برنامه های جاوا توی گوشی من کند اجرا میشن.توی فون مموری باز وضعش بهتره ولی در کل کنده.مشکل کجاست
Printable View
برنامه های جاوا توی گوشی من کند اجرا میشن.توی فون مموری باز وضعش بهتره ولی در کل کنده.مشکل کجاست
فک کنم واسه همه اینجوری باشه ماله منم همینطوریه!نقل قول:
سلام من یه گوشی n95 8 gb دارم 3 ماه پیش خریدم حالا هم میخوام بفروشمش چقدر میخرن؟ در ضمن من lifetime گوشی رو صفر کردم می تونم به قیمت نو بفروشمش؟ ایا فروشنده شکش نمی بره.........اگه میشه جواب منو زودتر بدید در ضمن گوشیمم ایدیت ورژن 30 هستش و هیچ مشکلی نداره و سالمه
سلام من یه گوشی n95 8 gb دارم 3 ماه پیش خریدم حالا میخوام بفروشمش به نظر شما چقدر میخرن؟ در ضمن من life time گوشی رو صفر کردم ایا میتونم به قیمت نو بفروشم یعنی فروشنده شکی نمی بره که دسته دومه؟ گوشیمم ابدیت جدیده ورژن 30 هستش و سالمم هست
من که بعد از کلی فکر کردن و درگیری با خودم بالاخره گوشیم رو با I8510 تعویض کردم ....
.
به خدا الانم میگم این گوشی یکی از بهترین گوشیهای بازار بوده و هست و تا لحظه فروش هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم ولی آدم اگه بهترین ماشین رو هم داشته باشه بعد از یکسال باید بفروشه و تبدیل به احسن کنه ..
.
در مورد سوال شما هم دوست من دور از جون فروشنده که خر نیست ... شما اگه لایف تایمر رو هم صفر کنی اتفاقاً بیشتر شک میکنه میگه یه ایرادی داشته که طرف اینجوریش کرده .... به نظر من نه نکن ...مگه چقدر باهاش صحبت کردی ..؟ 500 ساعت بیشتر شده ..؟
سامان جان از I8510 راضی هستی؟
16 گيگ رو گرفتي 8 گيگ؟ اي ببا تو هم كي نوكيا رو ول كردي... راستي اينم مثل ان95 هشت گيگ كاور نداره؟ و فلاششم زنون نيس اينا ايرادات عمدشه گرچه عدم ويرايش فايلهاي آفريش و ابعاد بزرگ گوشي و .. ميشه بهش اضافه كرد
تو كاور شك كردم والا تو يه عكسي ديدم انگاري داره
اشتباه شد.
پاک شود لطفا
من دو روز پیش گوشیم رو فرمت کردم و شروع به نصب و ...
حالا از امروز گوشیم مثل خیلی های دیگه که قبلا میگفتن وقتی ریستارت میکنم اول شروع به اینستال کردن و اینا میکنه! چیزی رو هم پاک نکردم آخه! و تو فایل منیجر هم برنامه ای که نصب نشده باشه رو نشون نمیده. یادم هست باید یک چیزایی رو از تو فولدر پرایوت مموری پاک میکردم. البته دقیق نمیدونم چی رو. اگه میشه کمک کنید
مرسی
با سلام...نقل قول:
کلیه محتویات فولدر 10202dce رو پاک کن...مثل شیر پاکش کن!نترس اتفاقی نمیافته...
فعلاً آره ... چون بعد از خرید آپدیتش کردم ... بیشتر برنامه N95 8gb هم که بهش میخوره ...نقل قول:
.
ولی جداً دوربین بهتری داره .. عکسای زنده و شفافی میگیره ...
الانم که قیمتش خیلی اومده پائین ... فکر کنم قیمتش 380 شده ...
سلام
من یکی از دوستام n95 8gig داره . وقتی میخواد به pc وصل کنه "data transfer" یه error میده که فکر کنم معنیش میشه یه برنامه در حال استفاده کردن از مموریه (چون خودم ندیدمش انگلیسیشو نمیدونم دقیقا چیه) ، اجازه نمیده memory رو pc باز بشه . ولی هیچ برنامه ای رو گوشی ش نیست ! همه برنامه ها رو هم میبنده ولی بازم نمیشه .
اگه کسی میدونه مشکل از کجاس ممنون میشم راهنماییم کنه .
گوشی رو خاموش روشن کرده؟؟؟این مارو یک بار بکن...نقل قول:
اگه نشد از داخل به هم ریخته...یعنی باید از داخل منو بری تو connectivity بعد قسمت USB از اونجا بزار رو گزینه ی data transfer...
حتما درست میشه...امیدوارم...
9کرممم...
نقل قول:
خاموش و روشن کرده .
این کاری هم که شما گفتین هم نشد !
ارورش اینه : unable to active data transfer mode , mass memory is used by another application
به نظر شما مشکل نرم افزاریه ؟ با reset factory درست نمیشه ؟
احتمالا یک برنامه قبلا داشته بعد پاک کرده و اثراتش مثل فایل استارت اپ برنامه هنوز رو گوشی مونده.اگر برات ممکنه .jbak task رو نصب کن وبررسی کن ببین چه برنامه هایی در حال اجرا وپردازش هستن.در ضمن این نکته رو در نظر داشته باش که بعضی برنامه های خود گوشی مثل گالری با دکمه exit داخل برنامه بسته نمیشن وفقط ظاهرن بسته میشن در حالی که هنوز تو حافظه مقیم هستند.اگر دیگه نشد با #7370# * فرمت کن.نقل قول:
ببین اس ام اس هاش کجا میره؟نقل قول:
روی phone memory یا mass memory?
بذاریش روی فون مموری فکر کنم درست بشه!:20:
بچه ها من حواسم نبود با همین پروداکت کذ گوشی اپدیتش کردم که فارسی یا حتی عربی نداره!!
لطفا یه پروداکت کد بدین که فارسی یا عربی داشته باشه!
0553640 ........نقل قول:
سامان جان لطفا به سوالي كه تو نامه هاي خصوصي برات ارسال كردم جواب بده. همينجا هم اين سوال رو مطرح مي كنم
نرم افزاري به نام XPLore هستش كه تو گوشي هاي سيمبيان مي شه فايلهاي سيستم و آهنگ ها و.. خود نوكيا رو كپي كرد الان ميخوامن بدونم نسخه اي از اين نزم افزار براي گوشي هاي جاوا هم وجود داره ؟
براي تغيير پروداكت كد وقتي گوشي رو با usb وصل ميكنم بايد رو چه حالتي بذارمش؟
data transfer يا pc suite يا....
روي pc suite كه گذاشتم nss نشناختش...!
همون حالت pc suit باید بذاری!نقل قول:
روي pc suite ميذارم اما وقتي تو nss دكمه read رو ميزنم error ميده!
یکم باید صبر کنی تا بشناستش!نقل قول:
یه دونه برنامه به اسم moby explorer هست برای جاوا ها
از چه ورژن NSS استفاده می کنی؟نقل قول:
ورژن جدید رو هم یه تست بزن:
ورژن قبلی ان97 رو نمی شناخت ولی با این کارم راه افتاد:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3995398&postcount=67
اقا دستت درد نكنه!نقل قول:
با اين ورزن nss درست شد كارم!
فقط حالا يه مشكل ديگه!:31::31:
مگه نميشه حتي اگرم ورزن جديد براي گوشي موجود نباشه ما بتونيم دوباره با همون ورزني كه روي گوشي هست اپديت كنيمش؟
انگار براي 95 نميشه!
خدمت شما یکی از دوستامn95 8gbداره گوشی منم n96هردومون هم مودم وایرلس داریم حالا ما میتونیم ازاین طریق با گوشیهامون تماس تصویری داشته باشیم اگه میشه نرم افزار خاصی لازمه
چرا میشه....فایلهای آپدیت رو سوا دانلود کن و تو مسیری که NSU دانلود می کنه قرار بده و شروع به آپدیت کن و Reinstall رو بزن.نقل قول:
لطف مي كني آدرسشو بگي دانلود كنيم؟ من اين برنامه رو واسه سيمبيان دارم ولي واسه جاوا لازمش دارمنقل قول:
این اسلاید مال من لق میزنه! دیگه رفته رو اعصاب! نمیذاره از گوشی لذت ببریم...!دی:
ببرم این مغازه ها میتونن[ یعنی امکانش هست] که سفتش کنن ؟؟ گوشی خراب نشه؟
بهتره نبری! یک روشی بود قبلا بچه ها همین جا گفته بودن.
مال منم یواش یواش شروع به لق زدن داره میکنه! تازه از اول هم خریدم بلنگوی مکالمش گاهی صدای خر خر ضعیفی داشت! دیگه خیلی زور داره آدم گوشی نو رو ببره بده باز کنن!
اره! زور كه خيلي داره!!!:46::31:نقل قول:
روش رو اگه پيدا كردي به منم بگو..اخه گشتن 300صفحه هم خيلي زور داره...:31::31:
برای لقی که کاری نداره که درست کنید...کافی باز کنید و با چسب برق یه لایه بزارید اونجایی که اسلاید داخل گوشی بسته میشه(طرفی که شما نمی بینید)حتی بالای اسلاید هم نباید چسب بخوره...جای پیچ هارو هم که وصل میشه رو هم باید سوراخ بکنید...باید خیلی تمیز این کار رو انجام بدید.
بعد محکم ببندینش!
!!!:18::18:نقل قول:
من طاقت اينكارا رو ندارم..:31:
گذشته از اين پروداكت كدهاي 8 گيگ كه version 31.2.008 براشون اومده رو دارين؟
من با پروداكت كد خود گوشي به 31.2.008 اپديت كردم و بعد متوجه شدم كه فارسي نداره.حالا كه پروداكت كدو عوض كردم و ميخوام اپديت كنم ميگه كه گوشي شما اخرين اپديتو داره و اپديت نميكنه...:41:
ورژن 31.2.008 جدیده؟؟؟؟نقل قول:
آخرین ورژن 31.0.015 هست ....پروداکت کد فارسی هم 0550803 هست...
واالله من با پروداکت کد خود گوشیم که از اول بود وقتی اپدیتش کردم از ورزن 20 به 31.2.008 اپدیت شد...
ولی انگار فقط برای پروداکت کد من این ورزن اومده...
دوستان دو تا سوال
آخرین قیمت این مدل الان توی بازار چنده ؟
در حال حاضر اصل فنلاندش گیر میاد ؟
با تشکر
پروداکت کد گوشیت چنده؟ RM-320 هست گوشیت دیگه نه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان دو تا سوال
آخرین قیمت این مدل الان توی بازار چنده ؟
در حال حاضر اصل فنلاندش گیر میاد ؟
با تشکر
اصل فنلاندش که نو گیر نمیاد ... اصلا نیست ...
برای قیمت هم به تاپیک قیمت ها مراجعه کنی زود تر جوابتو میدن ...
کاری نداره باز کن...قاب پشتی گوشی رو به راحتی از بالا باز کن.نقل قول:
بعد یکی از اسلایدها رو با پیچ گوشتی باز کن چسب کاریش کن بعد ببند...
باید از این پیچ گوشیتی مخصوصا داشته باشی
بعدش گوشی لقیش درست میشه! خیلی حال میده D:
RM گوشیت چنده؟از این کره ییاشه؟
آخرین ورژن همین31.0.015 هست.