خوب چون بايد باهات دوست بشه!:31:نقل قول:
خوب معلومه توي ليست نمياد آخه مگه اون تلفن داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد انقدر باهاش حرف بزني تا باهات دوست بشه:10:
Printable View
خوب چون بايد باهات دوست بشه!:31:نقل قول:
خوب معلومه توي ليست نمياد آخه مگه اون تلفن داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد انقدر باهاش حرف بزني تا باهات دوست بشه:10:
سلام بچه ها.میخواستم بدونم چرا وقتی سیمز رو دوباره نصب میکنم دیگه نمیتونم فایل های دانلودی رو تو بازی ببینم؟؟؟؟
سلام!نقل قول:
خب وقتي تو پوشه دانلود ميريزي نمياد تو بازي؟؟؟؟؟اول بازي ازت ميپزسه چي ميزني؟
دوست بشه میاد؟ باشه.نقل قول:
خوب چون بايد باهات دوست بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد انقدر باهاش حرف بزني تا باهات دوست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون جادوگره و اون چینیه چی؟ اونا هم باهاشون دوست بشم میان؟
خوب وقتي سيمز رو پاك ميكنيد بايد محتويات پوشه ي دانلود رو يك جايي ذخيره كنيد وگرنه با پاك كردن سيمز اونها هم پاك ميشن:46:نقل قول:
اما اگر با ريختن فايل هاي دانلودي باز هم نيومد بايد اون صفحه ي آبي كه اول بازي مياد رو Enable بزنيد و 2 بار از بازي خارج بشيد و دوباره بيايد داخل بازي تا درست بشه:46:
آره اونا هم مياننقل قول:
جادوگره که اصلا بوقه. ده ساعت دارم باهاش حرف میزنم توی لیست اونایی که میشناسم نمیاد چه برسه به اینکه بیاد خونم!نقل قول:
آره اونا هم ميان
پا گنده رو هم موفق شدم بیارم خونم!
میخوام برم سر اون یارو بوداییه.
سه شنبه - پنجم شهریور Sims 2: Apartment Life وارد بازار میشه
احتمالا دو روز ، بعد از این تاریخ ، بچه های زحمت کش Cracker قفل بازی رو میشکنند و ما با قیمت استثنایی 500 تومان خریداری می کنیم <<<البته به جز مرضیه خانم>>> چون این خانم سه سوته دانلود میکنه
خوب منم تا به حال تمام پک های the sims 2 را از اینترنت دانلود کردم و تمامی پک ها را دارم در ضمن این کرک را ایرانی ها فکر نمی کنم انجام بدن :13:نقل قول:
بله ، بنده نیز چنین حدسی زده بودم که نباید کار ایرانی ها باشهنقل قول:
سوال: شما نمی دونید که پک های The Sims 2 رو کدوم کشور کرک می کنه
سوال: اگه دقت کرده باشید megagames دارای تمامی کرک های بازی های دنیا و پک های The Sims 2 هست . این سایت برای کدام کشور هست؟
هر کی این سوال ها رو میدونه دریغ نکنه
متشکرم:10:
احتمالا هر دوشون مال آمريكا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينم يك موي ديگه براي دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:
کد:http://www.raonsims.com/item/download.php?fileName=raonjena_mhair34_set.zip&kind=item&num=226
سلام!نقل قول:
چه خوب!ميشه بگين منبع كجا هستش؟؟؟؟؟؟
عزيز الان من بيچاره سرعت دانلودم 64 كيلو بايت هستش!ولي بازم خيلي طول ميكشه دانلود كردن!اين قدر به ADSL داران نگين خيلي سريع دانلود ميكنين درسته از دايل آپ (dial up) داران ما راحت تر و سريع تر دانلود ميكنيم ولي باز هم مكافاتي داره!!!!!!بهترين كار خريدنش هستش!چون راحت تره!
يك سوال:
مگه ميشه يه خواهرو برادر بچه از پرورشگاه بگيرن؟؟؟؟؟يعني اونم يا خواهرشون يا برادرشون ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشيد!!!
با تشكر...
امير
خوب حتما از سايت رسمي خود سيمزنقل قول:
چون اون اعلام ميكنه:46:
يا سايتهاي ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نميشه ، فقط ميتوني بچه از پرورشگاه بياري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
حتما ديگه!نقل قول:
_____
آخه من يك خواهرو برادر داشتم اون وقت زنگ زدم به پرورشگاه براشون يه بچه آورد!!!:دي
خوب اطلاعاتی در مورد این سایت :46:نقل قول:
Domain Name: megagames.com
Registrar: NETWORK SOLUTIONS, LLC.
IP Address: 66.118.142.68
IP Location: United States
Registrant:
Jayasekera, Harsha
Record expires on 19-Jul-2009.
Record created on 20-Jul-1997.
توي اين بازي كسي ميتونه نحوه رشد دادن كياهي كه ادم ميخوره روبده تو كدوم ورژن ميتونم
میشه یک دوستی جواب منو بده؟نقل قول:
ممنون:11:
خب پس آمریکا خودش تولید میکنه و خودشم کرک میکنه؟:18::18::18:نقل قول:
جالبه!
نگرفتم چي گفتي!!نقل قول:
آهان حالا گرفتم!
ببين يه سرچي ميكردي عيبي نداشت!فرنوش خانوم گفته بودن!فكر كنم sims2 university باشه!
خب خودت گفتي جادوگر بوقه!!!!!نقل قول:
و برو سراغ بودايي ديگه!
______
ماييم ديگه!
سلامنقل قول:
وقتی رفتی دانشگاه و رشتت باید اون شغل رو که اسمش Natural Science رو داشته باشه که عکس یه میکروسکوپه. وقتی از دانشگاه اومدی بیرون و خواستی که شغل پیدا کنی همین شغل رو انتخاب کن. بعد که یه کم پیشرفت کردی جاییزش همون گیاهس.
چرا میزنی. میرم دیگه!!! :دینقل قول:
خب خودت گفتي جادوگر بوقه!!!!!
و برو سراغ بودايي ديگه!
چرا به خودت میگیری! :دینقل قول:
ماييم ديگه!
بابا بايد اين پستو نقل قول ميكردي؟؟؟؟؟؟من كه سوالمو پرسيده بودم جواب هم ازت گرفتم!اين مسعود جان سوال كرده بود!ولي بازم مرسي چون با تمرين و تكرار اين جور مسئله ها ملكه ذهن ميشن:دينقل قول:
يك سوال داشتم:
چرا وقتي ميان خونه آدم دعوا ميگي پليس بياد پليس طلب كارم ميشه ازت پول ميگيره؟؟؟؟؟؟
آها من فكر كردم شما منظورت اينه كه به عنوان بچه قبول نكنن به عنوان خواهر و برادر قبول كنن! :دينقل قول:
آره خوب معلومه كه ميشه:46:
ولي ايشون يك سوال ديگه كردننقل قول:
به هيچ وجه نميشه اون گياه رو پرورش داد فقط جايزه ي يكي از شغلهاست:46:
خوب شايد با اونا دوست نميشه چون من تا حالا بودايي نديدم!:31:نقل قول:
البته اگه توي ليست دوستات نيست
مرسي!نقل قول:
_____
من نفهميدم!ببخشيد
_____
آخه پستشو ندیدم. بعد که پستمو دادم دیدمش. خب حالا میفهمه دیگه. آره تمرین خوبه!!!:27:نقل قول:
چون ممکنه وقتی میاد دعوا تموم شده باشه! من که تا حالا ندیدم برای دعوا پلیس بیارم!!:18:
نقل قول:
تایید میشه.
ندیدی واقعا؟ اینقدر باحاله. توی اون شهرس که همشون چینی ان. یه جای secret هست. بعد غیب میشه میره. اما وقتی هست کلی باهاش حرف بزنی برات legend of dragon رو میگه. که تو میتونی برای دیگران تعریف کنی.
راستی اون یارو که گفتم روحشو توی اون کشتیه دیدم. برام یه آهنگ دریایی خوند که من بلد شدم برای دیگران بخونم.
و اینکه یه جایی توی اون شهره که کشتی داره رفتم و رقص آتش رو یاد گرفتم. اما نمیدونم کجا نمایش بدم؟
راستی من هنوز غول چراغ جادو ندیدم. چیکار کنم؟
و اینکه توی همون شهر چینیه که برای مسافرته بعضی جاها توش یه جایی داره برای بودایی ها که برن Meditate کنن. یه یارویی همون اول هستش اما بعد غیب میشه و میره. وقتی هستش میشه ازش نمیدونم چی یاد گرفت. یه بار رفتم بهش گفتم اما رفت. نمیدونم چرا یادم نداد!!! چیکار کنم؟
آره اگر اونو ياد بگيري با تمركز ميتوني يك جاي ديگه ظاهر بشينقل قول:
و اینکه توی همون شهر چینیه که برای مسافرته بعضی جاها توش یه جایی داره برای بودایی ها که برن Meditate کنن.
البته توي همون محوطه اي كه رفتي مثلا ميتوني غيب بشي بري توي حياط
يك خاصيت خوبم كه داره اينه كه نيازهات وقتي تمركز ميكني خالي نميشن:46:
دستت درد نکنهنقل قول:
اطلاعاتم در مورد این سایت زیاد شد
آره. یادش گرفتم. میتونم غیب بشم و یه جای دیگه ظاهر بشم. اما من میخوام مرحله ی بعدش رو از همون آدمه یاد بگیرم. هرجا میرم نیستش دیگه. مرحله بعد منظورم ninja هست.نقل قول:
اون پیرمرد بوداییه رو هم میخوام باهاش دوست شم اما هی غیب میشه میره نمیدونم کجا و دیگه نمیاد.
sims worl war که احتمالا نسخه فارسی هم خواهد داشت تا october 2008 به بازار خواهد آمد
خیلی دوست داشتم بدونم که منبع این خبر (شایعه) از کجاست؟نقل قول:
تازه Sims چه ربطی به تاپیک The Sims 2 داره؟
خوب يك موقع بيا كه غيب نشه:31:نقل قول:
لطفا وقتي خبري ميزاريد لطفا منبع رو هم ذكر كنيد:46:نقل قول:
sims worl war که احتمالا نسخه فارسی هم خواهد داشت تا october 2008 به بازار خواهد آمد
یک سوال :نقل قول:
چرا وقتی من پارتی خونگی می گیرم ، پلیس می یاد و پارتی رو به هم می زنه ؟؟؟ یک پیغام می ده و درجه ی پارتی رو می نویسه بعد همه ی مهمونا می رن. در صورتی که هنوز 3 - 4 دقیقه از پارتی مونده.:11:
چون بايد توي يك ساعت معيني پارتي تموم بشه مثلا نبايد خيلي ديروقت بگيري اونوقت پليس مياد همه رو از راه به در ميكنه!:31:نقل قول:
چونكه براي دعوا پليس خبر نميكنن:27:نقل قول:
چرا وقتي ميان خونه آدم دعوا ميگي پليس بياد پليس طلب كارم ميشه ازت پول ميگيره؟؟؟؟؟؟
پليس فقط مياد دزد ميگيره ( تازه گاهي اوقات دزده پليسه رو لت و پار ميكنه و در ميره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به اين ميگن پليسهاي وظيفه شناس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر sim از یک hobby خوشش میاد در freetime
آیا راهی هست که خودمون بگیم با چی حال کنه؟
من هر کاری میکنم simم از music خوشش میاد
من میخوام از ورزش خوشش بیاد
متاسفانه اکثر مواقعی که دزده در میره پلیسه زن هست!!! برای همین هم من همیشه وقتی دزد میاد خونم و تندی پلیس میاد زنگ میزنم پلیس که دوباره بیاد. خیلی موقعها جواب میده!نقل قول:
پليس فقط مياد دزد ميگيره ( تازه گاهي اوقات دزده پليسه رو لت و پار ميكنه و در ميره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به اين ميگن پليسهاي وظيفه شناس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اين طور نيست شما خودتون ميتونيد انتخاب كنيد كه از چي خوشش ميادنقل قول:
اگر هم ميبينيد موردي پر شده خودتون پرش كرديد البته ناخواسته!:31:
مال من كه برعكسه هر وقت پليسه مرده كتك ميخورهنقل قول:
زنا زبل ترن!:31:
فکر کنم منظورم رو نگرفتی بحث پر کردن hobby نیستنقل قول:
اگه به لیست hobby دقت کنی میبینی برای هر sim یه مورد highlight شده
که ممکنه حتی 1 خونشم پر نشده باشه
در واقع علاقه اون simه
اگه همه hobbyها رو امتحان کنی 1بار میبینی نسبت به یکیشون جذب میشه
نه وقتي پر بشن اون هايلايت ميادنقل قول:
در واقع اون هايلايت براي اينه كه عضو يك گروه باشي اگر دقت بكنيد بالاي اون ستون عكس يك كارت مياد:46:
نمیخام تاپیک رو شلوغ کنم ولی 1 مثالنقل قول:
خانواده traver که در قسمت خانوادههای آماده در bonvoyage هست رو انتخاب کن 1زن و شوهر و1 دختر kid
به محض اینکه زن باشوهر یا بچش برقصه یا با رادیو برقصه یا با یه وسیله موسقی کار کنه
اون بالا مینویسه من از music and dance خوشم اومده
که برای این sim فقط این hobby هست که intersing هست
و به hobby دیگهای جلب نمیشه و این برای هر simsمتفاوته و به sign اونا ربط داره
حتما1بار امتحان کن
شايد ربط به خلقيات سيمز ها داشته باشه:46:نقل قول:
ولي بعيد ميدونم چون من چنين چيزي رو نديدم ولي ميرم بازم امتحان ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا به ماه تولدsign و شخصیتشون مربوطهنقل قول:
سلام.
میخوایـــد که انرژی سیمتون در چند ثانیه پر بشه ؟؟؟؟ پس فایل زیر رو دانلود کرده و ازش استفاده کنید ::::
توضیحات :
سیمتون با پرداخت فقط 5 دلار ، یک نوشیدنی ( قهوه یا هر چی دیگه نمی دونم !! ) از این دستگاه میگیره و با خوردنش انژریش پر میشه .
منبع :کد:www.thesimsresource.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم از پرشین گیگ ( با حجم 195 کیلوبایت ):
کد:http://mohrd.persiangig.com/TheSims2/package/CappuccinoVendingMachine.zip
شما چند بار اين فايل رو براي دانلود ميزاريد؟
همون يك بار كافي بود
به هر حال ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]