من حداکثر با IDM توی ویندوز سرعتم 60 هست با مرورگر دیفالت KDE (Kubuntu) حدود 55 هست ... با چی دانلود می کنی ؟نقل قول:
این جا رو بخون ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318844
Printable View
من حداکثر با IDM توی ویندوز سرعتم 60 هست با مرورگر دیفالت KDE (Kubuntu) حدود 55 هست ... با چی دانلود می کنی ؟نقل قول:
این جا رو بخون ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318844
سرعتم درست شد! ظاهرا سوال احمقانه ام احمقانه بوده!! و به طرز احمقانه ای مشکل از سیستم عامل نبوده!
الآت با download manager بین ۱۰۰~۱۲۰ هست و با مرورگر بین ۷۰~۱۱۰ .:20:
درود بر دوستان ! می گم برای راه انداختن یه چیز پی ان روی پروتوکل pptp یه سری برنامه و ایناش رو نصب کردم ! ولی توی قسمت تنظیماتش رو وارد می کنم درست وارد نمیشه ... (چند بار کرش کرد) می خواستم یه عکس از تنظیماتی که باید وارد بشه برام بزارین ... خیلی ممنون ...
سلام
من آخرین نسخه ubuntu را دانلود کردم که به صورت ایزو هست
چطوری میتونم یک سی دی لایو ubuntu درست کنم یا دی وی دی
من میخوام درایور مودم رو تو ubuntu 8.11 نصب کنم که با مشکل زیر روبرو شدم:
Terminal:
hsfconfig-buildlog.txt:کد:
towhen@towhen-desktop:~$ sudo dpkg -i '/home/towhen/Desktop/hsf/hsfmodem&patch/hsfmodem_7.60.00.09full_i386.deb'
(Reading database ... 145299 files and directories currently installed.)
Preparing to replace hsfmodem 7.60.00.09full (using .../hsfmodem_7.60.00.09full_i386.deb) ...
Unpacking replacement hsfmodem ...
Setting up hsfmodem (7.60.00.09full) ...
Conexant HSF softmodem driver, version 7.60.00.09full
If you need license keys, assistance or more information, please go to:
http://www.linuxant.com/
When reporting a problem for the first time, please send
us the file generated by "hsfconfig --dumpdiag".
No pre-built modules for: Ubuntu-8.10 linux-2.6.27-9-generic i686-SMP
Trying to automatically build the driver modules...
(this requires a C compiler and proper kernel sources to be installed)
Where is the linux source build directory that matches your running kernel?
[/lib/modules/2.6.27-9-generic/build]
Building modules for kernel 2.6.27-9-generic, using source directory
/lib/modules/2.6.27-9-generic/build. Please wait...
ERROR: Module build failed!
Please examine the log file "/tmp/hsfconfig-buildlog.txt" to determine why.
towhen@towhen-desktop:~$
کد:
(cd /lib/modules/2.6.27-9-generic/build && make "CNXT_KERNELSRC=/lib/modules/2.6.27-9-generic/build" "M=/usr/lib/hsfmodem/modules" "CC=gcc" clean)
make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.27-9-generic'
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-2.6.27-9-generic'
(cd /lib/modules/2.6.27-9-generic/build && make "CNXT_KERNELSRC=/lib/modules/2.6.27-9-generic/build" "M=/usr/lib/hsfmodem/modules/GPL/hda" "CC=gcc" "HDA_CFLAGS=-DFOUND_KZALLOC -DFOUND_TLV -DFOUND_IRQ_HANDLER_T -DFOUND_DELAYED_WORK " clean)
rm -rf *.o GPL/*.o *.ko GPL/*.ko *.mod.c GPL/*.mod.c .*.cmd GPL/.*.cmd .tmp_versions .tmp_versions /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfosspec.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfserial.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfengine.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfpcibasic2.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfmc97ich.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfmc97via.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfmc97ali.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfmc97ati.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfmc97sis.mod /lib/modules/2.6.27-9-generic/build/.tmp_versions/hsfsoar.mod Modules.symvers GPL/hda/Modules.symvers
(cd /lib/modules/2.6.27-9-generic/build && make "CNXT_KERNELSRC=/lib/modules/2.6.27-9-generic/build" "M=/usr/lib/hsfmodem/modules" "CC=gcc" modules)
scripts/Makefile.build:46: *** CFLAGS was changed in "/usr/lib/hsfmodem/modules/Makefile". Fix it to use EXTRA_CFLAGS. Stop.
make[1]: *** [_module_/usr/lib/hsfmodem/modules] Error 2
make: *** [all] Error 2
مدل مودم:
D-Link DFM-562IS
حذف شود .................................
نسخه ی مورد استفاده شما قدیمی هست، یکی از نسخه های جدید رو از لینک زیر، با توجه به کرنل سیستمتون دانلود کنید و اجرا کنید.نقل قول:
باز اگر مشکلی بود گزارش کنید تا بررسی کنیم:
کد:http://www.linuxant.com/drivers/hsf/full/downloads-ubuntu-x86.php
سلام دوستان
من ابونتو 10.0.4 رونصب کردم و لی گرافیکن رو نمی شناسه
گرافیک من :nvidia 8500 1gbهستش
اگه میشه برای پیدا کردن و نصب درایورش منو راهنمایی کنید
من به دوتا مشکل برخوردم، یکی نصب درایور کارت گرافیکه Nvidia هست که ارور میده و نمیدونم باید چیکار کنم:
یکی دیگه هم اینکه نمیدونم مودمم شناخته شده یا نه و اینکه کجا باید user و pass و isp number رو وارد کنم.کد:
twins@twins-desktop:~$ sudo '/home/twins/Desktop/NVIDIA-Linux-x86-195.36.24-pkg1.run'
Verifying archive integrity... OK
Uncompressing NVIDIA Accelerated Graphics Driver for Linux-x86 195.36.24...............
ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before
installing. For further details, please see the section INSTALLING
THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver
download page at www.nvidia.com.
OK
ERROR: Installation has failed. Please see the file
'/var/log/nvidia-installer.log' for details. You may find
suggestions on fixing installation problems in the README available
on the Linux driver download page at www.nvidia.com.
OK
توی System>adminis ، گزینه Network وجود نداره!
لطفا پاک شود
من اوبانتو را در virtura box نصب كردم و مي خوام برنامه ي اسكاينت را نصب كنم چه كار بايد انجام بدم ؟
مهم ترین کار اینه که برنامه ای که می خوای رو نصب کنی !
چه طوریش هم خیلی راحته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بقیه ی داستان !!! از طریق کنسول هم میشه رفت و یه سری کد و اینا زد ... اما فعلا با گرافیکیش کار کن شما !
سلام
اوبونتو سی دی و دی وی دی چه فرقی با هم دارن
کلآ توزیعاتی که در دو دیسک دی وی دی و سی دی هستن چه فرقی بین سی دی و دی وی دی شون هست
معمولا یه سری پکیج هایی که بیشتر استفاده میشه رو روی خودشون به صورت اضافه دارن ... جایی هم خوندم که هر دو دسکتاپ یعنی gnome و kde رو روی نسخه های دی وی دیش هست !نقل قول:
من همیشه از cd استفاده کردم ... توی جشن انتشار اوبنتو 10.04 دوستان زحمت کشیدن و نسخه ای که هدیه دادن نسخه ی دی وی دی بود ! احتمالا امروز یا فردا تستش می کنم خبر بیشتر رو میزارم .
اطلاعات بیشتر :
کد:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=172304
آپدیت اول : من همین الان روی اوبنتو 10.04 نسخه ی دی وی دی هستم ... همون طور که گفتم علاوه بر گنوم دکستاپ های KDE و Xfce هم روی سیستم نصبه ... + کلی پکیج و برنامه ی اضافه !
نسخه فکر کنم ویرایش شده توسط لاگ هست ... (چندان تغییر نکرده ... فقط اسم دی وی دی از اوبنتو به Isfahan lug تغییر کرده .)
من الان supertux 2 ... ryhtm box ... wine ... amarok ... bluefish editor و کلی برنامه و بازی اضافه دارم روی پکم ...
یه جورایی برای اونایی که نت ندارند یا دیال آپ دارند نسخه ی DVD بهتره ...
با سلام
نصب اين دسكتاپها با هم تداخلي در عملكرد سيستم ايجاد نمي كنه . من قرار يك اوبونتو و يك كوبونتو دستم برسه ميخوام محيط kde رو امتحان كنم حالا راهنما و اموزشي براي نصب kde كنار گنوم نداريد و يا اگه به اين قسسمت از انجمن مربوط ميشه ميتونيد در نصب اون منو راهنمايي كنيدنقل قول:
دکستاپ های KDE و Xfce هم روی سیستم نصبه
راستي نظرتون در مورد نصب كوبونتو و اوبونتو كنار هم چيه ؟
با تشكر
با سلام
من برای نصب کارت دی وی بی نیاز به دسترسی به پارتیشن روت دارم چون انجا یییکی دو تا فایل رو باید کپی کنم اما نمیتونم البته من از محیط گرافیکی میخواهم این کار رو انجام بدم توی ترمینال مشکلی ندارم لطفا راهنمایی کنید چطور از محیط گرفایکی به پارتیشن روت دسترسی ویدا کنم
نسخه لینوکس من 10.4 است
با تشکر
نقل قول:کد:$ sudo nautilus
شما دو تا راه داری ! اول این که به صورت دو تا توزیع کاملا جدا نصبش کنی ... چون که کوبنتو و اوبنتو رو با هم داری و اگه مشکل فضا نداری راه بدی نیست ... ولی توصیه نمیشه ...نقل قول:
راه دوم اینه که مثل این نسخه ی دی وی دی شما اوبونتو رو به صورت پایه نصب کنی و بعد KDE رو به طریق زیر نصب کنی (کد و اینا هم هست ولی تا گرافیکیش هست چرا کد ؟)
و تمام :
و میمونه راهه سومی که من تستش نکردم و توصیه هم نمی کنم ... این که دکستاپ رو از روی دی وی دی که داری نصب کنی (اطلاعات کاملی در موردش ندارم !)
درود..
من اوبونتو 10.4 رو دانلود کردم اما کارت شبکه من که یو اس بی هست رو نمیشناسه ! چی کار کنم ؟ راهنماییم کنید
ممنون
با سلام
من کوبونتو 10.04 روي سيستم نصب کردم . ديشب مب خواستم درايور کارت گرافيگم رو که بر روي نسخه 9.10 قبلي نصب کرده بودم روي اين نسخه هم نصب کنم تا مراحلي پيش رفت و بعد يک ارور داد . با ري استارت کردن ديکه محيط گرافيگي ندارم و فقط وارد يک محيط متني ميشه
البته زماني که درايور رو دانلود کردم فکر کنم براي نسخه هاي 10 هم زده بود
بايد دوباره نصب کنم ؟
با تشکر
من به دوتا مشکل برخوردم، یکی نصب درایور کارت گرافیکه Nvidia هست که ارور میده و نمیدونم باید چیکار کنم:
یکی دیگه هم اینکه نمیدونم مودمم شناخته شده یا نه و اینکه کجا باید user و pass و isp number رو وارد کنم.کد:
twins@twins-desktop:~$ sudo '/home/twins/Desktop/NVIDIA-Linux-x86-195.36.24-pkg1.run'
Verifying archive integrity... OK
Uncompressing NVIDIA Accelerated Graphics Driver for Linux-x86 195.36.24...............
ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before
installing. For further details, please see the section INSTALLING
THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver
download page at www.nvidia.com.
OK
ERROR: Installation has failed. Please see the file
'/var/log/nvidia-installer.log' for details. You may find
suggestions on fixing installation problems in the README available
on the Linux driver download page at www.nvidia.com.
OK
این دو مشکل سد شده برای کارم تو لینوکس. خواهشا کمکی کنید تا بر طرفشون کنم. تشکر
مشکل که خوب کاملا واضح در پیغام گفته شده شما باید از x بیایید بیرون برای اینکار راههای زیادی وجود داره ولی ساده ترین راهش این هست که کار های زیر را انجام بدید:نقل قول:
ابتدا سه کلید زیر را فشار بدید تا به F1 برید:
بعد دستور زیر را بزنید تا محیط گرافیکی را ببنده، توجه هم کنید gdm برای گنوم، kdm برای kde و ... هست، حرف اول نمایانگر محیط هست،کد:ctrl alt f1
بعد دستور نصب را اجرا کنید. بعد از تمام شدن دستور زیر را اجرا کنید:کد:/etc/init.d/gdm stop
توجه کنید تمام دستورات با اجازه ی sudo باشه.کد:/etc/init.d/gdm start
اگر انجام شد که هیچی اگر نه شاید باید اول تغییر لول بدید، حالا این رو اجرا کنید ببنید نصب میشه درایور یا نه.
نقل قول:
یکی دیگه هم اینکه نمیدونم مودمم شناخته شده یا نه و اینکه کجا باید user و pass و isp number رو وارد کنم.
کد:$ sudo system-config-network
سلام
اوبونتو 10.4 بهتر شده یا بدتر؟
مثلا نسخه 9.10 اوبونتو واقعا حالمو به هم زد
حتی یه کانکشن هم نمیشد باهاش ساخت
سرعتشم افتضاح بود...
yum رو هم هر جوری تلاش کردم روش نصب نمیشد
اوبونتو 10.4 این مشکلات رو داره؟
اول: Ubuntu Restricted Extras
برنامه ها و کدک هایی که شاید خیلی هاتون رو اول کار اذیت می کنه و ایراد می گیرید، java, flash بسیاری از کدک های صوتی و تصویری را می تونید با نصب این بسته داشته باشید:
دوم: Google Chromeکد:sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
شاید با وجود فایرفاکس این مرورگر اضافی به نظر برسه، اما سرعت بیشتر و البته استفاده کمتر از منابع سیستم شما می تونه دلیلی خوب باشه برای استفاده از این مرورگر حداقل برای زمانهایی که رم شما مشغول هست!
برای نصب به سایتبرید و فایل نصب رو بگیرید.کد:http://www.google.com/chrome
سوم: The GIMP
کاربران قدیمی همواره به یاد دارند که GIMP یکی از ابزار گرافیکی اصلی در اوبونتو بود، ولی با توجه به تغییر ماهیت این برنامه و نظر به اینکه این برنامه برای رنج کاربران نیمه حرفه ای و حرفه ای طراحی شده، و برای عموم کاربردی نداره از نسخه به صورت پیشفرض حذف شده، پس برای نصب:
چهارم: VLCکد:sudo apt-get install gimp
دیگه فکر کنم نیازی به توضیح نباشه، وقتی حتی ویندوزی ها هم این نرم افزار رو برای باز کردن فایلهایی که هیچ برنامه ای نمیتونه باز کنه استفاده می کنند، برای دیدن قدرت این برنامه سری به:بزنید.کد:http://lifehacker.com/397573/master-your-digital-media-with-vlc
پنجم: Checkgmail
جالب هست بدونید که اوبونتو 10.04 دارای برنامه ای به نام MeMenu ]هست که حتما همتون دیدیدش برنامه ای که به راحتی خودش رو با لیست بلندی از سایت های مختلف هماهنگ می کنه و هر اتفاقی رو گزارش می کنه، یک لیست از این سایت ها می تونه:
Flickr
StatusNet
Qaiku
FriendFeed
Digg
Identi.ca
باشه، ولی خوب باز هم برنامه ای که بتونه ایمیل های شما رو بهتون به صورت جدا نشون بده شاید در برخی اوقات کاربردی باشه:
ششم: Gnome Do / Launchyکد:sudo apt-get install checkgmail
این دو برنامه های مفیدی مخصوصا برای تازه کارها هستند، می خواهید برنامه ای رو اجرا کنید، دو سه حرف اول نام برنامه را تایپ کنید و اینتر رو بزنید و برنامه اجرا خواهد شد. Gnome-Do در لیست مخازن هست ولی برای Launchy باید از سایت زیر دانلودش کنید:
هفتم: Beagleکد:http://www.launchy.net/#download
برنامه ی برای جستجوی سریع بین فایلها و درون فایلها، نصبش کنید زمانی بهش بدید تا هارد شما رو برای خودش ایندکس کنه و حالا از جستجوی سریع لذت ببرید.
هشتم: Cheese
البته شاید اونقدر کاربردی نباشه ولی کارهای جالبی می تونید توسط این برنامه با وبکم خودتون انجام بدید.
نهم: Dock
خیلی ها دنبال اول زیبایی هستند تا هر چیز دیگه ای شاید این برنامه کمک فراوانی بکنه.
و نهایتا دهم: Compiz Settings Managerکد:http://www.makeuseof.com/tag/8-power-docks-for-your-linux-machine/
فکر کنم نیاز خاصی به توضیح نداره، برای نصب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:sudo apt-get install ccsm
با سلام
خوب حالا چطور ميشه اينا رو دانلود كرد البته در كافي نت
كسي لينك مستقيم نداره مخصوصا براي اني Compiz Settings Manager
با تشكر
با سلام
يهه سوال ديگه
در اوبنتو 10.04 و يا كلا لينوكس براي باز كردن ايميج و ايميج گرفتن برنامه هايي مثل clon cd و ... وجود دارند ؟ و يا خود سيستم عامل همچين قابليتي رو داره ؟
با تشكر
خود برنامه Brasero که بصورت پیش فرض با اوبونتو نصب میشه اینکار رو برات میکنه
با سلام وتشکرنقل قول:
خوب اين برنامه ايميج هم ميگيره ؟ يا فقط ايميجها رو رايت ميکنه .؟
چون من فقط قسمت رايتش رو ديدم
بعد از چه فرمتهايي پشتيباني مي کنه ؟ يعني فرمتهاي alchol 102 و .. که ويندوز رايج هستند رو ميشناسه ؟
با تشکر
با سلام
من compiz fuson manager رو از ادرسی که در گوگل پیدا کردم دانلود کردم فایلی با پسوند tar.gz هست . از حالت فشرده خارج کردم به صورت پوشه ccsm.0.5.2 در پوشه خانگی قرار دادم
با زدن دستور ارورهای زیر اومد البته در چندین حالت امتحان کردمنقل قول:
javad@k1lou:~$ sudo apt-get install ccsm
[sudo] password for javad:
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
E: Couldn't find package ccsm
javad@k1lou:~$ sudo -i
root@k1lou:~# cd /home/javad/
root@k1lou:/home/javad# sudo apt-get install ccsm
Building dependency tree
root@k1lou:/home/javad#
javad@k1lou:~$ sudo -i
root@k1lou:~# cd /home/javad/
root@k1lou:/home/javad# cd ccsm-0.5.2
root@k1lou:/home/javad/ccsm-0.5.2# apt-get install ccsm
Building dependency tree
root@k1lou:/home/javad/ccsm-0.5.2# sudo apt-get install ccsm
Building dependency tree
root@k1lou:/home/javad/ccsm-0.5.2#
در فایل متنی همراه برنامه دانلو شده پیغام زیر هست
نقل قول:
This software depends on Python and PyGTK >= 2.10
-----python (libsexy bindings) is also used but optionnal.
Run the setup.py script to install, e.g.:
python setup.py install (as root, or with root rights using sudo)
To install it to /usr/local (or any other prefix) use:
python setup.py install --prefix=/usr/local
(specify --prefix _after_ install or it won't work)
این python چیه و اینجور فایلها رو چطور باید نصب کرد
با تشکر
دستور sudo apt-get install ccsm خود از مخازن اوبونتو شروع به دریافت بسته ی اصلی و بسته های وابسته می کند! و نیاز به متصل بودن به اینترنت دارد بنابراین شاید بهتر باشه اول sudo aptitude update رو اجرا کنید و بعد اون دستور را.نقل قول:
اگر فایل را جدا از اینترنت گرفته اید، باید از دستور های ./configure و make و make install استفاده کنید، که البته بهتر است اول فایل readme رو مطالعه کنید، این روش کمی سخت هست چون در صورت وجود وابستگی خودتون باید اونها رو نصب کنید!
python هم یک زبان برنامه نویسی هست.
سلام
من نسخه 9.04 اوبونتو رو دارم و میخوام که run level سیستم رو روی 3 (حالت متنی) تنظیم کنم.
توی مقالاتی که در نت دیدم گفته بود که فایل "/etc/inittab" باید تغییر کنه، ولی من همچین فایلی ندیدم یعنی در دایرکتوری etc، فایلی با نام inittab وجود نداره!
ممکنه اسم این فایل در این نسخه از اوبونتو فرق کرده باشه؟
یه راه دیگهاش رو هم گفته بود که موقع بوت از منوی گراب باید شماره runlevel رو وارد کرد که من در این منو هم همچین امکانی ندیدم!
لطفا کمکم کنید که چه جوری میتونم حالت متنی رو در لینوکس فعال کنم، یعنی چه جوری runlevel اون رو 3 بذارم؟
ممنون
البته نگفتید برای چه اینکار رو می خواهید بکنید شما در هر زمانی می تونید خیلی راحت به محیط متنی برید با alt + ctrl + Fx که ط شماره ی F هست.نقل قول:
برای اجرای runlevel 3 هم در گراب به recovery برید و در اونجا دستور telinit 3 اجرا کنید تا اجرا شه.
بله فایل مورد نظر شما خیلی وقت هست از اوبونتو حذف شده به دلایل خودش، شاید بشه گفت که در واقع runlevel پیش فرض در اوبونتو 2 هست اگر می خواهید gnome اجرا نشه کافیست به این آدرس برید /etc/rc2.d و بعد فایل S13gdm رو به K13gdm تغییر بدید. که در این صورت gnome اجرا نخواهد شد و محیط متنی بالا خواهد ماند و برای اجرای gnome کافی هست دستور sudo /etc/init.d/gdm start را اجرا کنید.
با سلام و تشكر
خوب من اصلا خونه اينترنت ندارم كه بخوام از اون طريق دريافت كنم واين رو م از كافي نت گرفتم . در مورد روشهايي هم كه گفتين اصلا متوجه نمي شوم چون تازه كارم پس تغريبا راهي كه من بتون افلاين اينو نصب كنم وجود ندار حداق براي يك نفر تازه كار مثل مننقل قول:
اگر فایل را جدا از اینترنت گرفته اید، باید از دستور های ./configure و make و make install استفاده کنید، که البته بهتر است اول فایل readme رو مطالعه کنید، این روش کمی سخت هست چون در صورت وجود وابستگی خودتون باید اونها رو نصب کنید!
با تشكر
برا اینترنت افلاین اوبنتو کارایی داره اگه ساپورت کنه همین الان کلا ویندوزم رو پاک کنم
کارت qbox 8920 هست
انتظار می ره وقتی سوالی پیش می آید اول در فهرست مطالب دنبالش بگردید:نقل قول:
دوم، ببینید هر برنامه ممکن هست چندین وابسته داشته باشه، شما برای نصب باید اون وابستگی ها رو از بین ببرید ( با نصب اونها ) حالا اولا شما نیاز نیست حتما فایل سورس یک برنامه رو بگیرید، می تونید از فایلهای .deb استفاده کنید که در سایت مخازن اوبونتو هستند:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2248506&postcount=1244
اما حالا برخی ممکن هست مشکل شما رو داشته باشند، یعنی سیستمشون به اینترنت متصل نباشه! برای اونها برنامه های زیادی هست ( که باز یک جستجوی ساده شما رو به جواب در همین انجمن می رسوند :46: ) مانند دو برنامه ی زیر:کد:http://packages.ubuntu.com/
wget که می تونید توضیحات کامل رو در دو سایت زیر بگیرید:
وکد:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1100816
Sushi, huh? نام برنامه ی دیگری است برای همین منظور:کد:http://www.gnu.org/software/wget/
این برنامه ها در واقع باید در دو سیستم نصب شوند ( هر دو برنامه قابلیت نصب روی ویندوز و لینوکس رو دارند ) یک سیستم به اینترنت متصل و دیگری بدون شبکه! در روی سیستم متصل به شبکه این برنامه ها، بسته های مربوطه را دانلود می کنند و با انتقال اونها به سیستم دیگر در سیستم دوم نصب می شوند.کد:http://www.webupd8.org/2009/12/sushi-huh-easily-download-packages-for.html
که فکر کنم مشکل شما رو کاملا حل می کنند.
سلامنقل قول:
خیلی ممنونم از جوابتون
من می خوام با سرویس ssh کار کنم، یعنی با کلاینت PuTTY بهش وصل بشم و یه سری کارها رو در ارتباط با پروسه ها انجام بدم.
به خاطر همین نمی خوام که محیطم گرافیکی و سنگین باشه و حالت متنی و command ای واسم بهتره تا cpu کمتری مصرف بشه، سرعت بره بالا و ...
راستش من توی محیط گنوم، اول ctl+alt+FX رو با کلیه شماره هاش امتحان کردم ولی جواب نداد!
در گراب هم وقتی وارد recovery میشم، یه منو میاد که انتخاب های مختلفی مثل resume و ... بهم میده
که وقتی telinit 3 رو هم بعد از یه مدت می نوشتم هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد و دوباره وارد همون محیط گنوم میشدم!
در مورد فایل S13gdm هم همچین فایلی وجود نداشت و فقط S30gdm وجود داشت که نمی تونستم اسمش رو Rename کنم به K30gdm!
اومدم فایلش رو کپی کردم توی دسکتاپ و بعد rename کردم و این دفعه دیگه اصلا نمی شد بازش کرد!
به نظرتون چه کار باید بکنم یا اینکه اشکال کارم کجاست؟
ممنون میشم اگه دوباره کمکم کنید
بله عدد بین S و gdm مهم نیست، همون فایل رو تغییر نام بدید، برای تغییر نام هم اگر اجازه ندارید در ترمینال به آدرس فولدر مورد نظر برید و مثلا دستور زیر را اجرا کنیدنقل قول:
sudo mv S30gdm k30gdm
سلام
من موقع نصب لینوکس، یه کاربر رو با یه پسورد تعریف کردم و همیشه با اون وارد سیستم می شم. ولی الان برای یک سری کارها نیاز دارم که با کاربر root وارد بشم. اما یادم نیست که پسورد root رو چی وارد کرده بودم!
یعنی اصلا نمی دونم که پسورد بهش داده بودم یا نه؟!
لطفا بفرمایید که چه جوری باید با کاربر root وارد سیستم بشم؟
ممنون