تا جایی که میدونم چند تا شرکت بیشتر منطقه شما رو ساپورت نمیکنندنقل قول:
شما به چه شرکتهایی زنگ زدید؟
سپنتا هم میدونم اونجا سرویس میده
به سپنتا زنگ زدید؟
Printable View
تا جایی که میدونم چند تا شرکت بیشتر منطقه شما رو ساپورت نمیکنندنقل قول:
شما به چه شرکتهایی زنگ زدید؟
سپنتا هم میدونم اونجا سرویس میده
به سپنتا زنگ زدید؟
من از مفتح خبر ندارم ولی سرعت دانلود برای 128 پارس آنلاین ثابت 30 کیلوبایت هست الان یعنی ساعتی 108 مگ اگه مال شما هم همین سرعته که دیگه جای بحث نداره چون 256 شاتل 32 هست ولی چند منطقه شلوغ هست که سرعت افتضاحه و از 15 بیشتر نمیشه منتها قبلا سرعت با نوسان حدود 40 بود که دیگه الان نیست بنظر من اگه دانلود زیاد میکنی برو از شاتل بگیر که تایم مجانی داره ولی من بعد از نزدیک 2 سال تازه فهمیدم که پارس آنلاین جون میده برا تورنت.نقل قول:
سلام دوستان
مي خواستم ببينم نظرتون درباره شركت عصر تالكام چيه . قيمت هاش كه خيلي مناسبه و خودشم از 11 شركت اصلي ارايه دهنده هست
کد:http://www.asretelecom.com/
خطاب به دوستی که گفتند برای پیش شماره 2208 به کدام شرکت ها زنگ زدی:
به خیلی شرکت ها زنگ زدم. سپنتا، شاتل، سحرارتباط، افروز و.... حتی به خود مخابرات هم زنگ زدم و یکی دو تا شماره داد اما اونها هم گفتند که نداریم. فقط یکیشون می گفت که اینترنت بی سیم میدیم ماهی 100 تومن!!! که به دردم نمی خورد. لطفاً اگر جایی را سراغ داشتید که مطمئن بودید داره فوراً به من خبر بدید و مژدگانی بگیرید :)
حالا یک سوال دیگر: از آنجا که اینترنت Adsl به ما داده نمی شود اگر بخواهم اینترنت ماهـ وار ه ای بگیرم چه نوعی بگیرم ارزانتر است؟
متشکرم
آقا کسی در باره ارائه دهنده های ای دی اس ال ایلام اطلاعی نداره؟؟؟
اگه کسی داره کدومش بهتره؟؟؟
اقا کسی توی مرکز مخابراتی مالک اشتر با پیش شماره 6688 اینترنت داره؟
کدوم شرکت اینترنت دارید ازش؟
راضی هستید از شرکتتون؟
عزیز منطقه شما از اون منطقه هایی هست که هر شرکتی ساپورت نمیکنهنقل قول:
همونطور که خودت اسم بردی همین چند شرکت هستند
اگر سپنتا رو نام بردم به خاطر این بود که تقریبا" چند ماه پیش تو منطقه شما شروع به سرویس دهی کرده گفتم شاید پورت خالی داشته باشه هنوز
در مورد اینترنت ماهواره ای هم یک کلام میگم بیخیالش باش:13:
اینترنت وایرلس یا وایمکس بگیری خیلی مقرون به صرفه هست تا اینترنت ماهواره ای:27:
سلام بر شهرادی های عزیز.
میشه یکی تون که تا صبح بیداره، از ساعت 3 و خورده ای تا قبل از 7 صبح با این یوزر و پسورد سعی کنه کانکت بشه:
username: guest
password: ngsnet
این مال صبانت ه. می خوام ببینم که آیا این زیر مجموعه ی اون هست یا نه!
کسی جواب درست نمیده.
اگر بده که خوبه.
سرعتش رو هم بگید (اگر کانکت شد). باید 512 باشه.
كسي نيست يك كمكي به من بكنهنقل قول:
اقا کدوم شرکت از نظر -------- درست هستش؟؟؟؟ الان آسیاتک امروز این سایت رو که دامینش داخلی هستش رو ----- کرده در صورتی که از طرف مخابرات باز هستش. ماهی 30 هزار پول اینترنت میدم دو تا سایت موزیک هم میریم ----- میکنه
کد:http://www.newmusics6670.ir
سلام به همه عزیزان ، میخواستم یه مطلبی رو در مورد ADSL خونگی براتون بنویسم ، من حدودا یک هفته پیش درخواست دادم به یکی از نمایندگی های فن آوا و وقتی به شرکت زنگ زدم و لیست قیمت پرسیدم دیدم یکمی زیادی داره گرون میگه ، من خودم مودم TP-Link مدل 8811 گرفتم و سرویس 512 ماهی 4 گیگ خریدم 26 هزار تومن ( با مالیات و آبونمان مخابرات ) و 15 هزار تومن هزینه رانژه و نصب . در کل چیزی حدود 75 هزار تومن برام آب خورد،وقتی به دوستام گفتم اینقدر هزینه کردم بهم خندیدن !! چون همشون از داتک 128 ماهی 10 تومن گرفته بودن و فکر میکردن رفته تو پاچم ، منم شک کردم تو ذوقم خورد و به خودم گفتم خونگی 128 بیشتر نمیدن ولی سرویس من 4 روزه وصل شد و من 3 روزه دارم استفاده میکنم ، فقط عکس زیر رو ببینین خودتون متوجه میشین ، من با IDM دانلود میکنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی رو بهتون بگم ، هر چیز ارزونی بی دلیل نیست !!!
هرچی بیشتر پول بدین بیشتر آش میخورین !
عزیز الان بعضی از isp ها 1مگ رو به اسم 128 میدن با همون 13 تومنه 128 !نقل قول:
من اگر به جای شما بودم و میخواستم 512 محدود بگیرم ، 512 ECO از شاتل میگرفتم ، البته شاید شاتل تو منطقه شما سرویس نمیده و به همین دلیل شما رفتی از اون شرکت گرفتی یا به هر دلیل شخصی دیگه ای ، ولی شما فرض کن اصلا تا 1 مگابیت سرعت دانلود داشته باشی ، چه فایده ای داره وقتی که محدودیت 4 گیگ داری ؟!!!نقل قول:
برای همین من برای 512 محدود شاتل رو پیشنهاد میکنم چون 1 تا 7 صبح محدودیت نداره . قیمتش هم 18900 تومان هست . خنده دوستانتون هم به نظر من بی دلیل بوده چون خیلی نمیشه سرویس نامحدود رو با سرویس محدود مقایسه کرد .
خودم هم به طور کلی از سرویس محدود متنفرم برای همین طرف شرکت هایی که محدودیت حجمی دارن نمیرم .
---
راستی چرا قیمت های فن آوا اینطوریه ؟!!! :
512 عادی نامحدود رو 2,150,000 ریال به اضافه 1,990,000 ریال آبونمان !!!کد:http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
یک مگ عادی نامحدود رو زده 4,300,000 ریال به اضافه 3,990,000 ریال آبونمان !!!
یا من چشمهام اشتباه میبینه ، یا این یکی دیگه ترکونده ! تازه سرعت ارسال اینها نصف سرعت دریافتشون هست یعنی به ترتیب 256 و 512 .
به نام خدا
من دارم دنبال adsl ميگردم البته اصفهان اما ي مشكلي كه هست اينه كه خط تلفنمون dlc هستش يعني اينكه از كاف مخابرات تا مركز مخابراتمون با فيبر نوريه
حالا دنبال ي شركت با هزينه مناسب ميگردم كه خطمونا پشتيباني كنه؟از دوستان كسي سراغ داره توي اصفهان
توی تاپیک اصفهان خیلی زودتر به نتیجه می رسی:31:نقل قول:
Adsl/ شهر اصفهان
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=227018
عزیز سرت کلاه گذاشتننقل قول:
این سرعت را دادن که بیشتر مصرف کنی و ترافیکت زودتر تموم بشه
StormWielder جان، این یه هزینه نصب 25 تومنی هم داره که کمر رو می شکنه!نقل قول:
من برای 512 محدود شاتل رو پیشنهاد میکنم چون 1 تا 7 صبح محدودیت نداره . قیمتش هم 18900 تومان هست .
کمر شکن استفاده میکنی . دی:نقل قول:
با کارت تخفیف 10 تومان و سفارش انلاین 5 تومان تخفیف میگیری میشه 10 تومان
خب من الان کارت تخفیف از کجا بیارم؟
اضافه نداری به ما هم بدی؟
چرا دارم ولی بدرد شما نمیخوره چون من شیرازم باید از همشهری هاتون بگیرید...نقل قول:
توی تاپیک شاتل پست بزن....
شما تهرانی؟نقل قول:
من میتونم بهت بدم :دی
خدمت همتون بگم فن آوا از ساعت 1 تا 8 صبح نا محدوده و من اونقدر احمق نیستم داداش بشینم تو روز دانلود کنم و واسه شما که نشستی اطلاعات غلط میدی به این و اون میگم ، بعدشم شما نهایتا چقدر میخوای دانلود کنی که داری حرص میخوری ؟؟ اگه احتیاجی باشه میتونین شب دانلود کنین و من هیج جایی ندیدم با سرعت بالای 70 کیلو بایت بشه دانلود کرد و تنها شرکتی که تو تبلیغش دروغ نمیگه همین فنا واست ... واسه من که خیلی ارزش داره و نمیدونم تورو
هزینه نصب رو یکبار پرداخت میکنید و تموم میشه میره . (البته اگر از سرویستون راضی باشید و بعدا شرکت رو عوض نکنید !) به هر حال ظاهرا همونطور که دوستان گفتن میشه تخفیف گرفت .نقل قول:
اگر همونطور که میگه ، 1 تا 8 صبح محدودیت نداشته باشه خوب قضیه فرق میکنه .نقل قول:
میتونم بپرسم الان شما طرف صحبتتون کی بود ؟ سه نفر به پست شما جواب دادن . الان کدومشون باید جواب بده ؟!نقل قول:
دوستان فرق بین سرویس طلائی و نقره ای و برنز صبا واقعیه , سرعت روزانش هیچی شبانه هاش که رایگانه تفاوت سرعت داره یا الکیه فقط قیمتاش فرق می کنه .
سلام . دوستان اینجا کسی از oracle سرویس داره ؟
اینم سایتش : oracle.ir
دوستان فرق بین سرویس طلائی و نقره ای و برنز صبا واقعیه , سرعت روزانش هیچی شبانه هاش که رایگانه تفاوت سرعت داره یا الکیه فقط قیمتاش فرق می کنه .
قیمتاش که خوبه
باید ببینیم خدمات دهیش چطوره.
در ضمن اصلا توی سایتش نیومده که کدام مراکز مخابراتی رو ساپورت میکنه
یه سوال دارم.میشه اگه حتی جاش اینجا نبود جواب بدید.
من adsl 256 دارم.میخوا بدونم سرعت دانلود و آپلودش چقدر باید باشه.
امروز صبح که چک کردم.دیدم داره با سرعت 29 دانلود میکنه و همزمان با سرعت 17 آپلود.همچین چیزی ممکنه؟
من فکر میکردم وقتی میگن 256 سرعتتونه.یعنی سرعت برای دریافت فایل(دانلود)32 هست.که این 32 تا شامل سرعت دانلود و آپلودتون روی همه.یعنی ممکنه 20 تا دانلود و 12 تا آپلودتون باشه.درسته؟
یا اینکه وقتی میگن 32 تا یعنی 32 تا دانلود و همزمان 32 آپلود؟ یعنی جمعا64 تا میشه.
کدومش درسته
منم میخوام ببینم سرویساش خوبه یا نه .نقل قول:
من آسیاتک دارم ، وقتی شبا وصل میشم آی پی ام از حالت معمولی (79.124.000.000) به یه آی پی دیگه که با 94 شروع میشه تغییر میکنه ، بعد از جستجو یه چیزی پیدا کردم ، آسیاتک شبا از طریق یه شرکت دیگه به اینترنت وصل میشه که اون شرکت oracle میباشد ، این بدین معنی است که oracle به آسیاتک سرویس میده ، من فکر میکنم شرکت خوبی باشه .
وقتی سرعت شما 256/256 باشه یعنی 32 تا دانلود و همزمان 32 تا اپلود دارین یعنی جمعا 64 میشه.نقل قول:
سلام
من هم بالاخره به جمع adslداران پیوستم.:31:
البته من از شرکت عصر انتقال داده (عصر تلکام) سرویس گرفتم که اصلا تو این نظرسنجی نیست:5:
راستی شما چطوری تو سایت speedtest از سرعتتون تست میگیرید؟؟
نه دوست مننقل قول:
اشتباه میکنی
اون چیزی که شما میگی معنیش اینکه اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی با سرعت ماکسیمم 256 تا دانلود میکنه و اگه بخوای اپلود کنی هم همینطور
اما اگه همزمان دانلود و اپلود کنی این 256 بیبن دانلود و اپلود تقسیم میشه و لزومی هم نداره که حتما با هم برابر باشه
من خودم بار ها اینکارو کردم
ایا adsl های شرکت شبدیز نت کرج خوبه؟
adsl 512 + محدویت 1 G
= 6000 تومان ناقابل
اقا کسی هست که سرویس adsl منطقه مفتح (2288)رو تازه گرفته باشه!!!!!
من به هر در و تخته ای می زنم میگن پورتمون پره!!!!!!
دوستان لطفا در صورت طرح این سوالات ، مطلب خودشون رو با جزئیات کامل بذارن ، سایت این شرکت :نقل قول:
تعرفه قیمت های ADSL :کد:http://www.shabdiznet.com
---کد:http://www.shabdiznet.com/tariffs/adsl/
در مورد سوالتون هم باید بگم اگر صرفا برای Browsing میخواین ، با توجه به اینکه کرج از لحاظ تنوع شرکت های سرویس دهنده نسبت به تهران محدودتره ، به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره . ولی هیچ وقت برای بار اول بیشتر از یک ماه قرار داد نبندید .
توی یک فرومی یه تاپیک دیدم به نام ``اینترنت شبدیز کرج : سرویس ضعیف ، پشتیبانی ضعیف تر``اگه سرچ بزنی باید پیداش کنی اگر هم پیداش نکردی پ.خ بده تا ادرسش را برات ارسال کنم....نقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد که از این شرکت سرویس بگیره:11:نقل قول:
منم می خوام بگیرم ولی تردید دارم . قیمتاش که خیلی خوبه شبانه رایگان هم داره در ضمن دومین شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت هست
سرعتت چند هست ؟ کدوم سرویس را گرفتی ؟ چند روزه وصل می شه ؟ مودمشون چیه ؟
من سرویس h1 گرفتم که 64 نامحدوده و 11 روزه وصل شد.نقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد که از این شرکت سرویس بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم می خوام بگیرم ولی تردید دارم . قیمتاش که خیلی خوبه شبانه رایگان هم داره در ضمن دومین شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت هست
سرعتت چند هست ؟ کدوم سرویس را گرفتی ؟ چند روزه وصل می شه ؟ مودمشون چیه ؟ امروز 07:20
مودمم asus am602 که البته خودم گرفتم و کانفیگ کردم ولی مودم اونا نمی دونم چیه.
سرعت دانلودم هم اغلب بین 8 و 9 هست.
شرمنده، نمیتونم جواب پیغام خصوصیتو بدم چون ارسالام به 10 نرسیده.:19:
چند روز وصلش طول کشید ؟نقل قول:
برای دانلود چطوره ؟ کدوم منظقه مخابراتی هستید ؟
کل هزینه ماهیانه اش چقدر می شه ؟
گفتم که، 11 روز.نقل قول:
چند روز وصلش طول کشید ؟
سرعت دانلودم از rapidshare و megaupload با برناوه دانلود IDM بین 8 و 9 هست و بدون برنامه دانلود بین 7 و 8 .نقل قول:
برای دانلود چطوره ؟ کدوم منظقه مخابراتی هستید ؟
منطقه مخابراتی شهید بهشتی هستم.
من چون خودم مودمو گرفتم و کانفیگ کردم فقط پول سرویسو دادم که شد 12875 تومان.نقل قول:
کل هزینه ماهیانه اش چقدر می شه ؟