:37: خوب چیکارش کنم و برای پسورم چی:42:
Printable View
:37: خوب چیکارش کنم و برای پسورم چی:42:
من از کارت استفاده نمی کنم
و در من الان ایران نیستم راه حل بهتری نیست
سلام qaderi عزیز............ تعجب میکنم که میگین اینترنت قطع میشه! یعنی وقتی شما یوزر نیم و پسوردتون رو میدین از اینترنت دیسکانکت میشین؟ :eh:............. بعد یه سوال......... اگه وارد میلتون نشدین چطور تونستین پسوردتونو عوض کنید؟ از ------ استفاده میکنید؟ شکل میلتون چطوری شده؟ شاید همونطور که دوستمون گفتن به حالت بتا تغییرش دادین............ در ضمن........ واسه بازیابی پسوردتون برید به اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری سوال هست که باید جواب بدین............. مثلا تاریخ تولد، سوال امنیتی که موقع ثبت نام جواب دادین و ....
بعد پسورد جدیدتون رو میده..............
موفق باشید :)
اینم یه آیدی ساز باحال برای دوستان
davod7.persiangig.com/IR%20ID%20Maker.zip
amintntدستت درد نکنه خودم پیدا کردم(در ضمن هیچ یک از اون بوتر ها کار نمی کنن)
Magic_PS یا هر برنامه ی دیگه ای که بشه باهاش پسورد یاهو رو در آره( تو یاهو 8 کار کنه و اگه ممکنه آنتی ویروس (مثل نورتونیا کاسپی)نتونه پیداش کنه*)
amintntجان دستت درد نکنه لینکی که دادید کار نم کنه در ضمن من برای تغییر پسورد کاری انجام ندادم واز همین هم تعجب می کنم که چرا پسوردم رو نمی شناسه من قبلا از تو خود ایمیلم ظاهرش رو تغییر دادم (وقتی رو ایمیل ها کلیک میکردم در پایین صفحه اطلاعات ایمیل می یومد:37: :42:
amintntجان دستت درد نکنه لینکی که دادید دیسکانکت میشه:19:
amintntجان دستت درد نکنه لینکی که دادید دیسکانکت میشه
سلام............ قادری جان منظورتون از دیسکانکت اینه که صفحه نمیاد؟:eh: شما مشخصاتی که موقغ ثبت نام وارد کردین یادتونه؟ اگه آره باید با این لینک بتونید پسوردتونو بگیرید
کد:http://us.rd.yahoo.com/reg/login1/lisu/forgot_lib/us/ym/*https://edit.yahoo.com/config/eval_forgot_pw?new=1&.done=http%3A//mail.yahoo.com&.src=ym&partner=&.intl=us&pkg=&stepid=&.pd=ym_ver%3d0%26c=&.ab=&.last=
با سلام دوست عزيز من حميد هستم يك بوتر خوب ميخواستم بي كلير با اموزش ادي لوگين كردن اگر بزاريد ممنون ميشم:20:
باسلامي دوباره يك خواهشي كه دارم نرم افزار ميخواستم كه خودم 20ادي دارم براي لوگين كردن ادي بايد چه كار كنم ممنون ميشم كممكم كنيد با تشكر
--------------------------------------------------------------------------------
Magic_PS یا هر برنامه ی دیگه ای که بشه باهاش پسورد یاهو رو در آره( تو یاهو 8 کار کنه و اگه ممکنه آنتی ویروس (مثل نورتونیا کاسپی)نتونه پیداش کنه*)
سلام
من داشتم sign in میشدم یه دفعه یه پیغام اومد که دقیق ندیدم فقط متوجه شدم که نوشته که از یه کامپیوتر دیگه sign in شده...پیغام رو بستم دوباره sign in شدم وقتی باز شد یه ای دی با چراغ روشن دیدم که اصلا من ادش نکرده بودم2 ثانیه بعد اون ای دی رفت ..انگار اصلا نبوده
حالا اینا یعنی چی؟ من چکار میتونم انجام بدم؟
اينا يعنى اينكه هك شدى!
راستى، تاپيك براى ياهو مسنجر داريم...
amintntجان دستت درد نکنه اطلاعات دادم اما فرقی نکردهبرای اینکه وارد قسمت:41: mail :41: نمیشه چکار کنم
سلامنقل قول:
همین الآن رفتم به همون لینکی که دادم........... و تونستم پسورد جدیدمو از یاهو بگیرم!
دوست من ببین............ اول میرین به همون صفحه.......... آیدیتون رو وارد میکنید.......... بعد "I have never used a credit card with Yahoo!" l رو انتخاب میکنید و دکمه ی Continue رو میزنید........... بعد تو صفحه ی جدیدی که میاد به ترتیب اطلاعات خواسته شده رو پر کنید............. اینا اطلاعاتی هستن که موقع ساختن آیدیتون وارد کردین........ مثلا تاریخ تولد، ZIP (or Postal) Code و کشور............... بعد از پر کردن اینا تو قسمت Security Image باید کدی که توی عکس به شما داده شده رو وارد کنید............. بعد هم روی دکمه ی Get New Password کلیک کنید........... اگه مشخصاتی که دادین درست باشه یه صفحه ی جدید میاد که ازتون یه سوال پرسیده.......... اون سوال هم در واقع همون سوالی هست که موقع ساخت آیدی بین چندتا سوال دیگه انتخاب کردین و جوابش رو هم دادین.......... بعد که جواب رو وارد کردین، پسورد جدیدتون رو میده!
اصلا شما اطلاعاتی که موقع ثبت نام وارد کردینو یاد دارین؟:eh:
سلام دوست من بعد از وارد کردن id این قسمت باز میشه نه اون چیزی که شما میگید
سلام............... بفرمایید:نقل قول:
از همون لینکی که دادم برید اینجا:
اینجا هم پسوردم عوض شده!
سلام دوست عزیز بعد و ارد کردن id این صفحه باز میشه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما idزیر رو بزنید تا منظور من رو بفهمید عکس شو نتونستم بگزارم
ali_qaderi89
بله....... امتحان کردم..........این پیغامو میده:نقل قول:
Sorry, we do not have enough information to proceed with password recovery for this account.
متاسفانه اطلاعات کافی برای بازیابی پسورد را نداریم...........
نمیدونم مشکل از کجاست؟ :eh:
:10: من اطلاعات را برای شما در پیغام خصوصی فرستادم لطفا جواب را به من هم اطلاع دهید:11:
خب حالا من چکار کنم؟ اره اون تاپیک رو میدونم ولی تعداد صفحه هاش خیلی زیاده همش هم در مورد هک کردنه..اگه میشه همین جا جواب بدید
پسوردت رو عوض كن.
پست رو عوض کن
پسوردت رو عوض کن
سلام به دوستان
من یک مشکل در یاهو مسنجر پیدا کردم دیروز هر کاری میکنم نمیتونم واردقسمتemailیاهو بشم(از من پسورد و ای دی می خواد می دام اما واردش نمی شه قطع می شده اینترنت)
من تازه یک روز هم نیست که این ایمیل ساختم_با ایمیل قدیمم این مشکل پیدا کردم دیشب یکی دیگه درست کردم با آی دی برادرم براحتی وارد میشم:19: :2:
احتمالا چون ایمیلت جدیده... داری از نسخه جدید و بتای یاهو میل استفاده میکنی. که برای سرعتهای پایین مشکل باز میشه. قبل از لوگین کردن یه صفحه ای میاد که اونجا باید حالت قدیمی میل رو انتخاب کنی.
با سلام
آقا جون آیدی ما نه add میکنه و نه کسی رو از addlist پاک میکنه
مشکل از کجای آیدی ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. ....................................please help me
m_ettalic_a میشه راهنمایی بیشتری کنی دستت درد نکنه:10:
سلام.......... ورژن یاهوتون چنده؟ من قبلا یه همچین مشکلی با ادد کردن داشتم............ اما الآن با ورژن جدید ندارم............. شاید برمیگرده به ورژن یاهوتون...........نقل قول:
موفق باشید :)
ba salam
aslan room nemishod en benevisam vali bavar konid majbor shodam :41:
vaghan motasefam ke farsi nemitonam benevisam baraye avalin bare ke toye yek anjoman en minevisam
man be donbale barnamei hastam ke beshe bahash be ye tedad id ke dakhele yek file txt zakhire shode pm ferestad
spammer hayi ke dakhele topic hast ro emtehan kardam yek be yek nashod
miakhastam bebinam kasi mitone ttoye in zamine be man komak kone
va chize dige inke agar font farsi ro nasb konam dige nemitonam az in spammer ha estefade konam shoma chetori inkaro mikonid
baz ham babate en neveshtan mazarat :11:
moafagh bashid
اين همه معذرت خواهي نداره! بعضي وقتا آدم مجبور ميشه.نقل قول:
ولي اين اسپمرهاي صفحات قبل ديگه منسوخ شدن بايد به دنبال جديدتر بگرديد.
yek rahnamayi mikonid ??نقل قول:
moafagh bashid
سلام...
دوستان براى آفلاين هام يه مشكلى پيش اومده ... ميخواستم كمكم كنيد
من امروز 4شنبه ساعت 1 صبح آن شدم ولى هيچ آفى برام نيومده بود... در صورتيكه الآن آن شدم ديدم برام آف
اومده ولى زمانش رو نوشته بود ديروز 3شنبه ساعت 6 بعد از ظهر...
البته چند بار ديگه هم اين اتفاق رخ داده ...
يه موضوع ديگه هم اينكه چنتا از دوستام آيدى هاشون برام روشن هست در صورتيكه خودشون آن نيستند...
و بعد از مثلا يكى دو ساعت آيديشون خاموش ميشه ....
ميخواستم بدونم مشكل از ياهو منه يا مشكل از اوناست
فكر كنم مشكل از سرور شما باشه!!نقل قول:
سلام...
دوستان براى آفلاين هام يه مشكلى پيش اومده ... ميخواستم كمكم كنيد
من امروز 4شنبه ساعت 1 صبح آن شدم ولى هيچ آفى برام نيومده بود... در صورتيكه الآن آن شدم ديدم برام آف
اومده ولى زمانش رو نوشته بود ديروز 3شنبه ساعت 6 بعد از ظهر...
البته چند بار ديگه هم اين اتفاق رخ داده ...
يه موضوع ديگه هم اينكه چنتا از دوستام آيدى هاشون برام روشن هست در صورتيكه خودشون آن نيستند...
و بعد از مثلا يكى دو ساعت آيديشون خاموش ميشه ....
ميخواستم بدونم مشكل از ياهو منه يا مشكل از اوناست
سرعت پائين!!
در پيوست حرف امين جا مشكل شما به احتمال زياد از سرعت پايين مي باشد!!!نقل قول:
با سلام
آقا جون آیدی ما نه add میکنه و نه کسی رو از addlist پاک میکنه
مشکل از کجای آیدی ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. ....................................please help me