نقل قول:
فعلا با توجه به پاسخنامه نظر شما محترمه
ولی من قانع نشدم چون معانی دو واژه تو انگلیسی خیلیییییییی نزدیک به همه و من عبارتdress the foodخیلی آشناست برام.شایدم چون خیلی وقته زبان حرف نزدم اینطوری شده
به هرحال.......
موفق باشید
نقل قول:
فعلا با توجه به پاسخنامه نظر شما محترمه
ولی من قانع نشدم چون معانی دو واژه تو انگلیسی خیلیییییییی نزدیک به همه و من عبارتdress the foodخیلی آشناست برام.شایدم چون خیلی وقته زبان حرف نزدم اینطوری شده
به هرحال.......
موفق باشید
دوست من الان زمان تنگه ان شاءالله بد کنکور مفصل در موردش می حرفیم البته اگه عمری باقی بود.نقل قول:
الان داریم زود قضاوت می کنیم .
سلام بر همه
به نظرتون من که 20% کتاب هام مونده بخونم
این طرح مرور اخر به دردم می خوره؟
خودم موندم که ثبت نام کنم یا نه
در ضمن من کانونی نیستم
ممنون
بچه ها 10 روزتون میره واسه این گزینه 2
10 روز حداقل 4 ساعت پشت کامپیوتر تست زدن
من روزایی که آزمون میدم خیلی خسته میشم
شما رو نمیدونم
یعنی 10 روزم میره
مگه چند روز دیگه مونده
من میخواستم ثبت نام کنم ولی معلمم قانعم کرد بشینم درس بخونم بهتره
به هرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
این نظر من بود
سربلند باشید
لطفا كسايي كه ميدونن جواب بدن.
اونايي كه گسسته دارن از خوشخوان استفاده ميكنن با زدن كدوم سطح سوالاش داريد نتيجه ميگيريد؟(a,b,c,d
a b c و نه dنقل قول:
پشت کامپیوتر که تست نمی زنی!!نقل قول:
تو پاسخ برگ جواب میدی و بعد میری تو سایتش تو max 5min گزینه ها رو پر میکنی
به نظر من که این مرور گزینه 2 به درد نمیخوره و وقت گیره !
مگه چقدر وقت دارین ؟؟؟ که میخواین واسه اونم وقت بزارین ... جامع اماری آنچنانی هم نداری برای مقایسه !
من که دوستای دیگه م هم گفتم شرکت نمی کنن ...
البته اینو واسه اونایی که کانونی هستن میگم ...
وی مطمئنا بدون این چیزا هم میشه نتیجه ی خوب گرفت و پشیمونی هم نداره
الان تنها چیزی که مهمه وقته !
به نظر من که چیز خوبی می تونه باشهنقل قول:
آخه یک ماه آخر رو بیشتر باید آزمون زد
من که هم زرد می زنم و هم گزینه ی 2
سلام دوستان
برتری مرور آخر اینه که سوال تکراری نداره ولی زردقلمچی کلش سوالاتی هستش که شما قبلا زدید و به قول گزینه دو شما نمی تونید خودتون رو محک بزنید و ببینید کجا اشکال دارید چون ممکنه اون سوال دقیقا به ذهن شما مونده باشه یا شاید حفظ کرده باشین ولی احساس کنید بلدین و اینجوری دقیقا نقاط ضعف شناسایی نمیشه:41:
من خودم که ثبت نام نکردم
سلامنقل قول:
d که ماله بالاتر از کنکوره فقط به درک و استدلال بیشتر کمک می کنه!
در مورد a b c هم نمیشه گفت چون گاهی وقت ها یک سوال سخت رو زده a و گاهی هم سوال آسون رو زده c
بنابراین من فکر می کنم a b c هم سطح هستند
در مورد خستگی که فکر می کنم همه همین جوری هست براشون. من که خسته می شم! چون به هر حال کدوم آدم سالمی 4 ساعت و 10 دقیقه میشینه پای یه دفترچه ای که همش باید فکر کنه و سعی کنه جواب بده ! و یک لحظه هم استراحت وجود نداره!نقل قول:
rosenegarin13 :بچه ها 10 روزتون میره واسه این گزینه 2
10 روز حداقل 4 ساعت پشت کامپیوتر تست زدن
من روزایی که آزمون میدم خیلی خسته میشم
شما رو نمیدونم
یعنی 10 روزم میره
مگه چند روز دیگه مونده
من میخواستم ثبت نام کنم ولی معلمم قانعم کرد بشینم درس بخونم بهتره
به هرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
این نظر من بود
سربلند باشید
ولی به هر حال کنکور هم این شکلیه و باید براش آماده شد! ویژگی سوالات کنکور اینه که سوالات به ترتیب فصول درسیه! یعنب مثلا درس فیزیک سوال یک ماله فصل اول سوال 2 ماله فصل دوم و الی آخر! یعنی هر بار که یک تست کنکور جامع رو میزنین و ارزیابی می کنین انگار یک دور 30 کتاب کامل رو ورق زدبد و مرور کردید!
بنابراین این شیوه ی خوبیه برای جمع بندی و مرور و آمادگی برای کنکور و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف برای چاره اندیشی پیش از کنکور!
یعنی اینکه وقتی امروز یک آزمون رو زدید باید اونو بررسی کنید و تمام اشکالات رو یاد بگیرید ! مثلا ممکن است فکر کنید قسمتی از درس را باید مرور کنید(البته به صورت گزینشی) یا جایی رو باید بیشتر تمرین کنید و ..
بنابراین کار اصلی فقط اینه که اشکالات آزمون امروز رو خوب یاد بگیرید و در آزمون بعدی فقط مراقب باشید همان اشکالات قبلی رو دو باره تکرا نکنید
هر سال تکرار شدن سوالات کنکور و شبیه به هم بودن سوالات به این کار کمک می کنه! و به این ترتیب با زدن چند کنکور گذشته کم کم تمام نقاط ضعف برطرف میشه و احساس می کنید که به جمع بندب رسیدید و آماده ی کنکور هستید! این فلسفه ی جمع بندی ماه آخر است!
واسه همین به نظر من زرد قلم چی بهتره . چون فقط سوالات کنکور رو جمع آوری کرده! و ماه آخر زمان یادگیری نکات جدید و زدن تست های طراحی شده نیست! از طرفی هم مطمئن نیستم ویژگی های سوالات کنکور یعنی تکرار شدن سوالات - به ترتیب فصول بودن و ... توش رعایت شده باشه ! که احتمالا هم نشده!
اتفاقا باید تکراری باشه! چون قصد چمع بندی داریم! ماه آخر استرس و چیز های دیگه باعث میشه احساس کنیم حتی ساده ترین چیز ها رو هم بلد نیستسم . واسه همین زدن سوالات کنکور و جمع بندی به این روش خیلی موثرهنقل قول:
سلام دوستان
برتری مرور آخر اینه که سوال تکراری نداره ولی زردقلمچی کلش سوالاتی هستش که شما قبلا زدید و به قول گزینه دو شما نمی تونید خودتون رو محک بزنید و ببینید کجا اشکال دارید چون ممکنه اون سوال دقیقا به ذهن شما مونده باشه یا شاید حفظ کرده باشین ولی احساس کنید بلدین و اینجوری دقیقا نقاط ضعف شناسایی نمیشه
من خودم که ثبت نام نکردم
اگر فرصت کنید که خیلی خوبه! ولی من باور نمی کنم!نقل قول:
به نظر من که چیز خوبی می تونه باشه
آخه یک ماه آخر رو بیشتر باید آزمون زد
من که هم زرد می زنم و هم گزینه ی 2
من فکر کنم، بهترین منبع جمع بندی به طور استاندارد کتاب سنجش آخر گاج هست چون سوالهای خارج از کشور را داره و این سوالاتش طراح کنکور طرح کرده و خیلی تازه هست ، هیجا ندیدین،اگر گاج چاپ جدید کرده باشد خیلی خوب میشه چون جمعا از سال 84 تا 87 میشه 4 تا آزمون،و تمام مشکلات ضعفت مشخص میشه.
یه سوال:نقل قول:
همه درسها را تمام کردی؟
من قرابت از انرژی اتمی استفاده میکنم آرایه هم تعریف کلک رو شنیدم چیزخوبیه اگه ضعف داری بگیر کمکت میکنهنقل قول:
تا خرداد کاظم تمومش میکنهنقل قول:
آزمون امروز یه سوال فیزیک مسخره داشت.شیمی هم خیلی سخت بود. ولی در کل آزمون خوبی بود.
من که این ازمون نتونستم شرکت کنم.
چرا ؟نقل قول:
خیلی شیمی سنگینی بود..واقعا شیمیش سخت بود.. دیفرانسیل هم خیلی سخت بود.. شکل هایی که داده بود سر آدم رو گیج میکرد...
هندسش خیلی راحت بود .. فیزیک پیش و پایش هم متعادل بود ..
سلام دوستان
گفتم بد نباشه و برای این که بچه های فروم یه انگیزه ای بگیرم کارنامه یکی از دوستای عزیزم رو بزارم ( البته چون حال حوصله ی آپلود ندارم شماره می دم خودتون زحمتشو بکشید ! ) احتمالاَ عکسشم توی مجله دیدید . اما حیف که خودش اینترنت زیاد نمیاد .
شمارنده : 863881156
ش .ش : ...
مادر جان این کیه از 16 تا درس 10 تاشو صد زده بقیه هم بالای80. فکر کنم یک رقمی بشه.نقل قول:
ش.ش رو نمی خواد ش.ش خودت رو با شمارنده اون بنویس :دی اینم که نوشتی پاکش کن
مادرجاننننننننننننننننننن ن:18::18:نقل قول:
شیمی 3 خیلی سخت بود !
: (
کارنامه 7 فروردین رو ببینید.:46:نقل قول:
10 آبان رو هم حتما ببینید.درصد منفی داره
نقل قول:
جای تعجب نداره !!! درصد های مثل ایشون اووردن معلول اینه که صبح تا شب از اول دبیرستان تا الان درس میخوندیم هست ..
همین !!
عجب كارنامه خفني داره................................. چي كار ميكنن با خودشون اينا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13: :13::13::19::19::19::19::19:
hermine جان میشه شما خودتو به من معرفی کنی من مهدی رو میشناسم مهرانم (داداششه)میشناسم میشه بگی کی هستی؟
من اصلا هندسه 2 نزدم زده 7- درصد. الان چیکار کنم؟؟
پس چرا این درصدا رو توی کنکور نمیزنن؟
هندسه 2 که خیلی راحت بود عزیز.شما با عدد گذاری بالای 40 درصد میزدی !
نه من هندسه 1 میزنم این ترمنقل قول:
بچه ها يه سوال. اين آزمون بودجه بنديش يه ذره زياد نبود مخصويا ادبيات پيشش؟ شما ميرسيد تموم كنيد تو 2 هفته:31::31::20::20:
آهان. معذرت..نقل قول:
بچه ها کارنامه ها اومده..برید ببینید .. من که گند زدم... شیمی باورتون نمیشه منفی زدم ...شیمی پیش !!!
واقعا تاسف باره .. در حالیکه فیزیک 78 زدم.. ا ین چقدر مسخرست واقعا .. جای تامل داره واقعا !!
اینا داداشن مدرسه هاشون فرق داره؟؟نقل قول:
ایشون پسر گنجی معلم فیزیک نیستند؟؟؟؟؟
نقل قول:
بگو مسعود میشناسه
این هم کارنامه ی من ... قابل ذکر هستش که من بسیار از خودم و این درصد هام راضی هستم.فقط اگر وقت کم نمیاوردم ، ریاضی پایه و شیمی پیش بیشتری میزدم.حدود 20 درصد بالاتر از این ها ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از کارنامه من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یک ماه آخر که نبایدخیلی تست های جدید بزنی ... اگه تست ها غیراستاندارد باشه یا خیلی درصدت پایین میاد که روحیه ات خراب میشه یا خیلی درصدت بالا میره که اعتماد به نفس کاذب ایجاد میشه ...نقل قول:
سلام دوستان
برتری مرور آخر اینه که سوال تکراری نداره ولی زردقلمچی کلش سوالاتی هستش که شما قبلا زدید و به قول گزینه دو شما نمی تونید خودتون رو محک بزنید و ببینید کجا اشکال دارید چون ممکنه اون سوال دقیقا به ذهن شما مونده باشه یا شاید حفظ کرده باشین ولی احساس کنید بلدین و اینجوری دقیقا نقاط ضعف شناسایی نمیشه
پس بهتره که تو یک ماه آخر همون تست های کنکور های گذشته را بزنین یا تست هایی که مطمئن هستید در سطح کنکور و استاندارد هستند .
فکر کنم روزی 25 ساعت می خونه بدون خواب و خوراک d:نقل قول:
سلام دوستان
گفتم بد نباشه و برای این که بچه های فروم یه انگیزه ای بگیرم کارنامه یکی از دوستای عزیزم رو بزارم ( البته چون حال حوصله ی آپلود ندارم شماره می دم خودتون زحمتشو بکشید ! ) احتمالاَ عکسشم توی مجله دیدید . اما حیف که خودش اینترنت زیاد نمیاد .
شمارنده : 863881156
ش .ش : 1270129205
============
من هم این آزمون خیلی حالم رو به راه نبود نتونستم برم!!!