گامی در راه درس خواندن اجباری دانشجو.:31:نقل قول:
البته به خود دانشجو مربوطه اما حیفه که آدم این همه پول بده اما درس نخونه.:20:
Printable View
گامی در راه درس خواندن اجباری دانشجو.:31:نقل قول:
البته به خود دانشجو مربوطه اما حیفه که آدم این همه پول بده اما درس نخونه.:20:
میخواستم بدونم که امکانش هست که بشه از دانشگاه غیر انتفاعی رفت به آزاد؟شرایط انتقالی از یه غیر انتفاعی به یه غیر انتفاعی دیگه چجوریاس؟مثلا از شهرستان به تهران؟
نقل قول:
فک نکنم بشه روش ززیاد حساب باز کرد ...
چون غیرانتفاعی هم پولی شده و شبیه آزاد به عمرا بشه به همین راحتیا از شهریه تحصیلی هر دانشجوش بگذره و انتقالش داد واسه همین معمولا اجازه جابجایی میدن نه انتقالی مگه اینکه با پارتی بازی بشه کاری از پیش برد
تجربه خودم بود از یه ترم تو غیرانتفاعی و بعدم آزاد :|
علی جون این کنکور دوم که چند روز دیگه هست رو چیکار کردی؟ زدی رودهن؟
سلامنقل قول:
آره زدم
ولی نمیرسم درسی بخونم ، :( زیاد امیدوار نیستم .
سری پیش ترازت چند شد؟نقل قول:
نقل قول:
این کارنامم !
الان که خودم دیدم 11 تا داشتم تا رودهن فک کنم !:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکم مشاوره میدین :11:
من کاردانی حسابداری دارم . یعنی کارشناسی بودم بخاطر شرایط بد تحصیل مجبور شدم با کاردانی بیام بیرون
الان میخوام کارشناسی بگیرم آخه خیلی تو سرم میزنن بخاطر کاردانی و اینکه کار فقط برای کارشناسی پیدا میشه و این حرفا .
میخوام تو شهرمون ادامه بدم که شرایط راحتتر بشه .
از اون طرف حسابداری نداره اگر هم داشت نمیرفتم چون زده شدم از این رشته بین عمران و نرم افزار زدم نرم افزار
حالا شک دارم به اینکه میتونم بخونم کامپیوترو منی که انسانیم و حسابداری ؟ نرم 2 ترم ببینم نمیتونم کلی پول هدر بشم و ضایع بشم بیام بیرون
آخه شنیدن 70 واحد آخر اون رشته رو دانشجوهای کردانی به کارشناسی یه رشته ی جدید (مثل من ) میخونن .
گیجم نمیدونم چی میشه :41:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته وكارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي- كاربردي سال 1390
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1390ميرساند كه اطلاعيه اين سازمان درباره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع مذكور از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 28/9/90 منتشر ميگردد.
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
آغاز توزیع کارت کنکور کارشناسی ناپیوسته آزاد از سه شنبه
کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی از سه شنبه توزیع می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، آزمون کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه 25 آذرماه با رقابت 117 هزار داوطلب برگزار می شود که از این تعداد 34 درصد زن و 66 درصد مرد هستند.
توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت www.azmoon.org از ساعت 11 صبح روز سه شنبه 22 آذرماه آغاز می شود و تا یک ساعت پیش از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.
داوطلبان می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند، نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است روز چهارشنبه 23 آذرماه صبحها از ساعت 8 تا 12 و بعد از ظهرها از ساعت 13 تا 17 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام کنند.
رشته حسابداری جز رشته های فنی مهندسی نیست ولی نرم افزار که میخواین بیاین فنی مهندسی هست و به مراتب سختی دروس خیلی بیشترهنقل قول:
من خودم نرم افزار خوندم و این رو بهتون بگم اگر علاقه دارید وارد بشید و الا بعضی از دروسش براتون سخت میشه شرایط و به اسم رشته که نرم افزار هست زیاد توجه نکنید چون رشته تحصیلی سخت محسوب میشه
رشته خیلی خوبیه ، بازار کارشم خوبه ولی سختی های خودش رو داره و باید باهاش کنار بیاین
وارد رشته نرم افزار بشید تعداد زیادی واحد پیش نیاز رو هم باید بگذرونید که عملا یک سال فقط پاس کردن این دروس زمان میبره ، به نظر من اگر بتونید همون رشته حسابداری رو ادامه بدید گزینه بهتریه تا بخواین تغییر رشته بدید ولی اگر تصمیمتون جدی هست و باید حتما تغییر بدید شرایط اینه ، باید اول از همه علاقه داشته باشید به این رشته و در ثانی آمادگی گذروندن دروس پیش نیاز رو داشته باشید
خب همینم برام سواله
من در کل باید چقدر واحد پاس کنم
چون یه سری واحد عمومی هم با حسابداری پاس کردم دیگه !
بعد این پیش نیازا اجباریه دیگه ؟ آ[ه من درست یادم نیست ولی از دانشگاه آزادی شهرمون رسیدم گفت ما برای کامپیتر درسوس پیش نیازو برگذار نمیکنی و یه چیز تو این مایه ها ...
یکم توضیح میدین که چیه جریان
من راستش بیشتر میخوام بدونم اگر بخوام بخونم که میخوام میتونم اینهمه دروس ریاضی رو یاد بگیرم بدون هیچ پیش زمینه ای ؟؟!
علی جون رودهن رو ترجیح میدی یا گرمسارو؟از نظر جا و دانشگاه؟نقل قول:
دوستان دفترچه کاردانی به کارشناسی کی میاد ؟
نقل قول:
بی شک رودهن و چون بهم نزدیک تره ، گرمسار فوق العاده سخته راه رفت و آمدش جاده خوبیم نداره ترافیک افسریه هم از همه بدتر :|
بعد از همه اینا گرمسار استادایه خیلی سخت گیر و بدی داره فک نکنم بشه ازش نمره گرفت به نسبت رودهن :|!:41:
حالا خدا کنه رودهنو قبول شم هم از نظر مسافتی بهتره هم دانشگاه کاردانیم بوده استادارو میشناسم !! هر چند که شنیدمم ترازشم اومده پایینتر ...
علی جون حوزه رو زدی همون رودهن؟ فکر میکنی ترازش چند باشه این سری؟ 3 ماه پیش که 5070 بود حدودا. یعنی کلا زیر 5100. به نظرت این سری میره بالاتر؟
دقیقا بچه های گرمسار میرفتن رودهن مهمان میشدن تا درسو پاس کنن:31:نقل قول:
از کجای تهرانی که بهت نزدیکه؟
با اجازه علی جون که هروز میبینمش من جواب میدم... اول اینکه یکمدیر گروه احمقی داره که نگو این انتخاب واحد ماهاست ترم اولی کنقل قول:
دقیقا بچه های گرمسار میرفتن رودهن مهمان میشدن تا درسو پاس کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجای تهرانی که بهت نزدیکه؟
دوشنبه : شی گرایی - گرافیک
پنج شنبه : شیوه - زبان تخصصی
جمعه : آمار - دیفرانسیل - زبان ماشین - گسسته
19 واحد بهمون دادن مثل خرا ..... فقط دنبال پولن
من کاردانی دماوند بودم یک بار ترازم شد 5100 که انتخاب اولم دماوند نبود و قبول نشدن اون سال تراز دماوند 4900 بود
امسال ترازم شد 4800 دماوند ترازش 4200 بود بازم نزده بودم :41: حالا به بدبختی افتادم
ولی ایندفعه شرکت کردم و فقط دماوندو زدم بجز این دانشگاه حتی تهران جنوب هم نمیرم
فردا هم با اجازه دوستان دارم میرم گرمسار انصراف بدم
:27::27::27::27: ذوالفقار*ی یا کاو*وسی؟نقل قول:
خیلی ستمه جمعه بری دانشگاه اونم تا عصر :27::27::27: دانشگاه آزاده دیگه
موفق باشی
این واحدها رو ریختن توی چرخونه و هر کدوم اومده بیرون برای ترم یک دادن به شما؟؟؟نقل قول:
آمار،دیفرانسیل و گسسته اونم توی یه ترم و ترم اول؟؟؟:18:
خود اون آمار یه ترمه.
یکی از بدترین برنامه هایی هست که توی عمرم دیدم.
به قول خودتون فقط دنبال پول هستند.پیش خودشون گفتند که ۳ تا ریاضی رو میزاریم توی ترم اول تا هر چی که تونستیم بندازیمشون و ترمای بعد باز هم پولش رو بگیریم.
احتمالا اگه بین مجموعه های قبولی این ۳ تا درس ریاضی آخر ترم اشتراک بگیریم نهایتا به ۵ نفر هم نرسه که هر ۳ تا رو قبول شدن.
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
جمعه دانشگاه رفتنش به کنار اینکه ۳ تا درس ریاضی رو توی یه روز داشته باشی بدجور ستمه.:2:نقل قول:
من ترم ۱ کارشناسی که بودم طراحی الگوریتم و گسسته با هم توی ۱ روز داشتم.وقتی میرفتم خونه تا چند ساعت دود از گوشام میزد بیرون(البته ۲ تا استادش هم مزخرف درس میدادن).:31:
کاووسی دیگه ... کسی که این برنامرو داده
شی گرا که میاد از کپسوله سازی و خیلی خفن درس میده همه ماتو مبحوتن
گرافیک که برداشته 200 صفحه از دو بعدی درس داره که همش ریاضی هست و تازه شروع کرده بود بره بخش 3 بعدی
زبان تخصصی هم که استادش میاد میگه باید ازتون سخت بگیریم و میخواد میان ترم بگیره
شیوه که هیچی میاد میگه یک موضوع باید انتخاب کنید تایید شد فایل متنی بفرستید تایید شد پاور پوینت بعد تایید شد بیایید کنفرانس بدید ....
دیفرانسیل میاد یک فرمول مینویسه میگه بشینید حالا حل کنید ....
زبان ماشین هم که میگه مگه شما تایپیستید؟ بیاد بشینید برنامه بنویسید سر امتحان ... اونم نه اونایی که تو کتابه و خودم گفتم بلکه میخوام بشینم با حوصله سوال طرح کنم
راستی میگید جمعه از ساعت 8 تا 4:30 دانشگاه هستیم اینقد افتضاح برنامه ریزی کردن که از ساعت 10 تا 1 بیکاریم ... درساشونم تو این ساعت نیست که بریم ....
اون که هیچی شهرش داغون .... بیکاریم هیجا نداره بریم بچرخیم
هفته دیگه میرم انصراف میدم
با معدل 17 از دماوند اومدم بیرون اینا اعصاب مارو ریختن بهم
بهشت ایران دماونده .... برم از بهمن اونجا راحت شم ..... هفته دیگه هم میرم از این خراب شده انصراف میدم
حتی حاظر نیستم یک واحد گرمسارو ببرم دماوند تطبیق بزنم ...
من به این نتیجه رسیدم جز دماوند دیگه هیجا درس نخونم
:27::27::27: حسابی دلت پره. درکت میکنم چی کشیدی.گرمسار هیچی نداره شهرش :2:نقل قول:
یه ترم رفتیم پیر شدیم به خدا :41: راستت بیابونه سمت چپت کویر :31: البته خریت خودمه 2 باری که کنکور شرکت کردم اولیو زدم شهریار دومیو قزوین:41: اگه دماوند زده بودم راحت اونجا بودمنقل قول:
تا 3 نشه بازی نشه دیگه :31: از جاده توپ افتادیم تو جاده آزادگان :27:
راستی چیزی که عجیبه اینقد تعداد داوطلب کم شده حوزه به جای علوم تحقیقات شده مجتمع نیایش تهران مرکزی
بعد امتحانا قبلن دو نوبت بوده همه شدن صبح
پیش به سوی شهریه ثابت 630:18:
شدیم شدیم نشدیم هم میریم گرمسار تا آخر
ما رفتیم امروز شهرک غرب دانشکده علوم سیاسی تهران جنوب. 50 نفر داوطلب سخت افزار اومده بود امتحان بده.نقل قول:
دفترچه اختصاصی که دادن 10 دقیقه بعد کل کلاس پاشودن رفتن بیرون.:18::18::18:
یارو کاغذ مینداخت جلو من میگفت برسون. الکی الکی از مجبور شدیم انصراف بدیم از کارشناسی
کجا بودی؟نقل قول:
من مجبورم فعلآ انصراف رو بیخیال شم ... تابستون ترکونده بودم ولی این کنکورو گیج زدم همرو سفید دادم ...فقط یک تست و زدم که صحیح شه برگم .. یا بهمن میرم دماوند یا اینکه تا آخر باید ب گرمسار بسازم
حواسم بود همه داشتن 10 20 30 40 میکردن ... همه هم زده بودن نواحی تهران ....مخصوصآ دیدم خیلیا زدن رودهن
این سری سخت تر از تابستون بود. منم خیلی کمتر زدم.
من طبقه 4 بودم تازه بغل دستی میگفت برسون :31::31:نقل قول:
اصلا تهران برا کامپیوتر پذیرش نداشت.من حساب کردم سر انگشتی 50 نفر سخت افزار اومده بود.
منظورم اینه از کجا انصراف دادی؟نقل قول:
دوستان یه سوال:امکان ثبت نام در دانشگاه غیر انتفاعی در حال حاضر امکانش هست(تکمیل ظرفیت)با توجه به اینکه زمانش تموم شده؟؟؟
خب علی تو که مشکل خدمت نداری عشقت کشید میری نکشیدم نمیری ! :|نقل قول:
منم که میبایست اینم از دست ندم :(
انصافا مسافت راهی رودهن و دماوند بهتره از گرمسار ، حاضرم همین استادای تخیلی برن دماوند و رودهن ولی مجبور نباشم این جاده گرمسارو برم و سفر شهری ترافیک افسریه :|:41:
اما کنکور بنظرم از سری قبل یه کم آسونتر شده بودا !!! البته زبانش و تخصصی هاش! ولی به عکس ادبیات و معارف خیلی کم زدم زبانارو تا تونستم زدم البته اونایی که مطمئن بودم !!!
بغل دستیم آخرش که میخواس بره تازه ازم پرسید نمره منفی نداره که ؟! :دی مرده 40 ساله !:31: گفتم چرا داره مگه اسم فامیله که نداشته باشه :دی
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
نقل قول:بستگی داره به این که پر شده باشه یا ظرفیت نداشته باشه دوست عزیزنقل قول:
من جای شما بودم اولا که زودتر از اینا اقدام میکردم ، بعدم سریع تلفن میکردم به دانشگاه مد نظرم که اگه ظرفیت داره سریع برم که ترم بهمنو از دست ندم !
بچه ها نتايج كارداني به كارشناسي ناپيوسته آزاد كي اعلام ميشه؟
نتایج تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی آزاد اواخر دی ماه یا اواسط بهمن اعلام میشه که واسه ترم بهار ثبت نام کنن ! :( :41:نقل قول:
خوب رفتیم امتحان کارشناسی علمی کاربردی ترمی هم دادیم دروس عمومی سخت بودن و تخصصی آسان.با اینکه نخونده بودم ولی فکر کنم قبول شم.کسی میدونه نتایجش رو کی میدن؟
آره عمومي هاش خصوصا زبانش خيلي سخت بود!نقل قول:
شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی و آزاد بره کاردانی به کارشناسی رشته برق قدرت ترمی چقد هست؟
در کل کدوم بهتره؟از لحاظ مدرک و سطح آموزش؟
من دانشجوی برق قدرت دانشگاه غیر انتفاعی هستم.نقل قول:
شهریه ترمی بین 400تا 480 میفته
این ترم (ترم اولم هست) شهریه ی من 411 تومن شده 18واحد دارم
از لحاظ اموزش هم هیچکدوم چیزی یاد نمیدن باید خودت بخونی تا واقعا بشی مهندس ولی مدرک رو خیلی راحت میدن.
سلام ببخشید وقت ندارم صفحات قبلی رو بخونم زمان ثبت نام کاردانی به کارشناسی کی هست؟
منظورم علمی کاربردی نیست ها
معمولا اسفند ماه ثبت نامش هستنقل قول:
دوستان سری بعد کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی کی هست ؟ دفترچه اش کی میاد ؟
هر سال همین موقع میاد ( دی ماه )نقل قول:
با سلام
من 3 سال پیش کاردانی روابط عمومی از دانشگاه علمی و کاربردی گرفتم و الان تصمیم دارم که برای کارشناسی شرکت کنم.
چند تا سوال دارم:
1. دفترچه های آزاد . سراسری . علمی و کاربردی کی میاد؟
2. با توجه به رشتم اگه بخوام تغییر رشته بدم چه رشته هایی می تونم شرکت کنم؟
3. چه رشته هایی کلا کاردانی به کارشناسی داره؟
4. کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری فقط پیام نور رو شامل میشه یا همشو یعنی روزانه ...شبانه و ......؟
5. منابع رو از کجا باید پیدا کنم؟
با تشکر