نظر شما در مورد GIGA-965p-DQ6 چطوره؟[/QUOTE]
بسیار بد. باس سی پی یوش 1066 هست . باس رمش هم 800 هست. بسیار ضعیف هست و اصلا به درد نمی خوره.
Printable View
نظر شما در مورد GIGA-965p-DQ6 چطوره؟[/QUOTE]
بسیار بد. باس سی پی یوش 1066 هست . باس رمش هم 800 هست. بسیار ضعیف هست و اصلا به درد نمی خوره.
دوست عزیز نظراتون کاملا درسته .کی گفت P5Q بده؟ من اونو خیلی می پسندم. ولی وقتی پیدا نمیشه چکار کنیم. حالا میخواد کم مصرف باشه یا پر مصرف. فرقی نداره. تازه وقتی هم پیداش کنی باید خیلی بیشتر از ارزشی که داره اون رو بخری که 150 تا بیشتر ارزش نداره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
solid capacitors
اون زمان قضيش فرق ميكنه ولي در كل منظور من مقايسه درست بود نه فقط در حد نگاه ظاهرينقل قول:
سلام. سیستم توان مادر برد ایسوس 8فاز هست و بهتر می تونه پردازنده 6600 رو تأمین کنه و تو اور کلاک هم کم نمی اره. به نظر من ایسوس بگیری خیلی بهتره. (البته اگه تونستی پیدا کنی.:20:)نقل قول:
البته من تمام اینترنت رو زیر و رو کردم ولی هیچ چیزی در مورد امکانات و کارایی بایواستار پیدا نکردم.برای همین هم بی خودی این 2 مادر برد رو مقایسه نمی کنم.
سلام. مقایسه ی درست زمانی انجام می شه که یک سایت معتبر این 2 مادر برد رو با هم مقایسه کنه. چون کارایی و توان اورکلاک مادر برد چیزی نیست که بشه بدون ازمایش عملی در موردشون نظر داد. تا اون جایی که من می دونم هیچ سایت معتبری وقت نکرده مادر برد های بایواستار رو تست کنه:31::46:نقل قول:
البته شما بهتر می دونی که قابلیت اورکلاک فرکانس مسیر تا حدود 700 مگاهرتز کذب محضه و مثل این که بایو استار مردم رو نادون فرض کرده.
تو فرم anandtech كه من اونجا هم عضو هستم اين موضوع يه مقدار بحث شده P5q با 8 فاز با 1.45 ولت نتونست Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كنه ولي Dfi Blood iron با 4 فاز بدون ولت Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كرده بود. در آخر هم به اين نتيجه رسيديم كه كيفيت قطعات مهمتره تا 4 فاز يا 8 فاز بودند فرض كنيد برق خونه شما 3 فاز باشه ولي از سيمهاي ضعيف استفاده كنه خب اين بهتره يا برق تك فاز با سيم قوي.نقل قول:
با اين 700 با Cpu-Z وليد شده ممكنه تو اين باس(2800) ناپايدار باشه ولي اين ركود رو زده و به حدي پايدار بوده كه Cpu-Z اون رو تائيد كردهنقل قول:
البته شما بهتر می دونی که قابلیت اورکلاک فرکانس مسیر تا حدود 700 مگاهرتز کذب محضه و مثل این که بایو استار مردم رو نادون فرض کرده.
Solid فقط مربوط به طول عمر خازن ميشه و تاثيري تو سرعت نداره.نقل قول:
سلام
یه مادربرد پنتیوم 5 با قیمت حدود 65 که سی پی یو 2 هسته ای رو ساپورت کنه معرفی کنید
چی؟؟؟؟!!!:18: مادربرد پنتیوم 5 چی چیه دیگه؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده.:41: . ASUS - P5KPL-C با قیمت 70 تومن بخر.نقل قول:
آره خوبه ؛رم ddr2 1066 و cpu های 45 نانومتری را پشتیبانی میکنه .نقل قول:
اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2555
دوستان ما بین این 3 تا کدومیک بهتـر با E7200 مچ میشن و اگه میشه لطف کنید در مورد چیپست SouthBridge و NorthBridge و اینکه اینا اصلا کارشون چی هست و بعنوان مثال برتری چیپست P31 به P35 چی هستش ؟؟
GigaByte EP31 DS3L
Asus P5K LE
Biostar TP35D2-A7
که این آخری چیپستش P35 هست ؟ چقدر کارایی این P35 به نسبت اون دو تا بیشتــر هستش چون هر چی باشه گیگا و ایسوس معروف تر و مقبول تر هستن ...
تشکـــر
Chipset (مجموعه تراشه) يكي از قسمتهاي مهم MotherBoard است و از دو «پل» به نامهای NorthBridge و SouthBridge تشکیل میشود. این دو قسمت پردازشگر را به قسمتهای دیگر کامپیوتر متصل میکند و جزء این استاندارد است.نقل قول:
هر كدام از دو چيپست p35 و p31 براي قسمت خاصي از بازار در نظر گرفته شده. چيپست P35، براي پلتفورمهاي حرفهايتر، با پشتيباني از حافظههاي DDR2 و DDR3، تكنولوژي Turbo Memory و جديدترين پل جنوبي ساخت اينتل ICH9 در نظر گرفته شده است. P31 براي سيستمهاي ارزان قيمتتر و در محدوده ميان قيمت در نظر گرفته شده كه فقط با حافظههاي DDR2 سازگار است و قديميتر ICH7 كار ميكند. اين پل جنوبي قديميتر يك سري محدوديت نظير تعداد پورت USB و شيار PCIe كمتر براي P31 نسبت به P35 ايجاد ميكند، ولي در ساير قابليتها و امكانات و حتي كارآيي، دو چيپست فوق يكسان هستند. اكنون قيمت اكثر مادربوردهاي P35 موجود در بازار بالاي 130 هزار تومان است، در حاليكه مادربوردهاي P31 قيمتي حدود 100 هزار تومان دارند.
به نظر من اولی رو بگیرید. چون هم ارزان هست و هم دارای امکانات خوبیه. تازه برندش گیگا هست که دیگه خودش رو نشون داده. اگر هم p35 میخوای ASUS - P5K / EPUرو بخر.
چيپ p35 نسبت به p31 برتري هاي زيادي داره مثلا باس بيشتر و قدرت بيشتر اون در زمينه اور كلاكنقل قول:
سلام. اولأ بايد بگم كه من blood iron رو نمي شناسم و حتي نمي دونم كه چيپستش چيه، براي همين در موردش چيزي نمي گم.و بايد بگم كه در اين مادربرد ايسوس از بهترين قطعات با بهترين مهندسي استفاده شده.و سيستم توان اين مادربرد مثل مادربرد maximus formula هست و نمي شه بهش ايراد گرفت. و بايد بگم كه وقتي 6600 تا اين حد اور مي شه ، فركانس مسير رو 400 قرار مي گيره و مادر برد در اين فركانس كاملأ پايداره و يك جورايي ككش نمي گزه.:31:نقل قول:
و كلأ 8 فاز يعني اين كه 2 برابر به پردازنده توان مي رسه و اين يعني كارايي بالا تر و دماي كمتر و در اون شكي نيست. در ضمن بايد بگم كه بحث شدن يك موضوع در يك فروم خارجي مبني بر درست بودن اون موضوع نيست و اصلأ منبع قابل اعتمادي نيست.
دومأ . تا اون جايي كه من مي دونم كمترين ضريب رم هاي ddr2 2 هستش(2برابر فركانس مسير) و وقتي اين مادر برد بتونه در فركانس 700 كار كنه يعني رم هاي ddr2 وجود دارن كه مي تونن در فركانس 1400 كار كنند كه غير ممكنه.
بيشترين فركانس مسيري كه مين هاي خونگي مي تونن تحمل كنند 543 مگاهرتزه كه به وسيله ي يك مادر برد msi با چيپ x48 بدست اومده.
جناب Professor Masoud
با توجه به صحبت های دوستان و همچنین صحبت های خود شما تکنولوژی P35 قویتر و جدیدتر هستش پس بنابراین مدل Biostar
TP35D2-A7 همونطور که از مدلش پیداش دارای این چیپست و قیمت حدود 90 تومن هستش ..
آیا من اشتباه میکنم یا اینکه قیمت این مین بالاتر از این حرفاس .
یعنی کلا میخوام بدونم کیفیت کاری مین بورد های بیواستار در قیاس با اون دو تا غول در چه حدی هست ؟ آیا اصلا قابل قیاس هستن ؟؟
اصلا سایت های معتبر یه مقایسه از این بایواستار نذاشتن که ما ببینیم چه جوریه. من نمیخوام بایواستار رو کوچیک کنم ولی خب فکر نکنم اصلا با گیگا و ایسوز قابل مقایسه باشه. گیگا و ایسوز الان سالهاست تو بازار خوش می درخشن ولی بایواستار تازه اومده و کسی تا نخره نمیتونه در موردش اظهار نظر کنه. به نظر من شما همون P5K-EPU رو بخر ، چون هم P35 هست و هم در مصرف سی پی یو به اندازه ی زیادی صرفه جویی میکنه. می ارزه 20 تومن بذاری رو بودجت و یک P5K-EPU بخری.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟)
دوستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
راستش یکم دور از ذهن به نظر میاد برا همین تا بحال مطرح نکرده بودم.
میخواستم بدونم ایا مادربوردی هستش که دو تا cpu بخوره؟
یا اینکه ایا میشه دو تا مادربورد رو با هم مرتبط کرد؟
فقط قصدم این هستش که سرعت سیستم بالا بره؟
ایا واقعا اینکار عملی هستش؟
من خودم این مادربرد رو معرفی کردم ولی حالا متوجه شدم که با اورکلاک میتونه باس 1200 رم زو ساپورت کنه. پس نمی ارزه. از لحاظ چیپست P45 جدیدتر از X38 هست و به نظر من مناسب تره از تکنولوژی قدیمی و گران X38. شما یک GIGABYTE - EP45-DS3R بخر که P45 هست و قیمتش حدودا 230 تومن.نقل قول:
این هم مشخصاتش:
کد:http://www.rayansaba.ir/index.php?productID=2664
نه دوتا سی پی یو نمیشه. مادربردت رو بگو سی پی یوی پر سرعت پیشنهاد بدیم. البته اگه ساپورت کنه وگرنه باید باید مادربرد رو هم ارتقاء بدی.نقل قول:
دوست عزیز ایا راهی هستش بدونه اینکه کیس رو باز کنم مدل مادبرد رو متوجه بشم؟
این برنامه رو دانلود کن و مشخصات سیستم رو ببین.نقل قول:
کد:http://www.tebyan.net/download/cpu-z_v1.40.5.978.html
بله بعضي نرم افزارها مثل pcwizard و cpu-z و . . .نقل قول:
سلام. به وسیله ی نرم افزار cpu-z یا pcwizard و ....نقل قول:
می تونی مدل مادربرد و سایر قطعات رو بفهمی.
سلام. اگر می خوای برای مادربردت زیاد هزینه کنی ، بهتره asus maximusformulla رو بگیری که جزء بهترین مادربرد ها با چیپست x38 هست و کاراییش از اکثر p45 ها بالا تره و می تونی اون رو تا 535 مگاهرتز اورکلاک کنی.فکر کنم قیمتش حدود 260 باشه.نقل قول:
مدل مادربرد msi ms-7043 هستش
خب وقتي منبعي نيست بهترين منبع همين فرومهاي خارجي هستند ديگه وقتي يك نفر ميياد توي يكي از پر بيننده ترين فرومهاي دنيا ميگه كه من نتونستم Q6600 رو با 1.45 ولت بيشتر از فركانس 3300 روي P5Q اور كنم اگه چرند بگه هزار نفر ميتوپند بهش.نقل قول:
در ضمن رم DDR2-1066 رو خيلي راحت ميشه تا 1400 و حتي بيشتر اور كرد نيازي به رمهاي خيلي حرفه اي هم نيست. من واست رم DDR2-800 رو هم تا 1400 اور ميكنم كاري نداره ولت بده تايمينگ رو دستكاري كن اور ميشه.
نه P45 قويتر و جديدتر از P35 هست. اما هر مادبرد P45 از هم مادبرد P35 بهتر نيست.نقل قول:
جناب Professor Masoud
با توجه به صحبت های دوستان و همچنین صحبت های خود شما تکنولوژی P35 قویتر و جدیدتر هستش پس بنابراین مدل Biostar
TP35D2-A7 همونطور که از مدلش پیداش دارای این چیپست و قیمت حدود 90 تومن هستش ..
آیا من اشتباه میکنم یا اینکه قیمت این مین بالاتر از این حرفاس .
یعنی کلا میخوام بدونم کیفیت کاری مین بورد های بیواستار در قیاس با اون دو تا غول در چه حدی هست ؟ آیا اصلا قابل قیاس هستن ؟؟
بله X38 بهتر از P45 هست ولي P45 جديدتره.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم حالا که این p5q-e رو نتونستم پیدا کنم ایا خرید p5e خوبه یا نه (از لحاظ چیپ میگم که این x38 از p45 بالا تر هستش یا نه ؟
خيلي به ندرت پيدا ميشه مثلا يه مادبرد از اينتل هست كه فقط هم QX9750 ميخوره الان ديگه تعداد هسته هاي پردازنده زياد شده بنابراين مادبرد چند پردازنده اي نميزنندنقل قول:
وستان من چند وقت هستش که یک سوال تو ذهنم هستش.
راستش یکم دور از ذهن به نظر میاد برا همین تا بحال مطرح نکرده بودم.
میخواستم بدونم ایا مادربوردی هستش که دو تا cpu بخوره؟
یا اینکه ایا میشه دو تا مادربورد رو با هم مرتبط کرد؟
فقط قصدم این هستش که سرعت سیستم بالا بره؟
ایا واقعا اینکار عملی هستش؟
اگر بخواي پردازش موازي انجام بدي ميتوني دوتا كيس رو از طريق كابل شبكه به هم وصل كني تا سرعتت بيشتر بشه.
مادربردت مال عهد تيركمون هستنقل قول:
AGP
سوكت 487
رم DDR
همه از رده خارج شدند نه Cpu واسه اين مادبرد هست نه گرافيك خوب و نه رم مناسب
باید بگم که اولأ رم 1066 وجود خارجی ندارند و اورکلاک شده ی مدل های 800 هستن.(طبق استاندارد های jdec بیشترین فرکانس رم ddr2 800 هست.)من که تا حالا نشنیدم که یک رم ddr2 در فرکانس 1225 کار کنه ، چه برسه به 1400.نقل قول:
ولتاژ هم تا یک جا جواب می ده(مثل این که در اور کلاک وارد نیستی) و بیشتر از اون بی فایده هست و باعث استهلاک رم می شه. من رم بالیستیکس دارم و در ولتاژ 2.5 تا 1150 اور کلاک شد .و بیشتر از اون دیگه نکشید .شما اگه یک رم که در فرکانس 1400 کار کنه می شناسید به من معرفی کنید تا از اون استفاده کنم وتا یک مدت دیگه مجبور نشم که سراغ رم ddr3 برم.
باز هم می گم که blood iron مادر برد خوبی هست ولی نمی تونه با p5q رقابت کنه. کلأ به چالش کشیدن p5q در مقابل blood iron خنده داره.
اتفاقا بنده خيلي تو اوركلاك وارد هستم مادبردم رو هم ولت مد كردم بعيد ميدونم شما اين كار رو كرده باشي.نقل قول:
رم 1066 هم ميدونم اوركلاك شده 800 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما رمت رو سينگل چنل كن ببين چقدر بيشتر اور ميشه.
راستي ركود اون مادبرد 725 هست يعني رم باس 1450 كار ميكنه با رم كروشال.
کد:http://www.vr-zone.com/articles/Biostar_TPower_I45_Set_725MHz_FSB_Record/5911.html
کد:http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=378175
دوستان گرامي اينجا محل مشاوره هست و جنگ و دعواهاتونو اينجا نيارين وفروم رو بهم نريزيد
اطلاعاتتون رو هم به رخ همديگه نكشيد كامپيوتر جاي ادعا نيست هر كي ادعا كنه اشتباه مي كنه چون اين رشته همه روزه پيشرفت ميكنه
من این حرف رو تا حدودی قبول ندارم .البته نقضش نمی کنم اما بع نظر من کامل هم درست نیست .نقل قول:
شما اگه به تستهای مادربوردهای P45 مثلا Asus P5Q Deluxe و مادربوردهای x38 یه نگاهی بندازید می بینید که تقریبا دارای کارایی یکسانی هستند . البته باز هم می گم نه در تمام موارد .
یکی از این تستها رو هم فته نامه عصر ارتباط انجام داده بود .
تمام چيپستهاي كارائي تقريبا يكساني دارندنقل قول:
سلام دوست من. 45p و 38 x کارایی تقریبأ یکسانی دارند. و نوع و مارک مادربرد باعث ایجاد تفاوت می شه.البته باید بگم که x38 امکانات بیشتر و قابلیت اورکلاک بالا تر و دارای پایداری بیشتر در زمان اورکلاک هست. و اگر شما به موارد نیاز دارید x38 بگیر . و اگر نیاز نداری p45 بگیر.نقل قول:
سلام دوست من.اولأ من باید بگم که با کسی دعوا ندارم و اطلاعاتی هم ندارم که بخوام به رخ کسی بکشم.دومأ : اگر شما به اون ادرس بیشتر توجه می کردین ، می دیدین که از حافظه ی ddr3 استفاده شده.و البته اون هم یک کار ازمایشگاهی بود و صرفأ دلیل برتری مادربرد های بایواستار به سایر مادربرد ها نمی شه چون از هیچ مادر برد دیگه ای استفاده نشده بود که بشه یک مقایسه ی عادلانه ترتیب داد.و در اخر هم از شما و سایر دوستان به خاطر این بحث عذر می خوام.نقل قول:
همه حرفات درستهنقل قول:
من هم به شخصه تا فركانس 1200 برا ddr2 ديدم البته به صورت اوركلاك شده
نكته جالب اين تست پردازنده e8500 هست كه تعداد هسته هاشو 1 زده اين قضيش چيه؟
من هم با كسي دعوا ندارمنقل قول:
به اون DDR3 هم توجه كردم مادبرد كه DDR3 ساپورت نميكنه اشتباه از Cpu-Z هست چون ديده فركانس رم 1450 اون رو DDR3 تشخيص داده.
بنده شخصا اذعان ميكنم كه اين مادبرد تو اين باس استيبل نيست ولي اين ركود 725 نشون ميده كه به ياسهاي بالا روي اين مادبرد ميشه اميدوار شدکد:http://www.overclockersonline.net/?page=articles&num=1921&pnum=2
اين مشكلات وقتي باس رو خيلي از حد توان مادبرد بالا ميبري ممكنه پيش بياد مثلا من E4500 رو روي يه مادبرد نا مناسب زياد اور كرده بودم سيستم فقط يك هسته رو ميشناخت.نقل قول:
تو اين حالت سيستم ناپايدار هست
پس عملا اين تست مورد قبول نيست و نبايد براي برتري به اين تست اشاره كردنقل قول:
در ضمن ممنون ميشم بحث رو ادامه ندين اينجا تاپيك مشاوره هستش نه جنگ و دعوا