فايل رو زده 428 مگ ايني كه دانلود كردم 427 مگ هست ولي 100% كامل شد با دانلود منيجر از طريق فابرفاكس حالا پسوند زيپ كردم اكسترات كردم فايل ها استخراج شد.نقل قول:
فايل رو زده 428 مگ ايني كه دانلود كردم 427 مگ هست ولي 100% كامل شد با دانلود منيجر از طريق فابرفاكس حالا پسوند زيپ كردم اكسترات كردم فايل ها استخراج شد.نقل قول:
شما از سمت چپ دانلود منيجر (قسمت Categories ) و سپس قسمت Queues ( صف بندي ) يا يك صف جديد بسازيد يا هم كه داخل همون Synchronization.نقل قول:
واسه اين كار بر روي فايلي دانلودي توي ليست دانلود منيجر راست كليك كرده و سپس اونو به صف دلخواه منتقل كنيد .
براي تنظيمات بيشتر هم ميتونيد روي صف مورد نظر دابل كليك كرده و گزينه هاي بيشتري شامل : شروع استارت - پايان تايم دانلود و..... و همچنين تعداد فايل هاي همزمان براي دانلود رو تنظيم كنيد .
بله .نقل قول:
به قسمت تنظيمات (Options ) رفته و سپس به سربرگ Dial up /VPN.
در اين قسمت شما ميتوانيد با وارد كردن يوزر و پسورد و انتخاب كانكشن مورد نظر اين امكان رو به IDM بدهيد كه در صورت قطع ارتباط در هنگام دانلود به صورت اتومات كانكت شود .
در قسمت Redial Options ميتوانيد تعداد سعي براي برقراري ارتباط رو نيز تنظيم كنيد .
منظور وصل به اینترنت نیست adsl دارم قطع وصل اتوماتیک هست ولی وقتی قطع میشه دانلودم قطع میشه میخوام شب بزارم رو دانلود برم بخوابم خودش ادامه بده من مجبور نباشم پاشم ببینم داره دان می کنه یا نه.نقل قول:
شما هم از روش صف بندی استفاده کن . ( با این کار دانلود منیجر رو ملزم به دانلود مجدد در صورت قطع ارتباط میکنید )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Synchronization queue چه تفاوتی با دیگر صف ها دارد؟!
این صف دانلود به این صورت عمل میکنه که تمام فایل هایی که دانلودشان تمام شده رو با فایل اصلی روی سرورشون چک می کنه و در صورت دیدن تغییر فایل رو آپدیت می کنه یعنی همون SYNC کردننقل قول:
سلام...
دوستان من اخیرا با idm یه مشکلی دارم....
یه کاننکشن دستی vp*n ساختم...و idm رو تنظیم کردم هر وقت دانلود رو استارت میکنه قبلش به این کانکشن وصل بشه....
اما جدیدا از وقتی ویندوزم رو عوض کردم وقتی دانلود رو استارت میکنم به این کانکشن متصل نمیشه!!
3ورژن اخر رو تست کردم مشکلم حل نشد...مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام کسی میتونه اینجا کمکم کنه؟؟
این دو سه روزه چند تا فیلم با IDM دانلود کردم که همه اشون رو وضعیتشون نوشته تکمیل شد
ولی بعضی از فیلم ها هستند و باز میشند
ولی بعضی فیلم ها را وقتی روشون کلیک میکنیو میخواهی بازشون کنی میگه فایل ها جابجا شده
نه با IDM باز میشند نه روی سیستم وجود دارند تو کل کامپیوتر فایل ها را سرچ کردم ولی پیدا نشدند
مشکل از کجاست؟ چند ساله دانلود میکنم هیچوقت اینطوری نشده بود
یعنی فایل هام پاک شده؟؟ ریکاوری کنم برمیگرده؟؟
حجم فیلمها خیلی زیاد بود لطفا کمک کنیــد:n28:
اینم بگم
چند روزه با فیلتر شکن Ultra کار میکنم
میتونه مربوط به اون باشه؟؟
نقل قول:
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟:n30:
دوستان آی دی ام موقع دانلود بعضی از فایلا ارور میده که مرورگر اول درخواست فایل داده بعد سرور صفحه وب برای آی دی ام فرستاده
کلیدایی که توی بخش تنظیمات گفته نگه میدارم ولی بازم فایلارو نه با آی دی ام دانلود میکنه نه میزاره خود مرورگرم دانلود کنه
باید چیکار کنم؟آیا؟
مشکلم حل شد
سلام
من از دانلودر FREE DOWNLOAD MANAGER یا FDM استفاده کرده ام و
یه ایراد بزرگ داره یک فولدر بنام دانلود در درایو اصلی ویندوز میسازه فایل های دانلودیش رو انجا میریزه (سرش بخوره)
و
و بعد از مدتی یک دفعه نگاه که میکنید میبینید فولدر خالی است
که برای من 2 بار اتفاق افتاده
و
و
هر دفعه حدود 4 گیگ در کل حدود 8 گیگ فایل که با زحمت جمع کرده بودم
دود شد رفت هوا :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: :n04:
فکر کنم فولدرش را گم میکند و میشه گاو نه من شیری:n28::n28::n28:
دوباره رفتم سراغ IDM
گفتم تا که گفته باشم
<font size="2">من هم روی ویندوز 8.1 FDM دارم. هیچ مشکلی نداره.<br>
نه کرک میخواد نه بازی درمیاره.</font>
شما یک صف دانلود جدید بسازید و تنظیمات لازم روی اون انجام بدید مثل همین دانلود همزمان دو فایل. بعد فایل هاتون رو به اون اضافه کنید. تمام عملیات دانلود رو که در حال انجام هست رو قطع کنید و بعد صف جدیدی رو که ساختید اجرا کنید. ببینید درست کار میکنه یا نهنقل قول:
درود
به خاطر رایگان استفاده کردن از برنامه مدیریت دنلود IDM در انتهای دنلود پیغامی ظاهر می شود که زمان استفاده به پایان رسیده و فایل دنلود شده را در لحظات آخر می باشد را از حالت Resume خارج کرده و از بین می برد. چند بار فایلهای برزگ من را اینطوری نابود کرد و از همه مهمتر وقتی بود که صرف این کار شد. البته سریال/لایسنس این نرم افزار اینجا در ایران به فروش می رسد اما قیمت 50 هزار تومن برای این نرم افزار گران است و اگر 20 تومن بود می خریدم. من از نسخه 6.18 (Build 9) استفاده می کنم. قبلا یک نسخه داشتم که اصلا این مشکل رو در حین دنلود ایجاد نمی کرد اما یادم نیست کدام نسخه بود. اگر شما از نسخه بدون مشکل کرک شده استفاده می کنید لطفا معرفی کنید که آن را دنلود کنم. لطفا شماره Build هم بگید.
سپاس:n16:
سلام
من از IDM استفاده میکنم
یه فایل 21 گیگ داشتم واس دانلود که تا 93 درصد پیشرفت داشت و بعد از روی سرور پاک شد
دوباره همون فایل رو با همون مشخصات پیدا کردم و گذاشتم واس دانلود
بعد واس اینکه بتونم ادامه دانلود قبلی رو انجام بدم، آدرس محل فایل جدید رو جای آدرس فایل قبلی کپی کردم ولی IDM نمیتونه دانلود رو ادامه بده
راهی هست واس ادامه دادن دانلودم؟
اصلاحی:
الان متوجه شدم دو فایل در حد چند بایت اختلاف دارن
سلام
من مدتیه تو چند ورژن آخر IDM مشکل جالبی دارم
اینکه فایل میره واسه دانلود تا 0 الی 1 درصد که مونده ارور میده که مییره تو بخش فایروال برای توضیحات و دانلود ارور میده
ممنون میشم کسی کمک کنه که چرا اینجوریه
البته بگم
گه از eset smart security استفاده میکنم
و تو فایروالش allow زدم ترافیکش رو و تنظیمات مشکل نداره
ممنون یمش کسیانی که تجربه این مشکل رو دارن و حلش کردن بهم کمک کن
باز هم متشکرم
با درود
من قبلا IDM 5.18 داشتم . الان IDM 6.18 Build 10 دارم . فایروال کومودو استفاده میکنم و اینترنتم 512 مخابرات هست (قبلا 512 داتک داشتم) ، به جز چند روز اولی که ADSL گرفته بودم (چندین سال پیش) ، دیگه هیچ وقت نتونستم تعداد کانکشن های دانلود رو از هیچ سایتی از 8 یا 9 بیشتر کنم . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چند سال پیش یادمه با 16 تا کانکشن هم دانلود میکرد .
با تشکر .
دوست عزیز باید هر دو فایل حتما از نظر فرمت و حجم یکسان باشن حتی اگه 1 بایت هم اختلاف داشته باشن IDM قبول نمیکنهنقل قول:
من خودم قبلا این مشکل برام پیش اومد که با پیدا کردن فایل مشابه و تغییر آدرس تونستم ادامه فایل را دانلود کنم
با idm یه فایل دانلود کردم (فیلم) ولی وقتی تموم شد نوشت The file has been moved.
الان نمی تونم پیداش کنم !
ولی میرم تو DwnlData فایله به صورت تک پارت با حجم کامل هست ! ولی نمیشه بازش کنم
چجوری بازش کنم ؟
در IDM روی اون دوبار کلیک کنید و محل ذخیره رو ببینید...نقل قول:
با سلام به همه دوستان
فرض کنید من یه صف دارم تو idm که چند تا لینک توشه.میخوام وقتی صف رو میزنم برای دانلود همه فایل های توی صف رو تا یه درصد مشخصی دانلود کنه.مثلا 10 تا فایله، 10 تا شون رو هم تا 90 درصد دانلود کنه.
راهی داره؟؟ اگه نداره نرم افزار دیگه ای نمیشناسید که این کار رو بکنه؟
مشکل resume در idm
دوستان فایلی رو دارم دانلود میکنم و قابلیت resume هم زده yes زمانی که داره دنلود میکنه وسط کار no میشه الان دوبار این فایل رو دانلود کردم زمانی که میشه 99.99 یدفه no میشه و دانلود متوقف میشه
اول این پیام رو میده و no میشه
cannot download the file because of timeout
details:
connection has been closed bye server.
ok که میکنم از اول دانلود میکنه
حجم فلیلش 197.904M بعد رفتم ادرس محل زخیرش رو پیدا کردم کلن 4M بشتر نبود اینجا زده که 197.885 دانلود کرده این فایله کجاست
ادرسی که رفتم
C:\Users\Username\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\Use rname
من هنوز ok رو نزدم از دوستان اگی کسی هست راهنمایی کنه منتظرم ........
اول میشه کاری کرد ادمه بده ؟؟
اگه نه این یه فایل زیپه شاید تونستم با نرم افزاری تعمیرش کنم ؟؟ این فایله کجاست؟؟؟
کسی الان هست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها بیشتر فایل هام با idm نا 99 میره بعد خطا میده که بخاطر اتمام دانلود و نمیدونم چی الان یادم رفته چی میاد ولی چیکار کنم!؟؟!!!!! همیشه خراب میشه!؟
اهان یادم اومد اینو میگه( خدا نصفش کنه): امکان دانلود فایل به دلیل اتمام محدودیت زمانی وجود ندارد
با IDM یه فیلم از یوتیوب دانلود کردم. Complete شد دانلودش.
بعدش میام می بینم فایله تو فولدر Video نیست! :n04:تمام کامپیوتر رو سرچ کردم فایل غیب شده. :n03: حالا چه کار کنم؟
متاسفانه بعد دانلود لیست دانلود شده هام رو از تو IDM پاک کردم والا فایلم رو از اونجا پیدا میکردم.
به درایو ویندوز بروید سپس پوشه ی users بعد وارد پوشه حساب کاربریتون بشید.به پوشه ی AppData برید (مخفی هست).
بعد به پوشه ی Roaming بعد IDM بعد DWNLData بعد یوزر نیمتون شید.سپس بگردید ببینید اونجا نیست؟؟؟
ممنون که پاسخ دادید.نقل قول:
نه نبود:n03:
چرا کسی جواب منو نمیده؟:n27:
در فایروال ببینید آی دی ام دسترسی کامل داره یا نه.ویندوزتون چیه؟؟؟نقل قول:
بعضی ویدیو ها که از یوتیوب دانلود می کنم با اینکه دانلودشون complete میشه اما تو کامپیوتر نیستن!
هر چی هم تو کامپیوتر سرچ می کنم نیست.
از لیست دانلود منجر هم میخوام Openش کنم ارور میده که The file has been moved !!!
الآن یه ویدیو رو واسه بار سوم دانلود کردم بازم نیستش!!! کجا غیب میشه؟
از یوتیوب من پیشنهاد میکنم با IDM دانلود نکنید.از نرم افزار های مخصوص استفاده کنید...نقل قول:
ممنون. نرم افزار مخصوص خوب چی هست؟نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو امتحان کنید...
سلام.یکی از دوستان وقتی میخواد از idm دانلود کنه این ارور رو میگیره و وقتی مجبوره با خود مرورگر دانلود کنه.دوستان راهنمایی بفرمائین ممنون میشم
نقل قول:
در کدوم قسمتش باید نگاه کنم؟
ویندوز 7
همین الان یه فایلم دیگه خراب شد :n28:
در منوی استارت بنویسید Firewall.
سپس در نتایج جستجو روی Windows firewall کلیک کنید.
از پنل سمت چپ روی Allow an app or feature through windows firewall کلیک کنید.
روی Change settings کلیک کنید.
روی Allow another app کلیک کنید.
به مسیر نصب آی دی ام (معمولا درایو C-پوشه ی Program files-پوشه ی Internet Download Manager) بروید و IDMan.exe را انتخاب کنید...
وارد تنظیمات idm شوید و در قسمت conection تعداد ارتباط با سرور(max conection) را روی 1 بگذارید سپس دوباره امتحان کنید.نقل قول:
سرعت اینترنت شما خوبه؟ حجم فایل دانلودی شما چقدر است؟
نقل قول:
خوب اگه روی 1 بذارم سرعتم میاد پایین, بعد همه ی فایل هام خراب نمیشه مثلا یکی میشه و یکی نمیشه و یکی میشه و نمیشه اینطوریه
سرعتم 230ه کار به حجم نداره مثلا یک مگی دیگه خراب میشه!! یه ماه میشه که اینطوری شده قبلنا اینجوری نبود