ایا 6099 حسگر اثر انگشت داره؟
Printable View
ایا 6099 حسگر اثر انگشت داره؟
جان هر کی دوست دارید جواب بدید msi gx680 بهتره یهhp 6099 ?
در ضمن کیفیت لپ تاپ های msi چه جوره؟
بله، حسگر امنيتي هم دارهنقل قول:
اگه منظور، مقايسه سرعتي باشه در يک حد قرار مي گيرندنقل قول:
پردازنده: هر دو 2630
کارت گرافيک: gt555 برابري مي کنه با 6770
کد:http://www.msi.com/news-media/news/1216.html
===============کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5046247-5062519.html
تفاوتهاي غيرسرعتي:
gx680 باطري 9 سلولي داره ولي 6099 شش سلولي
صفحه نمايش gx680 Full hd هست ولي 6099 hd plus
gx680 15.6 اينچه 6099 17.3 اينچ
6099 دو هارد 750 داره ولي gx680 در کانفيگهاي مختلف تفاوت مي کنه. معمولا با يک هارد 750 فروخته ميشه
6099 فينگر پرينت داره
ضمن اينکه msi در ايران گارانتي معتبر داره ,ولي hp نه
ممنون دوست عزیز
بی زحمت به اینجا یه سر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493824
دوستان در خرید یه لپ تاپ کمک میخواستم
یه لپ تاپ می خواستم در حد 900 یکم بالا پایین
چه مارکی اول بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه نمایش led 15 اینج به بالا
رم 4 به بالا
سی پی یو 2.6 گیگا هرتز Ci5 به بالا
هارد 320 به بالا
گرافیک هم 1.7 گیگ لااقل...
سلام من چند روز پیش 6050خریدم 1035 که با گارانتی شد1055
تا حالا همه چیزش خوبه و از همه جالب تر اینکه درش 180 درجه باز میشه که من اینو ندیده بودم
فقط یه مشکل گوشه پایین سمت چپ داغ میشه ولی بقیه جاهاش خنکه
مخصوصا وقتی از گرافیک admاستفاده می کنم خیلی بیشتر از گرافیک intel گرم میشه:41:
سلام دوست عزیزنقل قول:
با هزینه ای که شما مشخص کردین می تونین ASUS K52JT و یا DELL N5110 بگیرین
البته دل یکمقدار بیشتر و در حد یک میلیون هست
ولی لبتاپ بسیار خوبی است که تمام نیازات شما رو بر طرف می کنه
بازم اساتید بهتر می تونن نظر بدن
به نظر من 3300 hp خوب باشهنقل قول:
بدون گارانتی حدود 900 میتونی پیدا کنی
این امکاناتی که شما می خواهید رو هم داره
سلام
وای وای وای غول ترین مدل لپ تاپ HP که همه برندی رو میخوره وارد ایران شد...............
.
.
HP EliteBook 8760W
CPU : Intel Core i7-2920XM 2.5GHz up to 3.5GHz
RAM : 16 GB DDR3
VGA : NVIDIA Quadro 5010M 4 GB dedicated GDDR5
H.D.D : 256 GB SSD 7200 RPM
Display : 17.3 " Full HD UWVA Anti-Glare
این ودل فول پورت هستش همه پورتی داره................Blu -Ray Rom هم داره......قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ
قیمت 4.200.000
این کجاش غوله
بدرد بازی نمی خوره گرافیکش شما الینوار ۱۸ رو یه نگاه کن با این پول میشه یکی از شاخ ترین لپ تاپ ها.
سلام دوستان
من بین msi gx680 و hp pavilion dv7-6099ee گیر کردم شما کدوم رو ترجیح می دید؟
لطفا اگه قیمت روز رو هم می دونید بذارید.
با تشکر
.نقل قول:
.
.
سلام
مگه لپ تاپ فقط واسه بازی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیکش رو برو تو سایت نوت بوک چک ببین کجاست و Cpu و رم رو نگاه کن ببین Aline به این میرسه یا نه....این فول پورت هستش....4 گیگ گرافیکش رم داره......کسی که تو کار گرافیکی هستش میدونه کواردو چطور گرافیکی هست......واقعا نمیدونم چی بگم که به چشم بازی میبینی لپ تاپ رو.....تو بازی هم همه بازی رو ساپورت میکنه
سلام !
یک سوال
این لپتاپ HP Pavilion dv6-6000 از نظر شما چطوره ؟
لطفا اگر کسی ازش استفاده کرده بیاد بگه کاراییش چطوره !
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
خودم هم Dell N5110 رو در نظر داشتم..
ACER
ASPIRE 5742G چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اطلاعاتش رو در تاپیک acer گذاشتم.. ممنون)
سلامنقل قول:
ادرس این مدلی که گفتی رو میشه بگی؟ میخوام بدونم بالاخره قول کیه...
سلام
لطفا دوستانی که این لب تابو دارند بگند . این لبتاب برای کارها ی مانند بازی . نرم افزارهای مهندسی ، مناسب هست .یا صبر کنیم مدل های دیگه بیایند .
نقل قول:این لپ تاپ اصلا برای بازی نیستش چون کواردو برای بازی کردن ساخته نشده(کواردو کارش رندر گرفتن هست).رم زیاد گرافیک هم به کار نمیاد زیاد الان 2 گیگ هم زیاده برای بازی!الین وار mx18 هم فول پورته!مگه هر بازی رو گرافیک اجرا کنه خوبه؟ تو چارت نوت بوک چک هم رتبش خیلی پایینه نسبت به الین گرافیکش!دو تا 6970 کراس شده رو الینواره می خوره (تا چندین سال هم برات بازی ساپورت می کنه!:31:)در مورد سی پیوش هم الین 18 مثل همونو داره تو کانفینگش با اور.نقل قول:
اون لپ تاپ غول رندر گرفتنه!الینوار هم که معلومه غوله بازی کردن!
البته تو ایران هیچ کدومش بدرد نمی خوره چون ما رو ت ح ر ی م کردن و گارانتی دروستو حسابی هم که ندارن!
اینم ادرس مشخصات الین 18
کد:http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx
سلام من 1 مشکلی دارم لب تاپ من pavillon dv6 2170ee هستش ومن وقتی ریکاورش می کنم فقط یک درایو cمیسازه و به غیر درایو ریکاوری که حدود 16 گیگه بقیه فضا رو میده به همون c من چطور می تونم درایو دیگه بسازم
لطفا کامل توضیح بدین بد گیرم
دوست عزیز این یه ورک استیشن سیستمه که هیچ ربطی هم به گیم نداره...و گرافیک کارتی هم که داره اصلا برای بازی مناسب نیست...ازش در حوزه انیمیشن ومعماری و vfx استفاده میشه.و خیلی هم سنگین وزنه......مقایسه یه گرافیک کارت سری کوادرو با یه مثلا nvidia 580 درست نیست...همون طور که تو از یه 580 نمیتونی انتظار داشته باشی تو رندرینگ کارایی خوبی از خودش نشون بده...در مورد میزان رم هم ...تو اینجور کارها اتفاقا هرچی رم داشته باشی مصرف میشه ...نقل قول:
.نقل قول:
.
.
سلام....دمت گرم...حالا ما هرچی بگیم که این مدل گرافیک مخصوص کار گرافیکی و رندر گیری هست باز میگن بازی پس چی......بازی میخواید PSP بهترین وسیله بازی هستش......من را جب گرافیک کواردو تو تاپیک زیر مطلب گذاشتم هر کی خواست بخونه
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491591[/HTML]
سلام به همه
رفتم hp dv6 6080 گرفتم
این دیگه چیه
sony در موقابلش حرفی واسه گفتن نداره
واقعا فوق لعادس
هم از نظر کارایی
و مخصوصا زیباییی very nice
البته از اونایی که بهم راهنمایی کردن که اینوووو بگیرم
ازشون سپاسگذارممممممممممممممممم ممممممممممممم
سلام
من مدل dv6 6050 رو خریدم.... یه سوال ... چجوری وب کمم رو فعال کنم ؟
برنامشو باید اجرا کنی تا فعال شه. برنامش تو این مسیره:نقل قول:
C:\Program Files (x86)\Hewlett-Packard\Media\Webcam\HPMediaSmartWebcam.exe
سلام
اقا این لپتاپ من دماش معمولا روی 70 تا 73 هست با کول پد..مشکل کجاست؟چرا اینقدر داغ میکنه؟
سری dv6
آقا ما امروز یه DV6 3300se خریدیم . فقط یه سوال داشتم اونجا تو شرکتی که گارانتی میکرد لب تاپم رو ازش در مورد نحوه پارتیشن بندی هاردش پرسیدم بهم گفت که پارتیشن بندی نمیشه هاردهای Hp بهش گفتم بابا خیلیا کردن گفت اگه بکنین احتمال اینکه اذیت بکنه بعدش و ویندوز روش نصب نشه زیاده حالا نمیدونم نظر شما چیه ؟
به نظر من که -- شعر بافته :2:!نقل قول:
سلام
دوستان من می خوام یه لپ تاپ HP Pavilion DV6-6000 بگیرم.این لپتاپ دارای پردازنده ی گرافیکی AMD Radeon HD 6650 1GB DDR3 هست.به نظر شما عملکرد این پردازنده تو بازی های مختلف چجوریه؟یه سوال دیگه هم داشتم:همونطور که می دونین این لپتاپ دارای CPU چهار هسته ای با سرعت 1.8 گیگاهرتز هست.اما تو بعضی سایت ها خوندم که سرعت پایین این پردازنده تو کار هایی مثل بازی که از یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه چندان رضایت بخش نیست.سوال من اینه که CPU چقدر میتونه در کاهش عملکرد کارت گرافیک سهیم باشه و باعث کاهش کیفیت بازی ها بشه و به نظر شما CPU این لپتاپ برای بازی کردن ضعیفه؟
دوستان من بخوام بدونم لب تاپم ریفر هست یا نه کجا باید برم و کجارو باید بخونم ممنون میشم لینک بدید .
منم فکر نکنم حرفشون درست باشه.من خودم به تازگی یه hp6080گرفتم و برای آشنایی با نحوه ریکاوری و پارتیشن بندی در طی چند روز تمام تایپیک ها و مطالب سایت رو زیرو رو کردم.بهترین راهنمایی در مورد پارتیشن بندی رو (در لپتاپhp)در تایپیک زیر پیدا کردم که توسط دوست عزیز skylark ارائه شده بود و با رفتن به کافی نت و دانلود نرم افزار مربوطه و اجرای توضیحات به کار رفته دیشب به راحتی هاردمو به سه درایو تقسیم کردم.با توجه به این که لپتاپ شما هم hp هست توصیه می کنم طبق همین روش عمل کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6076642&postcount=65
بازم سلام
بچه ها یه 4520 دیدم با کانفیگ زیر :
i5
3G
Ati 1G
h.d.d 320
فقط شکم رو اینه که سری Probook نسبت به DV ها ( 6 ) از نظر نه کانفیگ ، بلکه کارایی و اطمینان و ... قابل اعتماد هست یا ... ؟
هر چند یکی از دوستان میگفت سری های جدید DV یا pavilion دیگه اون کیفیت سابق رو ندارند و به مشکلاتی نظیر داغ شدن برد و ... بر خوردند .
موندم خلاصه ...
حالا این 4520 رو دارن 850 تومن بهم میدن . نظرتون لطفا . تا نگرفتمش !
چه ها من یه DV6 3141 عربستان صعودی دارم ! 2تا مشکل برام پیش اومده !
اول اینکه میتونم دی وی دی ریکاوریش رو از جایی تهیه کنم ؟ از بک آپ خودم که رو هارد گرفتن بعد از پاک کردن پارتیشن بندی بالا نمیاره ویندوز رو !
بعد اینکه میخوام مکینتاش نصب کنم ولی از اونجایی که بایوس این لپ تاپ جاش آشغال دونیه ! نمیتونم پورت ها و کابل ها رو کنترل کنم ! به راهی چیزی بگید توروخدا ! عجله ایه !
(گزینه دوم و زودتر میخوام ! کارم لنگه )
سلام دوستان.
کمک لازم دارم.
من یه لپتاپ اچ پی دارم، که دقیقا نمی دونم مدلش چیه. روش نوشته G42 . من یه سرچی زدم. دیدم سری جی همون پاویلیون هست. یه زره بیشتر سرچ کردم، به یه همچین اسامی رسیدم:
HP G42-380TX Notebook PC (XU564PA)
من تو سایت خود اچ پی درایور هاش رو پیدا نکردم. یعنی برای این مدل درایور نداشت.
برای همین درایور هایی که خود فروشنده داده بود استفاده کردم.
الان یه سری مشکل دارم. تازه ویندوز ریختم.
مشکل اول:
درایور کارت گرافیکم رو نمی تونم بریزم. تو مشخصاتش زده که گرافیکش ATI Radeon HD4570 هست. من چند ورژن از درایور های ای تی ای ریختم ولی باز هم گرافیک رو نمی شناسه. توی تست خود ویندوز سون بهش رتبه یک می ده. برای همین aero هم توش کار نمی کنه.
جالبیش اینه که تو ویندوز قبلی که ریخته بودم، شناخته بودش که هیچی، NFS HOT PURSUITE رو هم اجرا می کرد درست.
درایور مجیشن رو ریختم. ولی اون هم درست نمی شناسه گرافیک رو. وقتی unknown device detector رو زدم، برای گرافیک اینو اورد: Standard VGA Graphics Adaptor.
پیشنهاد و راهمنمایی؟
مشکل دوم»
که مشکل اصلی هم هست. وای فای خونمون رو نمی شناسه.
به تاپیک : حل مشکل تکراری وصل نشدن وایرلس رفتم، خوندم. ولی به نظر نمی رسه مشکل من جزو اونا باشه. این لپتاپه توی شناسایی مودم من پرش داره.هی میاد و میره.
وقتی میشناسه، پسوردش رو قبول نمی کنه. وقتی می زنم که خودشون همدیگه رو بشناسن هم می نویسه ویندوز انیبل تو کانکت و از این شرورا. بعد هم توی لپتاپ جلوی SSID شبکه ی من مینویسه: the setting saved on this computer for the network do not match the requirements of the network.
در حالی که من ده بودم اتوماتیک تنظیم شه.
ولی رو همین لپتاپ اگه لینوکس اومده باشه ، وایرلس رو می شناسه و راحتم بهش وصل می شه.
چی کارش کنم؟
تنظیمات چیش اشتباهه؟
دوست عزیز 6050 قطعا پیشنهاد میشهنقل قول:
هم CPU قویتره (از نسل جدید CPU های اینتله) و تو تستها یه سرو گردن از 480m قویتره از لحاظ کارت گرافیک هم قطعا 6770 قویتره . برای اجرای بازی هم گرافیک ملاک هست نه CPU . سی پی یو تاثیر چندانی در اجرای بهتر بازیها نداره خیلی کم پس فرقی نمیکنه core i5 باشه یا core i7 . پیشنهاد من هم 6050 هست حالا خودت میدونی . از لحاظ ظاهری هم 6050 زیباتره . :46:
سلام من مدل 6050 اچ پی رو میخوام بخرم بعد از ناموفق شدن در خرید مدل 4520 بدلیل بازار سیاه و کلاه برداری افراد سودجو فقط
چندتا سوال داشتم تو مدل 6050 سرعت پردازندش 2.3ghz نسبت به 4520 که 2.6ghz چقدر فرق داره؟
مدل پردازندشم 2410m یعنی چی؟فرقش چیه؟
سرعت 1333mhz bus ولی تو 4520 1066mhz فرقشون چیه؟
تو 6050 گرافیکش ati6770-ddr5 ولی در 4520 گرافیکش ati6370-ddr3 فرقش چقدره؟
گرافیک radeon تو چه رده ای هست؟
فرق بین صفحه نمایش led-backlit hd با high definition ؟کدوم بهتره؟
ایا وبکم کاربرد زیادی داره که من توجه زیادی روش داشته باشم با توجه به اینکه مشکله حجم و سرعت اینترنت تو ایران هست؟
وبکم 6050 1.3mgp در حالی که در 4520 2mgp ؟
تو شبکه بی سیم فرق بین 802.11n/b/g با 802.11b/g wlan ؟کدوم بهتره؟
سیستم عامل dos باشه بهتره یا mw7 ؟چرا؟
منظور از پورت usb3 چیه؟فرقش با usb2 در چیه ؟ کاربرد داره در حال حاضر؟
حسگر اثر انگشت چقدر کار برد داره؟کلا اطلاعی ازش ندارم لطف کنید توضیح بدین؟
این مدل پورت esata داره؟esata چه کاربردی داره؟
سندی بریج یعنی چی؟چه کاربردهایی داره؟توضیح بدین؟
experes cart چه کاربردهایی داره؟ آیا بدرد منه دانشجو میخوره؟
این مدل کیف نداره؟
ممنون میشم منو کمک کنید واقعا نیازمند کمکتونم
متشکر از کمکتون
دوستان شرمنده من یکم میتونم کمک این دوستمون بکنم تا اساتید بیاننقل قول:
اول بگم که از هر نظر(حتی قیمت!)این دو لپ تاپ قابل مقایسه نیست و همه جوره 6050 سرتره
قدرت پردازنده یا همون سی پی یو 6050 قابل مقایسه با 4520 نیست و خیلی سرتره!و در واقع نسل جدیدتری از Cori5 isj
گرافیک 6050 که یه سرو گردن هم اونورتر از 4520 بالاتره اصلآ شک نکن!
صفحه نمایش هم توفیری ندارن و یکین
وبکم که مهم نیست دوست من.اونم این اختلاف جرئی(شاید کم اهمیت ترین بخش لپ تاپ همین وبکم باشه!)
توی وایرلس یا همون اینترنت بی سیم هم فکر کنم عملکرد یکسانی داشته باشن
سیستم عامل هم که مشخصه.داس سیستم عامل خطی هست اگه اشتباه نکنم و کلآ وقتی میگن سیستم عامل داس یعنی روش هیچ ویندوزی نصب نیست و باید خودت ویندوز نصب کنی که خرجش حداکثر 3-4تومنه
یو اس بی 3 هم نصخه جدیدتر پورت یو اس بی هست که سرعت انتفال داده هاش بیشتره
حسگر اثر انگشت هم که توی سری DV6 گنجونده شده با فعال کردنش فقط و فقط خودت میتونی به لپ تاپت دسترسی داشته باشی با استفاده از اثر انگشتت که سیستم جدید و جالبیه
چیزای دیگه رو هم که گفتی به نظر نمیاد چیزای مهمی باشن اون اکسپرس کارت هم واسه بیشتر لپ تاپ ها یکسانه و جایی مثل رم ریدره
کلآ به چیزایی جزئی نگاه نکن
لپ تاپ کلآ باید دارای سی پی یو قوی و کارت گرافیک و مقدار رم مناسب باشه
صفحه نمایش ها هم معمولآ یجورت حالا سونی دیگه قضیش فرق میکنه و سرتره
کیف هم فکر کنم بستگی به شرکتی که ازش میخری داشته باشه!
شرمنده از اساتید که منجواب دادما:11:
در آخر میخواستم بپرسم با توجه به اینکه تفاوت قیمت 6050 با 6070 صد هزار تومن تا 150 هزار تومنه.بهتر نیست 6070 رو بگیرم که تنها مزیتش سی پی یو بالاتری هست؟یعنی تفاوت 2410m Corei 5 با Corei7 2630m صد هزار تومنه؟می ارزه؟ در ضمن شنیدم Corei7 چون سی پی یو قوی تریه بیشتر داغ میکنه.درسته؟
سلام دوستان ؛ من الان يك ماهه كه HP Probook 4520 به قيمت 660 هزار تومان خريدم و تا حالا باهاش به مشكل برنخوردم
config دستگاه نسبت به قيمتش خيلي خوبه :
مشخصات کلی:
وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده:Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: M 3 GB DDR3
هارد دیسک:M 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی
البته دو نكته درموردش بايد بگم و اينكه وقتي درحال استفاده از لپ تاپ از طريق اتصال به برق مستقيم هستين احساس برق گرفتگي سمت چپ Touch Pad مي كنين كه البته مورد آزاردهنده اي نيست .
و دوم اينكه بخاطر config بالايي كه داره كمي داغ ميكنه كه با داشتن يه Cool Pad مشكل حل ميشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
.
.
سلام
1- CPU Core i5 2410M که در مدل HP DV6-6050 استفاده شده جدید هست و از نوع Sandy Bridge هست این مدل CPU دارای فناوری Turbo هستش که میتونه از فرکانس 2.3 گیگا هرتز تا 2.9 گیگا هرتز تغییر کنه ولی در مدل HP ProBook 4520s که در اون از480 CPU Core i5 میتونه از فرکانس 2.6 گیگا هرتز تا 2.9 گیگا هرتز تغییر کنه نوع 2410 از نوع 480 جدید تر و دارای عملکرد بهتری هستش برای اطلاعات بیشتر یه سری به این دو تا لینک بزن
[HTML]http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52224[/HTML]
[HTML]http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52952&code=Intel%C2%AE+Core%E2%84% A2+i5-480M+Processor+%283M+Cache%2c+2.66+GHz%29[/HTML]
2- تو بحث گرافیک گرافیک ATI 6770 DDR5 تو کلاس 1 هستش و ATI 6370 DDR3 تو کلاس 3 هستش وا 6770 خیلی خیلی قویتر و عملکرد بهتری نسبت به 6370 داره واسه اطلاعات بیشتر برو اینجا
[HTML]http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html[/HTML]
[HTML]http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html[/HTML]
3 - فرق نمیکنه صفحه نمایش هر دو خوبه HD نوع رزولیشن هستش که میشه بحث کیفیت تا 720p برو اینجا بخون میفهمی شاید نتونم منظورمو خوب برسونم
[HTML]http://www.notebookcheck.net/DPI-Fineness-of-Displays.1310.0.html[/HTML]
4 - وبکم واسه 4520 بهتره اما فرق نمیکنه چیزه زیاد مهمی نیست یخوای راجبش فکر کنی
5 - خوب سیستم عامل بهتره اما خوب لپ تاپ با سیستم عامل گرونتر چون سیستم عامل اورجینال و جنیون روش هست میل خودته باز اما خوب ویندوز اورجینال مزایا خودش رو داره دیگه
6 - پورت USB 3.0 پورت جدیدی هست و سرعتش 10 برابر پورت USB 2.0 هستش بله الان کاربرد داره میتونید هارد اکسترنال های جدید و که این پورت و ساپورت میکنن بخرید و استفاده کنید کم کم داره جا میوفته و سخت افزارهای مربوط به این پورت دارن تولید میشن
7- حسگر انگشت یا همون Fingerprint واسه اینه که شما بتونین امنیت لپ تاپ رو بالا ببرین که فقط خودتون بتونید با اثر انگشت خودتون اون رو باز کنید تا در جایی که شما نیستید میخواید کسی دست به لپ تاپ شما نزنه نتونه وارد بشه
8 - فکر نکنم داشته باشه ( دقیق نمیدونم ) عین USB اونهم یه رابط هستش
9 - بالا توضیح دادم راجب سندی
10 - والا به اونصورت من ندیدم کاربردی داشته باشه اما دیدم بعضی از لپ تاپ ها که مثلا USB 3.0 ندارن این پورت رو این کارت سوار شده ومیتونید اونو داخل لپ تاپ بزارید تا از این پورت استفاده کنید ( من فقط این کاربرد و ازش دیدم )
سلام دوستان
من واسه بلوتوث لپ تاپم که اچ پی 4520 هستش یه مشکل پیش اومده؛لطفا اگه میشه به این تاپیک برید و کمکم کنید
forum.p30world.com/showthread.php?p=6229054#post6229054