نرم افزارهاي زيادي هستند علاوه بر خود سرچ ويندوز كه قابليت گشتن در محتواي فايل هاي ورد و ... داره نرم افزارهايي مثل كوگل دسكتاپ و ... نيز همين كار ها رو انجام ميدننقل قول:
Printable View
نرم افزارهاي زيادي هستند علاوه بر خود سرچ ويندوز كه قابليت گشتن در محتواي فايل هاي ورد و ... داره نرم افزارهايي مثل كوگل دسكتاپ و ... نيز همين كار ها رو انجام ميدننقل قول:
با تشکر از آقاي wordist
))سلام شما از طريق گزينه Object در سربرگ Insert و انتخاب گزينه Microsoft Equation 3.0 فرمول نويسي كنيد و ببيند همين مشكل پيش مياد ؟؟؟ ))
توي ورود 2007 تنها از يک راه مي توان فرمول نويسي کرد و آن هم از طريق object نيست . بلکه روي منوي insert کليک کرده و سپس equation را انتخاب مي کنيم.
حقيقتش مشکل من اين است که يک تايپ 500 صفحه اي را که قرار است کتاب شود به تايپيست هاي مختلف داده ام و بعضي در 2007 تايپ کرده اند و بعضي در 2003 ،
وقتي که 2007 ، save as مي کنم به 2003 ، فرمولها تبديل به عکس مي شود. و در 2003 نمي توان آنها را تغيير داد و فقط مانند يک تصويري که از insert picture / from file ايجاد مي شود عمل مي کند.
حال اگر فايلي را که با 2003 تايپ شده است در 2007 باز کنم ، قسمت equation آن غيرفعال است. مگر آنکه از فايل save as بگيرم و آن را تبديل به 2007 کنم.
حالا من مي خواهم تمامي اين تايپ ها را در يک فايل 2003 جمع آوري کنم و ويرايش هاي لازم روي فرمولها ر ا انجام دهم. آيا مي دانيد که چطور مي توانم اين کار را انجام دهم؟
خواهش ميشهنقل قول:
شما از موردي كه اطلاع نداريد با اين جديت نگيد كه نميشه
من مسير اجرا را بهتون كه گفتم ، نتيجه رو بگيد به من كه چي شد ؟
به نظر من بهتره فرمولها رو در 2007 اديت كنيدنقل قول:
يعني اونايي كه در 2003 هستن رو ذخيره كنيد با فرمت 2007 و بعد هم اديت كنيد
سلام
من میخوام تو word 2003 دو سه تا جمله فارسی بنویسم که توشون از حرف انگلیسی هم استفاده میشه و
همش بهم میریزه مثلا اینطوری
کد:
پ) خیر ، زیرا جریان i6 مستقل نیست و وابسته به مقدار i2 و i3 است
میشه اینو درست کرد :11:
شما كافيه كرسر را داخل متن قرار بدي و كنترل و شفت سمت راست رو بزني تا درست بشهنقل قول:
دوستان نمی دونم چی شده که الان دو سه روزه وقتی برنامه word رو باز می کنم یا می بندم این ارور می یاد . البته برنامه به خوبی کار می کنه ولی این اروره اعصاب آدمو بهم می ریزه . چون باید هر دفعه روش کلیک کنم . آفیسم رو حذف کردم و دوباره نصب کردم ، اما تغییری نکرد . من خودم که پنج شش ساله با ورد کار می کنم اینجوریشو ندیده بودم . خواهشاً هرکی راه حلی داره ، لطف کنه و به ما برسونه !
---------------------------
Microsoft Visual Basic
Compile error in hidden module: ThisDocument
OK Help
وقتي ورد را باز ميكني اين پيغام مياد يا وقتي يه فايل خاص رو باز ميكني؟نقل قول:
انسان محترم wordist
با تشکر از راهنمائي تان. در word 2007 ، که همه ي گزينه ها به صورت tollbar درآمده است ، ابتدا گزينه ي insert و سپس ، equation را که سمت راست symbol قرار گرفته است ، مي زنيم.
اما در word2003 ، ابتدا منوي insert سپس object سپس equation3 را از ميان ليست پيدا کرده و استفاده مي کنيم.
اما اينها مهم نيست .
مهم اين است که چگونه بتوانم از تبديل فرمولها به تصوير جلوگيري کنم هنگامي که 2007 را به 2003 تبديل مي کنم. تا متن تايپ شده همواره زنده باشد و قابليت تغيير فرمولها را در هر سيستمي داشته باشد. همين طور قابليت تغيير اندازه و نوع فونت آنها.
با عرض سلام و خسته نباشید
راستش به تازگی مسوول کانون ادبی دانشگاه شدم و می خواهم جهت عضویت،فرم عضویت طراحی کنم و در پرونده بچه ها قرار بدم!
اول اینکه به نظر شما توی اون فرم مخصوص چه سوالات و اطلاعاتی رو بنویسم و درخواست کنم؟
بعد هر پیشنهادی دارین بدین...
بی نهایت ممنونم بچه ها
چجوری مبشه یک text box رو mirror کرد ؟؟ یک چیزی شبیه flip horizontal
در هر دو صورت مياد
توي انجمنهاي خارجي سرچ كردم اما چون زبان بلد نيستم چيزي دستم نيومد
فك ميكنم گفته بود پوشه استارت ورد و اكسل و نرم افزاراي آفيس با نرم افزار آدوب فتوشاپ قاطي شده ؟؟؟؟
دوستان من مي خوام يه جدول رو از يه صفحه ي وب به ورد انتقال بدم. اما وقتي اينکارو مي کنم سطر اول دقيقا بالاي سطرهاي ديگه قرار نمي گيره. اونم به اين دليله که سطر اول رو در قالب يه جدول ديگه و بقيه ي سطرها رو يه جدول ديگه تعريف کرده. مثلا فرض کنيد جدولم يه جدوله که عناوين ستون هاش نام و نام خانوادگي و شماره دانشجوييه. و بعد توي هر سطر مشخصات يه دانشجو زيرش نوشته ميشه. اون سطر اولش که عناوين ستون ها هست دقيقا روي سطر دوم واقع نميشه. چون سطر اول رو يه جدول و سطر دوم به بعد رو يه جدول تعريف کرده. هر چي هم کادر اطراف اين دو جدول رو درگ مي کنم دقيقا مقابل هم قرار نمي گيرن و يه دفعه از اون سمت ديگه ي اون ستون در ميره!! منب ايد خيلي فوري اينکارو راه بندازم راهنماييم مي کنيد؟
نقل قول:نقل قول:
انسان محترم تر nedajon
اينايي رو كه گفتي من خودم بلدم
ولي شما اگه دقت كني مي بيني كه توي همون سربرگ Insert قبل از Equation دكمه object هست
پس اگه دوست داري ميتوني اوني كه من گفتم و دوباره هم نقل قول ازش گرفتم رو انجام بدي و خبر بدي
خوش باشي
اگه منظورتون از miror چاپ شدن برعكس باشه بايد بگم كه اينكار در ورد انجام شدني نيستنقل قول:
وقتي دكمه Help رو ميزني كمكي نميكنه بهتنقل قول:
اگه پيغامي ميده بذار
يه عكس هم از پيغام اول بذار
متن رو از جدول جدا كنيدنقل قول:
يعني اونو كپي كنيد بيرون از جدول
سلام
من در قسمت equation دارم یه سری معادله ریاضی می نویسوم ولی مثلا وقتی یه کسر مینویسم فونت صورت کسر با مخرخ
متفاوت میشه.چی کار کنم؟؟؟
ویه سوال دیگه: قسمت proffesional , linear که در عکس مشخص کردم چه کاربردی دارند؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوست عزيزنقل قول:
اين مشكلي هست كه در هنگان باز كردن ورد 2007 روي ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم قسمتhelp ويندوز براي اين مشكل :
اين مشكل اكسل هست هنگام باز شدن :
اينجا روي ok كليك ميكنم و تب زيري رو ميارم كه در تصوير پايين مشاهده ميكنين
موقع بستن صفحه اكسل هم اين خطا مياد كه بايد روي ok كليك كرد
سلام
من پاورقی ایجاد کرده ام منتها خط پاورقی در سمت چپ می افته و من میخوام در سمت راست بیفته چکار کنم؟
تصویر رو ببینید.
شما بايد مراحل زير را طي کنيد :نقل قول:
پس از ايجاد پاورقي :
1- به منوي view رفته و حالت آن را از print layout به normal تغيير دهيد.
2- سپس به منوي View رفته و گزينه ي footnotes را که بعد از Header and footer قرار دارد کليک کنيد تا کنار آن يک تيک قرار بگيرد
3- در پايين صفحه يک نوشته اي مي آيد به نام Footnootes که کنار آن يک حالت انتخاب کشويي و سپس close قرار دارد.
4- آن حالت انتخاب کشويي (که در اصطلاح به آن Combo box مي گويند) را انتخاب کرده و گزينه ي footnote seperator را انتخاب نماييد
5- سپس خط پاورقي را که مي خواهيد تغيير مکان دهيد انتخاب نموده
6- از نوار ابزار راست چين که براي قرار دادن متن ها در سمت راست استفاده مي شود را انتخاب کنيد.
با عرض سلام و وقت بخیر
من می خواهم با کاغذ ابر و باد که کادر هم دارد یک لوح تقدیر چاپ کنم؛ اما با توجه به وجود کادر در آن کاغذ و احتمال اینکه نوشته ها روی کادر بیفتد،من چگونه باید این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟!!!!
با تشکر
سلامنقل قول:
يه راه ساده و خيلي بي درد سر اينه كه اول حدودش رو مشخص ميكني و روي يه كاغذ ساده پرينت ميگيري بعد كاغذ ساده سفيد رو ميگيري دقيقا زير كاغذ ابرو باد و با هم تطابق كامل ميدي ؛ بعد سمت يه منبع نور ميگيري تا ببيني چقدر اختلاف داره ؛ بعدش راحت ميتوني setup صفحت رو كم و زياد كني تا خيلي خوب كارت در بياد
من از ورد 2007 استفاده میکنم در قسمت ویو این گزینه هایی که گفتین وجود نداره چیکار کنم؟نقل قول:
شما مي توانيد :نقل قول:
1- به سطر اول جدول دوم رفته و يک سطر در بالاي آن ايجاد کنيد (منوي Table/Insert/Row Above ) سپس اطلاعات جدول اول را در آن تايپ و يا copy / paste نماييد.
2- همچنين براي اينکه نوشته ها را از حالت جدول خارج کنيد مي توانيد :
از منوي Table ، گزينه Convert و سپس Table to text استفاده کنيد.
3- همين طور اگر کنترل ستون هاي جدول دست شما نيست يعني با تغيير اندازه يک ستون بقيه ستونها نيز تغيير مي کند يا با تغيير نوشته ها نيز تغييرات غيرقابل کنترل ايجاد مي شود. مي توانيد پس از انتخاب جدول کليک سمت راست را زده و :
الف) اگر ستون هاي جدول از صفحه بيرون مي زند ، گزينه ي Auto fit to Window
ب) اگر در يک ستون فضاي خالي زياد است و در ستون ديگر جا کم است ، Auto fit to Content
سپس براي ثابت ساختن ستونهاي جدول اگر چنانچه از الف يا ب استفاده کرديد ، حتماً بايد از گزينه ي Auto fit to Column width استفاده کنيد تا کنترل ستونها در دست خودتان باشد.
در word 2007 :نقل قول:
عمل تغيير فونت و اندازه آن به راحتي امکان پذير است به اين صورت که :
در 2007 ، دور فرمول يک کادري قرار مي گيرد شما بايد سعي کنيد که فرمول را بدون آن کادر انتخاب کرده و قلم مورد نظر و اندازه آن را تغيير دهيد.
در word 2003 :
از طريق منوي stye ، قسمت text مي توانيد قلم مورد نظر را انتخاب کنيد.
در صورتي که بخواهيد اعدادتان فارسي نوشته شوند :
در word 2007 :
يک دايره ي بزرگ در شمال غربي صفحه قرار دارد که اگر روي آن کليک کنيد در قسمت جنوب شرقي آن کنار دکمه cancel ، دکمه ي word option وجود دارد ، پس از آن ، در سمت چپ صفحه بازشده گزينه ي advance را انتخاب کرده و به انتهاي صفحه برويد قسمتي دارد تحت عنوان numeral اگر اشتباه نکنم ، که اگر hindi را در آن قسمت انتخاب کنيد اعدادتان فارسي مي شود.
در word 2003 :
مي توانيد به منوي style رفته و در قسمت Number ، يک قلم فارسي که بهتر از از انواع قلمهايي که با B شروع مي شوند مانند (B-titr ) باشد . همين طور در قسمت پايينتر آن هر دو گزينه يعني text style و other style را نيز مي توانيد farsi انتخاب کنيد.
در ضمن فکر مي کنم که منظور از linear ، نوشتن فرمول به صورت خطي و منظور از professional حرفه اي باشد. که احتمالاً اصطلاحاتي هستند که در دروس (رياضي و آمار و يا تحقيق در عمليات ) براي بعضي از رشته هاي دانشگاهي کاربرد دارند.
سلامم.. دوستان راه حلی سراغ دارین که کادرهای سفارشی و قشنگتری که بطور عادی توی Borders and shading ورد 2003 و 2007 نیستش بشه بهشون وارد کرد و استفاده کرد؟؟اگه میشه لطفن یه راهنمایی کامل کنین که از کجا دانلود کنم و کجا کپیشون کنم و....
یجورایی مثل فوتوشاپ که میشه قلم موهای مختلف و.....که توی فوتوشاپ استاندارد وجود نداره را بهش وارد کرد
ممنونم میشم
ممنون از وقتی که گذاشتی.نقل قول:
ولی مشکل من فارسی شدن اعداد نیست. مشکلم با فونت هست وقتی معادلات ریاضی مینویسم فونت
صورت و مخرج کسر فرق میکنه.وقتی هم select میکنم تا تغییر فونت بدم هیچی عوض نمیشه.در ضمن word 2007 نصبه.
شما insert>footer رو دنبال کنید و یه footer دیگه انتخاب کنید. تو عکس مشخص کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
در ورد نمیشه بوردهای جدید اضافه کرد
سلامنقل قول:
چون سایز کاغذ و اندازه حاشیه صفحتون مشخصه میتونید در قسمت page layout سایز کاغذ و spacing رو تعریف کنید و البته متن خودتون رو داخل یه text box بنویسید و فیت صفحه کنید.بعدش صفحه ابرو بادو داخل پرینتر بذاریدو ...
فقط حتما اندازه spacing با حاشیه یکی باشه:27:
سلام
wordist عزیز در پست 3238# همین تالار در مورد ویرایش فرمولها در ورد بحثی شده.من insert>object>microsoft equation 3 رو دنبال کردم و این پیغام ظاهر شد.
the program used to create this object is equation.that program is not installed on your compute.
to edit this object, you must install a program that can open the object.
یه سوالم تو پست 3252# کردم.فونت صورت و مخرج کسرهایی که مینویسم با هم فرق میکنه. چه کنم؟؟؟؟
شما آفيس رو كامل نصب نكرديد براي همين همين پيغام ظاهر ميشهنقل قول:
احتمالا در ادامه از شما سي دي آفيس رو ميخواد كه ميتونيد نصبش كنيد
صورت و مخرج كسر رو هم با كليك راست و زدن گزينه font ميتونيد اصلاح كنيد
سلام دوستان ، من یک متن پر از غلط املایی که با نرم افزار ocr و از روی عکس اسکن کردم را وارد Word کردم و میخوام با غلط یاب ورد اون رو اصلاح کنم اگه میشه طریقه استفاده از غلط یاب ورد رو بگید و اینکه نرم افزار بهتری برای غلط یابی متنهای فارسی وجود نداره .
سلامنقل قول:
غلط یاب ورد تو متنهای انگلیسی می تونه کمکت کنه و فکر نکنم واسه فارسی زیاد بدردت بخوره.
کنولوژی نرم افزاری به نام Language Interface Pack این امکان را به ما می دهد که Interface (قیافه یا ظاهر) نرم افزارها را به زبانهای مختلف نشان دهیم، و شرکت مایکروسافت از این تکنولوژی استفاده می کند و خود شرکت مایکروسافت برای آفیس 2003 ترجمه فارسی را ارائه میدهد که با نصب این برنامه منوها و محیط آفیس کاملا فارسی می شود. (راهنمای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
یکی از دیگر امکانات قابل توجه این مجموعه، اضافه کردن غلط یاب فارسی به آفیس (word) است که با زدن کلید F7 به سادگی می توان غلطهای املایی را تصحیح کرد.
ابتدا فایل LIP.EXE را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید. (حجم حدود 6MB)
این فایل را نصب کنید.
برای فارسی کردن :Start à All programs à Microsoft Office à Microsoft Office Tools à Microsoft Office 2003 Language Setting
بروید و زبان فارسی را انتخاب کنید.تذکر 1: غلط یاب فارسی آن خیلی هوشمند نیست و فقط برای غلط های املایی طراحی شده است (بر خلاف غلط یاب انگلیسی که علاوه بر غلط یاب املایی ، غلط یابی گرامی هم انجام می دهد)تذکر 2: برای آنکه زیر لغات غلط خط قرمز بکشد می توانید به مسیر زیر رفته و این حالت را فعال کنید.Tools à Options à Spelling & Gramerگزینه Check Spelling as you type را فعال کنیدتذکر 3: برای تصحیح یک لغت غلط می توانید روی آن R-click (کلید سمت راست موس) کنید و از منوی باز شده کلمه صحیح را انتخاب نمایید.جالب است بدانید که در اکسل ، توضیحات توابع هنگام درج آنها به زبان فارسی نشان داده می شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------
نوشتار 2
حتما شما هم به یاد دارید که بعد از عرضه Office 2003 XP، مایکروسافت یک Interface فارسی برای این نرم افزار منتشر کرد، با این نرم افزار شما قادر بودید تا تمام منو های برنامه های آفیس به غیر چند برنامه را فارسی کنید، همچنین غلط یاب فارسی را به برنامه خود اضافه کنید، اما وقتی Office 2007 عرضه شد، این برنامه برای آفیس جدید وجود نداشت، کاربران باید برای استفاده از این ویژگی های خوب، همچنان از Office 2003 استفاده می کردند، یا باید از این ویژگی ها می گذستند و به دنیای جدید و زیبای Office 2007 پا می گذاشتند، اما می خواهم در این روش به شما بگویم که می توان در آفیس 2007 هم غلط یاب فارسی را داشته باشید.
البته شاید فکر کنید می خواهم به شما بگویم یک پلاگین که ایرانی ها با نام “املا” آن را ساخته اند استفاده کنید، اما نه، قطعا پلاگین “املا” ساخته ایرانی ها بسیار خوب است، چون تمام کلمات لغت نامه دهخدا را دارد، اما این پلاگین فقط در Microsoft Word کاربرد دارد، در روشی که به شما معرفی می کنم، شما می توانید در تمام مجموعه های آفیس 2007 (به غیر از چند مجموعه) از غلط یاب فارسی بهره مند شوید، حتی اگر کاربر Windows Live Writer هستید، با استفاده از این روش می توانید به راحتی در این برنامه هم غلط یاب فارسی داشته باشید.
خوب حالا باید چه کار انجام دهید، مراحل زیر را انجام دهید، البته مراحل را تا انتها بخوانید. (این روش از برنامه های مایکروسافت استفده شده است)
1- Microsoft Office 2003 XP را نصب کنید
2- برنامه Microsoft Office Persian Interface 2003 را نصب کنید.
3- حالا برنامه Microsoft Office 2003 XP را حذف کنیدتوجه: برنامه Microsoft Office Persian Interface 2003 خودش دارای گزینه حذف کردن جداگانه است، پس توجه کنید این برنامه (پلاگین) را حذف نکنید و فقط برنامه آفیس 2003 را حذف کنید.4- حالا برنامه Microsoft Office 2007 را نصب کنید.توجه: حتما با خود گفته اید،خوب همان اول روی برنامه آفیس 2007 برنامه Microsoft Office Persian Interface 2003 را نصب کنید، اما این کار غیر ممکن است، زیرا این برنامه فقط روی آفیس 2003 نصب می شود، برای همین شما اول با نصب آفیس 2003 زمینه نصب این برنامه را باید فراهم کنید.و به همین راحتی در آفیس 2007 و برنامه های مربوطه مانند Windows Live Write غلط یاب فارسی داشته باشید. توصیه ما استفاده از این روش است چون توسط مایکروسافت ایجاد شده است و امن تر و ومطمئن تر است.
لذت ببرید…:46:
---------------------------------
منبع نوشتار 2:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=250463
با درود
همانگونه که می دانید در کتاب سربرگ هایی وجود دارد که در برگ های فرد برای نمونه نام کتاب و نویسنده و در برگ زوج نام بخش یا فصل مورد نظر گذاشته می شود.
یعنی در هر فصل سربرگ تغییر می کند. پرسش اینجاست که در ورد 2007 چگونه می توان یک سربرگ تازه را و جدید را در میان یک فصل افزود.
یعنی برای نمونه بین فصل 2 و 3 که سر برگ آنها 2 و 3 هست ما یک فصل افزوده اید به نام فصل 2.5. ولی همچنان سر برگ موجود 2 مانده. چگونه این چند برگی که مربوط به فصل 2.5 هست رو در سر برگ به 2.5 تغییر بدهیم؟
بنده روی سربرگ بالا کلیک می کنم و آن را به 2.5 تغییر می دم ولی این تغییر برای همه ی برگهای فصل 2 و 2.5 انجام می شه.
تنها می خوام که تا پایان فصل 2.5 بالای سربرگ 2.5 باشه و پس از پایان فصل 2.5 سربرگ ها 3 باشه
نمی دونم درست تونسته باشم توضح داده باشم!
من 2007 ندارم ام راه حل 2003 اون رو مي دونم ، ببين کمکت مي کنه يا نه ؟نقل قول:
1- ابتدا در آخرين صفحه فصل اول ، کليک کرده و منوي insert/break/next page را زده . با انجام اين عمل در انتهاي صفحه ي word که status bar يا نوار وضعيت ناميده مي شود ، sec2 به وجود مي آيد يعني section 2 که به معني بخش 2 مي باشد.
2- به منوي View/Header and footer رفته :
الف) يک منوي شناور ديده مي شود که اگر از سمت راست هفتمي آن يعني page setup را انتخاب کنيد ، در سربرگ layout که Diffrent first page براي وقتي است که فقط مي خواهيم صفحه اول داراي header and footer و کادر و page setup و ... متفاوت باشد. و Diffrent odd and even براي وقتي که مي خواهيم صفحات فرد و زوج متفاوت باشند.
ب) چنانچه مي خواهيم نوشته ها را فصل بندي کنيم مانند کتاب ، پس از آنکه مطمئن شديم page setup مورد نظر را و يا هر تغييري که قرار است در همه ي فصل ها مشترک باشد را انجام داده ايم ، section هاي مختلف به تعداد فصل ها ايجاد مي کنيم.
سپس در منوي veiw / Header and footer ، در نوار ابزار شناور ، از راست پنجمين گزينه يعني Link to previous را غيرفعال کرده و تغييراتي را که فقط مخصوص فصل مورد نظر است را انجام مي دهيم و همين عمل را در مورد بقيه فصل ها نيز انجام مي دهيم فقط يادمان باشد چنانچه در يکي از فصل ها link to previous را غيرفعال نکرده باشيم ، تمام زحمات گذشته مان به هدر مي رود.
ضمناً حتماً يادمان باشد که قبل از انجام هر کاري يک کپي از فايل مورد نظرمان داشته باشيم چون هميشه اين اعمال آنطور که ما مي خواهيم پيش نمي رود و کنترل کارها از دستمان خارج مي شود
و بيا و درستش کن ....... :13:
می خواستم ببینم آیا همونطور که ورد اتوماتیک فهرست گیری می کنه، آیا این امکان رو هم داره که خودش نمایه گیری بکنه. نمایه یعنی کلمات دشواری که آخر کتاب توضیح داده میشه و شماره صفحاتی که اون کلمات دشوار توشون استفاده شده میاد. ممنون میشم اگر کمک کنید.
ویک سوال دیگه. من میخوام یه کتاب بنویسم که صفحاتش دقیقا نصف برگه a4 باشه اما نمیتونم مثلا این دفترا رو دیدید که اگه یه برگه از اولش بکنیم از آخرش هم کنده میشه.من میخوام برگه هام رو اینجوری به هم منگنه بزنم. یعنی صفحه 1 روی یک برگه باشه که مثلا برگه 21 هم روی همون برگه باشه. چجوری میشه این کار رو کرد.
با سلام خدمت دوستان عزيز منم سوال دوست بالا را دارم كه ميشه يعني يه كتابي درست كرد كه مثل دفترچه هاي قديمي بود كه توش مشق مينوشتيم ! و در ضمن ميتونه ورد به طور هوشمند هر چي كه به مركز دفتر چه نزديك ميشيم صفحه بندي رو تغيير بده ( چون تو اين روش صفحه هاي وسط بايد مقداري از شون برش بخوره تا با كل صفحه ها يكي بشن