بازی تو هوای بارونی خیلی قشنگه راستی توجه کردید صدای آسمون میاد.
Printable View
بازی تو هوای بارونی خیلی قشنگه راستی توجه کردید صدای آسمون میاد.
دوستان هیچ راهی نداره که اسامی بازیکن های کلاسیک درست بشه
همه جور پچی نصب کردم ولی اسامی درست نشد
کسی تونسته تو نسخه 2008 اسامی بازیکن های قدیمی را درست کنه
میشه این آخری رو که میگی یه بار دیگه لینکشو بدی؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من این فایل رو گرفتم روی vista هم اجرا کردم البته فقط 4 تا به هر قدرت اضافه کردم چون از حالت عادی خارج نشه فک کنم 4 یا 5 تا اضافه کنی بهتر از اینه که مثل تنظیمات اولیه باشه.
داشتم میگفتم برای من کار میکنه چون که دوستان مشکل دارن من خودم دوباره اپلود کردم من با این که مشکل ندارم شما هم از این استفاده کنید شاید درست بشه .
کد:http://www.ufile.info/hmr/upload/1225185751.zip
می خواستم بدونم توی becom legend الان توی فصل دوم هستم منچستر سیتی ایران رفته جام جهانی الان تا کی فرصت دارم که خوب بازی کنم تا به تیم ملی برسم یعنی منظورم اینه که بازی های ملی در جام جهانی 2010 در کجای فصل 2009-2010 شروع میشه .من الان توی 4بازی 5 گل ویه پاس گل در فصل دوم دادم ایا امیدی هست دعوت بشم؟
من از اين برنامه استفاده ميكنمنقل قول:
اول برنامه رو اجرا كنيد بعد بازي بعد f1 بزن بعد توبازي برين قسمت become a legend/player setting.../ Strengthen بعد عدد ارو بزن num luck روشن باشه.
تو چندتا از برتری PES 6 نسبت به PES 2009 بگو من هم قانع میشم که PES 6 خیلی بهتر هست!!!!نقل قول:
بعد این هم بگو
کجای بازی دقیقا شبیه فیفا شده؟؟؟؟؟
نقل قول:
در ضمن گرافيكم 256 است .خيلي هم بدك نيست
عزیز من دیگه تو گرافیک نمیان بگن ماله من 256 چون حافظه مهم نیست ،قدرت کارت مهمه و اینکه آن بورد نباشه حالا یه کارت 8400gs اگه 5گبگم باشه حافظش ، بازم به ddr3 8600 256 نمیرسه اینو گفتم تا اطلا عاتت بره بالا در ضمن 2009 یه شاهکاره :21:
شبیه فیفا شده:18: :39::38:...
با این مقایسه فیفا کلی حال میکنه ....:27:
خیلی با حال شده ولی بازم باگایی داره ولی مثل 2008 وحشتناک نیست خوب اونم چون خیلی توپ شده مهم نیست کونامیه دیگه هر دفعه یه ذره باگم چاشنیه کارشه:31:...
ولی به نظرم کلا بازی خیل واقعی شده فقط ....
اگه انیمیشناش موشن کپچر بود دیگه خییییلیییی توپ میشد ...ببینیم این کنامی کی با این مقوله ی موشن کپچر آشتی میکنه در واقع کی این رویای منو به حقیقت میپیوندونه :20:...
راستی یه چیزی بگم کف کردم خودم ...
چند روز پیش بازی رو که بره خودم نصب کردم رفیقم گیر وحشتناک داد که بده منم نصب کنم گفتم الکی وقت طلف نکن سیستمت نمیکشه خلاصه گرفت نصب کرد با سیستمه گرافیک 128 جیفورس 5200 رم 256
cpu 2 GHz رو مدیوم بازی کرد:18: البته رزولوشنشو آورد پایین با کمی افت فریم را حت بازی میکنه ولی دموها ش صحنه آهستس ولی خود باز راحت اجرا میشه...
ممنو از آپلودنقل قول:
من اينم گرفتم
ولي بازم هم همون ارور را داد
الان ميرم تو ويستا نصب كنم بازي را
شايد حل بشه
بابا ايولنقل قول:
من اينو تست نكردم
اينجوري باشه خيلي كيف ميده
اين چرا واسه ما كار نميكنه؟نقل قول:
شما تو بازي وارد اون قسمت كه آدرسشو دادم بشو متوجه ميشي. روش برنامه طوريه كه بعد از هر بازي به جاي اينكه مثلا سرعت 12 عدد بالا ببره تا 99 خودت تنظيم ميكني كه بالا بره.باتنظيم Strengthen بعد از انجام چند بازي اون چيزي كه دلت ميخواد ميشي.نقل قول:
منچستر و تا حدی بارسلون (که طبیعی تره) هم فضایی هستن. در کل تیمایی که بازیکنای با سرعت بالا و body balance خوب دارن قوی هستن. مثلا رونی رو همه جای زمین میشه گذاشت حتی دفاع وسط.نقل قول:
در عوض بعضی تیمها و بازیکنا رو ضعیف ساختن. مثلا شش گوش فابرگاس میره تو پارک جی سونگ و اینکه ادبایور به نظر من بهتر از توز و شوچنکو است(تعداد گلهاش و تیمهای متقاضیش حرفم رو تایید میکنه)
بازیکنها بعضی اوقات یه کارایی خود به خود انجام میدن که بیشتر به ضرر هستن.
بعضی وقتا میخوای تک ضرب شوت یا سانتر کنی ویا پاس بدی بازیکن دوم تکل میره طرف توپ و خرابش میکن، که اگه دروازبان باشه حتما گلو خوردی.
در ضمن تو این فوتبال هم میشه زیاد گل زد فقط قلق می خواد، اما گل زدن به آسونی 2008 نیست.
دوستان یه سوال ...
یکی از دوستان یه کرک گزاشته بود که میگفت دیگه پچ کنامی رو نمی خواد من او دان کردم وریختم ولی کیت سرورم از کار افتاد ولی بعدش که کرک خودشو ریختم درست شد ینی با اون کرکی گذاشته بود دیگه نمی شه از کیتسرور اتفاده کرد؟..
تیم میلان فضایی ترین تیم سری 8 و این سری هست بقیه تیمها بازیکن قوی دارند بله اما میلان خیلی ... تخیلیهنقل قول:
سلام بكس
برو بچي كه با اون برنامه اديت قدرت بازيكن تو becom a legend مشكل داشتن ( مث خودم ) و واسشون ارور ميداد : Microsoft .NET Framework 3.0 رو نصب كنن تا برنامه اجرا شه .
بعد هم برنامه اديت B A L رو باز كنيد و ....
قبلش از save هاتون يه بكاپ بگيريد .
فقط قدرت بازيكن رو زيادي بالا نبريد كه بازي از مزه بي افته :27:
کیت سرور ورژن 8.0.9 رو بگیر درست میشه!نقل قول:
سلام
قابل توجه بچه هايي كه ارور dont send تو ليگ قهرمانان و ديگر ليگها داشتند مثل خود من
تو چند صفحه قبل يكي از دوستان يه كرك گذاشته بود كه من دانلود كردم و ريختم تو محل نصب بازي فعلا كه جواب داده و ديگه ارور نمي ده. لينك رو براي شما هم مي زارم اگه خواستيد استفاده كنيد.
البته حجمش بالاست و دوم اينكه با ريختن اين كرك از دمو ها خبري نيست . تغييري هم تو اسم بازيكنا تا تيم ها يا لباسها صورت نميگيره . ولي بهتر از هيچي .
البته با كسب اجازه از اون دوستمون و ساير بزرگان عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با ایشونهنقل قول:
شما می تونید ورژن 3.5 رو از این آدرس بگیرید
Microsoft .NET Framework 3.5
ورژن 3کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&DisplayLang=en
Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable Package
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&DisplayLang=en
قابل توجه دوستانی که قبلامیگفتن pes 2008 افتضاح بوده و الان میگن pes2009 فوق العاده س
چند تا مثال می زنم
pes 2008
1. وقتی بازیکن گل میزد تو خوشحالی هاش می خندید و انگشتهاش هم تکون می خورد
2. کمک داور وقتی پرچم میزد دستش دور میله پرچم گره خورده بود
3. وقتی شوت می کردی بسته به قدر تی که داشت توپ رو شوت می کرد و به خال اسمون هم نمی زد
4. وقتی بازیکنا دعوا می کنن اینقدر حال میده که ادم می خواد خودش هم تو دعوا باشه
5. راستی تو pes 08 دروازه بان از کرنر هم گل می خورد
pes 20009
1. وقتی بازیکن گل می زنه خیلی بی روح خوشحالی می کنه و انگار که لاله
2. کمک داور وقتی پرچم می زنه انگار پرچم رو با چسب چسبوندی به دستش
3. وقتی شوت می کنی باید دکمه شوت رو طوری فشار بدی که قدرت شوتش کم پر بشه تا حد اقل تو چهار چوب باشه اگه از نصف بیشتر پر بشه میره خال آسمون
4. وقتی بازیکنا دعوا می کنن انگار یه عده آدم لال دارن با هم دعوا می کنن
5. دروازه بان از کرنر هم گل می خوره
راستی برای من وقتی می رم تو لیگ قهرمانان از بازی میاد بیرون چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
قابل توجه بچه هايي كه ارور dont send تو ليگ قهرمانان و ديگر ليگها داشتند مثل خود مننقل قول:
تو چند صفحه قبل يكي از دوستان يه كرك گذاشته بود كه من دانلود كردم و ريختم تو محل نصب بازي فعلا كه جواب داده و ديگه ارور نمي ده. لينك رو براي شما هم مي زارم اگه خواستيد استفاده كنيد.
البته حجمش بالاست و دوم اينكه با ريختن اين كرك از دمو ها خبري نيست . تغييري هم تو اسم بازيكنا تا تيم ها يا لباسها صورت نميگيره . ولي بهتر از هيچي .
البته با كسب اجازه از اون دوستمون و ساير بزرگان عزيز
[URL]http://rapidshare.com/files/156824924/pes2009.exe
نقل قول:
دوست عزيز ميتوني لينك اين برنامه ميكرو سافت رو بدي؟؟؟؟:11:
قابل توجه دوستاني كه برنامه PesLegend براشون باز نميشه و ارور Dont Send ميده و نميتونند در become a legend بازيكن را قوي كنند
اين برنامه فقط در ويستا قابل اجرا ميباشد
كار كردن باهاش هم خيلي ساده هست
قبل از اينكه گيم را اجرا كنيد اينبرنامه را در ويستا اجرا ميكنيد
كمي بعد برنامه بالا مياد
در سمت چپ و بالاي برنامه گزينه PES2009-BL01.bin را انتخاب كنيد
حالا از قسمت سمت رايت و پايين برنامه ميتونيد با گزينه هاي -1 و +1 يكي يكي اعداد را كم و يا زياد كنيد
آخر سر هم Save را زده و بازي را اجرا ميكنيد
اينم يه عكس كه گوياي همه چي هست
از دوستان کسی برنامه kitrelink رو از سایت gamingaccess دانلود نکرده ؟ اگه دانلود کرده بذاره که منم بتونم دانلود کنم سایت gamingaccess خرابه نمیشه از خودش دانلود کرد
از دوستان اگه کسی مایله که پتچی بسازیم که لیگ برتر ایران رو داشته باشه می تونه بگه
من خودم تقریبا تمام لباسهای تیمهای ایرانی رو درست کردم اسمهاشون هم که با برنامه می شه درست کرد فقط می مونه چهره ها که اگه کسی بتونه این کار رو بکنه خیلی حال میده
لباس ساخت هم اصلا کار سختی نیست فقط باید لباسهای pes 2008 رو با فتوشاپ ریسایز کنی و بذاری برای pes 2009 البته باید هر قسمت رو جداگتنه ریسایز کرد من که اینطوری لباسها رو میسازم
کسی kitrelink رو نداشت
دوستان کسی میتونه بگه که چطوری میشه تو فتوشاپ حجم عکس رو کم کرد
چون وقتی میخوام منوهایی که ساختم رو تو بازی بذارم ارور حجم فایل رو میده
در ضمن بگم که من pes 2009 رو 85 درصدش رو ویرایش کردم
ضمنا کسی فایل اسکوربورد های انگلیس رو داره برای pes 2009 برای pes 2008 رو دارم
آقا من این Bl رو رفتم تا یه 10 سال فقط اشکالات ناجوری دیدم یکی اینکه وقتی هرسال با تیم ملی ایران هم توی جام جهانی هم تو جام ملت های اسیا قهرمان بشی از رده 43 توی رنکینگ فیفا بالاتر نمیری این چه وضعیه آخه
توپ وقتی به تیرک دروازه برخورد می کنه چه با سرعت و قدرت برخورد میکنه همون صدایی رو میده که وقتی غلتان به تیرک برخورد میکنه و وای می ایسته
نقل قول:نقل قول:
البته این نظر شماست ....:5:
اینم لینک دانلود برنامه KitsRelink
کد:http://rapidshare.com/files/155851656/KitsRelink1.0a.rar
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
google_boy07
البته این نظر شماست ...
************************************************** ************************************************** ****
اول از لینکی که دادی ممنونم و دوم اینکه
این نظر من نیست چیزیه که تو بازی دیدم
ولی از ایرادهای بازی بگذریم خیلی عالیه اگه این قسمت become and legends تو pes 2008 بود من حالا حالا ها همون رو بازی میکردم
یه سوال از دوستان
ایا همه شما در حال بازی کردن همین قسمت جدید بازی هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی قسمت become and legends
فکر کنم بهترین و عالی ترین ایده کونامی تا به امروز تو سری بازی هاش باشه نظر شما چیه
چند صفحه قبل یه جایی بود که منوی انتخاب تیمو قشنگ و زیبا میکرد.میدونید کودومو میگم؟من نمیتونم 330 صفحه رو دنبالش بگردم.لطفا لینکشو میدید؟
ای وای من تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان هستم و میخوام بازی کنم میپره بیرون مشکل از کرک هست یا چیز دیگه؟؟؟
یه چیز باحال
داداشم با تیم لچه هستش
بعد 4 هفته اومد داخل تیم اصلی ولی چون خوب بازی نمیکرد دوباره برش گردوندن تو تمرینات (خیلی خندیم به داداشم):دی
راستی من با رجینا قهرمان لیگ شدم:دی
با سلام دستت درد نکنه!!!نقل قول:
اما حجم کمش را نمیتونی پیدا کنی؟؟من دیال اپ دارم اخه چه جور دانلود کنم اخه
حالا بی خیال
این تیکه یعنی چی با ریختن کرک از دموها خبر نیست منظور کدام دموها؟؟؟؟
بریزیم سیوها و اپشن فایلها پاک نمیشه؟؟
سلام دوست مننقل قول:
مشكل از كركه براي من هم همينطور بود. بچه ها يه كرك گذاشته بودن تو چند صفحه قبل من ريختم درست شد. حالا همون كرك لينكش تو صفحه 326 يا 327 موجوده . تو يه پست به اسم من. البته زحمتشو دوستان ديگه كشيدن. اونو دان كن مشكلت حل ميشه.
تشکر میکنم از mosolim جان فقط عزیز این سوالها را پاسخ بده ببینم یکم نگران شدم!!!
نقل قول:
اما حجم کمش را نمیتونی پیدا کنی؟؟من دیال اپ دارم اخه چه جور دانلود کنم اخه
حالا بی خیال
این تیکه یعنی چی با ریختن کرک از دموها خبر نیست منظور کدام دموها؟؟؟؟
بریزیم سیوها و اپشن فایلها پاک نمیشه؟؟
من هم دايل آپ دارم . ولي رفتم يه نت با اينترنت پر سرعت (adsl) و دان كردم. اين در مورد مشكل اول و اما اينكه دموها خبري نيست يعني همون دموي اول بازي و يا دموي ورود به ليگ قهرمانان همين. آپشن فايلها پاك نميشه ولي ليگ قهرمانان رو بايد از اول بازي كني. سيو قبلي رو قبول نميكنه . اگه داري become a legend هم بازي ميكني . اگه به جايي رسيدي كه ميپره بيرون بايد از اول بري در غير اين صورت مي توني ادامه شو بازي كني .نقل قول:
دوستمون چند پست قبل گذاشت كه .نقل قول:
نقل قول:
خوب منظور من از سیوها مثلا یک بازیکن را من کفشش را عوض کردم یا پیراهن یک تیم را خودم درست کردم و سیو کردم یعنی اونها هم میپرند؟؟؟نقل قول:
من هم دايل آپ دارم . ولي رفتم يه نت با اينترنت پر سرعت (adsl) و دان كردم. اين در مورد مشكل اول و اما اينكه دموها خبري نيست يعني همون دموي اول بازي و يا دموي ورود به ليگ قهرمانان همين. آپشن فايلها پاك نميشه ولي ليگ قهرمانان رو بايد از اول بازي كني. سيو قبلي رو قبول نميكنه . اگه داري become a legend هم بازي ميكني . اگه به جايي رسيدي كه ميپره بيرون بايد از اول بري در غير اين صورت مي توني ادامه شو بازي كني
با ggs کیت آرسنال یا چلسی رو چه شماره ای ریختی؟؟؟؟نقل قول: