سلام بچه ها کی میدونه BloodLine نامیکازه ها چیه؟
چون ناراتو در اصل نامیکازه هست چون باباش نامیکازه بوده
Printable View
سلام بچه ها کی میدونه BloodLine نامیکازه ها چیه؟
چون ناراتو در اصل نامیکازه هست چون باباش نامیکازه بوده
همه خاندان ها خصیصه خونی ندارن . از خاندان نامیکازه هم اطلاع خاصی در دست نیست .
فکر نکنم خصیصه خونی خاصی داشته باشن .
یعنی ناراتو هیچی خصیصه خونی نداشته و نداره چون اگه داره باید برای خاندان نامیکازه باشه مگه اینکه خصیصه های خونی از مادر هم منتقل شهنقل قول:
خب شانس هم توش دخیله گاهی خصوصیاتی که از مادر منتقل میشه بیشتر از پدره! این که در هر نفر چطوریه این قضیه بستگی به مادر داره حتی جنسیت هم توسط مادر تعیین میشه!!
خصیصه خونی ناروتو از مادر و خاندان ازوماکی به اون منتقل شده . بقیه خصلت ها رو هم از کوراما گرفته :31:نقل قول:
یعنی ناراتو هیچی خصیصه خونی نداشته و نداره چون اگه داره باید برای خاندان نامیکازه باشه مگه اینکه خصیصه های خونی از مادر هم منتقل شه
نقل قول:
یعنی میگه خصلت ها میتونه از مادر هم منتقل شه یعنی اگه کسی مادرش اوچیها باشه ممکنه اونم شارینگان داشته باشه
راستش توی انیمه و مانگا تا حالا زنی از خاندان اوچیها رو با شارینگان نمایش نداده . شاید داشتن و شاید هم نداشتن .
خصلت ها میتونه از پدر و مادر به فرزند برسه . شاید از جانب هر دو قدرتی به اون فرزند برسه و شاید هم یکی از اونا از نظر ژنتیکی تاثیر بیشتری روی فرزندشون بذارن.
ناروتو چشم های آبی و موهای زرد رو از میناتو به ارث برده :31: و از کوشینا هم قدرت بدنی بالای خاندان ازوماکی :20:
نقل قول:
اینم حرفیه نمیشه انکارش کرد
حالا به نظرتون توبی چرا با اینکه شارینگانشون با کاکاشی یکیه اینهمه از کاکاشی قوی تره فقط به خاطر اینکه از خاندان اوچیهاست
توبی زیر دست مادارا آموزش دیده . در ضمن ژن هاشیراما رو هم بهش پیوند زدن و به قول زتسو (با پیوند سنجو و اوچیها به قدرت باور نکردنی میرسی)
بدن اوچیها رو هم که داره و با شارینگان مشکلی نداره . حالا خودت حساب کن چاکرای یانگ و یین رو داشته باشی یک چیزی میشی در حد ریکودو .
پس برای همینه که توبی اینقدر از کاکاشی قویتره :31:
کوشینا خودش یه پا کیوبی بود اونو با همه زنی یکی نکن :دینقل قول:
گفتم که اینکه بچه به پدر بره یا مادر مستقیما بستگی داره به مادر!!
فعلا که ناروتو از پدر ویژگی های ظاهری رو داره و بلادلاین خاصی توش نمیبینیم ولی یه اوزوماکی خالی هم هیچ وقت مثل ناروتو قوی نمیشه فرض کن کاکاشی شاید بلادلاین خاصی نداشته باشه ولی بازم یه هاتاکه هست و قدرتمنده!
راستی کسی نظری حدسی نداره که اوروچیمارو ساسکه رو کجا برده؟
اروچیمارو گفت جایی میریم که میشناسی . فکر کنم دارن میرن دهکده کونوها ! شاید میخوان حقیقت رو به زور از زیر زبون الدرها بکشن بیرون .
فکر کنم بعدش هم اونا رو بکشن :31:
شاید هم میخوان برن جایی که کتیبه اوچیهاست یا شایدم به قبرستان خاندان اوچیها و ....
خیلی شایدها میشه در نظر گرفت ولی نمیشه نظر قطعی داد . همه چیز در حد همون حدس و گمان میمونه.
سلام
الان دقيقا چند قسمت از ناروتو اومده؟ من فكر كنم عقب موندم!
سلام 282 قسمت اومده!نقل قول:
من که دراپ کردم:20:
مانگای جدید هم اومد . عجب جنگی بود و چه قابلیت هایی داره این توبی !!! موکتون هم میزنه و عین آب خوردن مانگکیو استفاده کرد . کم مونده بود چشمش بترکه !!! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کاکاشی که ما میشناسیم اهل این کارا نیست
راستی من موندم کاکاشی رین رو کشته پس چرا دیگه صداش میکنه
فکر نکنم برای مانگکیو بوده . چون کاکاشی اصلا از مانگکیو شارینگان اطلاع نداشته . دلیلش چیز دیگه ای بوده .
شاید میخواسته که رین دست دشمن نیافته . چون که محاصره شده بودن و نمیخواسته که اطلاعات به دست دشمن برسه .
شاید هم دلیلش چیز دیگه ای بوده.
مثلا ممکنه دلیلش چی باشه هرچی دلیلش باشه مهم اینه که مانگیکیو هر دوشون با مرگ رین فعال شد راستی اوبیتو هم اونموقعه فک نکنم چیزی در مورد مانگیکیو میدونست کتیبه رو هم نخونده بود ولی چطوری به این قدرت تونست ازش استفاده کنهنقل قول:
بعد کاکاشی وقتی مانگیکیوش فعال شد از هوش رفت ولی اوبیتو مثل اینکه چاکرای اضافی بهش رسیده پا شد با اونهمه نینجا به اون شاخی جنگید
100 % بخاطر ژن هاشیراما بوده البته این حدس منه راستی اینیکه گفتید بخاطر نگرفت اطلاعات رین رو کشته
من فک نمیکنم اون کار ماله کیسامه هست نه کاکاشی
با اینکه ممکنه تلخ به نظر برسه ولی منم فکر می کنم برای این که رین دست دشمن نیفته و شکنجش ندن کاکاشی این کارو کرده.
چرا همیشه فک می کنید رین فرشته بوده و کاکاشی ادم پستی بوده که به خاطر اطلاعات کشتهنقل قول:
چرا فک نمی کنید رین جاسوس بوده و کاکاشی مجبور شده بکشتش چون ما چیزی در مورد بچگی رین نمیدونم فقط یه لحظه تو این قسمت اونا
گفتند که نباید بزارن جنازه رین دست دشمن بیافته حتما دلیلی برای این حرف دارن به نظرتون از چی میترسیدن
من فک میکنم رین جاسوس بوده زمانی میخواست کاکاشی رو بکشه کاکاشی مجبور شده بکشتش ولی اگه اینجوری بوده پس چرا زتسو گفته هر دو محاصرن فک کنم اون لحضه هنوز رین وانمود میکرده دوسته چند ثانیه قبل اینکه ابتو برسه خواست کار کاکاشی رو تموم کنه که اون اتفاق افتاد
2-3 تا دلیل داره فک کنم. 1- کاکاشی هی می رفته سر قبر رین بعد از این که رین کشته می شه و گل می بره براش ( برای همین همیشه سر قرارا دیر می کرد، این موضوعو وقتی کاکاشی تازه مسئولیت گروه نروتو اینا رو به عهده داره تو انیم می شه دید.)نقل قول:
2- قبر رین تو کونوهاست و تو قسمتی که مربوط به شهدای جنگ :دی (افتخار آفرینان :دی) هست.
3- حرف توبی که می گه گذاشتی رین بمیره و کاکاشی هیچی بهش نمی گه.
دلیل اولت فک کنم به خاطر افسوس داشتن این کارو میکنه حالا یا علاقه به رین یا قولی که به ابیتو دادهنقل قول:
دلیل دومت رو با ایتاچی رد میکنم ایتاچی هم تو کتاب بینگو بود ولی هرکاری که کرده بوده برای کونها بوده پس معکوشم امکان داره به خاطر بعضی مساعل اونجا دفن شه
دلیل سومت هم من نمیفهم توبی گفت تو گذاشتی رین بمیره چه ربطی به خاعن بودن رین داره شاید کاکاشی نخواست بگه رین جاسوس بوده
تا اونجایی که میدونم و دیدم کسی که جاسوس باشه یا خلاف دهکده عمل کنه توی اون قسمت دفن نمیشه. اصلا به کونوها آورده نمیشه چه برسه به این که بخوان برای اون مراسم خاکسپاری هم برگزار کنن.
ایتاچی هم جزو همین افراد حساب میشده . درسته که به خاطر دهکده قوم اوچیها رو نابود کرد ولی افراد خیلی کمی از واقعیت خبر دارن . اسمش هم به عنوان یک نینجای فراری و تحت تعقیب ثبت شده بود.
کاکاشی هم به رین علاقه نداشته . اوبیتو به رین علاقه داشته .
کاکاشی برای اوبیتو میرفت سر اون یادبود.
یه جا تو سری اول اون زنه که هایاته رو دوست داشت به کاکاشی گفت که شما همیشه برای اوبیتو میومدی اینجا ولی دروغ میگفتی که کسی نفهمه.
منم به این نتیجه رسیدم که رین جاسوس بوده : دی
نقل قول:
درست ولی کاکاشی به خاطر ابیتو این کارو میکرده دوما این موضوع جاسوس بودنو فقط کاکاشی میدونسته و به کسی هم نگفته پس دلیلی نداره با افتخار اونجا دفن نشه ایتاچی هم به جای اینکه به بزرگی ازش یاد کنن به پستی ازش یاد میکنن رین نقطه معکوسه بجای اینکه پستی ازش یاد کنن به خوبی ازش یاد میکنن اونجا به غیر از کاکاشی کسی نبود که اینو بفهمه و کاکاشی هم مخفی کرده
پس بیخود نبوده مادارا اوبیتو رو انتخاب کرده عجب جانوری شد یهو! بحث مانگکیو نیستا کلا اوبیتو دید رین مرده وحشی شد :دی
ولی همچنان زورم میاد چرا مانگکیوی خودش رو از کاکاشی پس نگرفت تا هم تکنیک خودش کامل تر شه هم بعدا کیشی نوجتسو نخوره...؟!!
تصور کنید ترکیب مانگکیو ها چی میشه! دیگه توبی میتونست از دور هم اجسام رو منتقل کنه و مجبور نبود تماس برقرار کنه!! woooh !
نقل قول:
من فکر کنم مادارا بخاطر قابلیت استفاده از موکتون اونو انتخاب کرده ولی خوب اگه ابیتو تکنیکش کامل میشد دنیا هم به پایان میرسید اون موقعه فک نکنم حتی مادارا ادو تنسه هم میتونست حریفش شه
حالا به نظرتون موکتون قوی تر یا جینتون؟
کاکاشی وقتی در مبارزه با پین کشته شد وقتی روحش به برزخ رفت , گفت که : اوبیتو - رین متاسفم که نتونستم شما رو نجات بدم و حالا میتونم به شما ملحق بشم.نقل قول:
کاکاشی برای اوبیتو میرفت سر اون یادبود.
یه جا تو سری اول اون زنه که هایاته رو دوست داشت به کاکاشی گفت که شما همیشه برای اوبیتو میومدی اینجا ولی دروغ میگفتی که کسی نفهمه.
منم به این نتیجه رسیدم که رین جاسوس بوده : دی
پس این نشون میده که رین جاسوس نبوده و کاکاشی بخاطر اون کاری که کرده متاسفه . در ضمن کاکاشی نسبت به رین حسی نداشت و این رین بود که کاکاشی رو دوست داشت.
ولی اوبیتو به رین علاقمند بود .
ولی عجب چیزی شد این اوبیتو . بچه بوده به همچین قدرتی رسیده . حالا و در شرایط فعلی وحشتناک تر هم میشه .نقل قول:
پس بیخود نبوده مادارا اوبیتو رو انتخاب کرده عجب جانوری شد یهو! بحث مانگکیو نیستا کلا اوبیتو دید رین مرده وحشی شد
ولی همچنان زورم میاد چرا مانگکیوی خودش رو از کاکاشی پس نگرفت تا هم تکنیک خودش کامل تر شه هم بعدا کیشی نوجتسو نخوره...؟!!
تصور کنید ترکیب مانگکیو ها چی میشه! دیگه توبی میتونست از دور هم اجسام رو منتقل کنه و مجبور نبود تماس برقرار کنه!! woooh !
اخه یه سری میگفتن اگر توبی همون اوبیتوئه چطور تونسته با میناتو بجنگه ولی الان معلوم شد که بی دلیل نبوده
البته از حق نگذریم ژن هاشیراما هم خودش یَلیه! هم باعث میشه طرف سریعتر رشد کنه و هم تو استفاده از تکنیک های خودش قویتر بشه
با این حال دارم شدید حرص میخورم که اگر اوبیتو مانگکیوش تکمیل بود تو همون جنگ با میناتو از دور منتقلش میکرد و مجبور نبود لمسش کنه و اونطوری راسنگان بخوره
عجـــــــــب......
اگه اوبیتو هر دو چشمش رو داشت دیگه رسما خود کیشی هم باید بی خیال داستان میشد . چون در این صورت هیچ کسی دیگه حریفش نمیشد (حتی مادارا)
تازه در اون صورت میتونست سوسانو هم بزنه ! قدرت های فعلی توبی رو حساب کنین . اینا رو هم بهش اضافه کنیم ببین چی میشه . بعد باید کیشی پایان داستان رو با موگن سوکیومی تموم میکرد . :27:
کسی نبود نظر بده موکتون قویتره یا جینتون
البته به نظر من جینتون البته بیشتر به استفاده کنندش ربط داره
د همین دیگه چرا حالا که یه فرد قوی پیدا شده مانگکیوش افتاده دست کاکاشی بی جنبه؟ :دی
ولی خداییش هم کسی حریفش نمیشد این قدرت انتقال بعد به بعد هم سطحش یکم بالاتر از دنیای نینجاییه! کاکاشی و اوبیتو طرفدار جفتشون هستم ولی اگه اوبیتو رو با کیشی نوجتسو بکشن واقعا از ناروتو خروج میکنم
به نظر من موکتون بهتره :31: هم جنبه ی هجومی داره و هم جنبه دفاعی . ولی جینتون فقط توی حمله میشه استفاده کرد . البته وسعت نابودی که جینتون به بار میاره بیشتره .نقل قول:
کسی نبود نظر بده موکتون قویتره یا جینتون
البته به نظر من جینتون البته بیشتر به استفاده کنندش ربط داره
ولی من روی موکتون حساب ویژه ای بار کردم :5:
اوبیتو بزنه کاکاشی رو بکشه و چشمش رو پس بگیره و جنگ رو ادامه بده !!! اینطوری دیگه هیچ کسی جلودارش نیست و کسی هم نیست که بتونه بهش ضربه بزنه .نقل قول:
د همین دیگه چرا حالا که یه فرد قوی پیدا شده مانگکیوش افتاده دست کاکاشی بی جنبه؟
ولی خداییش هم کسی حریفش نمیشد این قدرت انتقال بعد به بعد هم سطحش یکم بالاتر از دنیای نینجاییه! کاکاشی و اوبیتو طرفدار جفتشون هستم ولی اگه اوبیتو رو با کیشی نوجتسو بکشن واقعا از ناروتو خروج میکنم
اگه اوبیتو دو چشمش رو داشت یک چیزی میشد در حد یکودو و اسمش بالاتر از مادارا قرار میگرفت :31: .
من موندم چطوریه که مادارا اونو انتخاب کرده و از قابلیت های اون خبر داشته ؟!
یعنی این تعداد افراد کم که مانگکیو فعال کردن این بودن اگر همه فعال میکردن چه چیزایی که توشون در نمیومد!!!!
موافقم کاکاشی بمیره بسشه دیگه چقدر میخورد عمر کنه!
اقا ما یه مدت نبودیم .. الان کی به کی شده ..؟؟
رفتیم کل مانگا ها رو که نخونده بودیم رو خوندیم .. چی شده !! این ابیتو یهو سره مرگ رین اینقدر ترکوند ! 1
اون رحفه چی بود زتسو بهش زد ؟؟ چی داشت ماکتون داشت ابیتو ؟؟؟
ناروتو هم که از فیلر در اومد و رفت دوباره سر جنگ ها !!!
من به این دلیل میگم که موکتون از ترکیب دو عنصر هست ولی جینتون 3 عنصر البته جینتون هم میتونه به انواع مختلفی استفاده شه ولی خوب استفاده کننده موکتون هاشیراما بوده حالا فک کن هاشیراما هم به دو عنصر اب و خاک یه عنصر دیگه رو هم اضافه می کرد چی میشد یا مثلا هاشیراما از جینتون استفاده میکردنقل قول:
راستی من نمیدونم چرا همه انتظار میکشن کاکاشی بمیره من میگم چشمی که به کاکاشی داده ابیتو از برا خودش قوی تره ولی خوب ابیتو ژن هاشیراما رو داره برا همین اینقد قویه
چون برای انتقال به بعد های دیگه مجبوره یارو رو لمس کنه ولی کاکاشی از راه دور این کارو میتونه بکنه نتیجشم میشه اون خط رو ماسک توبی و شکسته شدنش
چشم ها مال اوبیتوئه و در کنار هم فن کاموی رو تکمیل میکنن
اگر چشم اوبیتو الان دست خودش بود واقعا کسی حریفش نمیشد!!
در مورد موکتون و جینتون هم خب مقایسه درستی نیست این ها در 2 زمینه مختلف هستن
ولی من اگه بخوام انتخاب کنم موکتون رو برمیدارم کاراییش بیشتره اگرچه کم حرکاتی از سوچیکاگه با جینتون ندیدیم (پرواز-سبک کردن و سنگین کردن اجسام-فن نابود کننده ی جینتون)
بحث کشنده تر بودنه اره جینتون وحشتناک قویه و میتونه با دیویژن ادم پودر کنه و راه فرار هم نداره ولی موکتون تماما تهاجمی نیست و روی تکنیک های دیگه ی فرد هم تاثیر میذاره
نقل قول:
اگه واقعا موکتون قوی الان یاماتو باید قولی بود برا خودش و اصلا هیچکس نباید میتونست شکستش بده ولی نه موکتون به تنهایی شرط نیست استفاده کنندش که هاشیراما بوده بیشتر شرطه
و به نظرتون دفاع موکتون میتونه جلوی قدرت حمله جینتون وایسه؟
یاماتو هم ضعیف نبود ولی گفتم که موکتون یوزر و تکنیک هاش رو قوی تر میکنه ولی خودش نسبت به جینتون ضعیف تره