نقل قول:
تقریبا توی دل زیگورات بهترینه چون فقط روی دل متمرکز هست
اره مودم روش هست با این گارانتی
وسترو 1510 هایی که سیستم عامل داس دارن واسه پایین اومد قیمت نهایی هست تنها فرقش اینه که خودت باید vista رو........
نقل قول:
تقریبا توی دل زیگورات بهترینه چون فقط روی دل متمرکز هست
اره مودم روش هست با این گارانتی
وسترو 1510 هایی که سیستم عامل داس دارن واسه پایین اومد قیمت نهایی هست تنها فرقش اینه که خودت باید vista رو........
1530 ها خیلی داغ میکنن.
1330 من هم داغ میکنه ولی خیلی کم - زیاد لپ تاپ تو برق نباشه بهتره وقتی فول شد یه نیم ساعت بعد بکشش از برق و تا به 10% رسید بزن به برق و نذار کامل شارز خالی شه چون این باتری ها لیتیومی هستن و.....
راستی این اثبات شده که برند دل از سایر برندها بیشتر داغ میکنه .
موفق...
ممنون ravani جان:10:نقل قول:
حرفت کاملا درست نیست چون زیگورات 1510 هایی هم داره که فقط تفاوتشون سیستم عامل هست و هردو گرافیک 8400 دارن و تازه اونهایی که هم 8400 نیستن سیستم عامل داس ندارن و vista home basic هستن .نقل قول:
موفق...
سلام
من یک لب تاب dell 1300 دارم یکی بهم پیشنهاد داده 500 ازم برش داره جاش dell 1310 بر دارم 850 تومن
مشخصات 1310:
CPU : 2.0 INTEL
RAM : 1G DDR2
H.D.D : 160 GB
VGA : INTEL 256
LCD : 13.3 WXGA
به نظرتون بگیرمش؟؟
دوست عزیز مودم 100% هست......هدفون و دستمال لعنتی 100% نیست:20:نقل قول:
هیف که نمیخوام جو تاپیک رو سیاسی کنم وگرنه...:46:
میدونم من که تمام مدلهارو نگفتم فقط چندتاشو گفتم تا دوستان متوجه شن...Dell دقیقآ 5 تا کانفیگ داره که من 3 تاشو گفتم ....نقل قول:
دوست عزیز اینکه آفیس رو هم بزور بالا میاره:31:..اول باید ببینی برای چه کاری میخوای این دستگاهی که گفتی برای برنامه نویسی خوبه..نقل قول:
برای برنامه نویسی خوبه چون قابل حمله و cpu هم فکر نکنم برات مشکلی داشته باشه(برنامه نویسی)...ولی برای کارای دیگه جالب نیست...:8:
با سلام. من میخوام یه لپ تاپ Hp 6680 بگیرم. (اگه بشه با باطری 12 سلولی و ویستا اولتیمیت). شما پیشنهاد میکنید از کجا و با چه قیمتی تهیه کنم؟
اگر از بازار داخلی میخواهید بگیرید :
1- نه باتری 12 سلولی باشه (فقط 6 سلولی هست )
2- نه ویندوز ویستا اولتیمیت به صورت پیشفرض
شما باید از ریسلر های آمریکا یا اروپا تهیه کنید یا از سایت کانفیگ کنید
اگر سی پی یو اش centrino duo باشه ارزش داره و اگر centrino solo باشه ارزش ندارهنقل قول:
نه. میخوام از ایران بگیرم. اما باطریش رو بعدا تهیه کنم و تعویض کنم.نقل قول:
حالا با همین باطری 6سلولی تو ایران با چه قیمتی و از کجا توصیه میکنید تهیه کنم؟
سلامنقل قول:
6880
با گارانتی ایران اچ پی : 1.630000 سایت ایران اچ پی ( نمی تونم بگم چون... خودت تو گوگل سرچ کن )
با گارانتی همپارد : 1.620000 خیابان میرداماد مجتمع پایتخت
بدون گارانتی : 1.520000 خیلی جاها :31: ( تو همون پایتخت و مجتمع پارسیان هم هست )
من بالاخره تصمیم گرفتم......:20:می خوام وسترو 1510 بگیرم با این کانفیگک
VOSTRO 1510
CPU :CORE 2 DUO 2.5 GHZ T9300
CACHE:MB 6
RAM :MB 3072 DDR2
HARD :GB 250 SATA
DRIVE :DVD / RW DUAL LAYER
LCD:TRULIFE WXGA + 15.4
GRAPHIC:MB 1024 GFORCE 8400
WIFI :a/b/g 802.11
BLUETOOTH :YES
i Link :YES-WEBCAM
PORT :USB II * 4- S VIDEO
WEIGHT :KG 2.6
GUARANTEE :ONE YEAR
COUNTRY:MADE IN MALAYSIA
با گارانتی پارس لب تاب....
به نظرتون خوبه؟
یکی راهنماییم میکنه که وقتی خریدم و اول که روشنش کردم توی فروشگاه، چه چیزایی رو باید چک کنم....البته پست اول این تاپیک رو خوندم اما به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم....:11:
من چندماهه صبر کردم تا قیمتش پایین تر بیاد اما مثل اینکه پایین نمیاد..:9:نقل قول:
شما با همچین مبلغی (بجز dell xps 1530) چه سیستم دیگه ای رو پیشنهاد میکنی؟؟
سلام دوستان عزيز
من دانشجوي كامپيوتر هستم و قصد خريدن يك لپ تاپ با حدود قيمت 700 تا 800 هزار تومن رو دارم (البته از دبي).پيشنهادتون چيه؟در ضمن تو فروشگاه پارس لپ تاپ، يه لپ تاپ ايسر با قطعات زير پيدا كردم با قيمت790 هزار تومن.نظرتون در موردش چيه؟
BRAND: ACER
MODEL: EXTENSA 5620
CPU: CORE 2 DUO 1.8 GHZ
CPU TYPE : T5550
CACHE: KB 2048
RAM: MB 3072
HARD: GB 250 SATA
DRIVE: DVD / RW DUAL LAYER
LCD: BRITE WXGA 15.4
GRAPHIC: MB 358 INTEL
O. S: WINDOWS VISTA HOME
WIFI : a/b/g 802.11
BLUETOOTH : NO
i Link : YES IEEE1394
PORT: USB II *4- WEBCAM - CARD READER
WEIGHT: KG 2.6
GUARANTEE: ONE YEAR IN IRAN
GIFT : NO
COUNTRY: MADE IN CHINA
سلام دوستان
vostro1510فول كانفيگ با os:dos با قيمت 1300000 با گارانتي زيگورات پيدا كردم فروشنده بابت نصب os:vh پول20000 ميگيره !!!!!!
به نظرتون بخرمش؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
ببین شده از زیر سنگ 100 تومن گیر بیاری بزاری روش و.... بگیری بهتره تا ایسر بگیری.
ایسر اصلا جالب نیست - کیفیت ساخت خیلی بدی داره و اصلا گول کانفیگش و قیمت مناسبش رو نخور .
الان تو ایران HP DV 6870 بی گارانتی 1.100000 هست که توی دبی میتونی این مدل رو بی گارانتی راحت 900000 گیر بیاری که صد مرتبه از ایسر بهتره و بسیار زیباتر قویتر و با کیفیت تر هست .
DV 6870 :
cpu : 2.1 - 2 meg cache
ram : 3 gig
vga : 8400 geforce
hard : 250 gig
lcd : 15.4 inch
weight : 3 kg
اینم یه عکس ازش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مدلهای دیگری هم در برندهای دیگه هست.
اما الان 6880 و 1530 از بهترینها هستن و به نظرمن تو رنج 1500 -1600 از این 2 تا بهتر نیست .
توصیه میشه اگه کارت بازی و.... هست 1530 .
اگه بیشتر MULTI MEDIA و... هست 6880 بگیری .
تو رنج 1.300000 تقریبا قویترین هست . انتخاب خوبیه .نقل قول:
راستی ببین اگه VISTA HOME PREMIUM بگیری کمی بهتره قیمتشونم یه 10 تومن بیشتر میشه واست .
متشکرم، نقدهایی که خوندم باعث شده به 6880 بیشتر از 1530 علاقه مند بشم.نقل قول:
تفاوت hp dv6880se با hp dv6880ee و .. چیه و کدومشون مناسبتره؟
لینک یا توضیحاتی نسبت به محتویات همراه 6880 هست تا بشه متوجه شد که فروشنده چیزی رو کم نکرده؟
1. ببین همه ی Cd هاش و کابل ها و... باشهنقل قول:
کی راهنماییم میکنه که وقتی خریدم و اول که روشنش کردم توی فروشگاه، چه چیزایی رو باید چک کنم....البته پست اول این تاپیک رو خوندم اما به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم....
2. اداپتور و باتری رو به برق بزن و چک کن .
3. اسپیکرهاش رو امتحان کن
4. به صدای هارد و فن توجه کن که صدای اضافی ندن
5. یه Cd ببر و درایور Dvd رو امتحان کن
6 . دکمه را کامل بزن تا مطمئن بشی همشون سالم هستن
7. یه بک گراند تمام سفید بزار و از سوخته نبودن پیکسل های ال سی دی مطمئن شو . و................
اگه تونستی همهی اینکار ها رو انجام بدی :31: خودش خیلی هست و 99% اون موقع می تونی بگی سیستم کاملا سالمی رو خریداری کردی .
.
کار زیاد سختی نیست فقط مواظب باش cd هاش و کایل هاش کامل باشه - راهنما . برشور ها باشه - ریموت کنترل باشه و..... چند نکته موقع خرید که توی 2-3 تا پست بالاتر گفتم .نقل قول:
بهت توصیه میکنم از یه گارانتی خوب بگیری که احتمال ..... به صفر برسه .
1.500000 ارزشش رو داره که یه 60-70 تومن بیشتر بدی وخیالت راحت باشه .
Hp-compaq Presario
Cpu Turion 64×21.9ghz
2gb Ram / 160gb H.d.d
Dl Dvd-writer
Wireless Lan /card Reader
15.4 Bright Wxga Lcd
Vga 335mb
Windows Vista Home Premium
قیمتش چنده؟
لپ تاپ خوبی هست؟
نقل قول:
کی راهنماییم میکنه که وقتی خریدم و اول که روشنش کردم توی فروشگاه، چه چیزایی رو باید چک کنم....البته پست اول این تاپیک رو خوندم اما به راهنمایی بیشتری احتیاج دارم....
عزیز من بک گراند باید سیاه پاشه تا Dead pixel خودش رو نشون بده نه سفید !!!نقل قول:
. یه بک گراند تمام سفید بزار و از سوخته نبودن پیکسل های ال سی دی مطمئن شو . و................
کامل ترین راهنمایی بود ... بیشتر یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته پست اول این تاپیک رو خوندم
خوب قاعدتا سری های compaq اچ پی از pavilion DV ها ارزانترند ... کیفیت مناسبه ولی ظاهری ساده و محک دارندنقل قول:
احتمالا از سری های آمریکایی F باشه که چند وقتی اومدن .. گیر نمیاد ازشون ولی کیفیت ساخت خوبه (ساخت چینه فقط توی آمریکا سر هم بندی میشه)
لپ تاپ خوبیه و حدود 850.000 تا 900 می ارزه (قیمت از روی گارانتی یکساله مشابه)
Legislator عزیز ... خوشحالم که دوباره توی بخش لپ تاپ می بینمت (این دو روزه که نبودی درفراغت سوختیم : الکی )...
امیدوارم توی کارت موفق باشی
نقل قول:
فك كنم يه كم قديمي باشه
مال سال 2005 يا 2006
با 650 تومن چه لپ تاپی بگیرم ؟ که عالی باشه تو این قیمت ؟
گرافیکی که روی inpiron 1520 هست 8600 ddr3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سایت notebookreview زده ddr3!!!!!!!!!!!!!
سلام
چند روزه پیش یه لپ تاپ مدل Toshiba Satellite A305-S6848
رو به من هدیه دادن که دستگاه خوبیه فقط گرافیک ضعیفشه که منو اذیت میکنه از طرفی برادرم برایه کاری طولانی مدت عازمه به من گفته لپ تاپ رو بهش بدم تا هفته دیگه که میخواد حقوق بگیره 1 ملیون برام میفرسته تا برایه خودم یه چیز دیگه بگیرمکد:http://reviews.cnet.com/laptops/toshiba-satellite-a305d-s6848/4505-3121_7-33088925.html
بودجه من حدود 1200 تومنه حد اکثر1300
گیمر خفن نیستم که بخوام 24 ساعت باهاش بازی کنم ولی بازی هم میکنم به یه گرافیک در حد 8400 هم راضیم
و چون کاره ها یه گرافیکی و طراحی هم انجام میدم و فیلم زیاد میبینم کیفیت LCDو تصویر هم برام مهمه
حالا با این اوصاف برایه من چی پیشنهاد میکنید ؟ بهتر نیست همون توشیبا رو نگه دارم؟
خوده من این دو مدل رو بد ندیدم
SONY FZ 490NBB
HP PAVILION DV6850
که البته اون سونیه با اون مشخصات و اون قیمت خیلی عالی به نظر میرسه انقدر عالیه که کمی مشکوک میزنه من که تو وبسایت سونی و یا سایت ها معتبره دیگه اثری ازش ندیدم
البته این مدل هم بد نیست ولی کمی گرونه FZ 340 E5
نقل قول:نقل قول:
دقیقا قویترین چیه؟
shadgol
قیمت 1510 vostro چند بهت گفتند؟
سلام
یه چند تا سوال داشتم از اوناییکه 1530 خریدن
1- این طلق روی کیبورد باهاش بود یا نه؟
2-شارژرش از نوع پلاستیک براق بود؟
3-وقتی از تو جعبه در آورد باطریش به خود لپ تاپ وصل بود یا توی پلاستیگ دیگه ای بود؟
سلام
من مي خواستم بدونم كه تا قيمت 700 تومن كدوم يكي از اين لب تاپ ها خوبه و آيا ارزشه 700 تومن رو داره؟ :20:
کد:http://s37.eu.rapidbaz.com/get/_kqXk/Lab_top.doc
سلام
من میخاستم بدونم بین دو لپ تاپ زیر کدوم بهتره ؟؟؟
Dell Inspiron1525 CPU 2G Cache 2 Ram 3G HDD 250 Screen 15.4W VGA 358 Weight 2.6 + WebCame+Bluetooth
Sony NR498DS CPU 2G Cache 2 Ram 3G HDD 250 Screen 15.4W VGA 358 Weight 2.7
قیمت هر دوتاش تقریبا یکیه
لطفا یکی راهنمایی کنه چی بگیرم
مدل cpu ها شون هم مي نوشتينقل قول:
1-کدوم طلق؟؟؟نقل قول:
2-از نوع پلاستیک فشرده با جنس خوبیه..(یکبار از دستم افتاد رو سرامیک گفتم کارش تمومه ولی مثه خر کار میکنه:20:)
3-باتریش باید تو لپتاب باشه چون اینجوری مطمئن تره(تست کرده توسط شرکت گارانتی ولی اگه گارانتی نباشه کار خیلی سخت میشه چون تست باتری مشکله...:41:)
با 650 تومن چه لپ تاپی بگیرم ؟ که عالی باشه تو این قیمت ؟
جناب SHADGOL
پست 3221 یه نگاه بنداز