من یه مدت زیادی سراغ utorrent نرفته بودم واسه همین محیطش برام جدید بودنقل قول:
Printable View
من یه مدت زیادی سراغ utorrent نرفته بودم واسه همین محیطش برام جدید بودنقل قول:
این utorrent مثل idm تنظیمات داره...؟؟؟
یعنی میشه تنظیم کنیم از 1 تا 6 دانلود کنه بعد سیستم رو خاموش کنه...؟؟؟
سيستم برنامه ريزی داره كه بگی از 1 تا 6 دانلود كنه اما من گزينهای برای خاموش كردن pc سر ساعت معين نديدم ، يك گزينه داره كه وقتی دانلودها تموم شد خاموش كنه ولی به هر حال با يك نرم افزار auto shutdown ساده ميشه اين كار رو كرد.نقل قول:
نرم افزار تورنت مورد علاقه من VUZE يك پلاگين واسه اين كار داره.
تاپیک داتک رفت تو تورنتو مورنتو.........:31::31:
همش تقصیر این علیرضاست اومده اینجا رو ریخته به هم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا بذارید یاد بگیره از صدقه سری داتک :31:
الان یک کلمه گفت VUZE منهم برگ غیرتم برخورد که اصلا بحسابش نمیارم واسه همین این عکسو گذاشتم که فکر نکنه زیر سیبیلی در کردیم.
reb جان بالاخره کدوم خوبه...؟؟؟
utorrnet , vuse , bit torrent کدومش...؟؟؟
چه عیبی داره مگه تورنتو جای بدیه ؟! :31:نقل قول:
ولی انصافا برای دانلود هیچ چیز بهتر و راحت تر از سایت های مشابه رپیدشیر نیست با اینکه معمولا P2P سورس اولیه تمام Uploader هاست.
البته که utorrnetنقل قول:
برادر این به درد شما میخوره که نامحدود داری.نقل قول:
من میخام جوری باشه که بتونم مثه IDM محدودیت زمانی بزارم مثلا سره یه ساعتی دانلود قط بشه و سیستم خاموش بشه که از شواهد پیداس utorrent همچین چیزی نداره.
بازم ممنون:11:
به نظرتون نمیآد با اعمال یه جور Traffic Shaping جدید، ترافیک SSL و انکریپتد و پورتای مهمِ بجز ۸۰ به شدت کند و محدود شدهاند از دیروز؟
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی
یعنی دیشب و بیشتر ساعتهای امروز، دانلود اگر با استفاده از ابزارآلات چیزدورزن انجام شود بسیار کند میشود، صفحههای https هم دیر باز میشوند.نقل قول:
خوب مراحل کوچ به وایمکس ایرانسل رو من شروع کردم....چه دورانی با هم داشتیم داتک ( البته بجز این اواخر:27:)
مشتری 5 سالشون رو بخاطر تاخیر زیادشون از دست می دن.........
خاطراتی بودانقل قول:
من الان خط تلفنم رو منتقل کنم ADSL هم باهاش منتقل میشه ؟
آره الان متوجه شدم درسته منم با چیز دورزن مشکل دارم سرعتش پایین اومدهنقل قول:
به سلامتی منم تقریبا چهار ساله مشتری شون هستمنقل قول:
ولی خوب من هنوز تصمیم به رفتن نگرفتم آخه قیمتش تا وقتی برای ما قدیمی ها عوض نشده آدم رو قلقک میده:31:
پس غیر از مصطفی عشقی فکر میکنم قدیمیترین مشتری داتک من باشم الان.
زد 2 جان تو دیگه چرا؟
ایکاش سمت شما ADSLمیدادن که با داتک میموندی
من که فکر کنم حالا حالاها باشم
آره دیگه تو هم عین من جزء فسیل های 512 هستی :دینقل قول:
حالا من می خوام خط رو منتقل کنم ، می خوام ببنم چی میشه :دی
دروود
دوستان من شیراز هستم و از امروز صبح گویا سرعت اینترنت چه با چیزمیز چه بدون آن بسیار بسیار کاهش یافته به گونه ای که پینگ من 10 برابر شده !از 180 به 1400 رسیده..!!سرعت دریافت از 70 به 10 رسیده...ایمیلی به شرکت داتک زدم چشم به راه پاسخگوییشان هستم.
دوستان شب ها سرعته من به شدت افت میکنه برای شما هم همینطوره
برای منم دیشب اختلال داشت
دیگه حال نداشتم بزنگم.اما الان که خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز زرشگی شدیم برادر
باز از چند دقه پیش جناب ارشد انگشتش رو گذاشت رو دگمهی Traffic Shaping واسه پورتهای بجز ۸۰. :(
اون زمان که منطقه ما رفت زیر پوشش تا قبلش قیمت قدیم بود ولی به محض پشتیبانی از منطقه ما قیمت جدید زدن اساسی دل من رو سوزوندننقل قول:
دلیل نرفتنم به adsl داتک رو بالا نوشتم.نقل قول:
من بیش از 50 روز بود که پینگم بالای 2000 و حتا بالای 3000 می رسید و سرعتم به 2 3 کیلوبایت در ثانیه رسیده بود....البته اگر روز هایی که کلا نمی تونستم وصل بشم رو حساب نکنیم.( بقول وزیر فایل 500 کیلوبایتی هم نمی شد باز کرد:31:)
درخواست داده بودم باسه وایمکس داتک ولی مودم وای فای نداشتن که بتونم سوییچ کنم و بزور می خواستن بهم مودم usb بدن که منم دیگر عمرا سمت این مودم ها برم.بخاطر همین شروع به کوچ کردم.
منم فکر نمی کردم کوچ کنم ولی در نهایت اتفاق افتاد......
یک شب به بعد سرعتم از 33 میرسه به 10-11، بهشونم میگم، قانون مسخره رو که میدونید، سرعت زیر 8kBps رو فقط کم حساب میکنند.
سرعت و پینگ ساعت 2 شب افتضاح شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه.........
سرعت و پینگ ساعت 2 شب افتضاح شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه.........
آقا 6 ماه هست که سرویس 512 حجمی دارم،خب حال دادن سرعت دانلود 1مگ هست.
این جریان پینگ رو به نظرتون چطور مطرح کنم که رسیدگی کنن؟43 بار زنگ زدم و با ملایمت صحبت کردم.با فحش کار راه میافته؟
به خدا حسرت به دلم مونده 1شب به بعد بتونم آنلاین بازی کنم.پینگ میره رو 800
دیگه چرا روی سرور های داخل ایران(اینترانت ملی)افزایش پینگ داریم خدا میدونه.این قضیه در مورد شاتل و صبا صدق نمیکنه
یکی به من بگه توو مرکز امامت(تهران) چی بگیرم که پینگم همیشه پایین بمونه.دانلود بخوره تو سرم؛نمــــــی خوام
در عرض 3 سال 6تا isp عوض کردم همشون لنگه هم
اگه وای مکس بگیرم از شر مرکز مخابراتی خلاص میشم؟
امروز هم از حدودای ۱ ظهر به بعد نمیشه با چیزردکن به بیشتر از ۵۰-۶۰درصد مقدار اسمی پهنای باند سرویس رسید.
داری با سرعت 34-33 با خوشخالی dl میکنی، به محض اینکه ساعت میشه 1 بامداد (محدوده رایگان)، سرعت میشه 10! به نظرتون زنگ بزنم کمکی میکنه؟ با چرت و پرت میگن اعصاب آدم خورد شه؟
چرت و پرت میگن اعصاب آدم خورد شهنقل قول:
داتک باز داره بر میگرده به وضع افتضاح ۲-۳ سال پیش به قبل، ظهرا از ۱۲ تا ۵-۶ عصر غیرقابل تحمله سرویس.
بله، متاسفانه از ۱۲ شب تا حدود ۷ صبح هم حتا در بهترین حالت به بیشتر از نصف مقدار اسمی به اصطلاح سرعت سرویس دیگه نمیشه رسید. (مثلن با سرویس دارای اسم ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه حداکثر ۱۰۰ مگابایت در ساعت دانلود میشه)نقل قول:
داتک برنامهی هر روز و شب بدتر از دیروز و دیشب را در پیش گرفته
یه توضیح میدی چقدر طول کشید وایمکس رو گرفتی؟ چه مراحلی رو باید طی کنیم؟نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید
در مورد تخفیف خدمات وایمکس داتک که نوشته مودم رایگان منظور کدوم نوع مودم هست؟ ۷۵۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰۰ یا ۳۰۰۰۰۰ تومانی. ممنون میشم راهنمایی کنید
من که راضیم چیش بده:31:نقل قول:
من روزا گاهی وقتا روزی 600 مگ بعضی وقتا 1 گیگ هم گرفتم مشکلی نداشته
(البته همشون لینک مستقیم بوده)
طبق معمول افتضاح از ۱۲:۱۰ شروع شد و دست کم تا حدود ۶ عصر ادامه پیدا میکنه. اگه با استفاده از چیز دور زن در حال دانلود بوده باشید متوجه میشید که از یه هفته پیش هر روز دقیقن از همین ساعت یهو افت شدید پیدا کرده سرعت. روی پورت PPTP و پورتهای مشابه کاملن محسوسه این مساله.
برا من از ساعت 12 شب تو کما میره برگشتنش با خداست:31::18:
امشب که گوش شیطون کر داره با 30 دانلود میکنه
داتک دچار مشکل کمبود پهنای باند شده، برگشته به وضع مزخرف دو-سه سال پیش به قبل با این تفاوت که اون موقعها دیگه شبها از ۷-۸ عصر تا صبح روز بعد داغون نبود ولی الان چون به اصطلاح ترافیک شبانهی مجانی میده؛ از ۱۲-۱ شب به بعد هم خراب میشه. ۱۲ ظهر تا ۶ عصر هم که ترافیک شیپینگ شدید اعمال میکنند.