گیگ
- ضد آب!!
- دوربین 5 مگاپیکسل با اتوفوکوس
و بلوتوث ، رادیو و GPS و ...
عکس های این گوشی زیبا و باریک!!
اینم برای باجنبه ها :دی
چه پایه نازی داره. همرنگ گوشی هم هست ...کد:http://media.akihabaranews.com/19132/KDDI_BRAVIA_Phone_U1_001.jpg
فري عكسا تحريم شده!نمياد!
راستي براويا كه قبلن هم براي سوني اريكسون تو ژاپن اومده بود!
عکس ها از خود سایت هم نمیاد؟
براویا داشت؟ من حواسم نبود . پیریه دیگه :دی
ولی این خیلی باحاله... با بلوری پلیر سینک میشه ...
فري جون اين گوشه اي از قدرت سوني اريكسونه! واي به روزي كه اين همه تكنولوژي وارد بازار جهاني بشه! بچه هاي همسايه بيكار ميشن :دينقل قول:
ولی این خیلی باحاله... با بلوری پلیر سینک میشه ...
ای بابا چرا خبرای جدید رو نمیذارین :دی
ریچل که بهش X3 میگفتن ظاهرا شده X10 و اوایل نوامبر (10 15 روز دیگه) معرفی میشه و فوریه 2010 تقریبا همزمان با MWC 2010 ریلیز میشه (حدود 3 ماه بعدش)
طرفداران به حق سونی اریکسون منتظر این گوشی ناز باشن :دی البته در کنار ناز بودنش نازک هم هست :دی فقط 12 میلیمتر!! 116 x 62 x 12 mm
فري خبراي حميدي نذار بابا! اينا كه هنوز معلوم نيست بابا! :دی
من خودم تایید میکنم. مطمئن باشید :دی
البته خیلی از سایت ها گفتن
/کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_rachael_set_to_become_x10_instead_of_x3-news-1193.php
حمید خبرش رو گذاشته بود که به زودی از سری ایکسپریا کوشی های جدیدی معرفی میشن که اکثرشون به اندازه کافی اینترستینگ هستند :دی
نه منظورم از حميدي چيز ديگه بود :دی
جي اس ام آرنا كه اومد وسط ما تسليميم!
ولي x10 هم اسم نشد! اه پيف :دي
علی انفاقا X10 بهتر از X3ـه. ولی جالبش این بود که به ترتیب بزارنش:دی
ما که به همون اسم ریچل میشناسیمش
البته هنوز کار این سری X کاملا معلوم نیست . شاید بخوان مدل های پایین تر بدن یا به قول ظریفی شاید مدل های آندروید کدشون X1x باشه مثلا X10 و X11 و ...
نوکیا هم داره سری ایکس میزنه
شاید بخاطر ایکس 3 نوکیا
که نامش یبت شده ریچل رو نزدن ایکس 3 !
نه به خاطر نوکیا نیست اخه یه نگاه بین امکانات x2 و ریچل بنداز خیلی با هم فاصله دارن به خاطر اسن بینش اینقدر فاصله دادن تا بعدا بشه این فاصلرو با گوشی هایه دیگه پرش کرد
من فکر کنم از X1 تا X9 ویندوز باشه و از X10 به بعد Andorid .
نظری بیش نبود :دی
مخلصیم .
آندرویید ها از X10 به بعد شاید ولی فکر نکنم X1 تا X9 ویندوز باشه. احتمالا گوشی های غیر ویندوز (مثل کی کی یا همون صفحه شفافه) هم توش باشن ...
در کل که ما منتظر گوشی های جدیدتر و البته بیشتر از سری ایکسپریا هستیم ...
یه عکس دیگه از سانی
قيافش زياد جالب نيست ولي اينترفيس به نظر جالب مياد و عوض شده! نه؟
قیافش که همه چیزش همون انحنای زیبای پشتشه ...
نکته مهمش هم ضدآب بودنشه ...
فري كمي تو ماهه هاي طراحيه نوكيا ميزنه ولي اينطوري كه چيزي معلوم نميشه!
آره ضد آب باشه كوفت باشه :دی
آها اینم هست. یه سری حدسیات از روی این عکس
Susan and Sunny, two new models from Sony Ericsson, are very mistical phones. And it’s not because of recently leaked video. The thing is their platform. Look at the picture. It’s not common-or-garden A2 platform (many of us called it A200 platform). It’s something new and very interesting… Isn’t it ?
First of all, instead of activity-menu key Susan has new “home” key. Secondly, you may noticed new icons on the top of the screen. And finally, three soft-key buttons on the bottom of the screen (Massages, Contacts, Email). Hopefully, this new platform has much more positive differences
اولی و آخری جالبه :دی
البته ما هم اظهار امیدواری میکنیم که پلتفرم جدید تغییرات مثبت بیشتری داشته باشه :دی
چند تا عکس از X10 که کنار چند تا گوشی معروف دیگه ست، برای مقایسه ابعاد . عجب چیزیه! یکی هم میگفت صفحه ش 4.1 اینچیه که ما به همون 4 هم قانع هستیم :دی
الان تو لينك بالايي عكسه فري؟ اگه هست من كه چيزي نمي بينم
مثل اینکه لینکش فیل تر بود برای بعضی هانقل قول:
لینک ها رو عوض کردم
فری لینک 2 هم هیتلره. بازم چیزی نمی بینیم. only -------------
ای بابا . این سایت آپلود عکس مال بچه های خودمونه . با تاینی اینفو چند بار زدم ارور داد . تو رو خدا این دم آخری منو با این دایال آپ اذیت نکنین ، گناه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر می کنم وین موبوی بعدیه سونی اریکسون وقتی بیاد که وین موبو 7 اومده باشه و سونی اونو رو گوشیش بزاره
احتمالا یه اسلایدر قوس دار با مانیتوره 3.5 ودوربین 8 و احتمالا cpu 1 :31: عجب چیزی بشه
بعدشم اگه 7 جواب داد و سیستم عامل خوبی بود (البته من که چشمم آب نمی خوره عکساشو تو gsmarena که تازه لیک شدن رو برین ببینین دوباره کوپی کاری شدید از اپل کرده این ماکروسافت (پر رو) ،بازم PPC میزنه اگه نه می شه آخرین PPC سونی اریکسون
نظر شما چیه بچه ها؟
اچ تي سي بايد بره تو خط توليد كاميون با دماغه! چيه اين وسطيه! فك ميكنه هرچي هيكلي تر باشه بهتره :دی بابا گوشي رو كه پشت نمي كنن! اول بايد پرتيبل باشه! تو جيب جا بشه !
من كه نظري ندارم :دينقل قول:
نظر شما چیه بچه ها؟
این n900 هم مثلا قطر داره !اگه عکسش واقعی باشه باید گفت ...
هیچ گوشی از نظر طراحی و نوآوری به گوشی های سونی اریکسون نمیرسن. جفت اکسپریاها رو نگاه کنید با اون پاره آجر نوکیا.
یا از لحاظ طراحی دکمه ها برای مولتی مدیا و عکاسی 995 رو نگاه کنید با ساتیو... واقعا که زیبا هستند.
پالپ خان دمت گرم این عکستو ادیت کن. من نفرین نمیکنم 2نفر دیگه حوصله ندارن همه چی میگنا. کلا عرض پستت خیلی زیاد شده!!
تازه عکسش هم ایراد داره !:13:نقل قول:
عکس ایکس6 نوکیا رو زده به جای ان900 :27:
نه ريسر جون درسته ! مال ان 900 هستنقل قول:
عکس ایکس6 نوکیا رو زده به جای ان900
علی با همه بعله با ما هم بله ؟:13:نقل قول:
این عکس ایکس 6
آخه قربونت برم ايكس 6 كه خيلي نازك تره! اون عكساي بالايي همه سايز اصلي هستن!اين كجاش به اون ميخوره؟نقل قول:
علی با همه بعله با ما هم بله ؟
این عکس ایکس 6
ريسر پير شديا :31:
اين عكس بيشتر ميخوره يا مال تو؟ بابا ايكس 6 كه خيلي نازك تره!
اديت: عكس مربوط به هيچ كدام نيست !
پوزش