سلام
می خواستم بدونم کارت گرافیک xfx geforce 9600 gt 512 از لحاظ کارایی چطوره و ارزش قیمتش رو داره یا نه ؟
تو همین رنج قیمت بین 230 تا 260 کارت گرافیک خوب چیه ؟
Printable View
سلام
می خواستم بدونم کارت گرافیک xfx geforce 9600 gt 512 از لحاظ کارایی چطوره و ارزش قیمتش رو داره یا نه ؟
تو همین رنج قیمت بین 230 تا 260 کارت گرافیک خوب چیه ؟
قابل توجه stream و actors و دیگر دوستان!
کارت گرافیک قوی تا 350 هزار تومان چی پیشنهاد میکنید. (برای کارهایی غیر از بازی)
لطفا بهترین مدل در این رنج قیمت را با ذکر دلیل لطف کنید.
ببخشید که یکم پر حرفی کردم
ممنون/
با 130 تومن geforce رم 512 برای اجرای بازی های گرافیک بالا چی بگیرم؟
اگه منظورت از MAINSTREAM کارت های متوسط هستند :نقل قول:
1- تاریخ عرضه دقیق از این کارت ها داری؟ من اصلا این سیستمو برای تابستون می خوام ببندم به نظرت (با توجه به بنچ مارک ها) تغییرات خیلی محسوسه و ارزش منتظر موندن 2 ماه رو داره ؟ کارت ها وقتی وارد بازار میشن قیمت های غیر واقعی دارن به نظرت چه قدر طول میکشه قیمت ها درست بشه؟
کارت خوبیه ولی تا 260 تومن میشه 8800GT رو هم وارد گزینه ها کرد.نقل قول:
اگه یکم بودجه رو بالاتر ببرید می تونید سراغ Geforce 9800 GTX برید.نقل قول:
تاریخ دقیق عرضه این سری June 16th هست یعنی 13 روز دیگه. کارتها هم که عرضه میشن فقط توی ایران قیمت غیر واقعی دارند که الان با زیاد شدن برندها و وارد کننده ها مشکل غیر واقعی بودن قیمت داره برطرف میشه. شما نهایتا تا یک ماه دیگه می تونید این کارتها رو با قیمت مناسب خریداری کنید.نقل قول:
از 8800GT ? کی میگه ؟ ها ها چرت گفته هرکی گفته .نقل قول:
اگه 9600GT میخوای Inno3d هست زیر 200 تومن بهترین انتخابه ولی تا 260 تومن میتونی 8800GT بگیری .نقل قول:
سلام
من می خوام یه 9600 گیگابایت بخرم تو رایان صبا زده 240 اگه بخرم کی میاد در خونه؟(کسی خریده)؟
بعد می خواستم بدونم که کارت 9600 گیگا تو بازار تهران هست ؟ قیمت؟:5:
خیلی ممنون که جواب ما رو دادین
با سلام خدمت دوستان
قصد خريد يك كارت گرافيك دارم.در مورد كارت گرافيك و اينكه چه مدلي از آنرا تهيه كنم اطلاعات كافي ندارم.قيمت هم بين 300 تا 350 مدنظرم هست.براي صرفا بازي قصد خريد ندارم ولي دوست دارم يك كارت گرافيك قدرتمند و جديد (نه حرفه اي) با توجه به سفارش خريد يك سيستم جديد روي سيستمم داشته باشم.ميخوام كارايي بالايي داشته باشه.تاحد امكان صداي فن خيلي پاييني داشته باشه.يكي از دوستانم ميگفت كارت گرافيك Sparkle Calibre P960 با پردازنده گرافيكي Geforce 9600GT با حافظه 512DDR3 با قيمتي در حدود 270000 تهيه كنم كه مجهز به سيستم خنك كننده پيشرفته Dual Fly و صداي فن كم كه در برخي مدلهاي Calibre مشاهده ميشه و مبدل DVI به HDMI و وجود فناوري SCT و VRT (كه نميدونم چي هستند)ميباشند.
در مورد پسوندهاي كارت گرافيك (مثل GT و GTX و GTS )هم اگر قدري توضيح بفرماييد كه چه مزيتي نسبت بهم دارند ممنون ميشم.
با تشكر.
اگه قصد بازی نداشته باشید می تونید به کارتهای گرافیک Silent هم فکر کنید.نقل قول:
به نظر من Sapphire Radeon HD 3870 Ultimate Edition با قیمت 250 هزار تومان گزینه مناسبی است. این کارت از HDMI هم پشتیبانی می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مناسب ترین کارت برای بازی در رده قیمت شما Geforce 9800 GTX هست که حدود 360 تا 370 هزار تومان قیمت داره.
--------
Stream عزيز ممنون از پاسخ شما.
بله همانطور كه گفتم قصد من از خريد كارت گرافيك صرفا جهت بازي نيست ولي دوست دارم اگر زماني هم نياز به گرافيك قدرتمند در سيستم داشتم مشكل كارت گرافيك نداشته باشم.در مورد كارتهاي گرافيك Silent كه بيصدا هستند ممكن هست قدري بيشتر توضيح بفرماييد كه اين مدل نسبت به مدل غير Silent بجز در مقوله صدا چه تفاوتهايي باهم از نظر Price/Performance دارند؟نظر شما در خصوص مدل كارت گرافيك Sparke Calibre p960 چيه؟از طرف ديگه به كارتهاي گرافيك ATI علاقه اي ندارم.چند تا از مشخصات كارت گرافيك Sparke Calibre p960 را خدمت شما و دوستان قرار ميدم(گرچه خود شما استاد هستيد) كه مقايسه اي با Geforce 9600GT انجام داده:
از نظر کارایی در بازیها، Geforce 9600GT و Radeon HD 3870 دقیقا در یک سطح قرار می گیرند (هر کدوم توی بعضی بازیها نسبت به اون یکی برتری دارند ولی این برتری بیشتر از 1 درصد نیست.)نقل قول:
Radeon HD 3870 از DirectX 10.1 هم پشتیبانی می کنه که این قابلیت در Geforce 9600 GT وجود نداره.
Sparke Calibre P960 یک Geforce 9600 GT است که اورکلاک شده و خنک کننده اش عوض شده. نسبت به خنک کننده Reference در 9600GT عملکرد بهتری داره ولی از نظر صدا تقریبا در همون حد هست. به نظر من اینها اختلاف قیمت 80 هزار تومانی با مدل Geforce 9600 GT Reference رو توجیه نمی کنه! البته این رو هم نمیشه در نظر نگرفت که Sparkle با اینکه یک برند معمولی به شمار می ره در ایران قیمتهاش نسبت به بقیه برندها میشه گفت خیلی بالاتر است!
مدلهای Silent همونطور که در عکس مشخص هست از فن استفاده نمی کنند و کاملا بی صدا هستند، ضعفشون نسبت به مدلهای دیگه قابلیت کمترشون در اورکلاک هست و دماشون رابطه مستقیمی با قدرت Cooling کیس داره.
با اين توضيحاتي كه شما فرموديد بهتره كه با توجه به قيمت و برند معمولي Sparkle اين محصول را تهيه نكنم.شما به Directx10.1 اشاره كرديد.اگر بخوام از برندهاي معروف در زمينه كارت گرافيك محصولي از رده Geforce تهيه كنم كه از Directx 10.1 هم پشتيباني كنه و كيفيت و كارايي خوبي هم از نظر انجام كارهاي گرافيكي(بازي يا انجام كارهاي گرافيكي) داشته باشه و در واقع خودم هم نخوام آنرا OverClock كنم و از نظر فن سروصداي زيادي هم ايجاد نكنه به ترتيب اولويت چه ماركهايي را توصيه ميكنيد.قيمت را هم كه خدمت شما عرض كردم(از رده Geforce).
خب هیچ کارت گرافیکی NVIDIA Geforce ای وجود نداره که از DirectX 10.1 پشتیبانی کنه!نقل قول:
از DirectX 10.1 صرفنظر ميكنيم.نقل قول:
معلومه علاقه شدیدی به NVIDIA دارید! :31:نقل قول:
بهترین چیزی که فعلا با بودجه شما میشه خریداری کرد Geforce 9800 GTX با قیمت بین 360 تا 370 است. الان برندهای inno3D و Zotac با این قیمت پیدا میشن. از نظر صدا هم وضعشون خوب است!
بله متاسفانه يا خوشبختانه به محصولات NVIDIA علاقمند هستم.نقل قول:
پس نظر شما روي اين مدله.شما اين مدل را از نظر كارايي و ساير موارد مرتبط تاييد ميكنيد؟
سلام
تا قیمت 100 هزار تومن چه کارت گرافیکی ترجیحا GIGABYTT با چیپ Nvidia پیشنهاد میکنید که برای بازی خوب باشه
من از راین صبا خرید کردم اگه همون روز پرواز باشه خیلی سریع به دستت می رسه . من ساعت 1 بعد از ظهر سفارش دادم ساعت 10 شب دستم بود فقط 3500 هزینه خورد . که واقعا ارزش داره .نقل قول:
قیمت کارت گرافیک xfx Geforce 8800 GT و HD3870 با برند کلاب الان چنده؟
:40::40::40:نقل قول:
8800 حدود 270-330 تومن و 3870 حدود فکر میکنم 260-290 تومن
فکر میکنم فقط 8500 بدرد نخور گیرت بیاد اگه گیگا بخوای:41::41::41:
چرا میشه 8600ddr3 xfx 112 هزار تومننقل قول:
شما هم 12 تومن بزار رو پولت این کارتو بخرنقل قول:
کارت گرافیک 8800GT با مین بوردAsus-M2N-Eمچ میشه؟لطف کنید قیمت این مادربورد رو بگید...
سلام
میخواستم بدونم کارایی 8600 1GB ddr2 با 8600 256MB ddr3 چقدر فرق میکنه
یعنی 4 برابر حافظه رم ddr2 از ddr3 کمتره؟
در مقابل 1GB ddr2 باز هم 256 ddr3 رو پیشنهاد می کنید؟
خوشحال میشم اگه با دلایل علمی منو متوجه قضیه کنید
xfx geforce 512 ddr3 هم موجود هست؟ اگه هست لطف کنید قیمتش رو هم بگید
ممنون میشم راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید ، مینوته منبع خوبی باشه .نقل قول:
Inno3d 8600GT بگیر 90-95 تومن .نقل قول:
يه كارته گرافيك ميخوام حدود 100الي150 كه crass fireباشه
اين طور كه دوستان گفتند بايد ati بايد باشه
با تشكر
منظورت اينه كه ميخواي دوتا كارت بخري Crossfire كني؟ كل بودجه 100-150 هست؟نقل قول:
سلام
من بین مانیتور ال سی دی ال جی مدل 1950 و 1930 گیر کردم که کدومشون بگیرم
لطفا منو راهنمایی کنین که بین این 2 تا کدوش از نظر وضوح تصویر و کیفیت تصویر و زیبایی کدومش خوبتره و صلاحتره ؟؟؟؟؟
:21::21::21::21::21::21::21::21:نقل قول:
دوست گرامی گفت گیگا میخواد
تازه xfx 8600 ddr3 تو بازار نیست باید INNO3D بگیره با گارانتی تقلبی
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27:
ببخشید مشکل فونت پیش اومد
شرمنده
با xfx8800 انداختیم توپ توپ هیچ مشکلی نداره
ای اقا درست بنویس تا بتونیم کمکت کنیم
فکر میکنم 3650 ddr3 زو اگه خوب بگردی بتونی پیدا کنی
:40::40::40:
خیلی ممنون مهدی جاننقل قول:
روشن شدم اساسی
512 drr3 هم مثل 256 ddr3 الان کمیابه؟
تو رایان صبا برند asus با 512 ddr3 رو زده بود 160!!! چجوریه؟؟
فکر کنم کلا ddr3 512 قیمتش بالای 250 باشه ، درسته؟
خیلی ممنون از زحمات و لطف دوستان عزیز
نه این جور که میگی نیست البته از نظر قیمتی
INNO3D تو بازار هست هر دوش
:27::27::27::27::27::27:
نه برند xfx می خوام:5:نقل قول:
میشه لطف کنی بگی قیمتاش چه جوریه؟:46:
ممنون