آره دیروز زنگ زدم گفت تا 8.5 بازه و من 8:20 رسیدم تمدید کردم..نقل قول:
البته اون موقع از پله ها که میری بالا از در سمت چپی باید بری داخل.. اتفاقا اون موقع خیلی خلوته..
Printable View
آره دیروز زنگ زدم گفت تا 8.5 بازه و من 8:20 رسیدم تمدید کردم..نقل قول:
البته اون موقع از پله ها که میری بالا از در سمت چپی باید بری داخل.. اتفاقا اون موقع خیلی خلوته..
سلام دوست عزیزنقل قول:
دیروز منم با piratebay مشکل داشتم . بخصوص واسه فایل جدید کشتی کج ( Wrestlemania.26 ) بس که ملت هجوم آورده بودن هیچ کدوم از 7-8 تا تورنتی که بود اصلا قابل استفاده نبود سرعتشون از 10 کیلو بایت بیشتر نمی شد ... اما با اینکه این موضوع ربطی به تاپیک ما نداره ... به علاقه مندان دانلود کشتی کج از تورنت من سایت تورنت زیر رو پیشنهاد می کنم ... اول ثبت نام کنید که خیلی ساده و مجانیه ( گزینه رجیستر بالای صفحه ).. بعدش می تونید فایل تورنتی رو که می خواید جستجو کنید ... انواع و اقسام مسابقات اینجا پیدا میشه و سرعت دانلود تورنت هاش هم واقعا خوبه ... مثلا همون فایلی که گفتم با وجود ازدحام زیاد سرعتش به حدود 100 کیلو بایت می رسید .
این هم سایت :
[HTML]http://overtopropetorrents.com/[/HTML]
خوش باشید.
آره دوست من هم 25 یا 26 اصفند بود که ثبت نام کرد مال اون بنده خدا هم هنوز وصل نشده..نقل قول:
اونم خط 7..
نقل قول:
پس معلومه مال همه اینطوریه
حالا کی میخوان وصل کنن خدا میدونه.
راستی من قبلا 722 بودم خدایی سرعتش عالی بود معمولا 230 بود حتی تا 250 هم میرفت
میخواستم ببینم کسی از 776 خبر نداره؟سرعتش چجوریه؟
درسته من الان 722 هستم و روز و شب سرعتم بین 230 - 235نقل قول:
این خط 5 گویا نسبت به سایر خطوط سرویس دهی پایین تری داره
چه اونموقع که مشکل داشت چه الان که نسبت به سایر خطوط سرعت خیلی کمتری داره
من چه روز و چه شب سرعت دانلودم نهایتا60-70 هستش
اره ولی مثل اینکه دارن به قولشون عمل میکنن. چون 6 و 727 هم که مشکل داشتن مشکلشون حل شد(البته مشکل که نمیشد بهش گفت. باید میگفتم تو این 2 مرکز که کمتر حال داده بودن). مطمئن باش 5 هم تا 1-2 هفته دیگه درست میشه.نقل قول:
من اکانت اندیشه ی سبز دارم یه مودم TP-Link خردیم سی هزار تومن و یه اکانت 128 به قیمت یازده هزار تومن. هزینه ی نصب هم ندادم چون خودم نصب کردم. در غیر این صورت ده هزار تومن هست. به نظر من که خوبه سرعت واقعی هنگام دانلود هم تا چهل کیلوبایت هم رسیده , و یه روزه هم آماده شد
ببخشید یه سوال هم داشتم چطور می تونم وقتی سیستمم رو روشن میکنم همواره اینترنت وصل باشه بدون نیاز به دایال کردن، مدل مودم من TP-Link 8811 هست
باتشکر
نقل قول:
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8811 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-LINK ADSL Modem_Router Utility.exeرا انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Setupرا انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییرات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=8وبه جای VCI=35 قراردهید.(دقت کنید این VPI/VCIبرای اندیشه سبز خزر است. و برایISP های دیگر فرق می کند.)
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
با انجام این کار زمانی که مودم را روشن می کنید و چراغ ADSL پس از ثابت ماندن چراغ ACT روشن می ماند وقتی روشن ماند یعنی شما به اینترنت وصل هستید .
دوست عزیز ممنون از پاسخ شما
من قبلا یک بار این کار را کردم فقط به جای 8 عدد صفر را قرار دادم.
حال اگر حس کنجکاوی یه نفر اود کند و VPI را دستکاری کند و اشتباهی وارد کند در سرعت تاثیری دارد؟
آره من دیروز سفارش دادم و امروز صبح هم وصل شدنقل قول:
این را به شما بگم که در حافظه این مودم vpiاندیشه save است.نقل قول:
دوستان میشه به صورت غیر حضوری ( بدون مراجعه به دفتر اندیشه) برای ماه آینده شارژ کرد؟؟
تو کدوم قسمت؟
از لحاظ هزینه ای فرقی میکنه یا نه؟؟
دوستان من امروز تمدید انلاین کردم . قبل تمدید آنلاین حجمم 35 مگ باقی داشت ولی هر چی دانلود میکنم پایین نمیره این حجم و سر جاش خشک شده .
تمدید کردم بعد ظهر ولی هنوز حجمم زیاد نشده .
یک چیز دیگه امشب که ساعت 12 شد روز هام تموم شد و شد 0 ولی هنوز وصل میشم و 35 مگ هم تکون نمیخوره . جریان چیه ؟؟؟
آقایون سلام.یه سوال من خط 3 هستم از اندیشه هم سرویس 256 گرفتم قبلا سرعتم روز و شب 200 بود اما الان 2یا3 روز هستش که سرعتم روز 200 هست ولی شب که میخوام دانلود بزارم تا 30-40 میاد پایین جریان چیه قبلا اینجوری نبود میخواستم بدونم مال بقیه هم اینجوری شده؟
شاید جای این سوال اینجا نباشه البته یه سر به قسمت اصلیش زدم اما چیزی که میخاستم نبود
چه مدل مودمی با اندیشه سازگاری داره یا بهترین کارکرد رو داره
از لحاظ هزینه ای فرقی نمی کنه میری قسمت تمدید حساب اونجا با استفاده از کارت بانکی میتونی شارژ کنی
1 هفته ست سرعتم افتضاحه رو 6 و 7 بالا پایین میره با 128 مشکل چیه ؟ 772 هستم
همه دوستام با سرعت 100 120 دانلوئ میکنن من با سرعت40 تا 70 که الان شد زیره 10
سرعت پارس انلاینی ها هم بالا رفته
tp-link td-8811قیمت 30 هزار توماننقل قول:
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
شما 1 هفته مشکل داری ما از زمانی که سرعت ها بالا رفت مشکل داشتیم که الان 2 روز سرعت شده 150 صبر کن شاید درست شد .(خط 727 )بلوار گیلاننقل قول:
اگر هم سرعت زیر 16 هست حق اعتراض داری.
مشترکین ADSL میتوانند از ساعت 1 صبح الی 8 صبح بصورت رایگان از سرویس استفاده نمایند.جهت استفاده از سرویس شبانه ، مشترکین می توانند در ساعات معین شده با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور زیر به اینترنت متصل شوند.
Username : ADSL
Password : ADSL
نوشته ی بالا متعلق به یکی از سرویس دهنده های شهر من است به نظر شما این یعنی اگر با شرکت قرار داد هم نبندم میتونم ار اینترنت شبانه اونا به طور مجانی استفاده کنم (من هم اکنون مشترک اندیشه هستم)
نقل قول:
جریان این چیه ؟؟ واسه رشته ؟؟
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
آقا من دو روزه حجم باقی موندم اصلا تکون نمیخوره . هر چی دانلود میکنم همینطور ثابت هست و کم نمیشه . واسه شما ها هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نه دوست عزیز ! نمی تونی !نقل قول:
به اولین کلمه یعنی "مشترکین" توجه نکردی ... یعنی فقط کسایی که از اون شرکت اشتراک دارند می تونن شبا رایگان استفاده کنن ... ADSL مثل دایل آپ یا اینترنت هوشمند نیست که فقط با وارد کردن شماره تماس و رمز بتونی وصل شی ! وقتی که از یه شرکت اشتراک ADSL می گیری تو مرکز مخابراتی که خط تلفنتون وصله اونها خدمات ADSL رو به صورت سخت افزاری برای خطتون فراهم می کنن . مثل این می مونه که مثلا تو مخابرات یکی بیاد 2 شاخه خط تلفنتون رو وصل کنه به پریز اینترنت ADSL شرکت اندیشه که تو یکی از اتاقای داخل مخابرات گذاشته شده از قبل!!! یعنی حتما باید این سرویس برای خط شما فعال بشه تا بتونین به سرور اندیشه ( یا هر شرکت دیگه که تو مرکز مخابرات شما تجهیزاتش رو گذاشته ) وصل بشین. یعنی خط ADSL فقط برای خط تلفن شما فعال میشه و مثلا نمی تونین از خونه همسایه که اشتراک ADSL نداره کانکشن بسازین و با یوزر-پسورد خودتون وصل شین ! هر خط مستقل کار می کنه ... در ضمن اگه با یه شرکت اشتراک adsl گرفتی نمی تونی هم زمان برای همون خط از شرکت دیگه هم اشتراک بگیری مگه اینکه به شرکت اولی درخواست جمع آوری اشتراکت رو بدی یا اینکه تو خونه یه خط تلفن دیگه هم داشته باشی .
در حالی که واسه دایل آپ یا اینترنت هوشمند نیاز به این کار نیست ... یعنی از هر تلفنی که شماره اینترنت دایل آپ رو بگیری سیستمهای مخابرات اتوماتیک شما رو به سرور دایل آپ اون شرکت وصل میکنه . در نتیجه کافیه فقط یه کانکشن بسازین و از هر تلفنی در سطح شهر استفاده کنین .
آره فعلا حجم اندیشه کم نمی شه ! عیدی 13 ساله ! اما اگه می خوای روزا دانلود کنی خیلی مواظب باش هر دفعه اکانتت رو چک کن یه دفعه درست نشه همه حجمت بر باد نره ...:21:نقل قول:
اون جریان اینترنت شبانه مجانی هم مال مشترکین همون شرکته! اگه می خوای ازش استفاده کنی باید از جمع اندیشه جدا شی به اونجا کوچ کنی تا بتونی تا 8 صبح مجانی استفاده کنی . پس بهتره وسوسه نشی همین جا بمونی ! 2 ساعت اینترنت مجانی بیشتر ارزششو نداره که در عوضش سرعت روزانت استاندارد بشه ! :46:
اگه استفاده کنم روز از دانلود حجمم کم نشه مثلا اگه فردا دوروست شد حجمم که کم نمیشه نه ؟؟
نقل قول:
اگه درست شه که من بد بختم از دیروز تا حال 10 گیگ دانلود کردم صبح .
درست شه فکر نمیکنم زیاد حجم بره من آخرین باری که این کار رو کردم 1 گیگ دان کرده بودم ولی 50 مگ کم شده بود .
راستی بچه ها دیشب سرعتتون چطور بود 1 به بعد . اندیشه ؟؟؟
معمولا حجمی که تو دوره قاط زدن مصرف کردین کم نمیشه ! اما اگه درست بشه و همون لحظه شما وسط دانلود باشی بقیه حجم رو تا وقتی که دانلودتون تموم بشه حساب می کنه ... مثلا دوستمون که دیروز 10 گیگ دان کرد خیلی بعیده کم شه ... اما اگه مثلا از 2 ساعت پیش درست شده باشه هر چی که در حال دانلودش بودین حجمشو کم می کنه ... به هر حال باید هر یکی 2 ساعت یه بار یا بعد از دانلود هر فایل حجیم یه بار چک کنین تا کلا سرتون نره !نقل قول:
در ضمن الان سرعت هم خیلی خوبه و حدود 200 هست . ( اندیشه 128 خط 3 )
آره سرعت عالیه 240 هست واسه من ( خط 3 )
دیشب دوستان سرعتتون چطور بود ؟؟ واسه من از 30 بالاتر نمیرفت
اره سرعت من هم نسبت به اون موقع که 24 بود بهتر شده الان 3 روز 150 هست الان هم 150 هست .اندیشه 727 بلوار گیلاننقل قول:
سلام دوستان..امروز غروب یهو علامت کانکشن کنار ساعت که حدود چند ماه بود سرعت 2 مگ رو نشون میداد روشن شد و عددش یهو تغییر کرد شد 1.4 مگ از همون لحظه تا کنون سرعتم بیشتر از 1.3 مگ بیشتر نشده..تو تنظیمات مودم هم که رجوع کردم دیدم Line Rate - Downstream (Kbps): من که تا دیروز 2044 بود شده 1439 .....به نظرتون سرعت رو دارن میارن پایین ؟؟؟ آخه واقعآ چند ماهی بود که سویچهای 722 رو 2 مگ فیکس شده بود
من از دیشب ساعت 11 یه سره گذاشتم دانلود کنه.ولی امروز ساعت 9 چک کردم دیدم 1 gb کم شده.دلیلش چیه؟مگه یه بار درست شد؟
من که دانلود کردم صبح دیدم 85 مگ کم شده فکر کنم 1 گیگ دان کرده بودم .نقل قول:
شاید شما چون از 11 گذاشتی تا صبح اینطوی شد . و از 1 به بعدواسه شما رایگان نشد . چون نزدیک یک دیسکانکت نکردید و دوباره کانکت نشدید
سلام من مشترک اندیشه ی سبز خزرم اینترنت 128 خریدم سرعت متوسطم الان 15 تا 20 کیلو بایته این عادیه یا یه مشکلی هست.
با تشکر
نقل قول:
سرعت شما کاملا استاندارده . هر وقت پایین 15 کیلو بایت اومد اعتراض کنید .
اگر هم بالای بیست رفت که عالیه
ممکنه خطتون هم مشکل پیدا کرده باشه.نقل قول:
مگه واسه شما نامحدوده؟نقل قول:
نه یک گیگ هست ولی سرعتش اصلا راضی کننده نیست پریشب واسه دانلود گذاشتم فقط 250 مگ دانلود کردنقل قول:
از چند دقیقه پیش هم حجم اینترنتم داره کم میشه فکر کنم اندیشه از قات اومده بیرون!!!
دوستان من الان که خلوت ترین موقع واسه اینترنت هستش تست سرعت گرفتم دیدم دیگه سرعت دانلودم از 150 kb/s در ثانیه بیشتر نمیشه..احتمالآ یه تغییراتی تو بخش 722 پیش امده ...سرویس اصلی من 512 اندیشه هستش !!!
سلام ببخشید سر ظهر مزاحم میشم یه سوال داشتم؟:
این بخش 722 چیه؟
از دیشب نزدیکای نصف شب کنتور حجمی سرور اندیشه دوباره درست شده و اونایی که یکسره گذاشته بودن دانلود شه و دیشب قبل 1 دیسکانکت نکرده بودن یه مقداری از حجمشون کم شد . واسه من که دیشب ( قبل ساعت 1 ) یکسره حدود 3.5 گیگ دان کردم و ساعت 1 دیسکانکت نشدم کلا حدود 700 مگ کم شد . به هر حال دستشون درد نکنه ! 2.8 گیگ مجانی در اومد ! :46: بعد از 1 هم تا صبح نزدیک 2 گیگ دان شد.نقل قول:
سرعتم هم تقریبا خوب بود. قبل از 1 که عالی بود و بعضی وقتا به 210 کیلو بایت می رسید اما بعد از 1 مجموع سرعت دانلود برای 2 تا فایل تورنت همزمان بین 90 الی 110 کیلو بایت نوسان می کرد و کلا بد نبود !
دوستمون هم که با اشتراک 1 گیگ سرعتشون از 16 بالاتر نمی ره ... اگه خط 5 یا همون خط 7 گلسار که مشکل داره باشی میشه گفت زیاد هم عجیب نیست . اما بد نیست یه بار مودمت رو ریست کنی و بعد از remove کردن همه محتویات جدول تو قسمت advanced setup>wan دوباره تنظیم اتوماتیک کنی . احتمال داره سرعتت بهتر شه . امیدوارم طعم سرعت غیر استاندارد رو شما هم بچشی !