من تو مرحله 3 اونجایی که اون یارو با اره برقی میاد گیر کردم چطوری باید این یار رو بکشم هرکاری کردم نشد که نشد !!!!!!!!!!
Printable View
من تو مرحله 3 اونجایی که اون یارو با اره برقی میاد گیر کردم چطوری باید این یار رو بکشم هرکاری کردم نشد که نشد !!!!!!!!!!
چطور میشه بعد از تموم کردن بازی از تیر بینهایت استفاده کرد
من اونجا که میخواد وارد بازی بشه برای infinite ammo گزینه yes رو انتخاب میکنم ولی بازم تموم میشه
دوسان یک سوال داشتم چطور می تونم به دختره دستور بده که چی دستش بگیره؟؟(اصل می شه؟) یا دلخواست خودش هرچی خواست بر می داره؟
چطوری اون ردیاب را از سینه jill در بیارم من با گیم پد بازی میکنم هرچی دکمه a را تند تند میزنم نمیشه
بله خودش هر چیزی بخواد بر میدارهنقل قول:
نمیشه دستور داد چه اصلحه ای رو برداره
اگر در مراحل قبلیش شات گان رو بگیری(تویه اتاقه) راحت میکشیشنقل قول:
جواب اینو کسی نمیدونه؟!نقل قول:
چطور میشه بعد از تموم کردن بازی از تیر بینهایت استفاده کرد
من اونجا که میخواد وارد بازی بشه برای infinite ammo گزینه yes رو انتخاب میکنم ولی بازم تموم میشه
در صفحات پیش توضیح داده شدهنقل قول:
سرچ کنید
بهترین کار اینه که شما برید پشت جیل و دکمه ای رو که میده, بزنید بعد شما جیل رو نگه میدارید و "شوا" یک تیر به اون شی میزنه و بعد, جیل رو پرت میکنه و شما باید برید پیش جیل و دکمه مربوطه رو پشت سرهم و با سرعت, بزنید (چند بار که این کار رو انجام بدید, اون شی رو برمیداره)نقل قول:
آقا یکی بگه بقیه شخصیت های بازی رو چطوری میشه ظاهر کرد ؟؟؟
فقط جهت مطمئن شدن بود...نقل قول:
زبان نصب بازی فکر کنم چینی یا ژاپنی باشه...
همه بازی هایی که عرضه شده زبانشون همینه....دیگه نصبش که کاری نداره
بعد این مدت دیگه باید جای yes یا no رو بلد باشین
آقا من همون اول بازي كه يه عالمه مي ريزن سرت گير كردم
يه يارو گنده هم هست كه چكش گده داره
هيچ راه فراري نيست مي ريزن سر آدم بايد چي كار كرد
همونجا كه زامبيا بيرونن يكي داره واسشون حرف ميزنه يهو از پنجره ما رو مي بينه مي گه بيگيريدشون
نقل قول:
:5:
شاید برگرده به امتیازاتی که در بازی میگیرید یا بازی رو باید چندین بار تا آخر برید تا آزاد
بشن این بازی هم تموم شد وبه تاریخ پیوست اینقدر ما لفتش دادیم با این حال خیلی
زود تموم شد من نمیدونم نمیتونستن چند تا معمای خفن بذارن یک کم بهشون ور بریم
منو باش:27: معما چیه تا یک جایی گیر میکنیم سریع کمک میخواهیم که فلان جا رو
چه جوری باید رفت ولی من هر جا گیر کردم سعی کردم خودم راه حلشو پیدا کنم
آخه تمام مزه بازی به اینه به هش ور بری نه اینکه توی 3 ساعت تموش کنی در ضمن
دوستان چقدر اون اشیاء مخفی که شش ضلعی بودن پیدا کردن من فقط شش تا پیدا
کردم.
:5:نقل قول:
یک کم لفطش بده تا نیروی کمکی یعنی هلیکوپتره بیاد همه رو میترکونه:7:
شما باید اول تو قسمت پوینت ها ، با مقدار پوینت هایی که بدست آوردی اسلحه هایی که قابل دسترس هستند رو بخری ، بعد اون اسلحه ها تو بازی با این گزینه بی نهایت میشه :11:نقل قول:
این نصبش هم عجب دردسری شده ها این ارور پایینی رو بده باید چی کار کرد؟کرک رو معمولا واسه این ارورها میزارن که کرکش رو هم کپی کردم اما باز هم این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه رفیق این ارور مال کرک نمیتونه باشه فک کنم نسخه بازی شما ایراد
داشته باشه....همین ارور رو موقعی به من داد که من بعد اتمام بازی مجبور شدم ویندوز عوض کنم
وقتی عوض کردم رفتم پوشه بازی اجرا کنم این ارور را داد ...
:5:نقل قول:
دوست عزیز شما نرم افزار windows live رو که برای سیو بازی هستش رو نصب کردید یا نه
نه چنین چیزی رو پیدا نکردم...از کجا باید پیدا کرد؟نقل قول:
دوست عزیز شما نرم افزار windows live رو که برای سیو بازی هستش رو نصب کردید یا نه
سلام
من برای بار دوم بازی رو تموم کردم. واقعا جذابه. حالا دیگه rocket launcher هم با تیر بینهایت باز شده . و از حالا به بعد بازی کردن کلی حال میده.
معمولا داخل خود بازی وجود داره ....یه دوری توش بزن..نقل قول:
نه چنین چیزی رو پیدا نکردم...از کجا باید پیدا کرد؟
سلام.
مرحله آخر بازی رو چیکار باید کرد؟
آلبرت تیرها رو جاخالی میده و آرپیجی هم با دستاش میگیره .
اون سرنگی که داریم رو باید چجوری بهش زد؟
وقتی که نزدیکش میشم میزنه و وقتی هم که آرپیجی رو گرفته نزدیکش میشم هیچ دکمه ای هم نشون نمیده.
بعد از اینکه گلوله Rocket Launcher رو میگیره با یه اسلحه دیگه به گلوله شلیک کن تا توی دستاش منفجر بشه!نقل قول:
آقا ببخشيد اگه توي تايپيك اشتباه نوشتم يا سرچ نكردم چون اين اولين پستمه و زياد وارد نيستم
من دنبال يه ترينر واسه اين بازي ميگردم كه از بازي نپره بيرون . بازي من هولوگرام شده و دو دي وي دييه كه كار تكينه
ما رو به جاي ديگه ارجاع نديد دمتون گرم
اقا این واسه دوستانی که زیاد متوجه حرفهای توی بازی نشدن....
فکر کنم واسه خیلیام جالب باشه....
در مورد وسکر هست...اینا رو اسپنسر بهش میگه...همونجا که کشته میشه...
کل حرف های اون تیکه رو میذارم. ماجرا از این قراره که اسپنسر با ویروس مادر موفق میشه نوعی Creation به اسم Wesker Childern بسازه که ظاهری انسان گونه را حفظ کنند. از بین همه ی این ساخته ها فقط وسکر زنده میمونه. اسپنسر میگه که نمیخواستم با این کارها خدا بشم اما همه ی اینها به حادثه ی RacoonCity از بین رفت.در ادامه میگه که هنوز ساختار تو تونسته با اون کنار بیاد.در آخر میگه این واسه من تحمل ناپذیر هست کسی که هدف خدا بودن داشته حالا جلوی مرگ ایستاده. بعد این جمله وسکر با جمله مشهور خودش یعنی The Right To Be a Gof ... That Right Is Now Mine کارش رو تموم میکنه.
تو. اين بازي جعبه را نميشه بزرگتر كرد ؟
در مورد لباس من 3 تا خريده ام
يكي واسه خودم و يكي واسه دختره سلكت كردم
حالا يكي هم اضافي دارم اينو نميشه استفاده كرد ؟
بايد بفروشم ؟ چيكارش كنمن
راستي قسمت خريد و فروش موقع فروختن چيزي خيلي نا انسافي ميكنه
چون در اويل 4 تقريبا نصف ميخريد
اينجا .2 دو دهم قيمت ميخره
بچه ها چرا این بازی هم دو دیسکه ئ هم 3 دیسکه تو بازار موجوده؟؟ یعنی 2دیسکه ها چیزی کم دارن؟ فرقشون چیه؟
سلام دوستان
من در آخرين سكانس بازي گير كردم
اون قسمت نارنجي رنگ كه مياد روي سينه وسكر رو ميزنم
بعد ميره پشتش
بعد ميام پشتشو ميزنم
بعد با دستاش يه گرداب درست ميكنه
نزديك 7 ، 8 باري اينكارو كردم، ولي اون همش ميخنده :27:
شنيده بودم كه اين طوري ميميره
حالا بايد دقيقا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:
منم همین مشکل رو دارم؟!؟!؟!نقل قول:
سلام دوستان
من در آخرين سكانس بازي گير كردم
اون قسمت نارنجي رنگ كه مياد روي سينه وسكر رو ميزنم
بعد ميره پشتش
بعد ميام پشتشو ميزنم
بعد با دستاش يه گرداب درست ميكنه
نزديك 7 ، 8 باري اينكارو كردم، ولي اون همش ميخنده :27:
شنيده بودم كه اين طوري ميميره
حالا بايد دقيقا چيكار كنم؟
تا حالا هم چند بار دوستان توضیح دادن ولی ما که نتونستیم با روش اونا دخل وسکر لعنتی رو در بیاریم!
خواهشا یه کمک اساسی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهمترین کمک اساسی این خواهد بود که یک rpg بخرید و بزنید به سینش ...نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم؟!؟!؟!
تا حالا هم چند بار دوستان توضیح دادن ولی ما که نتونستیم با روش اونا دخل وسکر لعنتی رو در بیاریم!
خواهشا یه کمک اساسی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه کار تمومه ...
سلامنقل قول:
بفرما دوست من . ولی برای استفاده نیاز به آخرین ورژن برنامه gfwlive دارید. البته لینک اون رو هم دوستان در چند صفحه قبل گذاشتن.
کد:http://rapidshare.com/files/287068025/Resident_Evil_5_V1.0_DX9_DX10_Plus_6_Trainer_By_KelSat.rar.html
يعني فقط با يه راكت RPG كارش تموم ميشهنقل قول:
فقط با يك شليك؟
چون ما هر چي تير داشتيم روش امتحان كرديم
الي RPG
كه اونم طبق صحبت شما امتحان ميكنيم :31: :31: :31:
دقیقا به پستش بزن که بمیره. به جلوی سینش میزنی ممکنه به هدف نخوره.نقل قول:
باشه همشهرينقل قول:
دقيقا يه تير RPG نثار اون قسمت نارنجي رنگ پشتش ميكنم
اميدوارم كه به درك واصل بشه :27:
دستت درد نكنه اما هر چي گشتم اون برنامه رو پيدا نكردمنقل قول:
اون برنامه رو بايد چكار كنم؟
آيا واقعا كار ميكنه چون اين ترينر هاي قبل چشم من رو ترسوندن:41:
دوستان کسی جواب نمیده؟!نقل قول:
بیشتر به خاطر windows live هستش این برنامه جدید این امکان رو از دادن سیونقل قول:
دوستان کسی جواب نمیده؟!
به یکدیگر منع میکنه ...به نظر من شاید این برنامه در system 32 کامپیوتر قرار میگیره
واسه همین سیو هر بازی مختص اون سیستم میشه..
که خیلی بد هستش.
دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتند بخاطر Windowx Xlive هست ، اما راه داره که 100% تضمین نمی کنم چون هنوز تست نکردم خودم ، و.لی تو یه نت دیدم نوشته بود :نقل قول:
از فولدر زیر پشتیبان بگیرید :
C:\Documents and Settings\Redfild\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
که در اینجا Redfild نام کاربری ویندوز Xp هست .
ایضا از این پوشه هم پشتیبان تهیه کنید :
C:\Documents and Settings\Redfild\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5
و وقتی اونرو از سیستمی به سیستم دیگه انتقال میدید ، همین فولدر هارو پس از نصب جایگزین کنید .
و اگر جواب نداد مراحل زیر رو طی کنید :
به همون نام قبلی که Save کرده بودید و با همون خصوصیات تو Xlive بازی پروفایل ایجاد کنید و یک مرحله بازی رو طی کنید و بعد دوباره مراحل بالا رو طی کنید .
همونطور که گفتم و باز هم میگم من تست نکردم ولی قاعدتا باید جواب بده . نتیجه رو هم اگه اعلام کنید تا بقیه دوستان بدونند که خیلی عالی میشه :11:
یک چیزی که تو بازی اذیت میکنه موقعیت دوربین هست ! کنترل و نشونه گیری رو سخت کرده .....
شما یه کاری کن حساسیت ماوس رو کم کن شاید بهتر بشه...نقل قول:
یک چیزی که تو بازی اذیت میکنه موقعیت دوربین هست ! کنترل و نشونه گیری رو سخت کرده .....
بچه ها سیو کامل اویل 5 رو دارین؟
این سیو خودمه شاید به دردت بخوره.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/287283801/savedata.bin.html