سلام دوستان
من تا حالا دو بار ویندوز xp ام را اپدیت کردم راهی وجود دارد موقع نصب بعدی ویندوز این اپدیت را دستی وارد کنم
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من تا حالا دو بار ویندوز xp ام را اپدیت کردم راهی وجود دارد موقع نصب بعدی ویندوز این اپدیت را دستی وارد کنم
ممنون
سلام.نقل قول:
سیستم تون بد جوری ویروسی شده
(به احتمال قوی Sality داره)
ابتدا NOD32 رو پاک کنید و بعدش به پست زیر مراجعه کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3916845&postcount=3107
اگه مشکل حل نشد (که فکر کنم حل بشه) باید یه بار قبل از هر چیز ویندوز رو عوض کنید.
موفق باشید :11:
سلام. آیا ویندوز قبلی تو در درایو C بوده؟؟؟ اگه بله موارد زیر رو دنبال کنید:نقل قول:
اگه میخواهید مشکلتون حل شه، موارد زیر رو به دقت انجام بدین
به Control Panel برید.
System Properties رو باز کنید.
به تب Advanced رفته و روی Setting سوم (Sturtup and recovery) کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشه گزینه Edit رو انتخاب کنید.
حالا سطری رو که در اون نوشته شده Partition 1 پاک کنید.
دقیقا این سطر رو:
تغییرات رو ذخیره کنید و همه چیز رو OK کرده و خارج بشید.کد:multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
سیستم رو ریسترت کنید ودرایو ای رو که ویندوز قبلی توش بوده به راحتی فرمت کنید.
سلام.نقل قول:
نه!!!
ویندوز این آپدیت ها رو نصب میکنه.
ولی یه راه وجود داره.
برنامه های محدودی هستند کمه این آپدیت ها رو خودشون دانلود میکنن و میتونید با استفاده از اون برنامه ها ذخیره شون کنید.
یه سرچ کنید پیدا میکنید.
نقل قول:سلام.نقل قول:
یه سوال.
آیا شما ویندوز ویستا رو در درایوی غیر از C نصب کردید؟؟؟
اگه بله، موارد زیر رو به دقت انجام بدین.
به ویندوز ویستا وارد بشید.
Control Panel رو باز کنید.
ُSystem رو انتخاب کنید.
پنجره ای جدید براتون باز میشه.
در قسمت سمت چپ این پنجره، گزینه Advanced System Setting رو انتخاب کنید.
بازم منوی دیگه ای براتون باز میشه. در این پنجره، Setting سوم رو انتخاب کنید.
حالا شما میتونید با استفاده از لیست باکس بالا، ویندوزی رو که میخواهید سیستم از اون بوت بگیره، رو انتخاب کنید.
منتها یه نکته!!!
اگه بخواهید از XP بوت بگیره باید Earlier Version of Windows رو انتخاب کنید.
همه چیز رو ذخیره کنید و سیستم رو ریستارت نمایید.
من چیزی پیدا نکردم چون نمیدونستم چی سرچ کنم ممنون میشم برنامه را برام معرفی کنینقل قول:
سلام.
نه!!!
ویندوز این آپدیت ها رو نصب میکنه.
ولی یه راه وجود داره.
برنامه های محدودی هستند کمه این آپدیت ها رو خودشون دانلود میکنن و میتونید با استفاده از اون برنامه ها ذخیره شون کنید.
یه سرچ کنید پیدا میکنید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
اينجا كاملا همكار عزيز جناب مهدي خان توضيح دادند :
آیا می توان آپدیت های ویندوز را ذخیره کرد؟
موفق باشيد :40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=254495
سلام يه مشكل اساسي من وقتي ميخوام يه پرينتر اضافه كنم اين پيغام رو ميده
فقط سريع تر يه راه حل پيشنهاد بدين مشكلم حل شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
هنگام نصب پرينتر درايورش كامل نصب نشده .
پرينتر براي ادامه كارش نياز به Spooler داره كه وقتي مثل الان كامل نصب نشه نميتونه پرينت رو ادامه بده.
براي رفع مشكل اين فايل رو دانلود و نصب كن :
اين رو هم بخون و انجام بده :کد:http://go.microsoft.com/?linkid=9645476
To start the Spooler service, follow these steps: Click Start, and then click Control Panel.
Double-click Administrative Tools, and then click Services.
Double-click the Printer Spooler service, and then change the startup type to Automatic. This sets the Spooler service to start automatically when you restart the computer.
If you want to start the spooler service immediately, click Start under the Service Status field
موفق باشيد :40:
سلام
یه مشکلی دارم
هی یه بالون باز می شه پیغامش اینه
there is an ip address conflict with another system on the network
ولی من آی پی ای تنظیم نکردم سیستم هم از ویروس پاکه
چی کار کنم
سلام
روی سیستم من سه ویندوز نصب هست
xp
vista
seven
در ویستا و 7 میتونم با دیال اپ وصل بشم ولی در اکس پی ارور 680 رو میده که خط صدا ندارد.
چه کنم؟
سلامنقل قول:
برو تو Run و تایپ کن cmd
در صفحه باز شده به ترتیب هر سطری رو نوشتی Enter بزن و سطر های دیگه رو همینطور ادامه بده :
کد:IPCONFIG
کد:IPCONFIG /release
کد:IPCONFIG /renew
موفق باشید :40:کد:IPCONFIG
سلامنقل قول:
ارور 680 یعنی اینکه :
خط تلفن وصل نیست
یعنی شاید مودم ناقص نصب شده یا مشکل از ویندوزه.
موفق باشید :40:
دست شما درد نکنه.نقل قول:
مودم را یک بار حذف کردم و دوباره نصب کردم
دوست دارم مشکل رو رفع کنم
دو هفته پیش از ویندوز یک نسخه پشتیبانی گرفتم
در این دو هفته کارای جدیدی رو انجام دادم
دوست ندارم دو باره برگردم به عقب.
دوستان راه حل دیگه ای ندارن؟
با سلامنقل قول:
من بدون پاک کردن انتی ویروسم اون مراحلی رو که توی اون پست گفته شده بود انجام دادم و بعدش کل سیستم رو اسکن کردم اما موقع اسکن هر درایو همون پیغام رو میده. و اینکه شما میگید احتمالا با پاک کردن ویندوز یا همون فرمت درایوی که ویندوز توش نصبه ویروس از بین میره ولی من فکر میکنم اینطور نیست چون همون جور که گفتم توی اولین سکتور همه ی درایو ها هست.
البته من درمورد ویروسا چیزی نمیدونم شما خودتون استادید ولی فکر میکنم این از اون نوعی نیست که شما میگید.شایدم من اشتباه میگم ولی این نظرم بود حالا ممنون میشم اگه بازم راهی میدونید بگید.
با تشکر
دوستان لطف کنن لینکی که شامل تم ویندوز ایکس پی مدیا سنتر برای ویندوز ایکس پی هستش رو بذارن
دستت درد نکنهنقل قول:
رفته بود رو عصابم اساسی هی می یومد هی میرفت ........
چطوری توی نت پد سطرها رو بر اساس حروف الفبا تنظیم کنم یعنی سطرهایی که مثلا با a شروع شدن در بالا باشن.
سلامنقل قول:
حامد خان خدمت شما ولی فکر کنم جای خوبی نبود واسه مطرح کردن :
کد:http://www.irgeeks.com/windows/513-xp.html
اگر تمام مراحل رو مو به مو انجام دادید ولی افاقه نکرد با تعویض ویندوز مشکل حل خواهد شد .نقل قول:
این جا مطرح کن :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=16
سلام
باز دوباره یه مشکل جدید برام پیش اومد
دیشب حسابی تنظیمات شبکه ریخت بهم منم عصابم خورد رفتم یه سی دی ویندوز خریدم حالاکه بعد از نصب می خوام یه وسیله یو اس بی به سیستم وصل کنم سیستم ریست می شه
چی کار کنم
سلامنقل قول:
مشکل از اون چیزی که به کاپیوتر وصل کردی نباشه؟ یو اس بی چی وصل کردی؟ شاید توش ویروس بوده بعد ریستارت کرده.
یه چکی بکن سیستمت رو با آنتی ویروس
یا مشکل از ویندوز هست.
سیستم از ویروس پاکهنقل قول:
با وسیله های یو اس بی دیگه هم امتحان کردم ریست می شه پس از وسیله نیست
ویندوز هم 2 ساعت نیست عوض کردم(البته تو ویندوز جدید اینجوری شده)
نمی دونم چیکار کنم یعنی باز بشینم (می شه 4 بار )
راستی ممکنه مشکل سخت افزاری باشه (آخه دیشب اومدم برق فن اضافی رو وصل کنم یه هو اتصال کوتا بین سیم مثبت منفی پاور ایجاد شد سیستم هم خاموش شد )حالا می گم نکنه از این باشه
مشکل از سخت افزاریهم میتونه باشه و تو انحمن خودش یه سرچی بکن یا سوال کن.نقل قول:
شاید یو اس بی خراب شده
سلام
دوستان يه روشي بگين كه سرچ رو بشه براي هميشه نابود كرد
میخوای نسرچن؟ :27:نقل قول:
این نرم افزار فک کنم اینکارس
Folder Guard Professional / تمامي ورژنها در اين تاپيك
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=40341&page=10
با سلام من سی دی ویندوز رو گزاشتم ویندوز رو repair کردم بعد با دستور fixboot و fixmbr مشکلم حل شد البته من این دو تا دستور رو واسه ی یه چیز دیگه نوشتم ولی بعد از این کار سیستمم رو اسکن کردم اثری از اون ویروس نبود.:20:نقل قول:
اگر تمام مراحل رو مو به مو انجام دادید ولی افاقه نکرد با تعویض ویندوز مشکل حل خواهد شد .
:40:
نقل قول:
من در یک کامپیوتر با همین مشکل مواجهم ولی سی دی کارت گرافیکی یا مادربرد را ندارم که از روش نصبش کنم مدلشم نمیدونم چیه که پیداش کنم چطور میشه فهمید مدل کارت گرافیکیم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اگه نتونیم وارد ویندوز بشیم و بخایم از محیط داس این کار را بکنیم چطور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
معمولا روی هر قطعه مشخصات جزئی رو نوشته مثلا : مدل اون قطعه.
در همان محیط داس این دستور رو وارد کنید و Enter بزنید.نقل قول:
البته اگر Repair کنید بهتره.
مدتیه که موقع کار کردن با کامپیوتر ویندوز پیغام زیر رو میده:
microsoft feeds synchronization has encountered aproblem and needs to close.we are sorrr for the inconvenience.
دلیلش چیه؟البته این پیغام بعد از یه با ریپیر ویندوز ظاهر شد.
با سلام
من با کامپیوتر یکی از دوستان به یه مشکل اساسی برخوردم که برام واقعا عجیبه!!:
اونم اینه که کامپیوتر طرف یه مدتی بود که حالت log on ویندوز با اینکه در تنظیمات control panel در حالت fast screen بود ولی وفتی بالا میاورد در حالت classic پسورد میخواست حالا این مهم نبود مهم این بود که وقتی ویندوز بالا میومد اخطار Data Execution Prevention ظاهر میشد وتقریبا تموم برنامه ها را disable میکرد به نحوی که سیستم به طور کامل در حالت هنگ می موند منم به خاطر اینکه ویندوزش یه کم قدیمی بود براش به طور کامل درایورش رو فرمت کردم و یه ویندوز نو براش نصب کردم ولی جای تعجبش اینه که همون بار اولی که ویندوز بالا اومد دوباره تمام مشکلات ویندوز قبلی و اخطار Data Execution Prevention ظاهر میشد واقعا کفم برید ویندوز کاملا نو در اولین start خودش این اخطار رو میده:18:
از دوستان کسی می دونه مشکل از کجاست وچجوری میشه رفعش کرد؟؟؟
اگه لطف کنید واقعا ممنون میشم:40:
سلامنقل قول:
از تمام فید هایی که مشترک شدی خارج شو و نسخه 8 اینترنت اکسپلورر رو نصب کن.
احتمالا مشکل از ویندوزهنقل قول:
این مسیر رو طی کن :
My Computer > Right Click > Properties > Advanced > Error Reporting
در این بخش گزینه ی Disable Erroe Reporting رو انتخاب و تمام پنجره هارو OK کن.
با سلام
اين فضاي هارد منه. ميخوام چندتا پارتيشن لينوکسي بهش اضافه کنم وقتي روي اون فضاي خاليه پايين کليک ميکنم و دو تا پارتيشن درست ميکنم وقتي ميخوام سومي رو درست کنم با اينکه هنوز فضا داره ولي هيچ پارتيشني ايجاد نميکنه موقع نصب لينوکس هم ميخواستم اين کار رو بکنم پيغام ميداد که فضاي کافي وجود نداره. به نظر شما مشکل از کجاست چيکار بايد بکنم؟
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت تمامی دوستان ...:10:
متاسفانه من در (ویندوز اکس پی سرویس پک 2 ) به مشکل برخوردم
مشکل اینجاست که هر ویندوزی میریزم.بعد از مدتی sercheshخراب میشه و کاملا نا پدید میشه چی کار کنم ؟:41:
انتی ویروس هم ریختم ولی پیدا بشو نیست!!!!!!!!!:18:
سلام به دوستان گرامی.والا مشکل من با ویندوز اینه که بعد یه مدتی میزان استفاده از سی پی یو بنده به نصف میرسه یعنی وقتی کنترل الت دیلیت رو میزنم میبینم تو بخش سی پی یو من یه فایلی که اجراش نکردم نصف سی پی یو مو گرفته.ویروس که اصلا ندارم سی پی یومم دو هسته ایه و 2.4>>4600..ای ام دی.
ضمنا دوستا ن هیچ موقع اینطور نیت ولی گاهی مجبورم ویندوز رو بدین خاطر عوض کنم چون نصف فضای سی پی یو الکی اشغاله
اینم عکس
کد:http://www.mihanupload.com/images/xty6x2bwqd0hswzzclgi.jpg
سلامنقل قول:
در regedit به این مسیر برو :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer\NoFind
در سمت راست اگر گزینه ی NoFind مقدارش 00 00 00 01 بود به این 00 00 00 00 تغییرش بده و سیستم رو ری استارت کن.
در ضمن از Nod 32 ورژن 4 آپدیت شده استفاده کن.
برای دفعات دیگر از ویندوز خوب دستکاری نشده ای استفاده کن.
مشکل اینجاست که از 3 گیگ حافظه مجازی 2.7 گیگ پره.نقل قول:
و همین باعث شده که سیستم نتونه کارش رو درست انجام بده و از حافظه ی ویندوز استفاده کنه.
برو تو cmd واین دستور رو وارد کن و Enter بزن :
sfc /purgecache
در ضمن System Restore رو خاموش کن یا مقدارش رو به حداقل برسون ولی خاموشش کنی بهتره.
سلام.
ویندوزم یه دونه یوزر داره و این که پسورد نداره وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم میاد تو صفحه انتخاب یوزر .
میخوام مستقیم وارد همون یوزر بشه چیکار کنم؟
سلام
فايل shel32 مشكل پيدا كرده ، من از اينترنت فايل سالمش رو دانلود كردم. حالا ميخوام بدونم چطور ميتونم جايگزين قبلي كنم كه
ارور file in use by another program رو نده ؟
ممنون
سلامنقل قول:
برو تو Run و تایپ کن CONTROL USERPASSWORDS2 و بعد Enter بزن.
در پنجره ی باز شده لیستی از یوزرهای مخفی و غیر مخفی نشون داده میشه.
اون یوزری رو که میخوای اتوماتیک وارد بشه روش کلیک کن و اون تیک بالایی رو بردار و پنجره رو OK کن.
اگر نشد خبر بده تا یه روش دیگه بهت بگم.
اول تم ویندوز رو بذار رو کلاسیک.نقل قول:
بعد برو اون Shell32.dll قبلی رو پاک کن اگر نشد با Unlocker این کار رو انجام بده و بعد فایل جدید رو Copy و Paste کن.
مشكل همينه...نميتونم propertise رو باز كنم تا تم رو عوض كنم حتي نميتونم ساعت رو باز كنم...از فايل shellنقل قول:
ايراد ميگيره .
اون unlocker چيه ؟ يه توضيحي بدين ممنون ميشم !
مرسي:40:
سلامنقل قول:
عیب نداره تم رو بذار همینجور بمونه
اون مراحل رو که بهت گفتم انجام بده
در ضمن Unlocker یک نرم افزار ساده و بسیار کاربردی برای فایل هایی که به هر دلیلی پاک نمیشن :
با این نرم افزار یک منو به کلیک راست اضافه میشه به نام Unlocker .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3967503&postcount=2
روی فایل Shell کلیک راست کن و Unlocker رو انتخاب کن و از پنجره ی باز شده در لیست کوچکش گزینه ی Delete یا Remove رو انتخاب کن , پنجره رو OK کن و فایل رو جایگزین کن.
*** مشکل با اجرای فایل Explorer ****
برای این سوال یه تاپیک جدا زدم ولی به نتیجه نرسیدم! اینجا یاز میپرسم!
یه سوال مهم دارم که شاید واسه کسای دیگه هم پیش اومده باشه! مشکلی هست که بعضی از ویروس ها یا تروجن ها به وجود میارن!
مشکل اینه که وقتی ویندوز بالا میاد بعد از صفحه Welcome وقتی باید آیکون های ویندوز و Taskbar نمایش داده بشن این اتفاق نمی افته! یعنی بعد از Welcome یه صفحه خالی میاد که فقط عکس Background هستش! به اصطلاح فایل Explorer به خوبی لود نمیشه ...
و باید این موقع Alt+Ctrl+Delet رو بزنم و داخل Task Manager فایل explorer.exe رو که 5-6 kb داره End Task کنم و دوباره New task و Explorer .... تا آیکون ها بیاد !
در ضمن ویندوز هیج مشکل دیگه ای نداره و بعد از نصب ویندوز مشکل حل میشه ولی دوباره برنامه هارو که نصب میکنم انگار یه برنامه خاص باعث به وجود اومدن این مشکل میشه و با برنامه های Start Up ویندوز تداخل پیدا میکنه!
ضمن اینکه همه درایو هارو search کردم هیچ فایل اضافی به نام Explorer وجود نداره و فقط همون فایل Explorer داخل فلدر Windows هستش!
دوستان اگه کسی برنامه یا ترفندی تو رجیستری یا راه دیگه ای پیشنهاد داره ممنون میشم بگه!