پس چی شد چرا کسی جواب نمیده الان یکی بخواد 3 ماه شارژ کنه چطوریه؟
Printable View
پس چی شد چرا کسی جواب نمیده الان یکی بخواد 3 ماه شارژ کنه چطوریه؟
شما وقتی سرویس مورد نظرتون رو انتخاب میکنید توی صفحه بعد مدت شارژ رو ازتون میپرسه .
اونچا میتونید 3 ماه رو انتخاب کنید .
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
شما وقتی سرویس مورد نظرتون رو انتخاب میکنید توی صفحه بعد مدت شارژ رو ازتون میپرسه .
اونچا میتونید 3 ماه رو انتخاب کنید .
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
در مورد حجم نرم افزارشون هنوز ایراد دارد و کم و زیاد میزنه کافی یکبار رفرش کنی تا درست تر نشون بده
در مورد زمان سه ماه و 6 ماه وقتی سرویس رو انتخاب کردید در صفحه بعدی زمان به شما نمایش داده می شود و در صفحه سوم پرداخت انجام میگیرد
دیشب دوباره دانلودم به 100 رسید ولی پینگم بالای 1000 بود!
دانلود چند روز 30 میشه چند روز 100 میشه
عجیبه
چی کار دارن میکنن
مطمئن هستید اینطوری آخه روز اول وارد شدمنقل قول:
در مورد حجم نرم افزارشون هنوز ایراد دارد و کم و زیاد میزنه کافی یکبار رفرش کنی تا درست تر نشون بده
این گزینه بود: تاريخ تمديد از 1390/1/31 (تاريخ اتمام سرويس) محاسبه و اعمال شود؟
بعد من این گزینه رو زدم: خير، از 1389/11/17 (امروز) محاسبه گردد
حجم باقی ماندم ultimate بود یه دفه شد 0مگابایت امروز هم رفتم دیدم شده 102 مگ.
مشکل از کجاست؟
ممنون.:11:
ببخشید من یه مشکل دیگه هم دارم وقتی میخوام کانکت بشم میزنه یوزر پس اشتباه ولی من با همون یوزر پس وارد آسیاتک میشم.
چرا اینطوریه جواب تلفن هم نمیدن خیلی وضع آساتک خراب:13::41:
شما قبلا چقدر حجم داشتید؟
گزینه خیر زمانی باید استفاده شود که شما زمان دارید اما حجم ترافیکتون تمام شده و از اون گزینه جهت اضافه کردن حجم یا نادیده گرفتن زمان باقی مانده(سوختن زمان باقی مانده) و شارژ مجدد استفاده میکنید
در مورد حجم زنگ بزنید از پشتیانی سوال کنید چقدر باقی مونده البته اگر بتونید تلفنها رو بگیرید(کسی پاسخگو نیست)
دوست من با حواله بانکی وقتی پرداخت کنم اونجا بزنم زود شارژ میکنه یا نه ؟نقل قول:
وقتی به صورت آنلاین پرداخت کنید درجا اکانت شما شارژ خواهد شد این سرویس در نرم افزار قبلی هم موجود بود + بانک ملت فعلا انگار قردادشون با بانک ملت به هم خورده
به نظر من بزرگترین تغییر در حجم اضافه است که هر گیگ 4900 دارند حساب میکنند چه 1گیگ چه 5 گیگ. قبلا 10گیگ 36000 حساب میکرد و هر چی گیگ بالاتر میرفت تخفیف داده می شد که برداشتند
تغییر دیگه ای که اضافه کردن سرویس 1024K که قبلا وجود نداشت سری هم اول این سرعت فقط رو سرویس 4گیگ اعلام کردند الان تغییر دادن و با سرویس 2 گیگ دارند ارائه میدهند
اينترنت پرسرعت 1024K كلاسيك حجمي 2G در ماه (1 تا 7 صبح رايگان) (178500 ريال + آبونمان)
قیمت 3 ماهه 538341 ريال
نکته: تخفیفات اینکه شما 3 ماهه یا بیشتر شارژ کنید رو برداشتند و تخفیفی بهتون نمیدن
به نظر من اگر سرعت شبانه شون رو هم همون 1024 بذارد ارزش خرید این سرویس رو داره تقریبا تو 6 ساعت در حدود 2گیگ میتونی دانلود کنید که در ماه میشه 60 گیگ و یا در سطح پایین همان 40گیگ.
حال مقایسه با سرویس پر حجم:
اينترنت پرسرعت 1024K پرحجم 40G در ماه (1 تا 7 صبح رايگان) (962620 ريال + آبونمان)
-اينترنت پرسرعت 512K پرحجم 30G در ماه (1 تا 7 صبح رايگان) (583010 ريال + آبونمان)
اينترنت پرسرعت 1024K كلاسيك حجمي 2G در ماه (1 تا 7 صبح رايگان) (178500 ريال + آبونمان)=60گیگ یا 40گیگ
تفاوت1024 قیمت:784120 ریال
تفاوت 512 قیمت: 404510
پس خیلی خوب البته اون اگر ،کار خراب نکنه
دوستان یکی به من بگوید با این وضعیت خراب پاسخگویی الان با حواله بانکی پول بریزیم چه جوری شارژ کنیم تورو خدا هر کی کرده به من هم بگه ممنون
دوست عزیز به بانک مراجعه نکن(حواله بانکی) بیکاری بری تو صف بانک. به صورت اینترنتی پرداخت کن در جا اوکی میشه
من اولین باری بود که مراجعه میکردم به قسمت خودم و تا حالا هم چیزی استفاده نکرده بودم.نقل قول:
گزینه خیر زمانی باید استفاده شود که شما زمان دارید اما حجم ترافیکتون تمام شده و از اون گزینه جهت اضافه کردن حجم یا نادیده گرفتن زمان باقی مانده(سوختن زمان باقی مانده) و شارژ مجدد استفاده میکنید
یعنی 6گیگ ترافیک من سوخت.:18:
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
ولی زمان پایان ترافیک ام رو زده 2 7روز.
فقط مشکل ام همن تموم شدن ترافیکی هست که ازش استفاده نکردم:41:
دوست من از این کارتهای بانکی ندارم حالا راهی نداره؟نقل قول:
با این وضع دیگه آدم چرا 3 ماهه بگیره ؟ چون پولش همون 1 ماهه ضربدر 3 هستش .
به نظر تون می ارزه 1مگ بگیریم با حجم 2 گیگ در ماه ؟ (الان 512 سه ماه 6 گیگ دارم .)
اینا فکر میکنن با این کارا کلاس کارشون بالا میره در حالی که گند میزنن به همه چی
نقل قول:
باید به یک از نمایندگیهای آسیاتک مراجعه کنید
کد:http://asiatech.ir/fa/locations/ll/homepage.html
بعد از فکر کنم یه سی چهل بار تماس گرفتن موفق شدم بالاخره صدای اون خانومه که میگه به آسیاتک خوش آمدید رو بشنوم، وصل شدم پشتیبانی گفتم این شماره مشتری رو میخوام برای ورود به پنل جدید، گفت شماره تلفنتون؟، گفتم ....، گفت گوشی خدمتتون با بخش فروش صحبت کنید!، صبر کردم بعد پنج دقیقه یکی گوشی رو برداشت گفت، بفرمائید، گفتم شماره مشتری برای ورود به پنل جدید رو میخوام، گفت شماره تلفنتون؟، گفتم ....، گفت گوشی خدمتتون، ده دقیقه آهنگ زد بعدم قطع شد!!!!! دوباره سی چهل بار شماره گرفتم تا باز صدای اون خانومه اومد که میگه به آسیاتک خوش آمدید، اینبار مستقیم رفتم سراغ بخش فروش یه 15 دقیقه یی آهنگ زد هی وسطش گفت لطفاً چند لحظه منتظر بمانید بعد قطع شد!!! اونجا چه خبره!؟ دارن چیکار میکنن؟!!!!!!!!!
بعد از اینکه حسابی پول تلفن دادی میفهمی اونجا چه خبره!نقل قول:
من نمیدونم چرا دوستان پیشنهاد میدن 1 مگ بگیریم وقتی اوضاع شبانه افتضاحه 1 مگ میخوایم چیکار؟
بعد 10 دقیقه پشت خط فروش بودن گفتن سیستم مشکل داره نمیتونم بهتون شماره مشتری بدم بعدا تماس بگیرید
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز زمانی می ارزه که سرعت شبانه از 512 پایین تر نیاد. اون موقع ارزش خرید داره
:27:نقل قول:
من خدا رو شکر چند ماهی زنگ نزدم بهشون ولی اون موقع هایی که زنگ میزدم همیشه بعد یه ساعت زنگ زدن یکی جواب میداد
خوب من الان 3 ماهه قدیمی 512 دارم سرعت روزم چند هفته ای میشه ثابت 1 مگ هست سرعت شبم بعضی اوقات ثابت 256 و بعضی اوقات 1 مگ (با پینگ بالای دو سه هزار)نقل قول:
من فکر کنم 512 با 1 مگ هیچ فرقی نداره! چون الان من پول 512 دادم ولی 1 مگ دارم!
بهرحال اونایی که جدیدا سرویس گرفتن باید بگن اوضاع چجوریه!؟
اونایی که موفق به تماس میشن حتما بپرسن با خرید 1 مگ دانلود شبانه چطوره؟
چون قبلا پشتیبانی میگفت میخوان برای همه 256 ببندن
مطمئنا به اینها سر سرعت شبانه هیچ اعتمادی نمیشه کرد و الان چون تخفیف سه ماه رو هم برداشتند یک ماه شارژ کنید که اگر دیدید سرعت پایین زیاد ضرر نکنید.
من که فعلا65 روز دیگه 512 دارم .
چه تخفیفی من هر 3 ماه 512 همیشه 168000 تومن میدادم اقا کسی با حواله بانکی شارژ کرده با این وضعیت حتی ایملم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید وشماره فیشو بدید شارژ میشه یا نه؟
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
دوستان کمک فوری کنید شارژم رو به اتمام 4روز وقت دارم
به اطلاع کلیه مشترکین آسیاتک میرساند جهت تمدید اشتراک خود میتوانند از طریق لینک موجود در صفحه اصلی سایت تحت عنوان Quick task اقدام نمایند.
توجه داشته باشید :
- برای استفاده از این بخش می بایست از طریق کارت های بانکی عضو شبکه شتاب و از درگاه بانک سامان اقدام به شارژ نمایند.
- کلیه مشترکین حتماً برای ورود به این بخش از شماره ADSL خود در دو کادر اول و پسورد سرویس خود که قبلاً از آن استفاده میکردند جهت ورود استفاده نمایند.
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
قابل توجه مشترکین محترم شهر تهران
کلیه مشترکینی که از نمایندگی های آسیاتک در سطح شهر تهران سرویس خریداری کرده اند نیازی به شماره مشتری و پسورد جدید نخواهند داشت ، لازم به توضیح است مشترکین نمایندگی ها فقط میتوانند از سامانه پرداخت آنلاین Quick Task استفاده نمایند و جهت دریافت خدمات با نمایندگی خود تماس بگیرند.
الان دو شب سرعت دانلودم بالای 100 کیلو بایت هستش .
امیدوارم که همینطور بمونه .
در مورد تخفیف هم فقط تخفیف ترافیک رو برداشتن فعلا و سرویس 3 ماه رو تبدیل به سرویس 1 ماه کردن که اونم اگه حساب کنید برای سه ماه همون مبلغ سرویس قبلی 3 ماه میشه من 512 6 گیگ رو 46 دادم الان هم اگه حساب کنید 3 ماه میشه 46 تومن .
بجز سرویس شبانه که مدتی روی 40 کیلوبایت بود برام در کل از سرویس راضیم .
البته اگه مثل سابق سرویس نامحدود رو دوباره راه بندازن که عالی میشه .
بالاخره بعد از نیم ساعت پشت خط بودن موفق به دریافت شماره مشتری شدم. جالب اینکه هیچ قسمتی جهت دیدن ریز مصرف وجود ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکسهایی از صفحه کاربری
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
برای دریافت شماره عضویت باید بهشون زنگ بزنیم؟ راه دیگه نداره ؟:دی جواب نمیدن که..
یک نیم ساعتی باید پشت خط باشی تا بتونی شماره مشتری رو بگیری هیچ چیزی خاصی توش نیست که به درد بخور باشه پول تلفنت رو الکی حروم نکن
من زنگ زدم شماره بگیرم میگه 30 نفر در پشت خط میباشند:41:
دوستان چرا کسی به من کمک نمیکنه یعنی همه کارت شتاب دارند کسی به بانک تا حالا پول نمیریخته؟
دوستان در ضمن قسمت پر حجم برداشتند در قسمت انلاین ببینید
نقل قول:من که دو سال دارام آنلاین پرداخت میکنمنقل قول:
بله سرویس پر حجم برداشتند
چرا سرویس پرحجم برداشتند یعنی هیچ تو قسمت انلاین برداشتند ولی تو قسمت تعرفه ها که هست اخه مگه میشه؟
والا تا ظهر بود اطلاعی از کارشون ندارم باید با خودشون تماس بگیرید
در ضمن درویش نه داریوش
الان تو سایت برای گرفتن شماره مشتری باید فرم پر کنتی بعد خودشون می فرستند به ایمیلتون .
مثه اینکه هرچی بستانکاری داشتیم پرید!
خوب شد 2..3 تومن بیشتر نزاشتم بمونه کوفتشون بشه