بیوگرافی :
نام خانوادگی: طالب لو
نام :وحید
نام پدر: حسین
شماره شناسنامه:5923
تعداد خواهر و برادر: یک خواهر
محل تولد: تهران
تاریخ تولد: 1361/3/5
وضعیت تاهل: مجرد
از جوانان با استقلال بوده..
بیوگرافی :
نام خانوادگی: طالب لو
نام :وحید
نام پدر: حسین
شماره شناسنامه:5923
تعداد خواهر و برادر: یک خواهر
محل تولد: تهران
تاریخ تولد: 1361/3/5
وضعیت تاهل: مجرد
از جوانان با استقلال بوده..
در ادامه توضیحات عماد...
وضعیت: در حال حاضر به خاطر حق خوری دور از تیم ملی!
در ادامه توضیحات علیرضا...
البته به تازگی به اردوی تیم ملی دعوت شده که تو دوتا بازی که برای تیم ملی تو بازیای غرب آسیا کرده، گل نخورده..
در ادامه ی توضیحات عماد ....
عوضش اشکان نامداری یه گل ضایع خورد.:blink:
در ادامه ی توضیحات خودم...
البته تقصیر اشکان نبود.:19:
بابا دیشب یه گل خورد.نقل قول:
دِ، نشد دیگه.. اون گل رو میرزاپور خورد، مصدوم شد، به جاش وحید اومد تو زمین. تیم ملی دیگه گل نخورد..نقل قول:
3 - 1 بود که وحید اومد تو.. بازی 6 - 1 تموم شد..
تا الآن 20 نفر تو مسابقه پیش بینی شرکت کردن که لیست شرکت کننده ها و پیش بینی هاشون رو میتونید تو پست 3371 ببینید..
برای شرکت تو مسابقه پیش بینی هم میتونید همینجا، تو.همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2801131&postcount=3371
برای مطالعه ی قوانین پیش بینی، پست 2681 رو ببینید..
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
نکته : به علت نبودن علیرضا و مسعود، خودم وظایفی رو که تو قوانین مشخص شده رو انجام میدم..
اگه کسی میتونه جای علیرضا و مسعود تا زمانی که برگردن، کمکم کنه بگه..
خوب من از نیمه دوم دیدیم.:31:نقل قول:
منم حوصلم سر رفته بود، بازی رو نگاه میکردم.. از دقیقه 30 به بعد دیدم..
اگه بازی های مهمی بود، حتماً از اولش نگاه میکردم.. اما مسابقات غرب آسیا که عربستان، حتی به عنوان بازی تدارکاتی هم بهش نگاه نمی کنه، میتونه چقدر مهم باشه ؟
قطبی گفت بهتره قبلش جلسات هماهنگی بزاره.ولی جدا یه سری حرفای قلعه نوعی بی معنی هستش.نقل قول:
خودش بازی دور برگشت با کره جنوبی که کره تیم امیدشو آورده بود تیم اصلی رو جلوشون گذاشت و وقتی 2-0 بردن خیلیم خوشحال شده بود که کره رو بردن.حالا نباید گیر بده چرا با تیم اصلی داریم مقابل اینا بازی میکنیم.یه کسی باید این حرفو بزنه که خودش قبلا این کارارو نکرده باشه.برای بازی مقابل سوریه و کره جنوبی یک ماه شروع لیگ رو عقب انداخت.مقابل همه تیما تیم اصلیشو میفرستاد جلو.قسمتی از انتقاداش منطقی نیست.
به قولی اگرم کاراش همه درست بود چرا تیم ملی نتونست نتیجه بگیره و ضعیف ترین بازیا رو انجام داد؟
قانون مربوط به 3 بازیکن مال خیلی وقت پیشه و اختصاص به زمان دایی نداره و هر 3تا بازیکن سپاهان هم مورد نیاز هستن ولی برای سایپا فکر کنم میخواد وقت بده به لیت بارسکی تا هماهنگ بشه با تیم هر چند بازم اون ملی پوشاشو نداره و نمیتونه زیاد موثر بشه.نقل قول:
پیش بینی من راجع به هفته سوم:سپاهان 1-1استقلال
خب فکر نمیکنی باید یه فرقی بین جام ملتهای آسیا با مسابقات غیررسمی غرب آسیاباشه :10:نقل قول:
بعدش شما فکر میکنید کارش درسته که داره اینکارارامیکنه :41:
همه ی بازیکن اصلی ها رو دعوت نکرده.نقل قول:
به دنبال رفتار امروز بياتينيا با "فتحالله زاده"؛ باشگاه استقلال اعلام كرد: بياتينيا طلبش را از طريق مراجع قانوني پيگيري كند
محمد نوريفر مديرروابط عمومي باشگاه استقلال با اعلام اين مطلب گفت: محسن بياتينيا سال گذشته قرارداد دوسالهاي را با مسوولان باشگاه استقلال تهران به ثبت رساند اما در اوايل ليگ رباط صليبي پاره كرد و عملا رقابتهاي فصل پيش را از دست داد. او امسال قصد حضور در تيم صباباتري را داشت و براي منظور از مديريت باشگاه استقلال درخواست رضايتنامه كرد.
وي افزود: پس از موافقت فتحا...زاده براي رفتن بياتينيا، باشگاه استقلال به خاطر مصدوميت از ناحيه رباط صليبي، به اين بازيكن لطف كرد و هيچ مبلغي را از رقم قراردادش بابت دادن رضايتنامه كم نكرد و طي يك فقره چك به تاريخ چند روز پيش، تمامي مطالبات اين بازيكن را پرداخت كرد. متاسفانه باشگاه استقلال به دليل مشكلات مالي در روزهاي گذشته موفق به نقد كردن چك فوق نشد اما مسوولان مربوطه همواره در تلاش بودند تا در كوتاهترين زمان پول اين چك را به بياتينيا پرداخت كنند؛ اما اين بازيكن صبح امروز (سهشنبه) با حضور در باشگاه استقلال رفتار ناشايستي از خود نشان داد و با الفاظ نادرست از مديرعامل باشگاه ادعاي طلب خود را داشت.
نوري گفت: از اين رو مسوولان باشگاه استقلال احساس كردند بياتينيا پاسخ مناسبي نسبت به رفتار محبتآميز باشگاه استقلال در صدور رضايتنامه وي نشان نداد و ميبايست از اين پس گرفتن طلبش از اين باشگاه را از طريق مراجع قانوني و كميته انضباطي فدراسيون فوتبال پيگيري كند.
در گفت و گو با فارس
طالب لو: نامداري در دريافت گل مقصر نبود
خبرگزاري فارس: دوازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اشكان نامداري تقصيري در دريافت گل از پگاه گيلان نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وحيد طالب لو در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي روز گذشته تيم ملي اظهار داشت: دوست نداشتم جاي ميرزاپور به ميدان بروم و دوست داشتم وي تا پايان بازي درون دروازه قرار مي گرفت.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا از اول درون دروازه قرار نگرفته بود، عنوان كرد: در تمرينات عملكرد خوبي داشتم؛ اما اين نظر سرمربي تيم ملي بود كه از ابتدا به ميدان نروم.
اين دروازه بان در مورد پيروزي مقابل تيم دوم قطر گفت: تيم ما هم به نسبت قطر جوان بود. با 26 سال سن از بزرگ هاي تيم بودم. تيم ملي با شايستگي مقابل قطر به پيروزي رسيد.
دروازه بان تيم استقلال تهران در مورد شكست آبي پوشان مقابل پگاه گيلان در غياب خود گفت: صحنه هايي از بازي را تماشا كردم. به نظر من نامداري روي آن گل مقصر نبود. در اين بازي نبودم؛ اما در شكست خود را مقصر مي دانم، البته اين تيم روز به روز بهتر مي شود.
انتهاي پيام/
حاج رضايي در گفت و گو با فارس:
ادبيات رسانهاي دايي و قلعهنويي مناسب نيست
خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال گفت: ادبيات رسانه اي مربيان سابق و فعلي تيم ملي با يكديگر مناسب نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امير حاج رضايي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره تقابل آشكار علي دايي و امير قلعه نويي با يكديگر اظهار داشت: درست نيست كه مربيان ما با يكديگر اين چنين رودررو و باز مقابله كنند.
وي افزود:در تمام دنيا مربياني هستند كه با يكديگر مشكل دارند؛ اما هرگز به يكديگر بي احترامي نمي كنند. به عنوان مثال آرسن ونگر هميشه اعلام كرده است كه علاقه اي به فرگوسن ندارد؛ اما نمي تواند به او احترام نگذارد. همه مربيان در حال آموختن از هم هستند.
اين كارشناس ادامه داد: اين مشكل يك معضل فرهنگي است كه متاسفانه بعضي از روزنامه ها هم به آن دامن مي زنند و از اين گونه درگيري ها استقبال مي كنند. به هر حال اين گونه تقابل ها پسنديده نيست.
حاج رضايي در مورد تشكيل اردوي تيم ملي در حين برگزاري ليگ و گلايه قلعه نويي از همين موضوع عنوان كرد: در جلسه سازمان ليگ از عزيز محمدي خواهش كردم تحت هيچ شرايطي نگذارند ژمسابقات ليگ تعطيل شود. ليگ پويا توليدي خوبي هم دارد؛ اما متاسفانه عدم برنامه ريزي مناسب باعث شد اين مشكلات به وجود آيد و 2 مربي خوب ما اين گونه مقابل هم قرار گيرند.
وي اضافه كرد: بي شك تيم ملي هميشه در اولويت قرار دارد؛ اما با يك برنامه ريزي صحيح مي توان بين ليگ و اردوهاي تيم ملي تنشي ايجاد نكرد. به نظر من هر 2 مربي در اين جريان حق دارند؛ اما ادبيات رسانه اي آنها مناسب نيست.
انتهاي پيام/
در تمرين امروز استقلال تهران رخ داد
مصدوميت تقي پور و حضور سر زده اميدوار رضايي
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره استقلال تهران به صورت سر زده در تمرين عصر امروز اين تيم حاضر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 18 در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي آغاز شد.
اميدوار رضايي عضو هيئت مديره باشگاه استقلال به صورت سر زده در تمرين حاضر شد و دقايقي با امير قلعه نويي صحبت كرد.
مجتي جباري با 15 دقيقه تاخير در تمرين حاضر شد و سرمربي تيم استقلال در اين مورد از اين بازيكن توضيح خواست.
ابراهيم تقي پور به دليل مصدوميت جدا از سايرين و زير نظر پزشك تيم تمرين كرد.
"موسورو" مهاجم 24 ساله برزيلي 2 روز است همراه تيم تمرين مي كند.
استقلال در هفته دوم ليگ برتر برابر پگاه گيلان با نتيجه يك صفر شكست خورد.
انتهاي پيام/
من چقدر از این ترکی بدم میاد.
با اعلام داوران هفته سوم ليگ برتر
تركي ديدار تيمهاي استقلال و سپاهان را قضاوت مي كند
خبرگزاري فارس: اسامي داوران هفته سوم ليگ برتر از سوي سازمان ليگ اعلام شد كه تركي حساسترين ديدار هفته را قضاوت ميكند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، سازمان ليگ برتر اسامي داوران هفته سوم هشتمين دوره ليگ برتر (فصل 88-87) جام خليج فارس را به شرح زير اعلام كرد.
يكشنبه :27/5/87
ملوان انزلي- پيروزي تهران* ساعت 17 تختي-انزلي
داور: محسن قهرماني- محسن فريماني-مسعود فرح نيا-حسين نيكوزاده
سايپا تهران-پيكان* ساعت 17:30انقلاب-كرج
داور: يدا.. جهانبازي-حسن نوشه ور-مرتضي كريمي-سعيد فتاحي
پاس همدان-ابومسلم خراسان ساعت:17:30 قدس-همدان
داور: سعيد مظفري زاده-صادق نوري-رحيم شاهين- مرداس جابري
پيام خراسان-فولاد خوزستان ساعت17:30 * ثامن الائمه-مشهد
داور: خداداد افشاريان-بابك داوري-محمد رضا منصوري-محمد حسين اسدي
ذوب آهن اصفهان-پگاه گيلان ساعت 17:30 ذوب آهن –فولاد شهر
داور: جمشيد دانش مهر-مجيد ويشگاهي-محبت علي رضايي تبار-آرش خرميان
مقاومت سپاسي-مس كرمان ساعت 17:30 حافظيه-شيراز
داور: تورج حق وردي-داوود رفعتي-حسين خانبان-جمشيد محمدي
صبا باطري قم-برق شيراز ساعت 17:30 يادگار امام-قم
داور: هدايت ممبيني-عليرضا كهوري-بهروز برون-عليرضا شيخي
استقلال اهواز-را آهن ساعت 19:15 تختي-اهواز
داور: قاسم واحدي-صفدر احمدي-رسول استادزاده-روح الله ارشادي
استقلال تهران-فولاد مباركه سپاهان ساعت19:15 آزادي-تهران
داور: محسن تركي-جواد تقي پور-رضا سخندان-غلامرضا جباري
انتهاي پيام/
امير قلعه نوعي در ديدار دوستانه استقلال تهران و برق شيراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادت که نرفته از شهریور مسابقات انتخابی جام جهانی شروع میشه.با توجه به اینکه همه بازیهای تدارکاتی تیم ملی کنسل شد این 2-3تا بازی میتونه تنها محلی باشه که بازیکنا کمی با هم هماهنگ تر باشن.نقل قول:
خب فکر نمیکنی باید یه فرقی بین جام ملتهای آسیا با مسابقات غیررسمی غرب آسیاباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش شما فکر میکنید کارش درسته که داره اینکارارامیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی میخواد تو این بازیا،بازیکناش هماهنگ بشن مسلما سعی میکنه از اکثرشون استفاده کنهنقل قول:
تازه چرا غلام رضا رضایی دعوت کرده ؟؟؟؟ مگه اون بازیکن اصلیش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها سلام من امروز از وجود این انجمن باخبر شدم ..... امیدوارم منو به عنوان عضوی از خانواده بزرگ طرفدارای استقلال تو p30 بپذیرید
خوش اومدی.:10::46:نقل قول:
خوش اومدی D::8: :10:نقل قول:
البته قلعه نوعی هم یکم تو انتخاب نفراتش اشتباه کرد:46:
این دایی دلشو به بازی با فلسطین و قطر خوش کرده یک حریف تدارکاتی درست و حسابی نداشتیم:41:
اين مهاجم برزيلي تكليفش چيه ؟ قرارداد ميبنده با استقلال يا نه
مرسی حاجی و امیرخان . دمتون گرم خوب علی دایی را ادب کردید . البته دایی ... تر از این حرفهاست
علیرضا (alireza001199) متأسفانه نمیتونه به انجمن دسترسی داشته باشه، خودتون بهتر میدونید چرا..
نمیخواست از پیش بینی عقب بیفته، به من گفت که پیش بینیش رو اعلام کنم..
استقلال 3 - 2 سپاهان
پیش بینیش هم ثبت شد..
علی جان، به تاپیک خودت خوش اومدی..نقل قول:
قلعه نوعی بااشتباهات فصل پیش که برااستقلال پیش اومد ترکیبو چیده اگرناصرحجازی به ترکیب سال قبل یعنی دوره صمدمرفاوی هم کاری نداشت الان کلی جلو بودیم :13:نقل قول:
با گذشت زمان، استقلال هم به ترکیب ایده آلش میرسه.. شکست نتنها جزئی از فوتباله، بلکه جزئی از زندگی هم هست..نقل قول:
شکست، نردبان ترقی است..
پس از هر تاریکی،روشنائیست..
چی گفتم :blink:
قلعه نويي در گفت و گو با فارس:
اظهاراتم در مورد دايي به خاطر نگراني از منافع استقلال بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل نگراني از منافع تيم آنگونه در مورد دايي صحبت كردم.
امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تيم استقلال شرايط خوبي دارد و بازيكنان متحد شده اند تا يكشنبه سپاهان را شكست دهند. در تيم ما فقط ابراهيم تقي پور مصدوميت جزيي دارد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در خصوص جدل لفظي با علي دايي و نگراني هوادارن استقلال از اين كه وي به حاشيه برود، گفت: تمام دعواي من بخاطر منافع استقلال است. نگران اين هستم كه تيم در بازي هاي ليگ با كمبود بازيكن مواجه شود و منافع استقلال به خطر افتد.
وي تاكيد كرد: هواداران نگران من نباشند. تمام دغدغه من استقلال و موفقيت اين تيم است.
اگر مي توانستيم به دايي هم اخطار مي داديم
۲۲ مرداد ۱۳۸۷
ایرنا: داغ ترين حاشيه اين روزهاي فوتبال ايران ارسال نامه سازمان ليگ فدراسيون فوتبال به برخي از باشگاه هاست. سازمان ليگ در اين نامه از تعدادي از بازيکنان حاضر در ليگ برتر خواسته است تا هر چه سريعتر وضعيت ظاهري خود را تغيير داده تا از خطر محروميت در امان بمانند.
حجت الاسلام "محمد عليپور" که اين بار به عنوان يکي از اعضاي سازمان ليگ به فدراسيون فوتبال بازگشته است، ارسال اين نامه را در راستاي فرهنگ سازي مي داند و به دليل توجيه بودن باشگاه ها به موارد اين منشور، از آنان انتظار دارد که در اين کار با سازمان ليگ همکاري لازم را داشته باشند.
خبرنگار ايرنا روز سه شنبه در همين رابطه گفت وگويي اختصاصي را با حجت الاسلام عليپور انجام داد و از وي در خصوص کم و کيف اين نامه سووالاتي را مطرح کرد:
س: ايده تدوين منشور اخلاقي بازيکنان ليگ برتر از کجا ظهور کرد؟
ج: با توجه به اينکه فوتباليست ها مورد توجه مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان هستند، احساس کرديم بايد قوانيني وضع کنيم تا بازيکنان الگوهاي شايسته اي براي هواداران خود باشند.
س: چه مسايلي در اين منشور ديده شده است ؟
ج: هر مساله اي که احتمال دارد، براي جامعه بدآموزي داشته باشد در اين منشور پيش بيني شده است.
ما به دنبال اين هستيم تا بازيکنان فوتبال همان طور که حرفه اي پول مي گيرند، به تعهداتي که نسبت به باشگاه ها و همچنين جامعه دارند، پايبند باشند.
س: چرا "اصلاح محاسن" به عنوان يکي از اولويت هاي اصلاح رفتار بازيکنان مدنظر سازمان ليگ قرار گرفته شد؟
ج: ببينيد! بازيکنان ما بايد به اين مساله توجه داشته باشند که برخي از "مد" هايي که براي خود انتخاب مي کنند، ترويج فرهنگ غلط غرب است.
س: اما فرستادن اخطاريه براي چهار بازيکن عجيب است؟
ج: ما با کساني که وضعيت ظاهريشان مغاير با فرهنگ ايراني است، مشکل داريم . بازيکناني که برايشان نامه ارسال کرده ايم، مدهايي براي خود انتخاب کرده اند که تحت هيچ شرايطي با فرهنگ کهن ايراني منطبق نيست.
س: اما بازيکنان زيادي در ليگ برتر به مدهاي خارجي رو آورده اند؟
ج: قبول دارم که فوتباليستهاي ما مدهاي خارجي را دوست دارند.اما ظاهر اين 4 بازيکن نشانگر گروه يا جريان خاصي است که در دنيا مورد قبول هيچ کس نيست، به همين دليل آنها بدون هيچ حرف و حديثي بايد به اصلاح صورت خود بپردازند.
س: گروه يا جريان خاصي؟!
ج: بله، اگر شما مطالعه و تحقيق کنيد ؛ مي بينيد که اين مدها متعلق به دسته هايي است که تحت هيچ شرايطي نبايد در جمهوري اسلامي به آنان بها داده شود.
س: لطفا بيشتر توضيح دهيد؟
ج: يک مثال مي زنم. اگر اميرآبادي در کنار محاسن فعلي خود ؛ سبيل هم بگذارد،از نظر ما هيچ مانعي ندارد.چون سبيل باعث مي شود تا با ديدن ظاهر اين بازيکن؛ کسي به ياد دسته خاصي نيفتد!
س: اما مردم و طرفداران فوتبال با گروه هاي مدنظر شما آشنايي ندارند ؟
ج: همين که ما به عنوان مسوول مي دانيم که ظاهر يکي از بازيکنان به دسته هايي تعلق دارد که مورد قبولمان نيست،کافي است تا با اين نوع آرايش ها مخالفت و برخورد کنيم.
س: همه بازيکنان شامل اين منشور مي شوند؟
ج: صد در صد! وقتي قرار است به فکر اعتلاي فرهنگ و رسوخ نکردن فرهنگ غلط خارجي ها باشيم، تحت هيچ شرايطي نمي توانيم کسي را استثناء بدانيم.
س: اما در عمل اين گونه به نظر نمي رسد!
ج: اطمينان داشته باشيد که اين مسئله براي ما خيلي مهم است و با متخلفان برخورد خواهيم کرد.
س: اما تاکنون علي دايي هيچ اخطاري نگرفته است ؟
ج: وضعيت ظاهري دايي از نظر ما اشکالي ندارد؛ چون نشانگر هيچ گروه خاصي نيست. همانطور که گفتم اگر اميرآبادي سبيل بگذارد،از نظر ما مشکلي نخواهد داشت. در ضمن بازيکنان ديگر نمي توانند خود را با دايي مقايسه کنند.
آنها هر وقت توانستند افتخارات او را داشته باشند، مي توانند خودشان را با سرمربي تيم ملي مقايسه کنند.
س: يعني کسب افتخار توجيه مناسبي براي متماز بودن بازيکنان از نظر قانون است؟!
ج: منظورم اين نبود. دايي در سال 84 از جمله بازيکناني بود که بيشترين تذکر را داشت. باز هم تاکيد مي کنم که محاسن دايي مشکلي ندارد.
س: اما توجيه کردن مردم که کداميک از محاسن خوب است و کدام بد،کار دشواري است!
ج: من هم مي دانم. اما اين دليل نمي شود که به کسي که ايراد ظاهري ندارد، خرده گرفت.
س: پس طبيعي است که به "تفاوت گذاشتن" بين افراد متهم شويد!
ج: به هر حال اين مشکلي است که بازيکنان ما به وجود مي آوردند.البته اگر مي توانستيم به علي دايي هم اخطار مي داديم.
س: اگر مي توانستيد!
ج - بله، مسووليت ما در سازمان ليگ است و نمي توانيم به سرمربي تيم ملي اعتراض کنيم.
س: اما آيا اين نوع اخطار دادن ها عجيب نيست؟
ج: بازيکنان بايد بدانند که وقتي الگوي جوانان مي شوند، بايد بيشتر به رفتارهاي خود توجه نشان دهند تا تاثيرات منفي پوشش و ظاهرشان به جامعه سرايت نکند.
س: اما آنها که تعهدي در اين مورد نداده اند ؟
ج: شما درست مي گوييد. آنها تعهد نداده اند که الگو باشند، اما بايد بدانند که در سال مبالغ هنگفتي را از بيت المال مي گيرند و به همين دليل بايد مسايل اخلاقي و رفتاري را رعايت کنند.
قرار نيست که پول بيت المال را بگيرند و سفيران فرهنگ " نا بجاي خارجي ها" باشند.
س: فکر نمي کنيد، حساسيت هاي سازمان ليگ بيش از حد انتظار است؟
ج: کساني که از بيرون به مسايل نگاه مي کنند، نمي دانند که چه اتفاقاتي در حال وقوع است. فوتبال به خاطر مشکلاتي که در آن ديده مي شود، با خطرات زيادي روبرو است و به همين دليل بايد براي نجات آن راهکارهاي مناسب اتخاذ شود.
س: يعني ظاهر بازيکنان، فوتبال را به خطر مي اندازد؟
ج - بله، شنيده ام که برخي از مسوولان بلند پايه، احساس خوبي نسبت به اين پديده ندارند و به قولي فوتبال از چشمشان افتاده است. اگر اين مساله هر چه سريعتر برطرف نشود؛ ورزش فوتبال بسياري از حاميان خود را از دست خواهد داد.
البته يه ضرب المثل قديمي هست كه ميگه
اگه منم فاميل اصفي بودم كسي جرات نداشت به ريشم گير بده
ممنون bleu2u4u بابت خبری که تو پست 3461 گذاشتی..
واسمون منشور اخلاقی دقیقاً روشن شد که چیه..
اینم صحبت امیرآبادی تو برنامه ی نود. گفتم شاید خیلی از بچه ها ندیده باشن، واسشون گذاشتم..
بی ربط به خبر bleu2u4u نیست.. امیرآبادی تو برنا مه ی نود در مورد اختار کتبی که واسش در مورد ریشش اومده بود تو این کلیپ صحبت میکنه.. فقط ببخشید که 3gp هستش.. فرمت دیگه ای نتونستم پیدا کنم..
کد:http://civil-engineer.persiangig.com/video/Amir%20abadi-rish.3gp
پوستر وحید طالب لو 4 :
حجم فایل : 90.99 کیلو بایتکد:http://i32.tinypic.com/mv1zi8.jpg
ابعاد : 1024px × 791px
پوستر سیاوش اکبرپور 1 :
حجم فایل : 490.18 کیلو بایتکد:http://i19.tinypic.com/6697juc.jpg
ابعاد : 1024px × 768px
عمادخسته نباشی واقعا که جبران کمبودسه نفر محرومو داری انجام میدی البته به همراه محمودوناصر
بابا اینا دیگه کی هستن:18:!!!نقل قول:
میگم شانس آوردی فوتبالیست نیستی والا به عینک دودیت هم گیرمیدند اینا :31:من ازاین آدم خیلی بدم میادهمینی که باش مصاحبه کردند یه زمانی بادوزوکلک (گرفتن ستارهمدانی وهادی طباطبایی به عنوان سرباز!!!!!!!!!!! ازتیم بهمن کرج (دسته دوم بودوصعودکرد) خودشونو تولیگ نگه داشتند (اصلا به همین دلیله که یارگیری نمیکننداول فصل (فجرسپاسیومیگم) . الان هم اومده قانونگذارشده براخودش هم این هم سردار.......:41:نقل قول:
آخه دیگه حرفاش خیلی عجیبه!
می گه اگه سبیل بزاره آدم یاد گروه خاصی نمی افته ولی اگه نزاره آدم یاد گروه خاصی می افته...
نمی دونم والا شاید بیسواده که اینطوری صحبت می کنه!
سلاممممممممممممم دوستان چه خبر..........................