آقا ممنون میشم 1 کرک واسه ورژن
v 1.8.25.003002
برام پیدا کنید
Printable View
آقا ممنون میشم 1 کرک واسه ورژن
v 1.8.25.003002
برام پیدا کنید
خب راه هاش بازم از طريق options (!) و خوردن ميوه ي زندگي هست. ميوه ي زندگي هم اگر پك جديد كه اومده رو داشته باشيد پيدا كردنش كار سختي نيست. توي مصر توي يكي از معبد ها ميتونيد ميوه رو پيدا كنيد و بعد تو خونه خودتون بكاريدش و پرورش بديد. فكر كنم هر روز 1 ميوه عمر بخوريد پير كه نميشيد جوانم ميشيد! :31: ( نسخه ي تجويزي خودم بود! :31: )نقل قول:
اون اوايل توي توضيحات سيمز ( قبل از اين كه بايد شماره ي 3 ) نوشته بود تو شماره ي 3 با ورزش كردن عمر سيمزتون بيشتر ميشه. حالا خدا داند راسته يا دروغ! :31:
آقا من پچ v 1.8.25.003002 دو با eadm دانلود کردم 1 بار نصب کردم پاک شد حالا چی کار کنم ؟
میدونستی اگه 1 صفحه پیش 2 صفحه پیش 3 صفحه پیش برو تا 10 صفحه ی پیش همش همینو گذاشتم؟نقل قول:
سلام
من بازی sim3 نصب دارم و بازی The Sims 3 World Adventures تازه دانلود کردم از سایت isohunt اما نصب نمی شه می گه sims3 باید اپدیت بشه می شه اون اپدیتارو برام بزارین.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه این کارو انجام بدم می تونم The Sims 3 World Adventures نصب کنم؟:3:
بله............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شه عکس اون معبد رو بزارین؟نقل قول:
يه راه اسون تر هم هست كه تو يكي از معبد هاي مصر يه بوته اش هست ميتونيد ميوشو بچينيد بعد تو خونه بكاريدش.
جـــــــــــــــــــــــو اب بـــــــــــــــد یـــــــــــــــــــن :19::19::19:نقل قول:
شما تو تاپيك درخاست كرك پست بده بروبكس اونجا سيم ثانيه 360 تا كرك واست آپ ميكنن:31:نقل قول:
والا عكس ندارم ازش ( از شانستون اسمشم يادم رفته! ) چند وقتيه بازي نكردم وگرنه بهتون ميگفتم.نقل قول:
فقط ميدونم معبد burning sands نيست ! اون هرم اصلي اهرام ثلاثه هم نيست. فكر كنم يه معبد به نام يه چيزي تو مايه هاي queen داشت اولش! تو اون باشه! سعي ميكنم يه عكس ازش بگيرم!
خوب فقط یک معبد که ملکه چی چی هست داره
یکی از 3 معبد ثلاثه وسطی که نه یا سمت چپی یا سمت راستی
میوه ی آتیشی توش داره
بچه ها من تو بازی یه گوساله دیدم میشه از اونا بخریم ؟؟؟
البته شایدم سگ بوده .
شما مطمئني سيمز 3 بوده؟! چون تو سيمز 3 فعلا خبري از حيوانات نيست!:18:نقل قول:
دقيقا كجا ديديد؟!
جدیدا گوساله ها به سگ ها شبیه شدن؟:خخخخ
بچه ها من نمیتونم چیزی از مارکتها بخرم میگه ویزات صفره
بعد که همهی این کارا رو که میگن انجام دادیم آخرش چی میشه؟
معبد burning sands هستش. اگر جوري به ايستيد كه سمت چپتون بشه دريا و روبه روتون بشه هرم اصلي سمت راست هرم اصلي ميشه.نقل قول:
:46:میتونید از داخل تنظیمات بازی جلوی پیر شدن زود را بگیریدنقل قول:
سلام
اینجا هیچکس به من جواب نمیده
ما هر دو یه مشکل رو داشتیم
میتونی راهنماییم کنی؟
من بعد از اینکه میرم به run و reg edit رو تایپ میکنم به HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE هم میرم ولی دیگه خبری از پوشه sims و thesims3 و sku7 نیست
یه sku 7 پیدا کردم اسمشو تغییر دادم از 7 به 2 ولی بازم همون اروره قبل رو میده و نمیتونم نصب کنم
تو رو خدا کمک
سلام
من تمام این کارا رو کردم
ورژنم هم عوض شده
اخه قبلا دمو نشون نمیداد
محیط بازیمم عوض شده یکمی
واسه همین مطمئنم که ورژنم شده 1.613.000002
ولی وقتی میرم به run و regedito میزنم و میرم به HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE دیگه پوشه sims و the sims 3 رو ندارم.یه sku7 یه جا دیگه بود تغییرش دادم ولی بازم نمیتونم world adventure رو نصب کنم
لطفا اگه میشه کمک کنید
مرسی
فکر کنم یه گاو بوده.:27:نقل قول:
شما مطمئني سيمز 3 بوده؟! چون تو سيمز 3 فعلا خبري از حيوانات نيست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا كجا ديديد؟
چون من تو Launcher بازیم در قسمتinstalled Content بازی عکس یک گاو رو دیدم ولی هنوز توی بازی گاو ندیدم.:31:
دوست عزیز وقتی که پوشه sims رو توی SOFTWARE پیدا نکردی یعنی اینکه نمیتونی نصب کنی:20:نقل قول:
منم همین بلا سرم اومد که هیچ راه حلی براش پیدا نشد:19:
اخه عجيبه! هنوز EA games سيمزي نيزده كه توش حيوانات باشه. بعيد ميدونم حيوان داشته باشه. شايد مثلا مبلي ، تختي ، صندلي ، چيزي به شكل گاو باشه!:31:نقل قول:
این یکی امکان داره چون رنگ گاو هم داره
چرا سیمز 1 اکسپنشن UNLEASHED بود که حیوون داشت مثل سگ و پرنده و گربه و....نقل قول:
بچه ها به اين تاپيك هم سري بزنيد. در مورد مسابقه و عكس سيمز هست.
حتما شركت كنيد :20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4536824#post4536824
نه دوست من از اون نظر كه سيمز 2 هم بود. من منظورم براي سيمز 3 هست.:10:نقل قول:
آقا وسط نصب بازی سیمز 3 (مال همین سایت) 1 ارور داد
آیا بازی مشکل پیدا میکنه ؟
اگه آره پس باید پس بد اگه نه
اکه نه چی کار کنم ؟
اینم ارور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مشكل از خود بازي نيست از سيستمه خودتونه ؟ بازيو به صورت كامل نتونسته بريزهنقل قول:
سيستمت چيه؟
win : xp sp3نقل قول:
ram : 4
گرافیک : 1گیگ 9500
hard : 500
یعنی چی ram:4 hard:500 ؟؟؟! منظورت گیگ هست خوب بگو گیگ
یا مشکل از سیدی بازیه اما خوب این همه آدم خریدن درست بوده اما امکان داره از روی ارور
یا اینکه سیستمت یه فایلی رو نداره
یعنی ویندوز عوض کنم ؟
بقیه سیمز ها رو سیستمم خوب نصب میشن
من 2 روز پیش 1 کی نصب کردم
من اینا رو دیدم به نظرم جالب اومد
کسی درموردش نمیدونه؟
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/95b0f7f27d.jpg
کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/5408940687.jpg
سنگهای تاریخی
نمیدونم
تا اونجایی که از رو عکس میشه تشخیص داد من میگم :
در زمانی از شب موجودات فضایی به این قسمت می آیند
البته عکس دوم
این بازی موجود فضاییش کجا بود
چه میدونم
فک کنم تاریخش برگرده به سیمز 2
یعنی مثلا سیمز 3 یک قرن بعد سیمز 2 باشه بعد اینا رو تو سیمز 2 اینجا اینجا گذاشتن که به مردمان آینده بگن آدم فضایی وجود داشته
نقل قول:
نه از نظر تاریخی سیمز 3 قدیمی تر هست
ترتیبشون از نظر زمانی اینجوریه سیمز 3 , سیمز 1 , سیمز 2
هیستوری شهرها رو بخونید اینجوریه :دی
از روی خانواده گوست هم میشه فهمید و آشنایان قدیمی دیگه :46:
پس اگه اینطور باشه
خدای اونا (سیمز ها) این کارو کرده تا سیمز ها بفهمن که در آینده موجودات فضایی به زمین میان
میگم شاید سیمز چهار میخواد بیاد و توش موجودات فضایی هم هستن!!!؟!؟!؟!
من پک World Adventures رو خریدم، اما وقتی میزارم نصب بشه میگه هیچ سیمزی روی کامیوترت نصب نیست
میشه یه راهنمایی کنین؟
سیمز 3 رو هم آپدیت کردم که الان ورژنش 1.0.631.0002 هست. اما نتونستم Sku رو پیدا کنم.
قبلا هم چند نفری همین مشکل رو داشتن که جوابی داده نشد.
بازی من تو این آدرس نصب شد :
C:\Program Files\BT\TheSims3