من KIS 2009 رو سیستم دارم .
جدیدا نمیذاره من Connect بشم و این پیغام رو میده :
Unblock network traffic
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟
Printable View
من KIS 2009 رو سیستم دارم .
جدیدا نمیذاره من Connect بشم و این پیغام رو میده :
Unblock network traffic
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟
اگه شما با این نسخه 8 مشکل دارید استفاده از همون نسخه 7 رو توصیه میکنم (خودم هم از نسخه 7.0.1.325 استفاده میکنم)نقل قول:
متاسفانه نسخه 8 کسپرسکی هنوز ایراداتی داره که در صورت رفع اون بی شک بهترین آنتی ویروس خواهد شد
شما روی آیکن کسپرسکی کلیک راست کنید و ببنید عبارت Block network traffic تیک نخورده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند روزه که که فقط دوقسمت kis8 یعنی MALWARE وSUSPICIOS SUITE آپدیت مشن و بقیه قسمتها آپدیت نمیشه
( آپدیت اتوماتیک هست) ولی نمیدونم چرا بقیه قسمتها آپدیت نمیشه !
لطفاً راهنمایی بفرمایید ، دلیلش چی میتونه باشه؟
چکار باید بکنم؟
ميتونيد تصويري از قسمت Update كاسپر را بگذاريد.نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
من بازی گرید رو نصب کردم
ولی وقتی کاسپر نصبه بازی نمیاد
و وقتی کاسپر رو حذف میکنم بازی به راحتی میاد و اجرا میشه
لطفا منو راهنمایی کنید که چی کار کنم؟
با تشکر
البته یادم رفت بگم که ورژن کاسپر 8.0.0.357 هستش
نقل قول:
با سلام
تمام انتي ويروس ها در حالت اسكن رآل تايم اسكن باعث كم سرعت شدن و اجرا مشكل داره بازي ها و بعضي بازي ها ميشن
من خودم با استفاده از تنظيمات كاسپر برنامه هاي خاصي رو براش تعريف مي كنم كه در صورت اجرا بخش اسكن فايل و مموري به حالت توقف بره
مسير:
به SETTING برين در زير مجموعه Anti- Malware بخش Files and memory دگمه SETTING در تب سوم Additioonal تيك گزينهَ At application start UP (اون پايين ) رو علامت دار و در گزينه انتخاب برنامههاي مورد نظرتون رو بهش بدين
در اين صورت بعد از اجرا اسكن فايل كاسپر غير فعال ميشه
اميدوارم توضيحاتم كافي باشه ؟!!
موفق باشي
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد . ولی میخوام بدونم چطوری این قسمت تیک خورده من تنظیمات رو تغییر ندادم .نقل قول:
در ضمن چطوری میشه یه نرم افزار رو با KIS بلوک کرد تا به اینترنت وصل نشه ؟
با تشکر
براي بلوك كردن ابتدا به مسير زير بريننقل قول:
نام برنامه خود رو از ليست پيدا كرده در جلوي ام برنامه مورد نظر بخشNETWORK رو كليك راست و علامنت ضربدر رو بزنين
عزیز جان دستت درد نکنهنقل قول:
این کارایی که گفتی رو انجام دادم اما بازم فرقی نکرد
لطفا کمک کنید
نقل قول:
عجيبه!
در همون صفحه برنامه رو انتخاب و دگمه MOVE رو بزن و بخش Truset بره( بعد از انتقال دگمه اوكي روبزن)
اگه مشكل برطرف نشد يه عكس از اون صفحه كه برنامهت هم نشون بده بنداز بزار اينجا
سلام.من internet security2009 نصب کردم اما وقتی میخوام آپدیتش کنم خیلی طول میکشه.تا حالا نزدیکه 15مگ دان کرده اما باز هم آپدیت نشده.مشکل از چیه؟
دوست عزيز چون اکثر بازی هايی که ما نصب ميکنيم دارای کرک، و غير اورجينال هست، هميشه فايل هايی هست که بعضی محصولات امنيتی اون رو پاک ميکنند يا اجازه اجرا بهش نميدن...مثلاً محصول آويرا از دم هرچی کيجن بازی هست رو پاک ميکنه!نقل قول:
درکل يک توضيح خارج از بحث نرم افزاری به شما ميدم که، حتی اگر دارای سيستم بالايی هستين موقع انجام بازی هميشه محصول امنیتی خودتون رو غير فعال کنيد...چون هر فايلي که موقع اجرای بازی ردوبدل ميشه توسط آنتی اسکن ميشه و در انجام بعضی بازی های با گرافيک بالا تأثير ميگذاره، پس هميشه موقع انجام بازی هر محصول امنيتی که دارين خاموش کنيد!
اين يکی از روش های خوب اجرا شدن بازی ها هست، که در فروم های مخصوص بازی تذکر داده ميشه
من از نسخه KIS8.0.0.357 استفاده میکنم آیا باید نسخه 8.0.0.454رو نصب بکنم ت خوبا آپدیت بشه ؟نقل قول:
یک سؤال هم در مورد KASPERSKY KEY FINDERداشتم . آیا این برنامه قابل اطمینان هست ؟ با عث ویروسی شدن سیستم نمیشه؟
دوستان اگه در این مورد این برنامه اطلاعات کاملی به بنده بدید سپاسگزار میشم . آخه تمام KEY هایی که دارم بلک یتس هستند و برای نصب دوباره کاسپر 8 کی ندارم .
مشکل آپدیت برطرف شد :31: فقط نمیدونم چرا بعضی قسمتها صبح و بعضی عصر آپدیت میشن و در یک اتصال کامل آپدین نمیشه؟
متشکرم:11:
با سلام من از kaspersky 7 استفاده می کنم. پس از نصب و هنگام اتصال به اینترنت هنگامی که می خواهم آنرا آپدیت کنم مشاهده می کنم که آپدیت آن غیرفعال است. لطفا بطور ساده و قابل درک توضیح دهید که چگونه این مشکل را برطرف کنم؟ در ضمن کلید فعال سازی آن تا 889 روز دیگر فعال است و مشکلی بابت این موضوع ندارم.
با تشکر از دوستان عزیز
باید نسخه 8 کاسپر اسکای رو نصب بکنید . نسخه 7 دیگه کارایی نداره .
دوستان سؤال من در انتهای صفحه 427 رو هم نگاه کنید.
شما ظاهرا تازه اين نسخه را نصب كرده ايد و آپديت هم نكرده ايد.در ضمن نفرموديد كدام نسخه 7 را در سيستم خود نصب كرده ايد(ورژن دقيق را بفرماييد).اين احتمال وجود داره كه كليدي كه شما استفاده كرده ايد در ليست سياه باشه و بدون توجه به تعداد روزهاي باقيمانده امكان آپديت نخواهيد داشت.اطلاعات دقيق تري بفرماييد تا راحت تر بشه راهنمايي كرد.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون.نسخه مورد استفاده من به شرح زیر است.
Kaspersky internet Security 7.0.0.125 - Final
من Kaspersky Internet Security 2009 استفاده می کنم و کاملا آپدیت شده است.
الان اگر بخوام ویندوزم رو عوض کنم چطور باید آپدیتها رو نگه دارم و بعد از نصب ویندوز کجا کپی کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل از Key باشهنقل قول:
شما در تصویری که گذاشتید منوی کسپرسکی قرمز رنگ بود یعنی تهدید خطرناک ..
شما بر روی Security Alert کلیک کنید و ایراد رو برطرف کنید ، احتمالا مشکل حل میشه
چه ربطی داره ؟ من خودم بنا به دلایلی از نسخه 7 استفاده میکنمنقل قول:
شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟
دوست عزیز به احتمال زیاد شما چند تا Key رو نصب کردید.پیشنهاد می دم که کلیه کلیدها رو پاک کنید بعد تک تک نصب کنید و بعد از نصب هر کلید در آیکون کنار ساعت کسپر راست کلیک کرده و باید Active دیده نشه.نقل قول:
موفق باشی
تایید میشه و کاملا درستهنقل قول:
مسعود جان منم از همین برنامه استفاده می کنم و آپدیت بار اول چیزی حدود 40 مگابایت هستش. برای خودم هم عجیبه که برنامه مال سال 2009 هست ولی اینقدر آپدیت داره.نقل قول:
اگر می خوای آپدیتت تموم بشه 40 مگابات کاملا دانلود بشه.
یعنی هر بار آپدیت قطع میشه از اول میره یا ادامه قبلی میره.نقل قول:
مسعود جان منم از همین برنامه استفاده می کنم و آپدیت بار اول چیزی حدود 40 مگابایت هستش. برای خودم هم عجیبه که برنامه مال سال 2009 هست ولی اینقدر آپدیت داره.
اگر می خوای آپدیتت تموم بشه 40 مگابات کاملا دانلود بشه.
من هیچ مشکلی با آپدیت نسخه 8 (2009) ندارم . در ضمن برای امنیت بیشتر باید از آخرین نسخه استفاده بکنید که بزرگترین حسن نسخه 8 برطرف کردن مشکل استارت آپ هستش . حالا میخوای گوش نکن! :13: :20:نقل قول:
_______
یه آواتار آشنا!:31:
خیر، تمام قسمتها با هم آپدیت نمیشه و چند قسمتی هست برای بار اول حدود 15 مگ هست .نقل قول:
دوستان سلام
آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 8 ویروس رو پیدا میکنه ولی چرا دکمه Delete نداره؟
شاید من بلد نیستم کجاست اگه داره ممنون میشم ادرسش رو بدید
نقل قول:
كاسپر بعد از پيدا كردن ويروس به شما يه اعلان مياره كه چي كار كنه توش گزينه نورماليز هست اون رو بزني كاسپر شروع به پاكسازي مي كنه
نوع پاكسازي به نوع ويروس بستگي داره اگه بتونه فايل آلوده رو پاك مي كنه و يا بلوك ميكنه و اگه قابل پاك شدن باشه كلا دلت مي كنه
در صفحه اصلي ضد ويروس هم يه چراغ داره كه سبز و قرمز و زير ميشه رو ياون كليك كني به همون گزينه كه نورماليز ميكنه ميرسي
موفق باشي
ممنون دوست عزیزم از راهنمایی خوبتوننقل قول:
من دیشب فلش مموری رو اسکن کردم 1 ویروس پیدا کرد ولی گزینه ای نیومد که چکار کنه
نقل قول:
سلام
يك بار ديگه چك كن ببن ويروس تو فلشت هست چون سيستم هوشمند كاسپر بعضي وقتا بدونه اينكه حرفي بزنه پاك مي كنه فقط شما مي بيني كه ويروس رو پيداكرده!!!!
سلام، نمی دونم جاش اینجاس یا نه... ولی مربوط به کسپرسکی 7 میشه ....
این ویروس چند روزیه که روی usb فلش و مموری گوشیم افتاده، موقع کلیک روی آیکن این مموری ها در مای کامپیوتر کسپر این ارور رو میده :
مموری ها رو اسکن هم کردم ولی ویروسی پیدا نکرد، فقط در زمان اجرا این اررور رو میده. با فرمت کردن هم مشکل حل نمیشه چون دوباره که بعد از فرمت روش کلیک میکنم اجرا میشه.
به نظر شما مشکل چیه ؟
نقل قول:
با سلام
دوست عزيز شما ضد ويروستون رو آپ ديت كنيد و كل سيستم تون رو اسكن كنيد
در ضمن پيشنهاد مي كنم سيستم رستوريتون هم غير فعال كنيد
بعد ببن بعد از فرمت مموري بازم اين ارور رو ميده؟
اين ارور نشون دهندست كه اين فايل كه مي خواد اجرا بشه ريسك داره و خطر همون گزينه اول رو بزن تا نابود كنه
موفق :10:
درKIS8 باید در پنجره اصلی برنامه پایین پنجره سمت راست روی دکمه DETECTED کلیک کنید و در اونجا امکان DISINFECT رو دارید یا در بالای برنامه روری دگمه سبز بزرگ که نوشته شده YOUR COMUPER IS PROTECTED باید در تب دوم یعنی DETECTED THERETED از امکا ن DISINFECT برای از بین بردن ویروسها استفاده کنید .نقل قول:
ولی به طور کلی در همین قسمتی که بالای برنامه هست یعنی YOUR COMUPER IS PROTECTED موقتی ویروسی پیدا میشه در تب اول دکمه NATURALIZE رو در اختیارتون قرار میده تا ویروسها رو پاک کنید.
گاهی هم پیغام میده در کنار ساعت سیستم که امکان NATURALIZE رو دراین پیغام به شما میده .
یک سؤال هم داشتم:
وقتی KIS8 موردی رو تحت عنوان VULNERABILITY پیدا میکنه چکارش باید بکنیم ، حذف یا ؟
آخه بعضی موراد برنامه های ضروری هستند و نمیشه حذف کرد؟
مرسی
تا حالا شده پیش خودتون فکر کرده باشید اگر روزی کامپیوتر خودتون یا یکی از دوستانتون به بیشتر از 50 نوع تروجان و
ویروس و اسپای ویر آلوده بشه و بعد شما بخواهید آنتی ویروس Kaspersky را برای نابودی ویروسها بر روی آن سیستم
آلوده نصب کنید چه اتفاقی خواهد افتاد؟
پس اگر میخواهید بدانید که نصب Kaspersky Anti-Virus بر روی یک سیستم آلوده کمکی خواهد کرد یا نه به سایتی
که بعدا لینک آن را زیر این مطلب قرار خواهم داد برید و فیلم آن را که بر روی یوتوب آپلود شده را ببینید.
در این سایت شخصی ویندوز اکس پی را عمدا توسط ویروسها, تروجانها و اسپای ویر ها آلوده میکنه و بعد اقدام به
نصب Kaspersky Antivirus 2009 بر روی اون سیستم میکنه.
کد:http://remove-malware.com/anti-malware-reviews/kaspersky-antivirus-2009-review/
اقا میشه تنظیمات ورژن 8 رو جوری کرد که موقع اجرای یه فایل exe اونو اسکن نکنه مثل ورژن های قبل؟
حالا تکلیف ما که با این اینترنت نفتی نمیتونیم نگاه کنیم چیه؟حداقل بگو چی میه جریانش رو تعریف کننقل قول:
چي مي خواي بشهنقل قول:
همه چيز رو به راه ميشه
همشو مي كشه پاكسازي كامل
:31::31::31:
دوست عزیز اگه از کسپر 8 استفاده می کنی برنامه بصورت پیش فرض روی حالت Select Action Automaticaly تنظیم شده یعنی بعد از پیدا کردن ویروس خودش بهترین عمل ممکن رو انجام می ده.نقل قول:
اگه تمایل داشته باشی می تونی اونو بصورت Manual تنظیم کنی که خودت تصمیم بگیری.
هنگام آپدیت هر چی دانلود شده باشه در سیستم ذخیره میشه و دیگه نیازی به دانلود دوباره نیستنقل قول:
چطور میشه آپدیتهای کاسپر داخل ویندوز XP را به ویندوز Vista انتقال داد، که نیاز به دوباره کاری نباشه؟ ممنون از پاسخ سریع
من که همیشه با کاسپر حال کردم و از نسخه 6 تا حالا که 8 باشه همشو نصب کردم.نقل قول:
چي مي خواي بشه
همه چيز رو به راه ميشه
همشو مي كشه پاكسازي كامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]