میشه بگید گوشیتونو از کجا گرفتید؟نقل قول:
ممنون
Printable View
میشه بگید گوشیتونو از کجا گرفتید؟نقل قول:
ممنون
شاید یه جای کار رو اشتباه کردی ، من که نصب کردم واقعا جالب بود مدتها بود ساعت sms برام معضلی شده بود که خدا رو شکر الان دارم لذت میبرم یه برنامه 1کیلو بایتی و اینهمه کمک!!!نقل قول:
منم اين برنامه مربوط به ساعت اس ام اس رو نصب كردم .... اول درست نشد با يه بار ريست كردن، حل شد .... آخيش راحت شدم ، خيلي مشكل عذاب آوري بود.. دستتون درد نكنه.. ميگم اين ويندوز موبايل، يه آدم تمام وقت ميخواد كه هي روش برنامه بريزه ... جدا از اون موقعي كه اين گوشي رو گرفتم ، يه بخش زيادي از وقتمو گرفته....
تهران پاساژ علائدين. با گارانتي كامتل.نقل قول:
فرقي نداره از كجا بگيري، چون اين مشكل همه جاي دنيا كه از نمايندگي گرفتن هم هست.
دينگ دينگ !
يه سوال ؛ سنسور شتابسنج چي چي هست؟ و كارش چيه؟
سپاس.
eay sms چجوره؟؟/ واسه اس ام اس بهترين برنامه كدومه؟؟؟؟
سنسور شتابسنج يك قطعه سخت افزاري هست كه حركت گوشي رو حس مي كنه.نقل قول:
در اصل براي چرخوندن تصوير بين پرتريت و لنداسكيپ طراحي شده، ولي الان كلي گيم و برنامه باهاش كار ميكنه.
در كل، بيشتر جنبه تفريحي داره.
بهتره بگی کاربردی بجای تفریحی عزیز دل
ببخشید چه کاربردی نکنه اونکه ازش بجای شاقول استفاده میکنند رو میگه اون که بیشتر برای سرامیک کارا خوبه برای اینکه بتونند کف رو تراز کنند:31:نقل قول:
لطفاً بیشتر توضیح بده
يعني همون وقتي كه خريدين، ترك داشت؟؟؟؟ مطمئنيد؟؟؟ در ضمن اگه اونقدر جزئيه كه تا حالا متوجش نشده بوديد،پس خيلي مشخص نيست ديگه، زياد بهش فكر نكنيد ... فعلا از گوشي و امكاناتش لذت ببريد..نقل قول:
نقل قول:
منم این در خواست رو دارم با لینک اون فرم و احیانن عکس هایی از موارد مشابه
ممنون
نقل قول:
سلام.
اونم میتونه یکی از کاربردهاش باشه .مثل محاسبه ارتفاع سایلنت کردن گوشی با چرخوندنش قفل و باز کردن گوشی با حرکت دادنش .محاسبات اندازه زاویه ها و......:46: یکسر به سایتهای خارجی بزن کاربردهای دیگه ای رو هم میتونی ببینی که من الان حضور ذهن ندارم.
بچه ها اینو دیدین:Sony Ericsson Xperia X1 Panels Control New Saab, Puts Gadget Lovers In Cruise Control
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن خبر:
Whilst it may fall short of allowing you to fire missiles and powerslide around Brent Cross car park (it really is!), the Sony Ericsson Xperia X1 can connect via Bluetooth to the Saab 9-X BioHybrid car, with a dedicated panel on the phone’s touchscreen interface offering control over tons of features.
Shown off at last week’s Paris Motor Show, quite a few things can be handled via the Xperia, including locking/unlocking the car, opening the boot, switching lights on and off, and controlling the seat settings!
اینم یه نگاه بندازی مثل اینکه یه پنله ولی نمی دونم جدیده یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (0.93 Mb)
سلام.
دوستان من گوشي ايکس1 را دوست دارم و به کابردي بودنش ايمان دارم.من زماني بود که به کل از پاکت پيسي به علت قيمت بالا خوشم نميومد ولي ايکس1 چشمو گرفته....اخه من به خودم ميگم تا لپ تاپ هست چرا پاکت پيسي؟؟؟؟؟تا پي1 دارم چرا هزينه ي بيشتر کنم؟؟؟؟؟؟؟البته با تحقيقات زيادي که در حدود چند ماه کردم به اين نتيجه رسيدم که پاکت پيسي ها گوشي هاي بسيار قدرت مندي هستن......بگزريم
دوستان من الان پي1 دارم ازش راضي هم هستم و اگه بخام گوشي هم بگيرم باز پي1 را نگه ميدارم.
حالا سوالم:من يک گوشي خوب به نام پي1 دارم و يه لپ تاپ عالي در اينده اي نزديک ميگيرم حالا به نظره شما ايکس1 را در ليست خريدام بزارم يا نه؟
اخه شنيدم که خارج از کشور با 400 هزار تومان گير مياد.درسته؟اگه اين طور باشه که خيلي خوبه.قيمت با توجه به امکانات خوبه.
اخه من يکي از فاميلامون سوعد زندگي ميکنه حالا به نظرتون اون جا با چه قيمتي گير مياد؟
اخه چند روزه پيش ايران بودن و گوشيمو بش نشون دادم گفت که قيمتش حدود 250 تا 300 هزار تومان ميشه به پول ايران(گوشيم پي1 ميباشد)پس چرا قيمت با ايران يکي بود؟
البته چون اون موقع قصد خريد ايکس1 را نداشتم يادم رفت قيمت ايکس1 را بپرسم.
حالا نظره دوستان چيه؟
این فایل رو کجا باید بریزیم؟نقل قول:
من فقط نظرم خودمو میگم -- نه نگیر یعنی اینکه نمیگم اکسپریا نگیر نه اصلا الان گوشیتو عوض نکن ......نقل قول:
خوب تومیگی از گوشیت راضی هست فعلا عشق وحالتو با گوشی بکن مثلا یکسال دیگه که خواستی گوشیتو عوض کنی تاز ه بیا ببین چه گوشیو می خواهی برداری شاید تا اون موقع X2i هم آمده باشه
نه ، وقتي خريدم نداشت. بعد از 2-3 هفته بوجود اومده. امكاناتش حرف نداره. آدم حال ميكنه باهاش ولي خوب، نميشه به اينش هم فكر نكرد.نقل قول:
عكسش رو هم ميتونيد توي فوروم هاي زير ببينيد.
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=447211&page=79
يا هر فوروم ديگه اي كه xperia دارن. حالا اين شكستگي به جهنم، ميشه باهاش سر كرد. ميترسم جاهاي ديگش هم ترك بخوره!کد:http://xperia-x1.com/xperia-x1-showing-cracks/xperia-x1-crack-battery/
من براي اينستال روي device نصب كردم..نقل قول:
والا چه عرض كنم ... فكر نكنم ديگه اينقدرام حساس باشه ... بايد موقع باز كردن در باطري يه مقدار احتياط كرد ...چون توي تمام عكسها هم ترك خوردگي مربوط به همون قسمت زير ولوم هست كه معلومه به خاطر فشاري كه موقع باز كردن در باطري بهش وارد شده اين مساله پيش اومده.... مطمئن باش دليل ديگه اي نداره ... كلا هم خيلي پيش نمياد آدم بخواد در باطري رو باز كنه ديگه ... راستي مثل اينكه كاور هم براي گوشي اومده ... هرچند كه كاور انداختن روي گوشي اي به اين زيبايي خيلي سخته، ولي شايد جلوي اين مساله رو بگيره...نقل قول:
با نظره شما موافقم.نقل قول:
به این مورد فکر نکرده بودم.
همین کارو میکنم.
ممنون
به نظر من ایکس وان گزینه خوبی نیست امنیا بگیری خیلی بهتره : دینقل قول:
ولي به نظره من احتمال چنين موردي(ترک خوردگي)کمه.اخه يه شرکت به اين بزرگي و معروفي و چنين گوشي خوبي ايا اين احتمال وجود داره که زود قابش ترک برداره؟!!!!!به نظره من احتمال اين اتفاق بسيار کم ميباشد.نقل قول:
البته این نظر شماست فقطنقل قول:
هر کسی برای انتخاب گوشی معیارهایی داره
شما بهاین نتیجه رسیدی که امنیا بهتره حرفی نیست اما .............:21:
دوست عزیز برای من چون کیبرد لازم دارم گرفتن ایکس1 بهتر میباشد.نقل قول:
فکر کنم کیبرد دلیل قانع کننده ای باشه برای گرفتن ایکس1
سلام دوستان.
آخرين نسخه آپ ديتش مال چه تاريخي است؟
سلام.نقل قول:
2009.2.2.
برای دوستانی که می خوان حداکثر استفاده رو بکنن از گوشیشون.
2 تا برنامه پیشنهاد می کنم که بنظر من خیل خوب با هم جواب همه نیاز های دسکتاب رو میدن.
1- SPB Pocket Plus
2- Resco Contact manager
هر دوتاشو بیارید توی Today و به دلخواه تنظیم کنید. وقتی درست Costomize کنید, دیگه نیازی به منو های دیگه ندارید. همه گزینه ها فقط یه لمس بدون نیاز به قلم!
Resco contact كه فوق العادس ... يه چيزي تو مايه هاي آب رو آتيش ... ولي اون spb pocket رو نصب نكردم ....
راستي بچه ها يه مشكلي كه يه مقدار اذيت ميكنه اينه كه تا حالا چندين بار (بخصوص اون اوايل كه گوشي رو خريده بودم ) اس ام اسي كه نميخواستم send بشه، دستم رفته روي گزينه send و ..... نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه ؟؟؟ اگه يه جوري بود كه وقتي روي گزينه send ميزدي، يه بار ديگه هم ميپرسيد are u sure u want to send this message و بعد ميفرستاد .... اينجوري تا ميزني ، بدون هيچ مكثي اس ام اس رو ميفرسته.... خيلي بده .... شما اين مشكلو ندارين ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.
شما 2 تا راه واسه حل این مشکل داری:
1 حواست و بیشتر جمع کنی.
2 اول اس ام اس رو بنویسی بعد از اتمام شماره گیرنده رو وارد کنی (البته در مواردی که میخوای Reply کنی جواب نمیده.):11::31:
بچه ها لطفا نگاه کنید ببینید که گوشی شما هم ترک برداشته یا نه.
اگر خدایی نکرده تَرکی چیزی داره اینجای:
گوشیتون رو نگاه کنید و بگید که تولید چندمین هفته از چه سالی هست. برای مثال گوشی عکس بالا (08W39) تولید هفته 39 سال 2008 هست.
جاهای ترک اینجاهاست:
پست بالا تاييد ميشه.
مال من هم همينجوريه.!!!
کجای گوشی تاریخ ساختش رو می نویسه؟
من نمیدونم اونهایی که تو فروم xda این عکسها رو میزارن با گوشیشون کشتی میگیرن یا باهاش مثل یه تکه اجر استفاده میکنن یا عوض گوشت کوب ...:27: باهاش کار میکشند.
من که 5 ماهه این گوشی رو دارم چنین چیزهایی تو گوشی من دیده نشده.
در کل موقع انداختن مداد گوشی سر جاش باید کمی احتیاط کرد تا سر گوشی این جور بلا ها نیاد.
واقعا عيب بزرگيه! واي بر مايكروسافت كه اينقدر ضعيف كار كرده!نقل قول:
راستي بچه ها يه مشكلي كه يه مقدار اذيت ميكنه اينه كه تا حالا چندين بار (بخصوص اون اوايل كه گوشي رو خريده بودم ) اس ام اسي كه نميخواستم send بشه، دستم رفته روي گزينه send و ..... نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه ؟؟؟ اگه يه جوري بود كه وقتي روي گزينه send ميزدي، يه بار ديگه هم ميپرسيد are u sure u want to send this message و بعد ميفرستاد .... اينجوري تا ميزني ، بدون هيچ مكثي اس ام اس رو ميفرسته.... خيلي بده .... شما اين مشكلو ندارين ؟؟؟؟؟؟؟
حتي نميشه وقتي داره ميفرسته كنسلش كرد؟
بنظر من هم خيلي عجيه ... ممكنه در اثر زياد درآوردن قلم كمي از رنگ اطرافش بره، ولي ديگه اين مدل ترك برداشتن ، يعني خيلي خشن با گوشي رفتار كردن....نقل قول:
خيلي بده واقعا...كنسلش هم نميشه كرد ... كلا اوايل كه خيلي سخت بود ، الانم با اينكه عادت كردم ولي چه توي بخش پيغامها و چه توي بخش contact ، نسبت به گوشيهاي سيمبين و جاوا خيلي بايد حواس جمع تر باشه ...چون به هر حال تاچه ديگه ، يهو حواست نيست دستت ميره رو گزينه send يا call و.....راه برگشت هم نداره يا اس ام اس رفته يا يه missed call....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام.
یادتونه زمانی که من گفتم یکی از ایراد های اساسی x1 اینه همه میخواستن سرم رو ببرن.البته این به نحوه استاده هم خیلی ربط نداره چون توصیه میشه در موقع خرید دقت کنید مشکل نداشته باشه یعنی خیلی از مواردش از همون روز ابتدا بوده و خریدار متوجه نشده.و وقتی بهش میگن نگاه کنه میبینه هست فکر میکنه جدیدا" شده.من که همون اول نگاه کردم مشکلی نداشت الانم نداره.ربط به گوشت کوب و....هم نداره.والا من از ایمیت ؟آلتیمیت جای چکش هم استفتده میکنم یک همچین مشکلی ندارم باهاش.:31:
سلام.نقل قول:
البته نمیشه گفت که عیبه میتونه هم از جهتی حسن در راحتی و سهولت کار با وین مو بحساب بیاد.
عليك سلامنقل قول:
سلام.
البته نمیشه گفت که عیبه میتونه هم از جهتی حسن در راحتی و سهولت کار با وین مو بحساب بیاد.
كجاش خوبه داداش! ادمه خوب اشتباه ميكنه! حالا اگه دوباره تاييديه نمي گيره مشكلي خيلي حادي نيست اين كه نميشه كنسلش كرد موقع فرستادن واقعا بده!
ايشالا وين موبايل 7
تو موقع خرید که توصیه میشه به همه جاش دقت کرد تا جای ترک یا غیره تو گوشی دیده نشه.نقل قول:
اتفاقا به نحوه استفاده خیلی هم ربط داره.من ادمهایی دیدم که گوشی رو از 2 متری پرت میکنن روی میز یا زمین یا تو خونه به جای توپ والیبال باهاش بازی میکنند.شما انتظار دارین این گوشی سالم بمونه.
حتما این دوستمان هم تو فروم xda به جای بازی کردن با جاسویجی برداشته با مداد این گوشی انگولک بازی کرده.:27:
در ضمن شما این التیمت 9502 رو بده دست من ببین چطوری تو عرض یک دقیقه به اسم چکش پودرش میکنم.:31: